Dekorationsspel

 • Cute Room Decoration
  Spela
  Cute Room Decoration
  Spelat 1172 gånger

 • 3D färg efter nummer
  Spela
  3D färg efter nummer
  Spelat 3396 gånger

  Du kan dekorera allt från söta djur till fashionabla outfits i detta 3D färg och designspel. Använd massor av fantastiska färger medan du målar bilar, musikinstrument, och så mycket mer!

 • Mirakulös hjälten: Rivaler i design
  Spela
  Mirakulös hjälten: Rivaler i design
  Spelat 438 gånger

  Att skapa dessa kläder kan vara en av superhjältens största äventyr hittills! Kommer hon att kunna överträffa sin rival i detta tidshanterings- och designspel? Samarbeta med henne medan hon skapar tre olika och mycket unika klänningar som alla har ett coolt tema. Hon måste använda symaskinen medan hennes rival är upptagen med sitt eget designprojekt.

 • Sjöjungfrun & Eliza: Onlinestjärna
  Spela
  Sjöjungfrun & Eliza: Onlinestjärna
  Spelat 455 gånger

  Sjöjungfru-prinsessan och Eliza jobbar med sina nästkommande uppdateringar för sin favorit app för sociala medier. Kan du hjälpa dem att välja ut några coola kläder, lite smink, och mer, i detta kläd- och designspel? Du kan även dekorera deras bilder med fantastiska virtuella klistermärken innan de postar dem online.

 • Skodesigner
  Spela
  Skodesigner
  Spelat 453 gånger

  Den här upptagna designern har en massa olika projekt att jobba med. Hon behöver verkligen din hjälp i detta onlinebaserade designspel! Följ med henne in studion där hon skapar sin nya fantastiska skokollektion. Ge henne några goda råd medan hon designar allt från klassiskt högklackat till skor som är helt extrema!

 • Tatueringsstudio
  Spela
  Tatueringsstudio
  Spelat 784 gånger

  Det börjar bli riktigt stressigt i den här tatueringsstudion. Kan du hjälpa personalen att ta hand om kommande kunder i detta onlinebaserade simuleringsspel? Du kan hjälpa dem att välja design och mycket mer.

 • Parets kärleksalbum
  Spela
  Parets kärleksalbum
  Spelat 307 gånger

  Det här paret är störtkära i varandra! De har bestämt sig för att fira sin relation genom att skapa ett fenomenalt fotoalbum. Kan du följa med dem in i fotostudion där de ska få sina första bilder för albumet tagna? Du kan välja deras outfits, deras frisyrer och mycket mer i detta onlinebaserade kläd- och designspel!

 • Moderna nagellack
  Spela
  Moderna nagellack
  Spelat 737 gånger

  Du kan skapa en mängd fantastiska stilar i nagelsalongen i detta onlinebaserade makeover-spel. Låt fantasin flöda fritt när du experimenterar med en massa olika färger och typer av nagellack. Men först måste du ge dina kunder en snabb manikyr.

 • Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spela
  Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spelat 1384 gånger

  Å nej! Någon bröt sig in i bankettsalen och förstörde den prickiga tjejens bröllopsmottagning! Kan du hjälpa den berömda franska superhjälten att snabbt fixa allt innan ceremonin börjar i detta simuleringsspel? Den otäcka skyldige krossade ett fönster, välte över borden, och förstörde till och med bröllopstårtan!

 • Kawaii-avatarer: Ängel eller demon
  Spela
  Kawaii-avatarer: Ängel eller demon
  Spelat 369 gånger

  Du kan skapa en fenomenal ängel eller en dristig demon i detta onlinebaserade designspel. Gör fler storslagna outfits åt dem som är både supergulliga och beständigt bedårande.

 • Barnens sovrumsinredning
  Spela
  Barnens sovrumsinredning
  Spelat 555 gånger

  Det här sovrummet är ganska tråkigt. Men tapeten är verkligen färgstark! Kan du fylla den med en massa coola möbler och andra saker som passar helt perfekt för barn i detta onlinebaserade designspel? Låt fantasin flöda fritt!

 • Magisk nagelsalong
  Spela
  Magisk nagelsalong
  Spelat 205 gånger

  Ännu en hektisk efterdag på den här magiska nagelsalongen. Kan du hjälpa nästa kund i detta onlinebaserade makeover-spel? Hon vill ha en manikyr med riktigt gnistrande nagellack.

 • Biltvätt
  Spela
  Biltvätt
  Spelat 1076 gånger

  Du kan samla på dig fantastiska dagliga belöningar medan du spelar det här gulliga simuleringsspelet. Här ska du få ta hand om en fullbokad biltvätt. Kan du rengöra vart och ett av dina kunders fordon? Vissa av dem är ordentligt smutsiga!

 • Mirakulösa hjältegarderoben
  Spela
  Mirakulösa hjältegarderoben
  Spelat 482 gånger

  Det finns massor av fantastiska outfits och tillbehör i denna superhjältes garderob. De är överallt där inne, men! Kan du hjälpa henne att snabbt organisera allt i detta spel för dolda objekt och tidhantering? Hon har inte mycket tid på sig förrän hon behöver påbörja sitt nästa spännande äventyr.

 • Målarbok för barn
  Spela
  Målarbok för barn
  Spelat 1130 gånger

  Barn kommer att älska detta fantastiska onlinebaserade färgläggningsspel. Här hittar de massor av teckningar att dekorera som innehåller olika typer av mat, djur, bilar och mycket mer.

 • Tårtdesign
  Spela
  Tårtdesign
  Spelat 3734 gånger

  Kunderna i det här konditorit är krävande och har inte hur mycket tid som helst! Kan du skapa perfekta efterrätter som förgyller deras dag i det här utmanande simuleringsspelet? De har verkligen bråttom!

 • Dekorera vattenparken
  Spela
  Dekorera vattenparken
  Spelat 146 gånger

  Din uppgift: Dekorera en kul vattenpark åt Jinx och Minx!

 • Designa min mysiga filt
  Spela
  Designa min mysiga filt
  Spelat 2044 gånger

  De här tjejerna sätter sina designfärdigheter på prov för att arbeta med ett gulligt projekt i detta onlinespel. De tänker skapa några bekväma kläder innan de påbörjar utformningen av några riktigt mysiga filtar. Kan du ge dem några snabba råd så att deras projekt blir helt fantastiskt?

 • Baby Hazel: Brudtärna
  Spela
  Baby Hazel: Brudtärna
  Spelat 1332 gånger

  Baby Hazel ska vara brudtärna! Hon måste göra sig extra söt inför bröllopet!

 • Prinsessor i Kawaii
  Spela
  Prinsessor i Kawaii
  Spelat 664 gånger

  De här tre prinsessorna kan knappt vänta på att få kolla in de coolaste stilarna från Japan och använda dem medan de skapar nya skoluniformer! Kan du hjälpa dem att få fram en ny Kawaii-inspirerad look i detta kläd- och designspel? Du får välja deras kläder, deras smink och mycket mer!

 • Ice Slushy Maker
  Spela
  Ice Slushy Maker
  Spelat 1856 gånger

  Du kan göra många olika typer av slushies i detta onlinebaserade simuleringsspel. Du kan tillaga en av dessa läckra och isfyllda drycker med kiwi, mango, blåbär och mycket mer. Här finns också flera virtuella isbrickor att prova på, som skapar kuber formade som hjärtan, diamanter och andra häftiga grejer.

 • Mitt perfekta sovrum
  Spela
  Mitt perfekta sovrum
  Spelat 2391 gånger

  Anna och hennes vänner tänker ändra inredningen i sina sovrum i detta onlinebaserade designspel. Kan du hjälpa dem att välja ut en massa coola kuddar, dekorationer och andra supersuveräna grejer? De vill dessutom att deras sovrum ska vara söta och bekväma!

 • Rengöring av det smutsiga palatset
  Spela
  Rengöring av det smutsiga palatset
  Spelat 332 gånger

  Usch! Detta palats är verkligen smutsigt! Kan du hjälpa till att städa upp flera av dess rum i detta simuleringsspel? Du kan börja med att lägga undan saker i prinsessans sängkammare.

 • Prinsessornas skönhetstävling
  Spela
  Prinsessornas skönhetstävling
  Spelat 1362 gånger

  Nu sätter skönhetstävlingen igång och endast en prinsessa kan vinna första pris! Vilken prinsessa får äran denna gång i detta klädspel? Hjälp dem att skapa några helt fantastiska stilar som verkligen får domarna att tappa sina hakor.

 • Städa strandhuset
  Spela
  Städa strandhuset
  Spelat 390 gånger

  Allt är i en enda röra i detta underbara strandhus! Kan du städa upp och organisera tre av husets rum i detta onlinebaserade simuleringsspel?

 • Betsy pysslar: sandmålning
  Spela
  Betsy pysslar: sandmålning
  Spelat 11770 gånger

  Ta på dig baddräkten, smörj in lite solskyddskräm och släpp lös din kreativitet i Betsys studio.

 • Prinsessorna planerar bröllop
  Spela
  Prinsessorna planerar bröllop
  Spelat 1373 gånger

  De här drottninglika brudarna har funderat på vem som ska vara deras bröllopsplanerare under kommande ceremonier. Du kanske skulle passa perfekt? Visa upp dina modefärdigheter i detta brudbaserade kläd- och designspel.

 • Betsy pysslar: Somrig sandmålning
  Spela
  Betsy pysslar: Somrig sandmålning
  Spelat 1333 gånger

  I Betsy pysslar kan du skapa vackra och färgrika målningar. Allt som behövs är lite sand!

 • Planera strandparty
  Spela
  Planera strandparty
  Spelat 2395 gånger

  Det är en perfekt dag för ett party på stranden!

 • Prinsessorna: Manikyrexperter
  Spela
  Prinsessorna: Manikyrexperter
  Spelat 1417 gånger

  De här prinsessorna är suveräna på manikyr. Kan du hjälpa dem att behärska sina färdigheter och bli manikyrmästare i detta onlinebaserade makeover-spel? De vill skapa massor av fantastiska stilar åt sina vänner.

 • Prinsessornas nyårsmål
  Spela
  Prinsessornas nyårsmål
  Spelat 914 gånger

  Det nya året har börjat och dessa prinsessor vill inleda det med ambitiösa målsättningar. Kan du hjälpa dem att hålla koll på sina favoritmodetrender och mycket mer i det här onlinespelet för tjejer?

 • Inred trädkoja
  Spela
  Inred trädkoja
  Spelat 397 gånger

  Ingen kan matcha din fantastiska trädkoja!

 • Annie and Eliza's: Social Media Adventure
  Spela
  Annie and Eliza's: Social Media Adventure
  Spelat 915 gånger

  Annie och Eliza förbereder sig på att bli riktigt vassa på sina respektive appar på sociala medier! Hjälp dem att imponera på sina följare med en mängd helgrymma outfits och några riktigt coola frisyr i detta kläd- och designspel. Kommer du att kunna skapa de perfekta stilarna för var och en av deras dagliga utmaningar?

 • Baby Hazel Halloween Party
  Spela
  Baby Hazel Halloween Party
  Spelat 4077 gånger

  Det är halloween! Baby Hazel har fått en inbjudan till ett party av Baby Bella! Nu behöver hon din hjälp med att välja kläder och städa rummet. Välj kostym och ha kul med läskiga aktiviteter med barnen.

 • Föreningstjejer: Rolig fest
  Spela
  Föreningstjejer: Rolig fest
  Spelat 1941 gånger

  Det är dags för fest för dessa föreningstjejer. Ledigheten är över, de har just inlämnat in sin sista tentor, och nu är de redo att fira. Kan du hjälpa dem att välja några fantastiska kläder och accessoarer i detta klädspel?

 • Eliza och Jakes magiska jul
  Spela
  Eliza och Jakes magiska jul
  Spelat 867 gånger

  Eliza och Jake gör sig redo för julen i stil. Följ med när de bakar julkakor, väljer gulliga utstyrslar och njuter av roliga aktiviteter i det här julspelet för tjejer online.