Dekorationsspel

 • Cute Room Decoration
  Spela
  Cute Room Decoration
  Spelat 832 gånger

 • Tatueringsstudio
  Spela
  Tatueringsstudio
  Spelat 657 gånger

  Det börjar bli riktigt stressigt i den här tatueringsstudion. Kan du hjälpa personalen att ta hand om kommande kunder i detta onlinebaserade simuleringsspel? Du kan hjälpa dem att välja design och mycket mer.

 • Moderna nagellack
  Spela
  Moderna nagellack
  Spelat 655 gånger

  Du kan skapa en mängd fantastiska stilar i nagelsalongen i detta onlinebaserade makeover-spel. Låt fantasin flöda fritt när du experimenterar med en massa olika färger och typer av nagellack. Men först måste du ge dina kunder en snabb manikyr.

 • Målarbok för barn
  Spela
  Målarbok för barn
  Spelat 535 gånger

  Barn kommer att älska detta fantastiska onlinebaserade färgläggningsspel. Här hittar de massor av teckningar att dekorera som innehåller olika typer av mat, djur, bilar och mycket mer.

 • Dinosaurieutgrävning
  Spela
  Dinosaurieutgrävning
  Spelat 512 gånger

  Den här paleontologen är på jakt efter massor av dyrbara dinosaurieben. Du kan följa med henne på hennes kommande utgrävningsturnéer i detta söta och pedagogiska simuleringsspel. Kan ni tillsammans rota upp flera dinosaurieskelett som kan återbördas till museet?

 • Eliza och Jakes magiska jul
  Spela
  Eliza och Jakes magiska jul
  Spelat 738 gånger

  Eliza och Jake gör sig redo för julen i stil. Följ med när de bakar julkakor, väljer gulliga utstyrslar och njuter av roliga aktiviteter i det här julspelet för tjejer online.

 • Popstjärnans kläder
  Spela
  Popstjärnans kläder
  Spelat 4777 gånger

  Den här berömda popstjärnan vill hitta några fantastiska utstyrslar under de kommande dagarna. Hon behöver en för en enorm arenakonsert och en annan som är perfekt för en prisgala. Efter det behöver hon en bekväm och cool utstyrsel för en avslappnande dag. Kan du hjälpa henne att välja vad hon ska ha på sig och vad hon ska göra med håret i det här makeover- och kläder-spelet för tjejer?

 • Trädgårdsdesign
  Spela
  Trädgårdsdesign
  Spelat 130 gånger

  Saker och ting har verkligen spårat ur i denna trädgård. Den brukade se helt fantastisk ut. Kan du få den att se lika storartad ut som förut i detta onlinebaserade simulerings- och designspel?

 • Alla hjärtans dag: hjältar mot skurkar
  Spela
  Alla hjärtans dag: hjältar mot skurkar
  Spelat 2709 gånger

  Några av dina favorithjältar och favoritskurkar firar Alla hjärtans dag på olika sätt. Som du kanske förstår så gillar inte onda drottningar och superskurkar denna dag, medan prinsessor och riddare älskar den. I det här designspelet får du uppleva två olika sätt att fira årets mest romantiska dag.

 • My Xmas Room
  Spela
  My Xmas Room
  Spelat 3936 gånger

  Kom i julstämning med den här specialutgåvan av det bästa inredningsspelet!

 • Rengöring av det smutsiga palatset
  Spela
  Rengöring av det smutsiga palatset
  Spelat 293 gånger

  Usch! Detta palats är verkligen smutsigt! Kan du hjälpa till att städa upp flera av dess rum i detta simuleringsspel? Du kan börja med att lägga undan saker i prinsessans sängkammare.

 • Bästisar designar jeans
  Spela
  Bästisar designar jeans
  Spelat 365 gånger

  Dessa jeansälskande bästisar spenderar tid med att designa flera olika jeans och de vill lägga till coola och färgglada lappar. Varför inte följa med dem på en rolig och modeinriktad eftermiddag i det här makeover- och designspelet för tjejer?

 • Skodesigner
  Spela
  Skodesigner
  Spelat 434 gånger

  Den här upptagna designern har en massa olika projekt att jobba med. Hon behöver verkligen din hjälp i detta onlinebaserade designspel! Följ med henne in studion där hon skapar sin nya fantastiska skokollektion. Ge henne några goda råd medan hon designar allt från klassiskt högklackat till skor som är helt extrema!

 • Kändis: före och efter separation
  Spela
  Kändis: före och efter separation
  Spelat 969 gånger

  Separationer är svåra och även för kändisar! Den här kändisen har ett brustet hjärta. Kan du muntra upp henne och hjälpa henne att gå vidare i det här onlinespelet? Hon vill hitta musik som gör henne gladare innan hon väljer en ny frisyr, nya kläder och kanske till och med en katt!

 • Biltvätt
  Spela
  Biltvätt
  Spelat 475 gånger

  Du kan samla på dig fantastiska dagliga belöningar medan du spelar det här gulliga simuleringsspelet. Här ska du få ta hand om en fullbokad biltvätt. Kan du rengöra vart och ett av dina kunders fordon? Vissa av dem är ordentligt smutsiga!

 • Betsy pysslar: sandmålning
  Spela
  Betsy pysslar: sandmålning
  Spelat 11666 gånger

  Ta på dig baddräkten, smörj in lite solskyddskräm och släpp lös din kreativitet i Betsys studio.

 • Tårtdesign
  Spela
  Tårtdesign
  Spelat 3439 gånger

  Kunderna i det här konditorit är krävande och har inte hur mycket tid som helst! Kan du skapa perfekta efterrätter som förgyller deras dag i det här utmanande simuleringsspelet? De har verkligen bråttom!

 • Städa strandhuset
  Spela
  Städa strandhuset
  Spelat 379 gånger

  Allt är i en enda röra i detta underbara strandhus! Kan du städa upp och organisera tre av husets rum i detta onlinebaserade simuleringsspel?

 • Mitt perfekta sovrum
  Spela
  Mitt perfekta sovrum
  Spelat 2222 gånger

  Anna och hennes vänner tänker ändra inredningen i sina sovrum i detta onlinebaserade designspel. Kan du hjälpa dem att välja ut en massa coola kuddar, dekorationer och andra supersuveräna grejer? De vill dessutom att deras sovrum ska vara söta och bekväma!

 • Inred husdjurshem
  Spela
  Inred husdjurshem
  Spelat 5147 gånger

  Ge de här husdjuren ett snyggt ställe som de gillar!

 • Dekorera stranden
  Spela
  Dekorera stranden
  Spelat 158 gånger

  Förvandla den här stranden från kal och trist till ett myllrande paradis!

 • Mataffärsmani
  Spela
  Mataffärsmani
  Spelat 221 gånger

  Tre olika minispel väntar på dig i detta spännande snabbköp. Se hur snabbt du kan organisera olika saker eller skära itu flygande frukt i luften. Du kan också leta rätt på alla varor på en inköpslista. Här finns mycket att göra i detta roliga och utmanande onlinespel.

 • Designa trendiga glasögon
  Spela
  Designa trendiga glasögon
  Spelat 653 gånger

  De här fem modemedvetna tjejerna är på jakt efter nya glasögon. Kan du hjälpa dem att skapa några riktigt superhäftiga glasögon i detta kläd- och designspel? När du har bestämt vilken stil deras nya glasögon ska ha, kan du välja ut några coola och gulliga nya kläder som de ska ha på sig!

 • Systrarnas Halloween-kväll
  Spela
  Systrarnas Halloween-kväll
  Spelat 1000 gånger

  Det är Halloween-kväll och dessa två snygga tjejer är sena! Kan du hjälpa dem att snabbt välja kostymer som inspireras av deras favoritkaraktärer i det här helgspelet online? De vill leka bus eller godis på en gång men vet inte vad de ska ha på sig.

 • Prinsessans blomsterkrona
  Spela
  Prinsessans blomsterkrona
  Spelat 393 gånger

  Den här prinsessan är på jakt efter en krona som är allt annat än konventionell i detta makeover- och designspel. Kan du hjälpa henne att skapa en som är gjord av blommor istället för guld? Hon jobbar på en helt ny look och vill att kronan ska matcha stilen på hennes makeover.

 • Designa min mysiga filt
  Spela
  Designa min mysiga filt
  Spelat 1650 gånger

  De här tjejerna sätter sina designfärdigheter på prov för att arbeta med ett gulligt projekt i detta onlinespel. De tänker skapa några bekväma kläder innan de påbörjar utformningen av några riktigt mysiga filtar. Kan du ge dem några snabba råd så att deras projekt blir helt fantastiskt?

 • Magisk nagelsalong
  Spela
  Magisk nagelsalong
  Spelat 179 gånger

  Ännu en hektisk efterdag på den här magiska nagelsalongen. Kan du hjälpa nästa kund i detta onlinebaserade makeover-spel? Hon vill ha en manikyr med riktigt gnistrande nagellack.

 • Ice Slushy Maker
  Spela
  Ice Slushy Maker
  Spelat 1394 gånger

  Du kan göra många olika typer av slushies i detta onlinebaserade simuleringsspel. Du kan tillaga en av dessa läckra och isfyllda drycker med kiwi, mango, blåbär och mycket mer. Här finns också flera virtuella isbrickor att prova på, som skapar kuber formade som hjärtan, diamanter och andra häftiga grejer.

 • Prinsessorna: Manikyrexperter
  Spela
  Prinsessorna: Manikyrexperter
  Spelat 1200 gånger

  De här prinsessorna är suveräna på manikyr. Kan du hjälpa dem att behärska sina färdigheter och bli manikyrmästare i detta onlinebaserade makeover-spel? De vill skapa massor av fantastiska stilar åt sina vänner.

 • Inred klassrum
  Spela
  Inred klassrum
  Spelat 3017 gånger

  Lektionen börjar snart, så dekorera ditt klassrum så att studenterna blir inspirerade!

 • Prinsessornas nyårsmål
  Spela
  Prinsessornas nyårsmål
  Spelat 889 gånger

  Det nya året har börjat och dessa prinsessor vill inleda det med ambitiösa målsättningar. Kan du hjälpa dem att hålla koll på sina favoritmodetrender och mycket mer i det här onlinespelet för tjejer?

 • Biltvätt
  Spela
  Biltvätt
  Spelat 463 gånger

  Samla på dig dagliga belöningar medan du spelar detta simuleringsspel. Den här stan har massor av bilar som kan behöva en ordentlig tvätt. Några av dem är till och med helt täckta i färg! Kan du tvätta dem rena och se till att de blir skinande blanka?

 • Magiska färgboken
  Spela
  Magiska färgboken
  Spelat 205 gånger

  Detta är inte ditt vanliga färgspel. Detta är magiskt! Tja, typ. Låt din fantasi sväva medan du dekorerar fantastiska bilder, eller designar din egen bild!

 • Barnens sovrumsinredning
  Spela
  Barnens sovrumsinredning
  Spelat 443 gånger

  Det här sovrummet är ganska tråkigt. Men tapeten är verkligen färgstark! Kan du fylla den med en massa coola möbler och andra saker som passar helt perfekt för barn i detta onlinebaserade designspel? Låt fantasin flöda fritt!

 • Cutezees dagbok
  Spela
  Cutezees dagbok
  Spelat 465 gånger

  En ny dag med lektioner ska precis börja på den här studentens universitet. Men hon vill först dekorera sin dagbok. Du kan hjälpa henne att bestämma hur hon ska måla den och vilka stickers hon ska ha på omslaget i det här kläder- och designspelet för tjejer. Hon behöver även din hjälp med vilka kläder hon ska ha på sig.

 • Bästisar i Paris
  Spela
  Bästisar i Paris
  Spelat 81 gånger

  Dessa två vänner är redo att göra Paris i stil. Men först måste de äta en näringsrik frukost. Kan du hjälpa dem att välja snygga utstyrslar när de gör sig redo för en oförglömlig dag i det här onlinespelet för tjejer?