Karate

 • Naruto Online
  Spela
  Naruto Online
  Spelat 716 gånger

  Dyk in i Narutos värld med detta fantastiska onlinebaserade actionspel. Upplev all spänning från den klassiska anime-serien medan du ger dig ut på uppdrag och skapar ninjateam som kämpar vid din sida. Slå följe med Naruto, Sasuke, Sakura och andra populära figurer från showen, eller andra spelare när du utforskar fängelsehålor och slåss mot hänsynslösa bossar och andra fiender.

 • Dark Lands
  Spela
  Dark Lands
  Spelat 2505 gånger

  Vägled den modiga riddaren genom den här snabba springaren och hjälp honom att besegra ondskan. Spring, hoppa och glid förbi virvlande blad och hugg din väg genom hemska monster som har invaderat ditt land!

 • Drunken Boxer
  Spela
  Drunken Boxer
  Spelat 607 gånger

  Dessa två kämpar har druckit lite för mycket men det hindrar dem inte från att ställa sig i ringen. Vem kommer att vinna och ta sig tillbaka till puben och vem kommer att vakna upp på sjukhuset? Hjälp dem att slåss med nävarna i det här vilda sportspelet.

 • Brawls.io
  Spela
  Brawls.io
  Spelat 963 gånger

  Vilken underbar dag! Solen skiner och fåglarna sjunger. En perfekt tid för ett bråk, eller hur? Slåss, sparkas och attackera spelare från hela världen i det här episka io-spelet. Du kan till och med ändra din kämpe med coola kläder och tatueringar. Hur länge kan du överleva innan spelet tar slut?

 • Kung Fu Fighting
  Spela
  Kung Fu Fighting
  Spelat 158 gånger

  De här två grabbarna är tuffa, men inte ens de kan hantera dessa gator på egen hand. De kommer definitivt att behöva din hjälp när de ska rensa staden på banditer i detta fightingspel i retrostil. Så upp med nävarna och gör slag i saken!

 • Wrestle Physics
  Spela
  Wrestle Physics
  Spelat 1066 gånger

  Dessa två brottare går upp mor varandra! Den första som klarar av att slunga andras skalle i marken kommer att vinna matchen i detta intensiva och roliga brottarspel. Utmana datorn eller testa dina färdigheter mot en kompis medan du beger dig till en serie snygga och konstiga platser. Se bara upp för alla kaktuserna!

 • Get on Top Mobile
  Spela
  Get on Top Mobile
  Spelat 11113 gånger

  Vem av dessa robotbrottare kommer att vinna? Hoppa in i ringen och börja slåss i det här actionspelet.

 • Anime Legends 2
  Spela
  Anime Legends 2
  Spelat 376 gånger

  De största animelegenderna står redo att slåss med livet som insats. Spela som Naruto, Sazuke eller Goku och slåss mot andra populära anime- och mangafigurer i uppföljaren till det populära fajtingspelet Anime Legends!

 • Kung Fu Fight: Beat 'Em Up
  Spela
  Kung Fu Fight: Beat 'Em Up
  Spelat 924 gånger

  Denna stackars killens flickvän blev precis kidnappad av en ond ninja. Lyckligtvis är han en kung fu mästare! Följ med honom medan han påbörjar en episk resa för att rädda henne i detta retro-actionspel. Kan du hjälpa honom att slå och sparka sig igenom en armé av obevekliga motståndare? Han kan också tjäna fantastiska uppgraderingar som kommer att förbättra hans kampfärdigheter under vägen.

 • Dragon Fist 3: Krigarens tid
  Spela
  Dragon Fist 3: Krigarens tid
  Spelat 193 gånger

  Har du vad som krävs för att besegra alla motståndare? Slåss mot kämpar från hela världen i det här intensiva, webbaserade fajtingspelet!

 • Zazuki
  Spela
  Zazuki
  Spelat 665 gånger

  Zazuki är ett enkelt fajtingspel med svärd för två spelare. Hacka din motståndare i småbitar innan han klyver dig på mitten!

 • Street Rage Fighter
  Spela
  Street Rage Fighter
  Spelat 259 gånger

  Enda sättet att få bukt med det här området är med dina egna två nävar! Och dina fötter ... och kanske en eller två knivar. Håll utkik efter sådana och en massa andra vapen medan du kämpar för att ta tillbaka din stad från ett hänsynslöst gäng i detta actionspel med retrokänsla.

 • Dead Samurai
  Spela
  Dead Samurai
  Spelat 7632 gånger

  Kan du bemästra katana och andra dödliga vapen i det här helcoola slagsmålsspelet? Död Samurai kommer att testa din skicklighet när du slåss mot de bästa kämparna från hela världen!

 • Dead Samurai 2
  Spela
  Dead Samurai 2
  Spelat 215 gånger

  Återvänd till en värld av spänning och fara. Alla krigare har en unik skicklighet. Var smart när du väljer krigare och gör dig redo för ditt livs fight i det här actionspelet.

 • Emilys dröm
  Spela
  Emilys dröm
  Spelat 68 gånger

  Kommer du att kunna förhindra att Emilys dröm blir en fullvärdig mardröm? Följ med henne medan hon använder drycker och sina egna två nävar för att besegra sina fiender i detta magiska 3D-action och äventyrsspel. Hon har en hel värld att utforska innan morgonen kommer!

 • Brottningshopp
  Spela
  Brottningshopp
  Spelat 33916 gånger

  De här helgalna brottarna har fått lite för mycket sol.

 • Real Strike: Tiger Fighting
  Spela
  Real Strike: Tiger Fighting
  Spelat 216 gånger

  Dessa soldater är redo att testa på sina skickligheter. Följ med när de gör sig redo för strid och visar upp sina häftigaste moves i det här fajtingspelet. Vem lyckas ta sig till toppen?

 • Art of Free Fight
  Spela
  Art of Free Fight
  Spelat 452 gånger

  Gör dig redo för en slagsmålturnering i den här stålburen. Välj mellan flera kämpar från hela världen. Kan du ta dig hela vägen till slutrundan i det här onlinespelet?

 • Straw Hat Samurai: Duels
  Spela
  Straw Hat Samurai: Duels
  Spelat 63 gånger

  Samurajen med stråhatt är tillbaka! Den här gången med spel för flera spelare och nya coola äventyr, nya vapen, nya karaktärer och massor av nya fiender att hacka och skära i småbitar. Dra din katana och hugg in på fienden!

 • Proffsbrottning
  Spela
  Proffsbrottning
  Spelat 352 gånger

  Några av världens bästa brottare är på väg in i ringen! Följ med Bulk, John Rhino och The Cliff när de förbereder sig för att tampas med motståndarna i detta sportspel. Kommer din brottare att stå som segrare medan du försöker tjäna in en massa mynt under din nästa storslagna match?

 • Final Fight
  Spela
  Final Fight
  Spelat 69 gånger

  Döda alla som står i din väg och bli den som vinner i detta sista slagsmål!

 • Shadow Arts
  Spela
  Shadow Arts
  Spelat 14 gånger

  Armén med ondskefulla krigare har invaderat ditt land och det är upp till dig att slå tillbaka i Shadow Arts! Växla mellan vapen och skicklighet när du återtar ditt land och återställer fred till alla!

 • Mixed Macho Arts
  Spela
  Mixed Macho Arts
  Spelat 27 gånger

  Nävarna flyger i det här klassiska actionspelet. Slåss på din väg upp till toppen och undvik lavagropar, fallande plattformar och slag från dina motståndare så klart!

 • Crazy Zombie 9.0
  Spela
  Crazy Zombie 9.0
  Spelat 19 gånger

  Dina favorithjältar från anime- och videospelsvärlden tar sig an en armé med de odöda! Följ med dem i den här episka kampen ända till slutet, i det här traditionella bråkspelet.

 • Stickman League
  Spela
  Stickman League
  Spelat 91 gånger

  Bekämpa mörkrets styrkor i det spännande äventyrssökande spelet Stickman League. Använd dina mäktiga specialkrafter mot dina fiender och gör världen fri från denna onda armé!

 • Cyberilska: Hämnden
  Spela
  Cyberilska: Hämnden
  Spelat 0 gånger

  Den här futuristiska metropolen har invaderats av kriminella gäng. Nu är det upp till tre modiga medborgare vid namn Boris, Magnus och Sonja att rädda dagen i det här bråkmakarspelet. Samarbeta med en vän eller ta dig an uppdraget på egen hand, medan du slår och sparkar dig igenom staden på jakt efter skurkarnas hemmabas.

 • Drunk Fu: Wasted Master
  Spela
  Drunk Fu: Wasted Master
  Spelat 55 gånger

  Den här killen har druckit för mycket men det stoppar honom inte från att ge sig in i en episk gatufajt. Kan du hjälpa honom att spöa sina motståndare och undvika en tripp till sjukhuset i det här actionspelet?

 • Samurai Fighter
  Spela
  Samurai Fighter
  Spelat 65 gånger

  Arashin och Bei är två av rikets djärvaste samurajer. Följ med dem när de börjar ett episkt uppdrag för att eliminera ett hänsynslöst gäng ninjor och andra brottslingar i detta kampspel. Kan du hjälpa dem att sparka och slå sig förbi alla fiender i varje pulserande nivå?

 • Gatufajt: Gängets ledare
  Spela
  Gatufajt: Gängets ledare
  Spelat 96 gånger

  Är du tillräckligt tuff för att leda det här gatugänget? Du måste bevisa dig själv i flera olika strider med bara händer. Slå dig fram till toppen i det här fajtingspelet.

 • Samurajsvärd
  Spela
  Samurajsvärd
  Spelat 0 gånger

  Det är du mot en ändlös ninjaarmé. Spring runt på taken i Tokyo och eliminera dem med ditt samurajsvärd i det här spännande actionspelet i 3D.

 • Samurai Showdown
  Spela
  Samurai Showdown
  Spelat 141 gånger

  Det är dags för den ultimata uppgörelsen! Följ med den här modiga samurajen när han hugger sig fram genom mängder av fiender som väntar honom i den här enorma byn. Han behöver din hjälp med att slutföra sitt episka uppdrag i det här blodiga actionspelet.

 • Stålnävar
  Spela
  Stålnävar
  Spelat 186 gånger

  Den här stan är full av banditer och de förtjänar alla ett kok stryk! Följ med den här mystiska främlingen när han lär dem vem som bestämmer och försöker återta gatorna i det här actionspelet i retrostil. Se till att hålla utkik efter användbara vapen som baseballträn och knivar längsmed vägen.

 • Thai Fu 2
  Spela
  Thai Fu 2
  Spelat 80 gånger

  Några av världens bästa slagskämpar ställs mot varandra igen i det här fajtingspelet. Välj din favoritfajter och besegra dina motståndare med flera häftiga kombinationer och knockoutslag.

 • Sim Fighter
  Spela
  Sim Fighter
  Spelat 20 gånger

  Möt en av de mäktigaste fiktiva, och verkliga, kämparna i världen i den helt nya slagsmålssimulatorn SIM Fighter. Träna hårt för att bli den bäste kämpen i världen!

 • Dragon Fist 3D
  Spela
  Dragon Fist 3D
  Spelat 19 gånger