Gangsterspel

 • Goodgame Gangster
  Spela
  Goodgame Gangster
  Spelat 155626 gånger

  Gudfadern har ett erbjudande du inte kan säga nej till ...

 • Rånare Bob 4: Ryssland säsong 2
  Spela
  Rånare Bob 4: Ryssland säsong 2
  Spelat 24475 gånger

  Bobs senaste brottsvåg har tagit honom hela vägen till Ryssland! Samarbeta med honom när han stjäl juveler, sällsynta dockor och andra värdefulla föremål från Moskvas mest skyddade byggnader. Bob behöver din hjälp med att undvika övervakningskameror, högteknologiska larm och några av de tuffaste säkerhetsvakterna på planeten.

 • Rånaren Bob 2
  Spela
  Rånaren Bob 2
  Spelat 19475 gånger

  Staden är hotad återigen och den här minibanditen är vår enda räddning.

 • Bob The Robber 4: Season 1 France
  Spela
  Bob The Robber 4: Season 1 France
  Spelat 17537 gånger

  Rånaren Bob är tillbaka men den här gången är han på resande fot! Följ med på hans brottsliga upptåg i Paris. Hur mycket kan han stjäla i det här smygande äventyrsspelet?

 • Mafia Battle
  Spela
  Mafia Battle
  Spelat 14899 gånger

  Undvik polisen och skapa dig en förmögenhet medan du klättrar till toppen i den kriminella världen.

 • Pengaknyckarna
  Spela
  Pengaknyckarna
  Spelat 13882 gånger

  Pengaknyckarna tänker rymma från fängelset!

 • Pengaknyckarna 2
  Spela
  Pengaknyckarna 2
  Spelat 13529 gånger

  Hjälp bröderna att lösa pusslen och fly från fängelset i det här spelet för en eller två spelare!

 • Bob The Robber 3
  Spela
  Bob The Robber 3
  Spelat 10629 gånger

  Bob är ute och härjar igen men den här gången har han helt nya manicker med sig! Hjälp honom att bryta in på hemliga labb och andra tungt övervakade byggnader i det här mobilspelet. Se till så att han undviker vetenskapsmän, vakter, säkerhetskameror och mycket mer.

 • Tjalle tjuv 5: tempeläventyr
  Spela
  Tjalle tjuv 5: tempeläventyr
  Spelat 6743 gånger

  Den världsberömda tjuven är på väg att påbörja sitt största äventyr hittills! Följ med Tjalle medan han dyker in i det här templet på jakt efter en gigantisk skatt. Han kommer att behöva hålla koll på farliga mumier medan han letar efter alla värdesaker han kommer över.

 • Rånare Bob 4: Japan säsong 3
  Spela
  Rånare Bob 4: Japan säsong 3
  Spelat 5478 gånger

  En ny dag, ett nytt land och en ny kupp. Den världsberömda tjuven Bob är på väg till Japan för nya upptåg i det här vilda peka och klicka-spelet. Kan du hjälpa honom att undvika forskare, säkerhetsvakter, poliser och till och med mumier när han försöker stjäla värdefulla artefakter?

 • Sift Heads 5
  Spela
  Sift Heads 5
  Spelat 5075 gånger

  Vinnie är tillbaka i stan och gör det han är bäst på: Skjuta skallen av folk.

 • Money Movers 3
  Spela
  Money Movers 3
  Spelat 4935 gånger

  De här två tjuvarna är tillbaka och de behöver din hjälp med att fly från ett toppsäkert fängelse. Samla ihop alla pengar du kan på vägen ut och undvik att bli gripen av vakterna!

 • Rånaren Bob
  Spela
  Rånaren Bob
  Spelat 4695 gånger

  Kan du ta dig in och ut utan att åka fast?

 • Cars Thief 2: Tank Edition
  Spela
  Cars Thief 2: Tank Edition
  Spelat 4403 gånger

  När det är för enkelt och tråkigt att stjäla bilar och lastbilar är det dags att åka på en nöjestur i en stridsvagn! Följ med den här expertbiltjuven när han försöker sig på sitt största och modigaste jobb hittills i det här spännande bilspelet i 3D.

 • Röd förare 2
  Spela
  Röd förare 2
  Spelat 3046 gånger

  Kör som en galning och utför massor av uppdrag i det här racingspelet där du ska krocka och smita. Kör in i bilar för att tjäna pengar och krascha din bil på de mest spektakulära sätten. Det här är inget för fegisar, så spänn fast säkerhetsbältet och gör dig redo för en vild åktur med Röd förare!

 • Money Mover Maker
  Spela
  Money Mover Maker
  Spelat 2940 gånger

  Dessa sluga skurkar gör sig redo att bryta sig ut ur det stora huset i detta utmanande onlinespel! Följ med dem medan de kör mot mållinjen och samlar in alla pengar de gömt runt omkring i fängelset. Kan du hjälpa dem att fly med allt sitt stöldgods

 • Grand Action Crime: New York
  Spela
  Grand Action Crime: New York
  Spelat 1671 gånger

  New York kan bli ditt! Kämpa hela vägen till toppen i det här galna actionspelet. Stjäl bilar, besegra poliser, eliminera rivaliserande gangsters och tjäna mängder av bitcoin på vägen. Snart kan du styra New Yorks gator med en järnhand!

 • Brottssimulator Miami 3D
  Spela
  Brottssimulator Miami 3D
  Spelat 1177 gånger

  En armé av hänsynslösa banditer har beslutat sig för att ta över Miami! Nu hänger allt på en modig polis för att stoppa deras djävulska plan i detta actionfyllda 3D-skjutspel. Eliminera dessa gangstrar, en efter en, med allt från pistoler till helgrymma stridsvagnar!

 • Polisjakt 2
  Spela
  Polisjakt 2
  Spelat 1030 gånger

  En ny dag och ännu ett gäng skurkar att ta fast! Kan du jaga rätt på alla brottslingar och arrestera dem i det här intensiva 3D-körspelet? Hoppa in i din polisbil och följ efter dem innan de kommer undan!

 • K.U.L.I.
  Spela
  K.U.L.I.
  Spelat 973 gånger

  Dive into a dangerous post-apocalyptic world in this thrilling action shooter zombie game. Your goal is to survive, save others and rebuild civilisation. Shoot as many of the undead as possible and collect resources to complete daily missions. Upgrade your skills and weapons and battle your way through many levels. Can you find a cure and stop the infection or will you join the walking dead?

 • Armed Forces vs. Gangs
  Spela
  Armed Forces vs. Gangs
  Spelat 947 gånger

  En hämningslös strid pågår i staden. Försvarar du gängen som härskar på gatorna eller hjälper du militären som skickats in för att hindra kaoset? Välj sida och gör dig redo för ditt livs strid i det här förstapersonsactionspelet för flera spelare.

 • Tris gangsta-kläder
  Spela
  Tris gangsta-kläder
  Spelat 885 gånger

  Tris utforskar gangsta-kulturen i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon kollar igenom presentlådorna och designar en cool stil som är perfekt för en utekväll i stan.

 • Crime City 3D
  Spela
  Crime City 3D
  Spelat 657 gånger

  I en stad som är fullsmockad med brottslingar är du det enda som står emellan de fridfulla medborgarna och total anarki! Samla på coola vapen som granater och eliminera alla skurkar i det här helgalna actionspelet.

 • Gangstergruppen
  Spela
  Gangstergruppen
  Spelat 649 gånger

  Anpassa din gangster innan du börjar ditt livs kamp i detta multiplayer skjutspel. Sammanfoga krafter med det röda laget eller slåss tillsammans med blåa laget. Du kan besegra dina fiender med allt från sprängämnen till maskingevär.

 • Hobo 3: Efterlyst
  Spela
  Hobo 3: Efterlyst
  Spelat 593 gånger

  Vår vän den hemlösa luffaren har hamnat i trubbel igen! Håll honom trygg och säker på alla galna äventyr.

 • Amazing Spider Police
  Spela
  Amazing Spider Police
  Spelat 592 gånger

  Denna högpresterande polis bekämpar fiender på båda sidor om lagen i detta märkliga och helgalna actionspel. Kan du hjälpa honom att bekämpa gangsters och polisen medan han harvar sig igenom stan och stjäl bilar när det faller honom in?

 • Hobo 4: Totalt krig
  Spela
  Hobo 4: Totalt krig
  Spelat 573 gånger

  Ett fullskaligt krig pågår i det här coola och brutala fajtingspelet! Slåss mot olika fiender och kämpa dig fram genom staden.

 • Gunblood Remastered
  Spela
  Gunblood Remastered
  Spelat 564 gånger

  Hur länge kan du överleva denna serie av storslagna eldstrider? Det finns en liten chans att du klarar livhanken i detta intensiva actionspel. Du måste vara fokuserad och dra din pistol snabbt.

 • Adventure City
  Spela
  Adventure City
  Spelat 472 gånger

  Massvis med äventyr och spänning väntar dig i den här galna staden, men se upp - det är inte världens säkraste stad. Du måste verkligen vara fokuserad i det här actionspelet i 3D. Din första uppgift? Att hitta supercoola vapen så klart!

 • Sift Heads: Remasterized
  Spela
  Sift Heads: Remasterized
  Spelat 404 gånger

  Så många måltavlor och så lite tid! Vinnie har anlitats av en hänsynslös brottsling för att skydda hans son från hans fiender. Kan du hålla barnet säkert och eliminera hans fiender i det här tuffa actionspelet?

 • Grand Gang: Crime Island
  Spela
  Grand Gang: Crime Island
  Spelat 400 gånger

  Den här ön har tagits över av gangsters. Har du vad som krävs för att bli den mäktigaste av dem alla? Ta alla vapen du kommer åt i det här hänsynslösa actionspelet när du gör allt för att bli öns största brottsling.

 • Desert Road: Vinnie's Rampage
  Spela
  Desert Road: Vinnie's Rampage
  Spelat 362 gånger

  Vinnie trodde han skulle komma undan med en väska full med pengar. Inte en chans! En liten armé med skurkar är efter honom! För att överleva på den här övergivna motorvägen behöver han din hjälp. Hjälp Vinnie att eliminera dem innan de kommer åt honom i det här spännande actionspelet.

 • Ray Part 2
  Spela
  Ray Part 2
  Spelat 323 gånger

  Ray är tillbaka! Han vill njuta av en hamburgare på en sitt favoritmatställe med det finns ingen tid för det. Ännu ett uppdrag väntar honom. Följ med Ray när han återvänder till arbetet i det här actionspelet som är inspirerat av Välj ditt eget äventyr-böckerna.

 • Hobo 7: Himlen
  Spela
  Hobo 7: Himlen
  Spelat 308 gånger

  Inte ens efter att ha besegrat Satan får den här luffaren vila i himlen. Ännu en gång måste han slåss mot fientliga änglar i Hobo 7: Himlen!

 • Motorcykeläventyr
  Spela
  Motorcykeläventyr
  Spelat 298 gånger

  De här motorcyklarna byggdes för att vara snabba! Förbered dig på att köra dem längsmed fantastiska vägar i detta 3D-körspel. Försök att undvika andra fordon medan du susar genom öken, skog och mycket mer. Du kan dessutom köpa coolare cyklar och uppgraderingar längs vägen.

 • Crime City 3D 2
  Spela
  Crime City 3D 2
  Spelat 276 gånger

  Återvänd till förödelsen som väntar dig i den här galna metropolen. Ännu en våg av brottslingar löper amok och enbart du kan stoppa dem. Ta din pistol, se till att du har ammunition och sätt igång i det här tuffa actionspelet i 3D.