• World Craft 2
  Spela
  World Craft 2
  Spelat 29102 gånger

  Hela världen väntar dig i det här actionfyllda designspelet. Du kan kämpa för livet i en episk strid på en slumpmässigt genererad karta eller skapa en egen. Hur länge kan du överleva? Du tävlar mot farliga monster och du måste skapa ett eget skydd för att överleva långa nätter. Du måste även jaga smarriga varelser för att tillfredsställa din hunger.

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelat 28219 gånger

  Spänningen är intensiv i det här onlinespelet för flera spelare. Utmana motståndare från hela världen och kämpa för att hitta mäktiga vapen och döda dem en för en!

 • Smeden Jack
  Spela
  Smeden Jack
  Spelat 10051 gånger

  Vem kan rädda damen i nöd? En åsna och hans hårige partner ... öh.

 • Grindcraft Remasterized
  Spela
  Grindcraft Remasterized
  Spelat 6860 gånger

  Du kan bygga alla sorters saker, soldater och mycket mer i detta fantastiska simuleringsspel. Hantera dina resurser noggrant medan du skapar helt nya världar.

 • Pixel Warfare 5
  Spela
  Pixel Warfare 5
  Spelat 5881 gånger

  Gör dig redo för en ny runda med gammal hederlig action. Gå med i ett rum, välj vapen och förbered dig för en dödsmatch eller två i det här förstapersonsskjutspelet för flera spelare.

 • Skapa din värld
  Spela
  Skapa din värld
  Spelat 3033 gånger

  I det här onlinespelet kan du bygga, skapa och anpassa en hel värld. Låt fantasin flöda fritt medan du provar på alla olika verktyg, landskap och andra funktioner.

 • Zombiecraft.io
  Spela
  Zombiecraft.io
  Spelat 2456 gånger

  You can fight zombies while playing as a doctor, a farmer, a salaryman or another crazy character in this 3D io game. Eliminate the undead in the single player mode or battle alongside players from around the world.

 • World Crafts
  Spela
  World Crafts
  Spelat 2390 gånger

  Stig in en 3D-värld fylld med underverk i detta onlinespel. Du kan bygga den, anpassa den och göra den till din egen! Låt din fantasi flöda!

 • Pixel Gun Apocalypse 5
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 5
  Spelat 2213 gånger

  Hoppa in i nya strider i det här actionspelet i 3D. Kämpa mot spelare från hela världen medan du letar efter vapen och undviker deras attacker. Och det finns mängder av coola stridsarenor att välja mellan.

 • Terraria Online
  Spela
  Terraria Online
  Spelat 1946 gånger

  Kungariket har ödelagts och alla invånare har fängslats under jorden. Vad väntar du på? Rädda dem!

 • Pixel Gun Apocalypse
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse
  Spelat 1597 gånger

  Vill du kämpa på de godas eller de ondas sida? Varför inte båda två i det här klassiska actionspelet för flera spelare i 3D?

 • Pixel Road Taxi Depot
  Spela
  Pixel Road Taxi Depot
  Spelat 1522 gånger

  Det är lugnt på den här taxidepån just nu och ägaren vill att du ska göra den mer framgångsrik! Gör ditt bästa för att samla in pengar till depån så att den kan få fler kunder och gör den mer framgångsrik i det här bil- och simuleringsspelet i 3D.

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelat 1489 gånger

  Saker och ting börjar bli apokalyptiska i det här förstapersonsskjutspelet. Utmana spelare från hela världen och ge dig på soldater och hungriga monster. Se till att välja vapen på ett smart sätt innan du sätter igång!

 • My Block World
  Spela
  My Block World
  Spelat 1444 gånger

  I det här spelet stiger du in i en virtuell värld som är inspirerad av Minecraft. Kan du ändra och förbättra den med en unik samling av människor, djur och en massa andra saker?

 • Pixelkrig 4
  Spela
  Pixelkrig 4
  Spelat 1276 gånger

  Ta krigsföring till en helt ny nivå i det här spännande och roliga spelet. Följ med dina kamrater och slåss mot spelare från hela världen!

 • Block World
  Spela
  Block World
  Spelat 1034 gånger

  Dyk in i en hel 3D-värld i detta upptäcktsspel. Du kan till och med ändra den med alla möjliga sorters coola föremål och andra funktioner. Se hur länge du klarar dig i överlevnadsläget, eller prova fritt spel där du får ännu mer utrymme att utforska världen.

 • Adventure Craft
  Spela
  Adventure Craft
  Spelat 800 gånger

  Följ med den här gruvarbetaren när han letar efter värdefulla mineraler. Kan du hjälpa honom att länka ihop alla stenar och andra naturresurser i det här äventyrsspelet?

 • Pixelhantverk
  Spela
  Pixelhantverk
  Spelat 761 gånger

  I det här magiska byggsimuleringsspelet kan du skapa och modifiera ett helt kungarike. Utforska dess vidsträckta landskap och låt fantasin flöda fritt. Du kan också prova på massor av coola verktyg och föremål under din resa.

 • Guldgruveanfall
  Spela
  Guldgruveanfall
  Spelat 668 gånger

  Det är problem nere i gruvan. Hjälp guldgrävaren att slå sig igenom alla stenar och juveler och gör vägen fri för kärran i det här traditionella actionspelet.

 • Pixelkrigare
  Spela
  Pixelkrigare
  Spelat 642 gånger

  Zombier och andra onda väsen har infiltrerat denna topphemliga militärbas! Kan du ta kål på dem, en efter en, i detta helgalna actionspel? Ta en slägga och skrid till verket! Du kan också peppra fullt med hål i dem med hjälp av ditt vapen.

 • Crazysteve.io
  Spela
  Crazysteve.io
  Spelat 621 gånger

  Detta io-spel är helt galet och har massor av retrografik! Utmana andra spelare från hela världen medan du kastar allt från eldkulor till dynamit mot deras huvuden! Du måste dessutom samla på dig en massa hjärtan och diamanter om du vill överleva längre än några minuter.

 • Military Wars 3D Multiplayer
  Spela
  Military Wars 3D Multiplayer
  Spelat 534 gånger

  Gör dig redo för fullskaligt krig i det här fantastiskt roliga 3D-skjutspelet. Välj team occh se till att vinna genom att döda så många fiender som möjligt!

 • Rädda pixlar
  Spela
  Rädda pixlar
  Spelat 523 gånger

  Hur länge kan din karaktär överleva i detta 3D-skjutspel? Samarbeta med en polis, en bonde, en affärsman eller en sporttjej för en kamp mot mål! Du måste samla på dig vapen och ammunition samt användbara power-ups som pommes frites medan du slåss mot dina fiender.

 • Arcuz
  Spela
  Arcuz
  Spelat 500 gånger

  Hör upp alla unga utforskare: Vem kan rädda Arcuz från monstren?

 • Spring för livet
  Spela
  Spring för livet
  Spelat 334 gånger

  Hur långt klarar du dig i det här löparspelet? Du har en zombie hack i häl, och måste undvika allt från en massa dynamit till arga mastodonter! Dessutom finns det massor av förrymda gruvvagnar och lavapölar som du måste se upp för.

 • Blacksmith Lab
  Spela
  Blacksmith Lab
  Spelat 133 gånger

  Du är stadens nya smed och du ska tillverka sköldar, svärd och andra medeltidsvapen. Utveckla din skicklighet och skaffa material för att klara jobbet i det här roliga klickspelet!

 • Bazooka Boy
  Spela
  Bazooka Boy
  Spelat 116 gånger

  En bazooka är en nödvändig accessoar för varje guldletare med självrespekt!

 • Pixelkraft
  Spela
  Pixelkraft
  Spelat 101 gånger

  Välj figur innan du kastar dig in i stridens hetta i detta 3D-skjutspel för flera spelare med cool retrografik. Ducka för fiendens kulor medan du letar efter fräcka vapen och försök att ta kål på dem en och en.

 • Loch Ness Water Skiing
  Spela
  Loch Ness Water Skiing
  Spelat 98 gånger

  Gör dig redo för en retropixlad åktur på vattenskidor. Kan du hitta det legendariska monstret längs vägen?

 • Arcuz II: Grottorna
  Spela
  Arcuz II: Grottorna
  Spelat 97 gånger

  Är du en modig utforskare och hjälte som återigen vågar dig in i det monsterdrabbade Arcuz? Besegra den maktgirige Lord Zark och rädda världen från undergång! Prata med vänner, samla in information och slutför nya och utmanande uppdrag i uppföljaren till det populära strategispelet Arcuz.

 • Exocraft.io
  Spela
  Exocraft.io
  Spelat 65 gånger

  Galaxen är redo att axla detta storslagna io-spel! Samla kraftfulla ädelstenar och plundra skeppsvrak medan du undviker skott från fientliga farkoster. Om de går dig på nerverna tar du kål på dem med några av dina drönare.

 • Avslöjandet i Pillow City
  Spela
  Avslöjandet i Pillow City
  Spelat 61 gånger

  Läget är allt annat än lugnt i Pillow City. Det är dags att slå tillbaka mot zombierna!

 • Lilla Abby: Hantverksdag
  Spela
  Lilla Abby: Hantverksdag
  Spelat 59 gånger

  Abby njuter av en rolig eftermiddag med sina senaste hantverksprojekt. Kan du hjälpa henne att utarbeta nya designer för några av hennes kläder, hennes ryggsäck och mycket mer?

 • Dinosaurier på flykt: Planet D
  Spela
  Dinosaurier på flykt: Planet D
  Spelat 53 gånger

  Kampen mot att bli utrotade fortsätter med härligt pixlad grafik i en ny miljö!

 • Galna fordon
  Spela
  Galna fordon
  Spelat 49 gånger

  Bygg fordon enligt fysikens lagar för att klara köra i mål på de här förrädiska banorna.

 • Kubhjälten
  Spela
  Kubhjälten
  Spelat 31 gånger

  En ung forskare som superhjälte? Det låter som en serietidningshjälte! Välkommen till skolan för hjältar! Använd dina superkrafter för att klara uppdraget att rädda oskyldiga människor. Kan du lyckas och ta examen i superhjälteskolan? Du har några svagheter som kan sätta stopp för dina planer. Hitta din hemliga identitet i Kubhjälten nu!