• Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spela
  Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spelat 616 gånger

  Å nej! Någon bröt sig in i bankettsalen och förstörde den prickiga tjejens bröllopsmottagning! Kan du hjälpa den berömda franska superhjälten att snabbt fixa allt innan ceremonin börjar i detta simuleringsspel? Den otäcka skyldige krossade ett fönster, välte över borden, och förstörde till och med bröllopstårtan!

 • 3D färg efter nummer
  Spela
  3D färg efter nummer
  Spelat 1970 gånger

  Du kan dekorera allt från söta djur till fashionabla outfits i detta 3D färg och designspel. Använd massor av fantastiska färger medan du målar bilar, musikinstrument, och så mycket mer!

 • Cute Room Decoration
  Spela
  Cute Room Decoration
  Spelat 683 gånger
 • Mirakulös hjälten: Rivaler i design
  Spela
  Mirakulös hjälten: Rivaler i design
  Spelat 251 gånger

  Att skapa dessa kläder kan vara en av superhjältens största äventyr hittills! Kommer hon att kunna överträffa sin rival i detta tidshanterings- och designspel? Samarbeta med henne medan hon skapar tre olika och mycket unika klänningar som alla har ett coolt tema. Hon måste använda symaskinen medan hennes rival är upptagen med sitt eget designprojekt.

 • Moderna nagellack
  Spela
  Moderna nagellack
  Spelat 548 gånger

  Du kan skapa en mängd fantastiska stilar i nagelsalongen i detta onlinebaserade makeover-spel. Låt fantasin flöda fritt när du experimenterar med en massa olika färger och typer av nagellack. Men först måste du ge dina kunder en snabb manikyr.

 • Biltvätt
  Spela
  Biltvätt
  Spelat 321 gånger

  Du kan samla på dig fantastiska dagliga belöningar medan du spelar det här gulliga simuleringsspelet. Här ska du få ta hand om en fullbokad biltvätt. Kan du rengöra vart och ett av dina kunders fordon? Vissa av dem är ordentligt smutsiga!

 • Tatueringsstudio
  Spela
  Tatueringsstudio
  Spelat 547 gånger

  Det börjar bli riktigt stressigt i den här tatueringsstudion. Kan du hjälpa personalen att ta hand om kommande kunder i detta onlinebaserade simuleringsspel? Du kan hjälpa dem att välja design och mycket mer.

 • Popstjärnans kläder
  Spela
  Popstjärnans kläder
  Spelat 4636 gånger

  Den här berömda popstjärnan vill hitta några fantastiska utstyrslar under de kommande dagarna. Hon behöver en för en enorm arenakonsert och en annan som är perfekt för en prisgala. Efter det behöver hon en bekväm och cool utstyrsel för en avslappnande dag. Kan du hjälpa henne att välja vad hon ska ha på sig och vad hon ska göra med håret i det här makeover- och kläder-spelet för tjejer?

 • Dinosaurieutgrävning
  Spela
  Dinosaurieutgrävning
  Spelat 467 gånger

  Den här paleontologen är på jakt efter massor av dyrbara dinosaurieben. Du kan följa med henne på hennes kommande utgrävningsturnéer i detta söta och pedagogiska simuleringsspel. Kan ni tillsammans rota upp flera dinosaurieskelett som kan återbördas till museet?

 • Alla hjärtans dag: hjältar mot skurkar
  Spela
  Alla hjärtans dag: hjältar mot skurkar
  Spelat 2621 gånger

  Några av dina favorithjältar och favoritskurkar firar Alla hjärtans dag på olika sätt. Som du kanske förstår så gillar inte onda drottningar och superskurkar denna dag, medan prinsessor och riddare älskar den. I det här designspelet får du uppleva två olika sätt att fira årets mest romantiska dag.

 • Trädgårdsdesign
  Spela
  Trädgårdsdesign
  Spelat 79 gånger

  Saker och ting har verkligen spårat ur i denna trädgård. Den brukade se helt fantastisk ut. Kan du få den att se lika storartad ut som förut i detta onlinebaserade simulerings- och designspel?

 • Barnens sovrumsinredning
  Spela
  Barnens sovrumsinredning
  Spelat 324 gånger

  Det här sovrummet är ganska tråkigt. Men tapeten är verkligen färgstark! Kan du fylla den med en massa coola möbler och andra saker som passar helt perfekt för barn i detta onlinebaserade designspel? Låt fantasin flöda fritt!

 • Målarbok för barn
  Spela
  Målarbok för barn
  Spelat 56 gånger

  Barn kommer att älska detta fantastiska onlinebaserade färgläggningsspel. Här hittar de massor av teckningar att dekorera som innehåller olika typer av mat, djur, bilar och mycket mer.

 • Tårtdesign
  Spela
  Tårtdesign
  Spelat 3268 gånger

  Kunderna i det här konditorit är krävande och har inte hur mycket tid som helst! Kan du skapa perfekta efterrätter som förgyller deras dag i det här utmanande simuleringsspelet? De har verkligen bråttom!

 • Systrarnas Halloween-kväll
  Spela
  Systrarnas Halloween-kväll
  Spelat 779 gånger

  Det är Halloween-kväll och dessa två snygga tjejer är sena! Kan du hjälpa dem att snabbt välja kostymer som inspireras av deras favoritkaraktärer i det här helgspelet online? De vill leka bus eller godis på en gång men vet inte vad de ska ha på sig.

 • Rengöring av det smutsiga palatset
  Spela
  Rengöring av det smutsiga palatset
  Spelat 259 gånger

  Usch! Detta palats är verkligen smutsigt! Kan du hjälpa till att städa upp flera av dess rum i detta simuleringsspel? Du kan börja med att lägga undan saker i prinsessans sängkammare.

 • Dekorera stranden
  Spela
  Dekorera stranden
  Spelat 158 gånger

  Förvandla den här stranden från kal och trist till ett myllrande paradis!

 • Magiska färgboken
  Spela
  Magiska färgboken
  Spelat 156 gånger

  Detta är inte ditt vanliga färgspel. Detta är magiskt! Tja, typ. Låt din fantasi sväva medan du dekorerar fantastiska bilder, eller designar din egen bild!

 • Betsy pysslar: sandmålning
  Spela
  Betsy pysslar: sandmålning
  Spelat 11586 gånger

  Ta på dig baddräkten, smörj in lite solskyddskräm och släpp lös din kreativitet i Betsys studio.

 • Mitt perfekta sovrum
  Spela
  Mitt perfekta sovrum
  Spelat 2024 gånger

  Anna och hennes vänner tänker ändra inredningen i sina sovrum i detta onlinebaserade designspel. Kan du hjälpa dem att välja ut en massa coola kuddar, dekorationer och andra supersuveräna grejer? De vill dessutom att deras sovrum ska vara söta och bekväma!

 • Städa strandhuset
  Spela
  Städa strandhuset
  Spelat 336 gånger

  Allt är i en enda röra i detta underbara strandhus! Kan du städa upp och organisera tre av husets rum i detta onlinebaserade simuleringsspel?

 • Parets kärleksalbum
  Spela
  Parets kärleksalbum
  Spelat 207 gånger

  Det här paret är störtkära i varandra! De har bestämt sig för att fira sin relation genom att skapa ett fenomenalt fotoalbum. Kan du följa med dem in i fotostudion där de ska få sina första bilder för albumet tagna? Du kan välja deras outfits, deras frisyrer och mycket mer i detta onlinebaserade kläd- och designspel!

 • Tjejerna fixar: Gwens drömbil
  Spela
  Tjejerna fixar: Gwens drömbil
  Spelat 503 gånger

  Gwens bil är helt demolerad! Lyckligtvis bör hon kunna fixa det i sitt garage, men hon behöver din hjälp! Följ med henne medan hon reparerar alla skador och mycket mer i detta onlinebaserade simuleringsspel. Du kan också hjälpa henne att tvätta bilen och dekorera den med en massa coola och supergulliga dekaler!

 • Prinsessornas skönhetstävling
  Spela
  Prinsessornas skönhetstävling
  Spelat 1088 gånger

  Nu sätter skönhetstävlingen igång och endast en prinsessa kan vinna första pris! Vilken prinsessa får äran denna gång i detta klädspel? Hjälp dem att skapa några helt fantastiska stilar som verkligen får domarna att tappa sina hakor.

 • Inred husdjurshem
  Spela
  Inred husdjurshem
  Spelat 5100 gånger

  Ge de här husdjuren ett snyggt ställe som de gillar!

 • Prinsessorna: Manikyrexperter
  Spela
  Prinsessorna: Manikyrexperter
  Spelat 1133 gånger

  De här prinsessorna är suveräna på manikyr. Kan du hjälpa dem att behärska sina färdigheter och bli manikyrmästare i detta onlinebaserade makeover-spel? De vill skapa massor av fantastiska stilar åt sina vänner.

 • Mirakulösa hjältegarderoben
  Spela
  Mirakulösa hjältegarderoben
  Spelat 349 gånger

  Det finns massor av fantastiska outfits och tillbehör i denna superhjältes garderob. De är överallt där inne, men! Kan du hjälpa henne att snabbt organisera allt i detta spel för dolda objekt och tidhantering? Hon har inte mycket tid på sig förrän hon behöver påbörja sitt nästa spännande äventyr.

 • Skodesigner
  Spela
  Skodesigner
  Spelat 401 gånger

  Den här upptagna designern har en massa olika projekt att jobba med. Hon behöver verkligen din hjälp i detta onlinebaserade designspel! Följ med henne in studion där hon skapar sin nya fantastiska skokollektion. Ge henne några goda råd medan hon designar allt från klassiskt högklackat till skor som är helt extrema!

 • Kändis: före och efter separation
  Spela
  Kändis: före och efter separation
  Spelat 937 gånger

  Separationer är svåra och även för kändisar! Den här kändisen har ett brustet hjärta. Kan du muntra upp henne och hjälpa henne att gå vidare i det här onlinespelet? Hon vill hitta musik som gör henne gladare innan hon väljer en ny frisyr, nya kläder och kanske till och med en katt!

 • Prinsessans blomsterkrona
  Spela
  Prinsessans blomsterkrona
  Spelat 347 gånger

  Den här prinsessan är på jakt efter en krona som är allt annat än konventionell i detta makeover- och designspel. Kan du hjälpa henne att skapa en som är gjord av blommor istället för guld? Hon jobbar på en helt ny look och vill att kronan ska matcha stilen på hennes makeover.

 • Ellen: livsstilsfotograf
  Spela
  Ellen: livsstilsfotograf
  Spelat 937 gånger

  Ellens livsstilsblogg börjar verkligen bli populär. Hon vill snabbt ta några nya bilder som alla hennes följare kan se. Kan du följa med henne medan hon arrangerar en fotografering som kommer att lyfta fram en del av hennes bästa inredningsdesign i detta onlinespel?

 • Designa trendiga glasögon
  Spela
  Designa trendiga glasögon
  Spelat 587 gånger

  De här fem modemedvetna tjejerna är på jakt efter nya glasögon. Kan du hjälpa dem att skapa några riktigt superhäftiga glasögon i detta kläd- och designspel? När du har bestämt vilken stil deras nya glasögon ska ha, kan du välja ut några coola och gulliga nya kläder som de ska ha på sig!

 • Sjöjungfrun & Eliza: Onlinestjärna
  Spela
  Sjöjungfrun & Eliza: Onlinestjärna
  Spelat 370 gånger

  Sjöjungfru-prinsessan och Eliza jobbar med sina nästkommande uppdateringar för sin favorit app för sociala medier. Kan du hjälpa dem att välja ut några coola kläder, lite smink, och mer, i detta kläd- och designspel? Du kan även dekorera deras bilder med fantastiska virtuella klistermärken innan de postar dem online.

 • Mataffärsmani
  Spela
  Mataffärsmani
  Spelat 172 gånger

  Tre olika minispel väntar på dig i detta spännande snabbköp. Se hur snabbt du kan organisera olika saker eller skära itu flygande frukt i luften. Du kan också leta rätt på alla varor på en inköpslista. Här finns mycket att göra i detta roliga och utmanande onlinespel.

 • Föreningstjejer: Rolig fest
  Spela
  Föreningstjejer: Rolig fest
  Spelat 1774 gånger

  Det är dags för fest för dessa föreningstjejer. Ledigheten är över, de har just inlämnat in sin sista tentor, och nu är de redo att fira. Kan du hjälpa dem att välja några fantastiska kläder och accessoarer i detta klädspel?

 • Carley Queen: Rolig tatuering
  Spela
  Carley Queen: Rolig tatuering
  Spelat 266 gånger

  Carleys tatueringar har gjort henne riktigt berömd. Hon har visat upp dem i många tidningar. Kan du hjälpa henne med hennes senaste design i detta onlinebaserade simuleringsspel? Hennes nästa tatuering kommer att bli riktigt storslagen!