• Betsy pysslar: sandmålning
  Spela
  Betsy pysslar: sandmålning
  Spelat 10562 gånger

  Ta på dig baddräkten, smörj in lite solskyddskräm och släpp lös din kreativitet i Betsys studio.

 • My Xmas Room
  Spela
  My Xmas Room
  Spelat 3499 gånger

  Kom i julstämning med den här specialutgåvan av det bästa inredningsspelet!

 • Inred klassrum
  Spela
  Inred klassrum
  Spelat 2797 gånger

  Lektionen börjar snart, så dekorera ditt klassrum så att studenterna blir inspirerade!

 • Tidningsdesigner
  Spela
  Tidningsdesigner
  Spelat 2655 gånger

  Designa din egen tidning! Ska den handla om mode, musik, kändisar eller skvaller? Det bestämmer du!

 • My New Town
  Spela
  My New Town
  Spelat 2169 gånger

  Bygg din egen by, stad eller undervattensvärld i det här roliga dekorationsspelet!

 • Prinsessornas magiska drinkar
  Spela
  Prinsessornas magiska drinkar
  Spelat 1355 gånger

  Dessa två trendiga kungligheter älskar enhörningskaffe och andra magiska drinkar. De vill göra några hemma och du kan hjälpa till att förbereda dem i det här kläder- och designspelet. Du kan dekorera deras koppar och följa med dem på en makeover medan de väljer nya frisyrer och utstyrslar som är helt förtrollande.

 • Kindergarten Room Decoration
  Spela
  Kindergarten Room Decoration
  Spelat 1308 gånger

  Skapa ditt eget perfekta sovrum, med möbler, husdjur, leksaker, snacks och mer!

 • Prinsessorna på dejt
  Spela
  Prinsessorna på dejt
  Spelat 1265 gånger

  De här tre prinsessorna fick nyss en massa sms. Deras pojkvänner vill bjuda ut dem på dejt ikväll! De har inte mycket tid att göra sig i ordning i detta klädspel. Kan du hjälpa dem att snabbt fixa till deras hår och välja ut perfekta outfits? Deras pojkvänner kommer vilket ögonblick som helst!

 • Mitt perfekta sovrum
  Spela
  Mitt perfekta sovrum
  Spelat 1237 gånger

  Anna och hennes vänner tänker ändra inredningen i sina sovrum i detta onlinebaserade designspel. Kan du hjälpa dem att välja ut en massa coola kuddar, dekorationer och andra supersuveräna grejer? De vill dessutom att deras sovrum ska vara söta och bekväma!

 • Prinsessans fotläkare
  Spela
  Prinsessans fotläkare
  Spelat 1006 gånger

  Åh nej! Den här prinsessan har skadat sin fot. För att strö salt i såren har den dessutom blivit infekterad. Vi måste ta henne till en fotläkare och hjälpa henne att behandla skadan i detta sjukvårdssimuleringsspel. När du är klar, kan du följa med henne när hon ska välja ut några nya skor och accessoarer.

 • Prinsessorna planerar bröllop
  Spela
  Prinsessorna planerar bröllop
  Spelat 1000 gånger

  De här drottninglika brudarna har funderat på vem som ska vara deras bröllopsplanerare under kommande ceremonier. Du kanske skulle passa perfekt? Visa upp dina modefärdigheter i detta brudbaserade kläd- och designspel.

 • Prinsessan: Söt tropisk 16-års fest
  Spela
  Prinsessan: Söt tropisk 16-års fest
  Spelat 953 gånger

  Denna prinsessa håller på att fira hennes sextonårsdag. Du kan följa med henne och hennes vänner för vad som garanterat kommer att bli en oförglömlig födelsedagsfest i detta online klä-upp och designspel för tjejer. De behöver din hjälp medan de väljer några söta dekorationer och tre fantastiska outfits.

 • Ellie's drömaffär för mode
  Spela
  Ellie's drömaffär för mode
  Spelat 780 gånger

  Ellie har alltid velat öppna en butik som ägnas åt alla hennes favoriter inom mode. Nu gör hon sina drömmar verkliga i detta online designspel för tjejer. Hon kan dock inte göra allt på egen hand. Hon behöver din hjälp medan hon väljer boutiqueens inredning och en iögonfallande fönsterdekoration som lockar många kunder!

 • Glasspannkaka
  Spela
  Glasspannkaka
  Spelat 772 gånger

  Det kanske låter lite märkligt men glass och pannkakor passar verkligen bra ihop. Du kan lära dig hur du bakar denna fantastiska och supersmaskiga efterrätt i detta onlinebaserade bakspel. Du kommer att få anvisningar steg för steg i receptet.

 • Prinsessorna bakar: Tårttävling
  Spela
  Prinsessorna bakar: Tårttävling
  Spelat 771 gånger

  De här två prinsessorna deltar i en fantastisk bakningstävling. De ska båda göra en tårta, men de måste välja den perfekta outfiten först. Kan du hjälpa dem att bestämma vad de ska ha på sig innan de går till köket i detta kläd- och matlagningsspel?

 • Prinsessornas mysiga läshörna
  Spela
  Prinsessornas mysiga läshörna
  Spelat 726 gånger

  De här prinsessorna tycker alla om att läsa romaner. Därför har de bestämt sig för att lägga till ett nytt läsrum i sitt slott. De behöver verkligen dina råd i detta designspel. Kan du hjälpa dem att välja ut några bra dekorationer och bekväma möbler innan de sätter tänderna i nästa bok?

 • Mina deisgner för vår-naglar
  Spela
  Mina deisgner för vår-naglar
  Spelat 720 gånger

  Var och en av dessa tre tonåringar vill göra något spännande med sina naglar. Kan du ge dem perfekt manikyr i detta online-makeover-spel? Du kan välja några väldigt fantastiska och okonventionella färger för naglarna, eller några riktigt coola designer också.

 • Föreningstjejer: Rolig fest
  Spela
  Föreningstjejer: Rolig fest
  Spelat 716 gånger

  Det är dags för fest för dessa föreningstjejer. Ledigheten är över, de har just inlämnat in sin sista tentor, och nu är de redo att fira. Kan du hjälpa dem att välja några fantastiska kläder och accessoarer i detta klädspel?

 • Emmas fotbehandling
  Spela
  Emmas fotbehandling
  Spelat 705 gånger

  Emma skadade sig när hon spelade tennis tidigare i eftermiddags. Hon väntar på dig på vårdcentralen. Kan du behandla hennes skador och få henne att må bättre i detta gulliga sjukvårdssimuleringsspel?

 • Skurkar på semester
  Spela
  Skurkar på semester
  Spelat 641 gånger

  Till och med skurkar gillar att åka på semester! Kan du hjälpa dessa ondskefulla brottsgenier att koppla av en stund, långt borta från alla sina onda planer, i detta makeover-spel? De behöver fixa till fantastiska frisyrer och skaffa kläder som är både hemska och eleganta!

 • Ellie designar emoji-skor
  Spela
  Ellie designar emoji-skor
  Spelat 632 gånger

  Hjälp Ellie att designa supermoderna skor i det här roliga designspelet för tjejer. Du får vara hur kreativ du vill!

 • Inred Kittys rum
  Spela
  Inred Kittys rum
  Spelat 608 gånger

  Din magiska nya granne behöver hjälp med att inreda sitt hem.

 • Elisabeths kungliga pyjamasparty
  Spela
  Elisabeths kungliga pyjamasparty
  Spelat 597 gånger

  Elisabeth är värd för ett exklusivt pyjamasparty och du är inbjuden! Följ med henne och hennes vänner under en fantastisk natt i detta kläd- och designspel. Du kan dessutom hjälpa henne att skapa inbjudningarna och välja ut några bekväma pyjamasar att bära.

 • Klottra i matteboken
  Spela
  Klottra i matteboken
  Spelat 582 gånger

  Känner du dig smart som ett mattegeni idag? Gör dig redo att plugga några tal!

 • Pizzautmaning
  Spela
  Pizzautmaning
  Spelat 571 gånger

  Kan du blanda samman och göra var och en av dessa pizzor? Vissa av dem är ganska utmanande med en massa garnityr. Gör ditt yttersta för att göra flera pizzor som är supersmaskiga i detta roliga matlagningsspel.

 • Min bohemiska avatar
  Spela
  Min bohemiska avatar
  Spelat 571 gånger

  Vill du veta hur du skulle se ut i en helgalen bohemisk outfit? Du kan skapa din egen avatar och klä henne i massor av coola kläder i detta onlinebaserade klädspel. Träna dina modefärdigheter medan du kommer på en massa fantastiska stilar.

 • Halloween-dekoration
  Spela
  Halloween-dekoration
  Spelat 570 gånger

  Hjälp Jinx och Minx att dekorera inför sin övernaturliga kostymfest!

 • Design min snygga grödas topp
  Spela
  Design min snygga grödas topp
  Spelat 557 gånger

  Grödotoppar är även ett utmärkt sätt att hålla sig cool och snygg! Kan du skapa några av dem för dessa två fashionabla tjejer i detta uppklädnads- och designspel? De letar efter stilar som är jättebra, och som har några söta mönster.

 • BFFs' galna shoppingrunda
  Spela
  BFFs' galna shoppingrunda
  Spelat 526 gånger

  Detta område är hem för dessa BFFs favoritbutik. Det är fyllt med massor av coola kläder. Det är därför de går på en shoppingrunda! Kan du hjälpa dem medan de letar efter massor av supersöta outfits och tillbehör? Du kan även följa med dem medan de får sina hår klippta och sina naglar fixade.

 • Ellen: livsstilsfotograf
  Spela
  Ellen: livsstilsfotograf
  Spelat 506 gånger

  Ellens livsstilsblogg börjar verkligen bli populär. Hon vill snabbt ta några nya bilder som alla hennes följare kan se. Kan du följa med henne medan hon arrangerar en fotografering som kommer att lyfta fram en del av hennes bästa inredningsdesign i detta onlinespel?

 • Min djärva street-outfit
  Spela
  Min djärva street-outfit
  Spelat 505 gånger

  Varför vara tråkig när du i stället kan vara modig? Kan du skapa en fenomenal street-inspirerad stil för var och en av dessa moderiktiga prinsessor i detta klädspel? Det finns massor av designer, accessoarer och mycket mer du kan välja bland.

 • Laga en gullig bil
  Spela
  Laga en gullig bil
  Spelat 498 gånger

  Den här bilen är väldigt gullig ... eller brukade åtminstone vara det. Just nu är den i riktigt dåligt skick. Kan du reparera bilens skador, tvätta den och mycket mer i detta onlinebaserade simuleringsspel?

 • Nytt skolår med nya naglar
  Spela
  Nytt skolår med nya naglar
  Spelat 486 gånger

  Ett nytt skolår börjar snart och de tre prinsessorna vill ha en fantastisk manikyr. Kan du fixa deras naglar riktigt snabbt i detta onlinespel? Du kan välja mellan många olika typer av nagellack och bestämma ifall prinsessorna även borde bära några coola ringar!

 • Glassmunk
  Spela
  Glassmunk
  Spelat 437 gånger

  Munkar fungerar faktiskt ganska bra med glass. Du kan lära dig att blanda dem med det recept som du hittar i detta läckra matlagningsspel. Bara stig in i detta virtuella kök så följer vi dig varje steg på vägen.

 • Bästisprinsessornas roliga helgäventyr
  Spela
  Bästisprinsessornas roliga helgäventyr
  Spelat 428 gånger

  Det är dags för de här kungliga väninnorna att åka på en semester över helgen. De är sent ut så de kan definitivt behöva dina råd medan de packar sina resväskor. Kan du hjälpa dem att bestämma vilka outfits och accessoarer som de ska ta med sig i detta kläd- och resespel?

 • Bästisarnas matchande tatueringar
  Spela
  Bästisarnas matchande tatueringar
  Spelat 423 gånger

  De här prinsessorna är bästa vänner, och det är därför de har bestämt sig för att skaffa matchande tatueringar. Fast det är bara tillfälliga som varar några dagar. Men vilken design ska de välja? Du kan hjälpa dem att bestämma det i detta onlinebaserade simuleringsspel.