Konstiga spel

 • Geometry Dash Online
  Spela
  Geometry Dash Online
  Spelat 179709 gånger

  Testa din reaktionsförmåga i detta snabba spel där du måste hoppa för undvika objekten som kommer mot dig.

 • Slope
  Spela
  Slope
  Spelat 388366 gånger

  Utforska en neonvärld och kämpa för att hålla den lysande bollen på banan. Undvik kanterna och se hur långt du kan ta bollen i det spännande 3D-spelet.

 • Fri som en varg: 3D-simulator
  Spela
  Fri som en varg: 3D-simulator
  Spelat 2113 gånger

  Livet är ganska hårt om du är en varg i den här farliga skogen. Som tur är finns det en bondgård eller två i närheten, som alla passar perfekt för en attack, och de har massor av läckra djur du kan jaga. Kan du samla in en massa kött och mynt till dina hungriga vargungar som gnyr i varghålan medan du kämpar för livet i detta 3D-simuleringsspel?

 • Grindcraft Remasterized
  Spela
  Grindcraft Remasterized
  Spelat 7620 gånger

  Du kan bygga alla sorters saker, soldater och mycket mer i detta fantastiska simuleringsspel. Hantera dina resurser noggrant medan du skapar helt nya världar.

 • Hole.io
  Spela
  Hole.io
  Spelat 2008 gånger

  Det är äta eller ätas som gäller i detta galna och vilda io-spel. Du kontrollerar ett svart hål som slukar allt som kommer i dess väg. Men många andra svarta hål kommer också att finnas i området och de kanske slukar dig! Så glufsa i dig allt från parkbänkar till bilar medan du kämpar för att bli det största svarta hålet i kvarteret.

 • Rävsimulator
  Spela
  Rävsimulator
  Spelat 3676 gånger

  Hur känns det att vara en räv? Det är en ganska knepig fråga, men du kan ta reda på svaret i detta helgalna simuleringsspel! Följ med denna virtuella räv medan den letar efter mat, undviker irriterande bönder och försöker leda sin förtjusande familj tillbaka till lyan.

 • Poop It
  Spela
  Poop It
  Spelat 1688 gånger

  Det här galna onlinespelet är skitigt värre! Hur snabbt kan du klara av alla konstiga och vilda minispel? Ta dig genom skiten, matcha ihop dem efter färg och mycket mer. Försök att hinna med tiden så att du inte spolas ner!

 • Bajsklickare
  Spela
  Bajsklickare
  Spelat 1388 gånger

  Glöm att klicka på kakor! Klicka på bajs och se hur mycket bajs du kan få! Glöm inte att spendera dina poäng och uppgradera för att få fler automatiska klick.

 • Poop Clicker 2
  Spela
  Poop Clicker 2
  Spelat 1053 gånger

  tmp

 • Geometry Neon Dash
  Spela
  Geometry Neon Dash
  Spelat 103105 gånger

  Den här lilla fyrkanten är på jakt efter stjärnor i det här fantastiska actionspelet. Hjälp honom att undvika farliga trianglar och andra objekt som får honom att explodera! Hur många stjärnor kan du samla på dig?

 • Töm staden
  Spela
  Töm staden
  Spelat 478 gånger

  Om du någonsin har undrat hur det är att vara ett någon med en omättlig aptit, så behöver du inte leta längre! Sammanfoga krafter med en mystisk portal till en annan dimension i detta bisarra äventyrs- och överlevnadsspel. Du kommer att kunna sluka upp allt från bussar till hela fotbollsarenor medan du tävlar mot andra spelare för att tjäna massor av poäng.

 • Hanger
  Spela
  Hanger
  Spelat 1576 gånger

  Den här killens liv hänger på en skör tråd. Bokstavligt talat! Kan du hjälpa till att rädda honom när han svingar sig över taken som spindelmannen? Han behöver verkligen din hjälp så att han inte gör sig illa i det här galna actionspelet.

 • Studsskott
  Spela
  Studsskott
  Spelat 6832 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen i rörelse i detta spännande sportspel? Gå till planen och sätt bollen i korgen så många gånger du kan. Men du måste använda ett unikt studsskott, och inga trepoängare är tillåtna!

 • Cartapult
  Spela
  Cartapult
  Spelat 1070 gånger

  Det är dags för motoriska galenskaper i detta helvilda onlinebaserade actionspel! Ta kontroll över denna katapult och se hur långt du kan kasta var och en av bilarna. De exploderar när de träffar sitt mål och du kan tjäna stora pengar för allt du förstör medan de stormar genom trafiken, kraschar mot byggnader och mycket mer!

 • Hanger
  Spela
  Hanger
  Spelat 3399 gånger

  Den här killen provar sina nya superkrafter. Tyvärr finns det en massa snurrande vassa knivblad som kan förvandla honom till slarvsylta! Kan du hjälpa honom att kasta sig fram genom luften i detta onlinespel? Det finns mynt han kan samla på sig under sin resa att handla coola kostymer för.

 • YouTubers: Psycho Fan
  Spela
  YouTubers: Psycho Fan
  Spelat 1197 gånger

  This mentally ill fan really loves YouTube celebrities. She’s so unstable that she’s become convinced that their heads are stuffed full of candy, just like pinatas. Join her while she whacks them over and over again in this weird and wild online game.

 • Stickman dockans fysik
  Spela
  Stickman dockans fysik
  Spelat 234 gånger

  Kan du få denna vingliga stickman genom alla utmanande nivåer i detta äventyrsspel? Han är svår att kontrollera, men du kan köpa coola fordon längs med vägen som kommer att hålla honom i rörelse.

 • Youtuber's Saw Game
  Spela
  Youtuber's Saw Game
  Spelat 6694 gånger

  En dödlig mördare har kidnappat några av världens mest berömda Youtube-kändisar och endast du kan stoppa honom! Kan du spåra mördaren och ställa honom inför rätta innan fler faller offer i det här tuffa onlinespelet?

 • FNAF: Afton's Nightmare
  Spela
  FNAF: Afton's Nightmare
  Spelat 1413 gånger

  Mardrömmen fortsätter i detta skrämmande spel inspirerat av den värld du hittar i Five Nights at Freddy's. Saker börjar nu gå helt överstyr på den ökända pizzerian. Kan du överleva en hel vecka medan dess robotar härjar vilt? Du tvingas även hantera partybelysning som verkligen inte fungerar!

 • Riddle School 3
  Spela
  Riddle School 3
  Spelat 326 gånger

  Skolan är trist, fly från den om du kan!

 • Whack the Serial Killer
  Spela
  Whack the Serial Killer
  Spelat 206 gånger

  En grym seriemördare terroriserar den här lilla stan, och han dödade nyss den här tjejens pojkvän! Nu är hon bunden till en stol i hans hemliga tillhåll. Som tur är finns här en massa dödliga vapen. Kan du hjälpa henne att rymma och lära honom vem som bestämmer i detta rafflande peka-och-klicka-spel? Det finns 20 olika sätt på vilka hon kan besegra den här skoningslösa mördaren en gång för alla!

 • Riddle School 5
  Spela
  Riddle School 5
  Spelat 228 gånger

  Är det här det sista Riddle School-spelet? Ta reda på det när du hittar hemligheter som du egentligen inte skulle hittat i det helt nya äventyrsspelet Riddle School 5. Var redo för det oväntade!

 • Return to Riddle School
  Spela
  Return to Riddle School
  Spelat 128 gånger

  Du är tillbaka på Riddle School och är mer redo den här gången. Samla föremålen som du behöver för att utvecklas och gå vidare på din resa i det coola onlinespelet Tillbaka till Riddle School.

 • Riddle School
  Spela
  Riddle School
  Spelat 350 gånger

  Hjälp pojken att fly från sin skola genom att utforska klassrum.

 • Riddle School 2
  Spela
  Riddle School 2
  Spelat 45 gånger

  Plocka upp föremål, titta på kartan och lämna skolan!

 • Geometrirush
  Spela
  Geometrirush
  Spelat 335 gånger

  Du behöver snabba reflexer och grymma rörelser så att den gröna triangeln inte krossas. Undvik spikar och fällor i det här spännande onlinespelet.

 • Gelf
  Spela
  Gelf
  Spelat 0 gånger

  Så här har du aldrig spelat minigolf förut! Följ med den här golfaren på en svår bana när han försöker sätta alla bollar i hålen. Kan du hjälpa honom att få en hole-in-one i det här utmanande sportspelet?

 • He Likes the Darkness
  Spela
  He Likes the Darkness
  Spelat 47 gånger

  Den här lilla killen gillar mörkret nästan lika mycket som han älskar stjärnor och mynt i det här utmanande och roliga onlinespelet. Kan du hjälpa honom att samla på dem medan han utforskar en värld där solen aldrig verkar skina?

 • Fårfest för 4 spelare
  Spela
  Fårfest för 4 spelare
  Spelat 196 gånger

  Sikta på att bli bääää-st! Utmana dina vänner eller datorn i detta spektakulära onlinespel. Kan du få ditt fantastiska får att studsa över hindret fler gånger än dina motståndare?

 • Bajsrör
  Spela
  Bajsrör
  Spelat 90 gånger

  Ett avloppsrör kan lätt förvandlas från rena drömmen till en mardröm ...

 • Tanksmith.io
  Spela
  Tanksmith.io
  Spelat 150 gånger

  Du kan bygga en supergrym stridsvagn i detta io-spel. Du måste också försvara den från riktigt tuffa spelare från hela världen. Samla in så många resurser som möjligt för att förbättra din stridsvagn medan du avvärjer attacker från dina hänsynslösa motståndare.

 • Rotera
  Spela
  Rotera
  Spelat 507 gånger

  Den här stackars killen är instängd i ett labb fyllt med superskarpa spikar och andra faror. Lyckligtvis kan han få hela stället att rotera med en enkel knapptryckning. Kan du hjälpa honom att nå utgångarna och så småningom sätta sig i säkerhet i detta spännande actionspel?

 • Flip the Gun
  Spela
  Flip the Gun
  Spelat 323 gånger

  Prova inte detta hemma! Hur långt kan få varje vapen att flyga medan du försöker samla in en massa mynt? Du har bara en begränsad mängd ammunition, så du måste vara duktig på att tajma alla dina skott i detta intensiva onlinespel.

 • Bubble Guinea Pop
  Spela
  Bubble Guinea Pop
  Spelat 20 gånger

  Marsvin har alltid utsatts för underliga experiment. Men tro oss, det här är det mest underliga.

 • Riddle School 4
  Spela
  Riddle School 4
  Spelat 127 gånger

  Hitta ledtrådar för att låsa upp mysteriet i det helt nya äventyrsspelet för barn Riddle School 4. Kan du lösa pusslen på den här skrämmande och konstiga skolan?

 • Bollfysik
  Spela
  Bollfysik
  Spelat 679 gånger

  Det är mycket svårare än det ser ut, när du ska försöka få bollen att landa i var och en av dessa hinkar. Kan du förhindra att den slår i marken i detta utmanande fysikspel?