• Betsy pysslar: sandmålning
  Spela
  Betsy pysslar: sandmålning
  Spelat 11526 gånger

  Ta på dig baddräkten, smörj in lite solskyddskräm och släpp lös din kreativitet i Betsys studio.

 • Baby Hazel Halloween Party
  Spela
  Baby Hazel Halloween Party
  Spelat 3897 gånger

  Det är halloween! Baby Hazel har fått en inbjudan till ett party av Baby Bella! Nu behöver hon din hjälp med att välja kläder och städa rummet. Välj kostym och ha kul med läskiga aktiviteter med barnen.

 • My Xmas Room
  Spela
  My Xmas Room
  Spelat 3731 gånger

  Kom i julstämning med den här specialutgåvan av det bästa inredningsspelet!

 • Inred klassrum
  Spela
  Inred klassrum
  Spelat 2959 gånger

  Lektionen börjar snart, så dekorera ditt klassrum så att studenterna blir inspirerade!

 • Tidningsdesigner
  Spela
  Tidningsdesigner
  Spelat 2740 gånger

  Designa din egen tidning! Ska den handla om mode, musik, kändisar eller skvaller? Det bestämmer du!

 • My New Town
  Spela
  My New Town
  Spelat 2444 gånger

  Bygg din egen by, stad eller undervattensvärld i det här roliga dekorationsspelet!

 • Mitt perfekta sovrum
  Spela
  Mitt perfekta sovrum
  Spelat 1877 gånger

  Anna och hennes vänner tänker ändra inredningen i sina sovrum i detta onlinebaserade designspel. Kan du hjälpa dem att välja ut en massa coola kuddar, dekorationer och andra supersuveräna grejer? De vill dessutom att deras sovrum ska vara söta och bekväma!

 • Halloween-dekoration
  Spela
  Halloween-dekoration
  Spelat 1801 gånger

  Hjälp Jinx och Minx att dekorera inför sin övernaturliga kostymfest!

 • Föreningstjejer: Rolig fest
  Spela
  Föreningstjejer: Rolig fest
  Spelat 1638 gånger

  Det är dags för fest för dessa föreningstjejer. Ledigheten är över, de har just inlämnat in sin sista tentor, och nu är de redo att fira. Kan du hjälpa dem att välja några fantastiska kläder och accessoarer i detta klädspel?

 • Prinsessorna på dejt
  Spela
  Prinsessorna på dejt
  Spelat 1595 gånger

  De här tre prinsessorna fick nyss en massa sms. Deras pojkvänner vill bjuda ut dem på dejt ikväll! De har inte mycket tid att göra sig i ordning i detta klädspel. Kan du hjälpa dem att snabbt fixa till deras hår och välja ut perfekta outfits? Deras pojkvänner kommer vilket ögonblick som helst!

 • Kindergarten Room Decoration
  Spela
  Kindergarten Room Decoration
  Spelat 1433 gånger

  Skapa ditt eget perfekta sovrum, med möbler, husdjur, leksaker, snacks och mer!

 • Prinsessans fotläkare
  Spela
  Prinsessans fotläkare
  Spelat 1291 gånger

  Åh nej! Den här prinsessan har skadat sin fot. För att strö salt i såren har den dessutom blivit infekterad. Vi måste ta henne till en fotläkare och hjälpa henne att behandla skadan i detta sjukvårdssimuleringsspel. När du är klar, kan du följa med henne när hon ska välja ut några nya skor och accessoarer.

 • Prinsessorna planerar bröllop
  Spela
  Prinsessorna planerar bröllop
  Spelat 1283 gånger

  De här drottninglika brudarna har funderat på vem som ska vara deras bröllopsplanerare under kommande ceremonier. Du kanske skulle passa perfekt? Visa upp dina modefärdigheter i detta brudbaserade kläd- och designspel.

 • 3D färg efter nummer
  Spela
  3D färg efter nummer
  Spelat 1243 gånger

  Du kan dekorera allt från söta djur till fashionabla outfits i detta 3D färg och designspel. Använd massor av fantastiska färger medan du målar bilar, musikinstrument, och så mycket mer!

 • Prinsessan: 24-timmars modediva
  Spela
  Prinsessan: 24-timmars modediva
  Spelat 1212 gånger

  För den här eleganta prinsessan sover aldrig mode! Kan du hjälpa henne att designa fantastiska outfits som kan användas oavsett tid på dygnet i detta kläd- och designspel? Du kan även välja hennes smink.

 • Baby Hazel: Brudtärna
  Spela
  Baby Hazel: Brudtärna
  Spelat 1159 gånger

  Baby Hazel ska vara brudtärna! Hon måste göra sig extra söt inför bröllopet!

 • Prinsessorna: Manikyrexperter
  Spela
  Prinsessorna: Manikyrexperter
  Spelat 1069 gånger

  De här prinsessorna är suveräna på manikyr. Kan du hjälpa dem att behärska sina färdigheter och bli manikyrmästare i detta onlinebaserade makeover-spel? De vill skapa massor av fantastiska stilar åt sina vänner.

 • Prinsessornas skönhetstävling
  Spela
  Prinsessornas skönhetstävling
  Spelat 1016 gånger

  Nu sätter skönhetstävlingen igång och endast en prinsessa kan vinna första pris! Vilken prinsessa får äran denna gång i detta klädspel? Hjälp dem att skapa några helt fantastiska stilar som verkligen får domarna att tappa sina hakor.

 • Glasspannkaka
  Spela
  Glasspannkaka
  Spelat 961 gånger

  Det kanske låter lite märkligt men glass och pannkakor passar verkligen bra ihop. Du kan lära dig hur du bakar denna fantastiska och supersmaskiga efterrätt i detta onlinebaserade bakspel. Du kommer att få anvisningar steg för steg i receptet.

 • Prinsessan: Söt tropisk 16-års fest
  Spela
  Prinsessan: Söt tropisk 16-års fest
  Spelat 953 gånger

  Denna prinsessa håller på att fira hennes sextonårsdag. Du kan följa med henne och hennes vänner för vad som garanterat kommer att bli en oförglömlig födelsedagsfest i detta online klä-upp och designspel för tjejer. De behöver din hjälp medan de väljer några söta dekorationer och tre fantastiska outfits.

 • Prinsessorna bakar: Tårttävling
  Spela
  Prinsessorna bakar: Tårttävling
  Spelat 935 gånger

  De här två prinsessorna deltar i en fantastisk bakningstävling. De ska båda göra en tårta, men de måste välja den perfekta outfiten först. Kan du hjälpa dem att bestämma vad de ska ha på sig innan de går till köket i detta kläd- och matlagningsspel?

 • Ellen: livsstilsfotograf
  Spela
  Ellen: livsstilsfotograf
  Spelat 864 gånger

  Ellens livsstilsblogg börjar verkligen bli populär. Hon vill snabbt ta några nya bilder som alla hennes följare kan se. Kan du följa med henne medan hon arrangerar en fotografering som kommer att lyfta fram en del av hennes bästa inredningsdesign i detta onlinespel?

 • Drömbröllop
  Spela
  Drömbröllop
  Spelat 813 gånger

  Brudens bröllopsceremoni ska snart börja! Hon är verkligen sent ute! Vad som är ännu värre är att hon har blivit av med sin klänning och sina accessoarer. Kan du hjälpa henne att snabbt leta reda på dem och göra sig i ordning för sin stora dag i detta kläd- och hitta-föremål-spel?

 • Ellie's drömaffär för mode
  Spela
  Ellie's drömaffär för mode
  Spelat 780 gånger

  Ellie har alltid velat öppna en butik som ägnas åt alla hennes favoriter inom mode. Nu gör hon sina drömmar verkliga i detta online designspel för tjejer. Hon kan dock inte göra allt på egen hand. Hon behöver din hjälp medan hon väljer boutiqueens inredning och en iögonfallande fönsterdekoration som lockar många kunder!

 • Emmas fotbehandling
  Spela
  Emmas fotbehandling
  Spelat 766 gånger

  Emma skadade sig när hon spelade tennis tidigare i eftermiddags. Hon väntar på dig på vårdcentralen. Kan du behandla hennes skador och få henne att må bättre i detta gulliga sjukvårdssimuleringsspel?

 • Prinsessornas mysiga läshörna
  Spela
  Prinsessornas mysiga läshörna
  Spelat 726 gånger

  De här prinsessorna tycker alla om att läsa romaner. Därför har de bestämt sig för att lägga till ett nytt läsrum i sitt slott. De behöver verkligen dina råd i detta designspel. Kan du hjälpa dem att välja ut några bra dekorationer och bekväma möbler innan de sätter tänderna i nästa bok?

 • Klottra i matteboken
  Spela
  Klottra i matteboken
  Spelat 708 gånger

  Känner du dig smart som ett mattegeni idag? Gör dig redo att plugga några tal!

 • Laga en gullig bil
  Spela
  Laga en gullig bil
  Spelat 696 gånger

  Den här bilen är väldigt gullig ... eller brukade åtminstone vara det. Just nu är den i riktigt dåligt skick. Kan du reparera bilens skador, tvätta den och mycket mer i detta onlinebaserade simuleringsspel?

 • BFFs' galna shoppingrunda
  Spela
  BFFs' galna shoppingrunda
  Spelat 685 gånger

  Detta område är hem för dessa BFFs favoritbutik. Det är fyllt med massor av coola kläder. Det är därför de går på en shoppingrunda! Kan du hjälpa dem medan de letar efter massor av supersöta outfits och tillbehör? Du kan även följa med dem medan de får sina hår klippta och sina naglar fixade.

 • Inred Kittys rum
  Spela
  Inred Kittys rum
  Spelat 683 gånger

  Din magiska nya granne behöver hjälp med att inreda sitt hem.

 • Design min snygga grödas topp
  Spela
  Design min snygga grödas topp
  Spelat 678 gånger

  Grödotoppar är även ett utmärkt sätt att hålla sig cool och snygg! Kan du skapa några av dem för dessa två fashionabla tjejer i detta uppklädnads- och designspel? De letar efter stilar som är jättebra, och som har några söta mönster.

 • Pizzautmaning
  Spela
  Pizzautmaning
  Spelat 664 gånger

  Kan du blanda samman och göra var och en av dessa pizzor? Vissa av dem är ganska utmanande med en massa garnityr. Gör ditt yttersta för att göra flera pizzor som är supersmaskiga i detta roliga matlagningsspel.

 • Prinsessorna som inredningsexperter
  Spela
  Prinsessorna som inredningsexperter
  Spelat 663 gånger

  De här två prinsessorna vet i princip allt som är värt att veta om inredningsdesign ... eller gör de det? Kan du ge dem några goda råd medan de inreder sina rum i det här huset? De behöver verkligen dina designtips medan de jobbar med ett badrum, ett vardagsrum och en veranda och fyller dem med en massa snygga möbler och inredningsdetaljer i detta onlinespel.

 • Skurkar på semester
  Spela
  Skurkar på semester
  Spelat 641 gånger

  Till och med skurkar gillar att åka på semester! Kan du hjälpa dessa ondskefulla brottsgenier att koppla av en stund, långt borta från alla sina onda planer, i detta makeover-spel? De behöver fixa till fantastiska frisyrer och skaffa kläder som är både hemska och eleganta!

 • Ellie designar emoji-skor
  Spela
  Ellie designar emoji-skor
  Spelat 632 gånger

  Hjälp Ellie att designa supermoderna skor i det här roliga designspelet för tjejer. Du får vara hur kreativ du vill!

 • Elisabeths kungliga pyjamasparty
  Spela
  Elisabeths kungliga pyjamasparty
  Spelat 597 gånger

  Elisabeth är värd för ett exklusivt pyjamasparty och du är inbjuden! Följ med henne och hennes vänner under en fantastisk natt i detta kläd- och designspel. Du kan dessutom hjälpa henne att skapa inbjudningarna och välja ut några bekväma pyjamasar att bära.