Dekorationsspel

 • Skodesigner
  Spela
  Skodesigner
  Spelat 613 gånger

  Den här upptagna designern har en massa olika projekt att jobba med. Hon behöver verkligen din hjälp i detta onlinebaserade designspel! Följ med henne in studion där hon skapar sin nya fantastiska skokollektion. Ge henne några goda råd medan hon designar allt från klassiskt högklackat till skor som är helt extrema!

 • Cute Room Decoration
  Spela
  Cute Room Decoration
  Spelat 1743 gånger

 • Magisk nagelsalong
  Spela
  Magisk nagelsalong
  Spelat 331 gånger

  Ännu en hektisk efterdag på den här magiska nagelsalongen. Kan du hjälpa nästa kund i detta onlinebaserade makeover-spel? Hon vill ha en manikyr med riktigt gnistrande nagellack.

 • Ice Slushy Maker
  Spela
  Ice Slushy Maker
  Spelat 2409 gånger

  Du kan göra många olika typer av slushies i detta onlinebaserade simuleringsspel. Du kan tillaga en av dessa läckra och isfyllda drycker med kiwi, mango, blåbär och mycket mer. Här finns också flera virtuella isbrickor att prova på, som skapar kuber formade som hjärtan, diamanter och andra häftiga grejer.

 • Tatueringsstudio
  Spela
  Tatueringsstudio
  Spelat 920 gånger

  Det börjar bli riktigt stressigt i den här tatueringsstudion. Kan du hjälpa personalen att ta hand om kommande kunder i detta onlinebaserade simuleringsspel? Du kan hjälpa dem att välja design och mycket mer.

 • Beatrices överraskningsfrieri
  Spela
  Beatrices överraskningsfrieri
  Spelat 474 gånger

  Beatrices pojkvän är på väg att ställa en viktig fråga till henne i detta romantiska onlinespel! Kan du hjälpa honom att se till att allt är helt perfekt när han friar till henne? Han måste ta reda på hennes ringstorlek, besöka en helt fantastisk juvelerare och mycket mer!

 • Tårtdesign
  Spela
  Tårtdesign
  Spelat 4231 gånger

  Kunderna i det här konditorit är krävande och har inte hur mycket tid som helst! Kan du skapa perfekta efterrätter som förgyller deras dag i det här utmanande simuleringsspelet? De har verkligen bråttom!

 • Moderna nagellack
  Spela
  Moderna nagellack
  Spelat 819 gånger

  Du kan skapa en mängd fantastiska stilar i nagelsalongen i detta onlinebaserade makeover-spel. Låt fantasin flöda fritt när du experimenterar med en massa olika färger och typer av nagellack. Men först måste du ge dina kunder en snabb manikyr.

 • Biltvätt
  Spela
  Biltvätt
  Spelat 1823 gånger

  Du kan samla på dig fantastiska dagliga belöningar medan du spelar det här gulliga simuleringsspelet. Här ska du få ta hand om en fullbokad biltvätt. Kan du rengöra vart och ett av dina kunders fordon? Vissa av dem är ordentligt smutsiga!

 • Popstjärnans kläder
  Spela
  Popstjärnans kläder
  Spelat 4937 gånger

  Den här berömda popstjärnan vill hitta några fantastiska utstyrslar under de kommande dagarna. Hon behöver en för en enorm arenakonsert och en annan som är perfekt för en prisgala. Efter det behöver hon en bekväm och cool utstyrsel för en avslappnande dag. Kan du hjälpa henne att välja vad hon ska ha på sig och vad hon ska göra med håret i det här makeover- och kläder-spelet för tjejer?

 • Rengöring av det smutsiga palatset
  Spela
  Rengöring av det smutsiga palatset
  Spelat 393 gånger

  Usch! Detta palats är verkligen smutsigt! Kan du hjälpa till att städa upp flera av dess rum i detta simuleringsspel? Du kan börja med att lägga undan saker i prinsessans sängkammare.

 • Baby Hazel Halloween Party
  Spela
  Baby Hazel Halloween Party
  Spelat 4207 gånger

  Det är halloween! Baby Hazel har fått en inbjudan till ett party av Baby Bella! Nu behöver hon din hjälp med att välja kläder och städa rummet. Välj kostym och ha kul med läskiga aktiviteter med barnen.

 • Barnens sovrumsinredning
  Spela
  Barnens sovrumsinredning
  Spelat 834 gånger

  Det här sovrummet är ganska tråkigt. Men tapeten är verkligen färgstark! Kan du fylla den med en massa coola möbler och andra saker som passar helt perfekt för barn i detta onlinebaserade designspel? Låt fantasin flöda fritt!

 • Städa strandhuset
  Spela
  Städa strandhuset
  Spelat 447 gånger

  Allt är i en enda röra i detta underbara strandhus! Kan du städa upp och organisera tre av husets rum i detta onlinebaserade simuleringsspel?

 • Biltvätt
  Spela
  Biltvätt
  Spelat 533 gånger

  Samla på dig dagliga belöningar medan du spelar detta simuleringsspel. Den här stan har massor av bilar som kan behöva en ordentlig tvätt. Några av dem är till och med helt täckta i färg! Kan du tvätta dem rena och se till att de blir skinande blanka?

 • Trädgårdsdesign
  Spela
  Trädgårdsdesign
  Spelat 150 gånger

  Saker och ting har verkligen spårat ur i denna trädgård. Den brukade se helt fantastisk ut. Kan du få den att se lika storartad ut som förut i detta onlinebaserade simulerings- och designspel?

 • Dekorera vattenparken
  Spela
  Dekorera vattenparken
  Spelat 232 gånger

  Din uppgift: Dekorera en kul vattenpark åt Jinx och Minx!

 • Alla hjärtans dag: hjältar mot skurkar
  Spela
  Alla hjärtans dag: hjältar mot skurkar
  Spelat 2837 gånger

  Några av dina favorithjältar och favoritskurkar firar Alla hjärtans dag på olika sätt. Som du kanske förstår så gillar inte onda drottningar och superskurkar denna dag, medan prinsessor och riddare älskar den. I det här designspelet får du uppleva två olika sätt att fira årets mest romantiska dag.

 • Baby Hazel: Brudtärna
  Spela
  Baby Hazel: Brudtärna
  Spelat 1481 gånger

  Baby Hazel ska vara brudtärna! Hon måste göra sig extra söt inför bröllopet!

 • Isslottet ska städas
  Spela
  Isslottet ska städas
  Spelat 285 gånger

  Visst är det magiskt, men det här slottet kan ändå bli riktigt smutsigt. Kan du städa tre av slottets rum i detta förtrollande simuleringsspel? Vardagsrummet är nog den bästa platsen att börja på.

 • Gör glass
  Spela
  Gör glass
  Spelat 434 gånger

  Du kan göra många olika och läckra typer av glass i detta onlinebaserade matlagningsspel. Prova varje sockerlag och blanda i massor av smaskig frukt!

 • Dekorera stranden
  Spela
  Dekorera stranden
  Spelat 158 gånger

  Förvandla den här stranden från kal och trist till ett myllrande paradis!

 • Prinsessans Hollywood-temalook
  Spela
  Prinsessans Hollywood-temalook
  Spelat 503 gånger

  Alla fem av dessa prinsessor har blivit inbjudna till en fantastisk fest med ett Hollywood-tema! Kan du hjälpa var och en av dem att skapa en outfit som inspirerats av en av deras favoritskådespelerskor i detta online klädspel? De kan även ta del av några goda råd medan de fixar sitt hår!

 • Gör hemmagjord glass
  Spela
  Gör hemmagjord glass
  Spelat 839 gånger

  Det kan vara roligt att göra glass hemma men det är verkligen svårt om du aldrig gjort det förut. Det här matlagningsspelet online kommer att visa dig hur det går till. Det kommer till och med att visa hur man gör glasstrutar!

 • Betsy pysslar: Somrig sandmålning
  Spela
  Betsy pysslar: Somrig sandmålning
  Spelat 1385 gånger

  I Betsy pysslar kan du skapa vackra och färgrika målningar. Allt som behövs är lite sand!

 • Magiska färgboken
  Spela
  Magiska färgboken
  Spelat 249 gånger

  Detta är inte ditt vanliga färgspel. Detta är magiskt! Tja, typ. Låt din fantasi sväva medan du dekorerar fantastiska bilder, eller designar din egen bild!

 • Prinsessornas punkstil
  Spela
  Prinsessornas punkstil
  Spelat 1096 gånger

  Dessa tre coola kungligheter är inbjudna att delta i den första Prinsessornas punkstil-tävlingen. Alla tre vill vinna så du måste hitta på nya stilar som är stora, modiga och supercoola. Kan du hjälpa alla tre att välja piercingar, tillfälliga tatueringar, vågade utstyrslar och mycket mer i det här onlinespelet för tjejer?

 • Bästisarnas matchande tatueringar
  Spela
  Bästisarnas matchande tatueringar
  Spelat 567 gånger

  De här prinsessorna är bästa vänner, och det är därför de har bestämt sig för att skaffa matchande tatueringar. Fast det är bara tillfälliga som varar några dagar. Men vilken design ska de välja? Du kan hjälpa dem att bestämma det i detta onlinebaserade simuleringsspel.

 • Super Sweets Challenge
  Spela
  Super Sweets Challenge
  Spelat 1047 gånger

  Den här tjejen har bestämt sig för att öppna sitt eget fik! Hjälp henne inreda och baka smarriga desserter i ett urgulligt simulatorspel. Var med och bestäm allt från kassa till tapeter innan hon sätter igång i köket. De första kunderna kan räkna med superläckra tårtor och glassar!

 • Baby Hazel pysslar
  Spela
  Baby Hazel pysslar
  Spelat 519 gånger

  Baby Hazel vill pyssla och göra söta saker. Hon behöver din hjälp!

 • My New Town
  Spela
  My New Town
  Spelat 2644 gånger

  Bygg din egen by, stad eller undervattensvärld i det här roliga dekorationsspelet!

 • Kändis: före och efter separation
  Spela
  Kändis: före och efter separation
  Spelat 979 gånger

  Separationer är svåra och även för kändisar! Den här kändisen har ett brustet hjärta. Kan du muntra upp henne och hjälpa henne att gå vidare i det här onlinespelet? Hon vill hitta musik som gör henne gladare innan hon väljer en ny frisyr, nya kläder och kanske till och med en katt!

 • Prinsessor i Christmasland
  Spela
  Prinsessor i Christmasland
  Spelat 953 gånger

  Dessa prinsessor visste inte att de var på väg på ett magiskt äventyr när de bestämde sig för att åka kälke. Nu har de hamnat i det förtrollande kungariket Christmasland där en grupp med älvor behöver deras hjälp för att förbereda allt inför julen. Följ med när de letar efter försvunna presenter och mycket mer i det här högtidliga onlinespelet.

 • Banana split-paj: Saras kockskola
  Spela
  Banana split-paj: Saras kockskola
  Spelat 4779 gånger

  Idag känner Sara för att baka något sött och gott. Följ med henne in i köket och se hur man bakar den här underbara desserten.

 • Planera strandparty
  Spela
  Planera strandparty
  Spelat 2494 gånger

  Det är en perfekt dag för ett party på stranden!

 • Laga en gullig bil
  Spela
  Laga en gullig bil
  Spelat 1005 gånger

  Den här bilen är väldigt gullig ... eller brukade åtminstone vara det. Just nu är den i riktigt dåligt skick. Kan du reparera bilens skador, tvätta den och mycket mer i detta onlinebaserade simuleringsspel?