Gangsterspel

 • Rånare Bob 4: Ryssland säsong 2
  Spela
  Rånare Bob 4: Ryssland säsong 2
  Spelat 25653 gånger

  Bobs senaste brottsvåg har tagit honom hela vägen till Ryssland! Samarbeta med honom när han stjäl juveler, sällsynta dockor och andra värdefulla föremål från Moskvas mest skyddade byggnader. Bob behöver din hjälp med att undvika övervakningskameror, högteknologiska larm och några av de tuffaste säkerhetsvakterna på planeten.

 • Rånaren Bob 2
  Spela
  Rånaren Bob 2
  Spelat 20496 gånger

  Staden är hotad återigen och den här minibanditen är vår enda räddning.

 • Bob The Robber 4: Season 1 France
  Spela
  Bob The Robber 4: Season 1 France
  Spelat 18191 gånger

  Rånaren Bob är tillbaka men den här gången är han på resande fot! Följ med på hans brottsliga upptåg i Paris. Hur mycket kan han stjäla i det här smygande äventyrsspelet?

 • Bob The Robber 3
  Spela
  Bob The Robber 3
  Spelat 11221 gånger

  Bob är ute och härjar igen men den här gången har han helt nya manicker med sig! Hjälp honom att bryta in på hemliga labb och andra tungt övervakade byggnader i det här mobilspelet. Se till så att han undviker vetenskapsmän, vakter, säkerhetskameror och mycket mer.

 • Rånare Bob 4: Japan säsong 3
  Spela
  Rånare Bob 4: Japan säsong 3
  Spelat 5948 gånger

  En ny dag, ett nytt land och en ny kupp. Den världsberömda tjuven Bob är på väg till Japan för nya upptåg i det här vilda peka och klicka-spelet. Kan du hjälpa honom att undvika forskare, säkerhetsvakter, poliser och till och med mumier när han försöker stjäla värdefulla artefakter?

 • Pengaknyckarna
  Spela
  Pengaknyckarna
  Spelat 14595 gånger

  Pengaknyckarna tänker rymma från fängelset!

 • Crime City 3D
  Spela
  Crime City 3D
  Spelat 776 gånger

  I en stad som är fullsmockad med brottslingar är du det enda som står emellan de fridfulla medborgarna och total anarki! Samla på coola vapen som granater och eliminera alla skurkar i det här helgalna actionspelet.

 • Cars Thief 2: Tank Edition
  Spela
  Cars Thief 2: Tank Edition
  Spelat 4633 gånger

  När det är för enkelt och tråkigt att stjäla bilar och lastbilar är det dags att åka på en nöjestur i en stridsvagn! Följ med den här expertbiltjuven när han försöker sig på sitt största och modigaste jobb hittills i det här spännande bilspelet i 3D.

 • Money Mover Maker
  Spela
  Money Mover Maker
  Spelat 3841 gånger

  Dessa sluga skurkar gör sig redo att bryta sig ut ur det stora huset i detta utmanande onlinespel! Följ med dem medan de kör mot mållinjen och samlar in alla pengar de gömt runt omkring i fängelset. Kan du hjälpa dem att fly med allt sitt stöldgods

 • Rebellskytt
  Spela
  Rebellskytt
  Spelat 697 gånger

  Stan är under attack! Kan du försvara den innan det är för sent? Här kan du använda allt från pistoler till prickskyttegevär för att eliminera dina måltavlor i detta 3D-skjutspel.

 • Polisjakt 2
  Spela
  Polisjakt 2
  Spelat 1470 gånger

  En ny dag och ännu ett gäng skurkar att ta fast! Kan du jaga rätt på alla brottslingar och arrestera dem i det här intensiva 3D-körspelet? Hoppa in i din polisbil och följ efter dem innan de kommer undan!

 • Agame Grand Drift Auto
  Spela
  Agame Grand Drift Auto
  Spelat 255 gånger

  Det finns en hel stad för denna spänningsfyllda sökare att utforska i detta 3D-racerspel. Följ med honom och sätt dig bakom ratten på en fantastisk muskelbil medan han åker varv och når nya topphastigheter.

 • Tjalle tjuv 5: tempeläventyr
  Spela
  Tjalle tjuv 5: tempeläventyr
  Spelat 7296 gånger

  Den världsberömda tjuven är på väg att påbörja sitt största äventyr hittills! Följ med Tjalle medan han dyker in i det här templet på jakt efter en gigantisk skatt. Han kommer att behöva hålla koll på farliga mumier medan han letar efter alla värdesaker han kommer över.

 • Ace Gangster Taxi
  Spela
  Ace Gangster Taxi
  Spelat 262 gånger

 • Money Movers 3
  Spela
  Money Movers 3
  Spelat 5594 gånger

  De här två tjuvarna är tillbaka och de behöver din hjälp med att fly från ett toppsäkert fängelse. Samla ihop alla pengar du kan på vägen ut och undvik att bli gripen av vakterna!

 • Pengaknyckarna 2
  Spela
  Pengaknyckarna 2
  Spelat 13912 gånger

  Hjälp bröderna att lösa pusslen och fly från fängelset i det här spelet för en eller två spelare!

 • Grand Action Crime: New York
  Spela
  Grand Action Crime: New York
  Spelat 1974 gånger

  New York kan bli ditt! Kämpa hela vägen till toppen i det här galna actionspelet. Stjäl bilar, besegra poliser, eliminera rivaliserande gangsters och tjäna mängder av bitcoin på vägen. Snart kan du styra New Yorks gator med en järnhand!

 • Brottssimulator Miami 3D
  Spela
  Brottssimulator Miami 3D
  Spelat 4064 gånger

  En armé av hänsynslösa banditer har beslutat sig för att ta över Miami! Nu hänger allt på en modig polis för att stoppa deras djävulska plan i detta actionfyllda 3D-skjutspel. Eliminera dessa gangstrar, en efter en, med allt från pistoler till helgrymma stridsvagnar!

 • Amazing Spider Police
  Spela
  Amazing Spider Police
  Spelat 942 gånger

  Denna högpresterande polis bekämpar fiender på båda sidor om lagen i detta märkliga och helgalna actionspel. Kan du hjälpa honom att bekämpa gangsters och polisen medan han harvar sig igenom stan och stjäl bilar när det faller honom in?

 • Banditstan – skjut för att döda
  Spela
  Banditstan – skjut för att döda
  Spelat 215 gånger

  Pöbeln kontrollerar den här stan ... men inte länge till! Kan du ta tillbaka gatorna i detta 3D-baserade actionspel? Använd en massa fantastiska vapen för att ta dig igenom dessa skoningslösa banditer medan du slutför 30 olika uppdrag.

 • Sift Heads: World 5
  Spela
  Sift Heads: World 5
  Spelat 225 gånger

  De trodde att det här skulle bli det lättaste jobbet i deras karriär. De hade fel. Häng med Sift Heads när de slår sig fram genom en djungel full av legosoldater i detta actionspel.

 • Mannen av stål
  Spela
  Mannen av stål
  Spelat 442 gånger

  Ännu en stressig dag för denna märkliga superhjälte. Följ med honom när han skräddarsyr sin bepansrade dräkt och köper vapen och andra saker innan han ger sig ut på jakt efter mängder av gangsters som han kan bekämpa. Han kan även låna stridsvagnar och bilar under sina uppdrag i detta helgalna action- och upptäckarspel.

 • Hobo 3: Efterlyst
  Spela
  Hobo 3: Efterlyst
  Spelat 649 gånger

  Vår vän den hemlösa luffaren har hamnat i trubbel igen! Håll honom trygg och säker på alla galna äventyr.

 • Gangstern Ace
  Spela
  Gangstern Ace
  Spelat 71 gånger

  Den här killen har nyligen flyttat till MadAlley City. Kan du visa honom hur det går till i stan?

 • Mafia Battle
  Spela
  Mafia Battle
  Spelat 15359 gånger

  Undvik polisen och skapa dig en förmögenhet medan du klättrar till toppen i den kriminella världen.

 • Motorcykeläventyr
  Spela
  Motorcykeläventyr
  Spelat 440 gånger

  De här motorcyklarna byggdes för att vara snabba! Förbered dig på att köra dem längsmed fantastiska vägar i detta 3D-körspel. Försök att undvika andra fordon medan du susar genom öken, skog och mycket mer. Du kan dessutom köpa coolare cyklar och uppgraderingar längs vägen.

 • Grand Gang: Crime Island
  Spela
  Grand Gang: Crime Island
  Spelat 496 gånger

  Den här ön har tagits över av gangsters. Har du vad som krävs för att bli den mäktigaste av dem alla? Ta alla vapen du kommer åt i det här hänsynslösa actionspelet när du gör allt för att bli öns största brottsling.

 • Rånaren Bob
  Spela
  Rånaren Bob
  Spelat 4897 gånger

  Kan du ta dig in och ut utan att åka fast?

 • Sift Heads World: The Ultimatum
  Spela
  Sift Heads World: The Ultimatum
  Spelat 19 gånger

  Maffian försöker gå ihop med yakuzan men Vinnie och hans gäng kommer inte att låta det hända. Samla dina vapen och hjälp dem att sätta stopp för deras ondskefulla plan i det här actionspelet.

 • Gangstergruppen
  Spela
  Gangstergruppen
  Spelat 731 gånger

  Anpassa din gangster innan du börjar ditt livs kamp i detta multiplayer skjutspel. Sammanfoga krafter med det röda laget eller slåss tillsammans med blåa laget. Du kan besegra dina fiender med allt från sprängämnen till maskingevär.

 • Gunblood Remastered
  Spela
  Gunblood Remastered
  Spelat 615 gånger

  Hur länge kan du överleva denna serie av storslagna eldstrider? Det finns en liten chans att du klarar livhanken i detta intensiva actionspel. Du måste vara fokuserad och dra din pistol snabbt.

 • Sift Heads World 4
  Spela
  Sift Heads World 4
  Spelat 67 gånger

  Följ med ett gäng yrkesmördare på ett nytt livsfarligt uppdrag …

 • Hobo 6: Helvetet
  Spela
  Hobo 6: Helvetet
  Spelat 219 gånger

  Satan börjar bli ett stort problem för den här luffaren och det är upp till dig att knocka honom. I Hobo 6: Helvetet ska du slåss mot horder från helvetet på din väg fram till Satan!

 • Sift Renegade 3
  Spela
  Sift Renegade 3
  Spelat 138 gånger

  Kiro och hans bror har en konflikt med ett annat triad-gäng. Hjälp dem hugga sig fram genom sitt senaste uppdrag i detta actionfyllda ninja-spel.

 • Goodgame Gangster
  Spela
  Goodgame Gangster
  Spelat 169800 gånger

  Gudfadern har ett erbjudande du inte kan säga nej till ...

 • Hobo 4: Totalt krig
  Spela
  Hobo 4: Totalt krig
  Spelat 614 gånger

  Ett fullskaligt krig pågår i det här coola och brutala fajtingspelet! Slåss mot olika fiender och kämpa dig fram genom staden.