Konstiga spel

 • While We Sleep: Slendrina is HERE
  Spela
  While We Sleep: Slendrina is HERE
  Spelat 422 gånger

  Det är inte lätt att få en god natts sömn när den mystiska och dödliga Slendrina ger dig mardrömmar! Kan du besegra det onda monstret och alla hennes farliga allierade i detta fasansfulla 3D-spel?

 • Rävsimulator
  Spela
  Rävsimulator
  Spelat 4288 gånger

  Hur känns det att vara en räv? Det är en ganska knepig fråga, men du kan ta reda på svaret i detta helgalna simuleringsspel! Följ med denna virtuella räv medan den letar efter mat, undviker irriterande bönder och försöker leda sin förtjusande familj tillbaka till lyan.

 • Geometry Dash Online
  Spela
  Geometry Dash Online
  Spelat 213052 gånger

  Testa din reaktionsförmåga i detta snabba spel där du måste hoppa för undvika objekten som kommer mot dig.

 • Grindcraft Remasterized
  Spela
  Grindcraft Remasterized
  Spelat 9645 gånger

  Du kan bygga alla sorters saker, soldater och mycket mer i detta fantastiska simuleringsspel. Hantera dina resurser noggrant medan du skapar helt nya världar.

 • Wolf Simulator: Wild Animals 3D
  Spela
  Wolf Simulator: Wild Animals 3D
  Spelat 2903 gånger

  Livet är ganska hårt om du är en varg i den här farliga skogen. Som tur är finns det en bondgård eller två i närheten, som alla passar perfekt för en attack, och de har massor av läckra djur du kan jaga. Kan du samla in en massa kött och mynt till dina hungriga vargungar som gnyr i varghålan medan du kämpar för livet i detta 3D-simuleringsspel?

 • Hole.io
  Spela
  Hole.io
  Spelat 7888 gånger

  Det är äta eller ätas som gäller i detta galna och vilda io-spel. Du kontrollerar ett svart hål som slukar allt som kommer i dess väg. Men många andra svarta hål kommer också att finnas i området och de kanske slukar dig! Så glufsa i dig allt från parkbänkar till bilar medan du kämpar för att bli det största svarta hålet i kvarteret.

 • Slope
  Spela
  Slope
  Spelat 455411 gånger

  Utforska en neonvärld och kämpa för att hålla den lysande bollen på banan. Undvik kanterna och se hur långt du kan ta bollen i det spännande 3D-spelet.

 • Geometry Neon Dash
  Spela
  Geometry Neon Dash
  Spelat 105836 gånger

  Den här lilla fyrkanten är på jakt efter stjärnor i det här fantastiska actionspelet. Hjälp honom att undvika farliga trianglar och andra objekt som får honom att explodera! Hur många stjärnor kan du samla på dig?

 • Trollface Quest: USA 2
  Spela
  Trollface Quest: USA 2
  Spelat 555 gånger

  Det är dags för ännu en livad bilresa genom USA! Följ med världens mest kända skojare och hans vänner i Trollface Quest: USA 2.

  Vem kommer Trollface ge sig på när han återvänder till härliga USA? Alla möjliga spratt och upptåg kan dyka upp i det här peka och klicka-spelet. Han kan trolla presidenter, kändisar och till och med frihetsgudinnan! 

  Gillar du hyssen och buset i det vanliga Trollface Quest? I så fall borde du även kolla in Trollface Quest: USA Adventure och Trollface Quest: Horror 2

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att leta efter ledtrådar och lösningar på varje scenario. 
  • VÄNSTERKLICKA för att välja dem.

   

 • Poop It
  Spela
  Poop It
  Spelat 1945 gånger

  Det här galna onlinespelet är skitigt värre! Hur snabbt kan du klara av alla konstiga och vilda minispel? Ta dig genom skiten, matcha ihop dem efter färg och mycket mer. Försök att hinna med tiden så att du inte spolas ner!

 • Hanger
  Spela
  Hanger
  Spelat 2611 gånger

  Den här killens liv hänger på en skör tråd. Bokstavligt talat! Kan du hjälpa till att rädda honom när han svingar sig över taken som spindelmannen? Han behöver verkligen din hjälp så att han inte gör sig illa i det här galna actionspelet.

 • Hanger
  Spela
  Hanger
  Spelat 3870 gånger

  Den här killen provar sina nya superkrafter. Tyvärr finns det en massa snurrande vassa knivblad som kan förvandla honom till slarvsylta! Kan du hjälpa honom att kasta sig fram genom luften i detta onlinespel? Det finns mynt han kan samla på sig under sin resa att handla coola kostymer för.

 • Studsskott
  Spela
  Studsskott
  Spelat 7550 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen i rörelse i detta spännande sportspel? Gå till planen och sätt bollen i korgen så många gånger du kan. Men du måste använda ett unikt studsskott, och inga trepoängare är tillåtna!

 • Bajsklickare
  Spela
  Bajsklickare
  Spelat 1637 gånger

  Glöm att klicka på kakor! Klicka på bajs och se hur mycket bajs du kan få! Glöm inte att spendera dina poäng och uppgradera för att få fler automatiska klick.

 • Stickman dockans fysik
  Spela
  Stickman dockans fysik
  Spelat 302 gånger

  Kan du få denna vingliga stickman genom alla utmanande nivåer i detta äventyrsspel? Han är svår att kontrollera, men du kan köpa coola fordon längs med vägen som kommer att hålla honom i rörelse.

 • Cartapult
  Spela
  Cartapult
  Spelat 1176 gånger

  Det är dags för motoriska galenskaper i detta helvilda onlinebaserade actionspel! Ta kontroll över denna katapult och se hur långt du kan kasta var och en av bilarna. De exploderar när de träffar sitt mål och du kan tjäna stora pengar för allt du förstör medan de stormar genom trafiken, kraschar mot byggnader och mycket mer!

 • Riddle School 3
  Spela
  Riddle School 3
  Spelat 326 gånger

  Skolan är trist, fly från den om du kan!

 • Riddle School 5
  Spela
  Riddle School 5
  Spelat 228 gånger

  Är det här det sista Riddle School-spelet? Ta reda på det när du hittar hemligheter som du egentligen inte skulle hittat i det helt nya äventyrsspelet Riddle School 5. Var redo för det oväntade!

 • Youtuber's Saw Game
  Spela
  Youtuber's Saw Game
  Spelat 7165 gånger

  En dödlig mördare har kidnappat några av världens mest berömda Youtube-kändisar och endast du kan stoppa honom! Kan du spåra mördaren och ställa honom inför rätta innan fler faller offer i det här tuffa onlinespelet?

 • Tanksmith.io
  Spela
  Tanksmith.io
  Spelat 150 gånger

  Du kan bygga en supergrym stridsvagn i detta io-spel. Du måste också försvara den från riktigt tuffa spelare från hela världen. Samla in så många resurser som möjligt för att förbättra din stridsvagn medan du avvärjer attacker från dina hänsynslösa motståndare.

 • Töm staden
  Spela
  Töm staden
  Spelat 622 gånger

  Om du någonsin har undrat hur det är att vara ett någon med en omättlig aptit, så behöver du inte leta längre! Sammanfoga krafter med en mystisk portal till en annan dimension i detta bisarra äventyrs- och överlevnadsspel. Du kommer att kunna sluka upp allt från bussar till hela fotbollsarenor medan du tävlar mot andra spelare för att tjäna massor av poäng.

 • Riddle School
  Spela
  Riddle School
  Spelat 350 gånger

  Hjälp pojken att fly från sin skola genom att utforska klassrum.

 • Fårfest för 4 spelare
  Spela
  Fårfest för 4 spelare
  Spelat 267 gånger

  Sikta på att bli bääää-st! Utmana dina vänner eller datorn i detta spektakulära onlinespel. Kan du få ditt fantastiska får att studsa över hindret fler gånger än dina motståndare?

 • Whack the Serial Killer
  Spela
  Whack the Serial Killer
  Spelat 224 gånger

  En grym seriemördare terroriserar den här lilla stan, och han dödade nyss den här tjejens pojkvän! Nu är hon bunden till en stol i hans hemliga tillhåll. Som tur är finns här en massa dödliga vapen. Kan du hjälpa henne att rymma och lära honom vem som bestämmer i detta rafflande peka-och-klicka-spel? Det finns 20 olika sätt på vilka hon kan besegra den här skoningslösa mördaren en gång för alla!

 • Riddle School 2
  Spela
  Riddle School 2
  Spelat 45 gånger

  Plocka upp föremål, titta på kartan och lämna skolan!

 • Gelf
  Spela
  Gelf
  Spelat 0 gånger

  Så här har du aldrig spelat minigolf förut! Följ med den här golfaren på en svår bana när han försöker sätta alla bollar i hålen. Kan du hjälpa honom att få en hole-in-one i det här utmanande sportspelet?

 • Nova Xonix 3D
  Spela
  Nova Xonix 3D
  Spelat 24 gånger

  Den här propellerdrivna roboten är fast besluten att samla in alla badbollar som rullar runt på dessa sandfyllda plattformar. Kan du hjälpa roboten att fånga in allihop och placera dem innanför några väggar i detta helgalna och konstiga 3D-pusselspel? Du kan samla på dig mynt, hjärtan och andra användbara saker längsmed vägen.

 • He Likes the Darkness
  Spela
  He Likes the Darkness
  Spelat 47 gånger

  Den här lilla killen gillar mörkret nästan lika mycket som han älskar stjärnor och mynt i det här utmanande och roliga onlinespelet. Kan du hjälpa honom att samla på dem medan han utforskar en värld där solen aldrig verkar skina?

 • Flip the Gun
  Spela
  Flip the Gun
  Spelat 323 gånger

  Prova inte detta hemma! Hur långt kan få varje vapen att flyga medan du försöker samla in en massa mynt? Du har bara en begränsad mängd ammunition, så du måste vara duktig på att tajma alla dina skott i detta intensiva onlinespel.

 • Rotera
  Spela
  Rotera
  Spelat 548 gånger

  Den här stackars killen är instängd i ett labb fyllt med superskarpa spikar och andra faror. Lyckligtvis kan han få hela stället att rotera med en enkel knapptryckning. Kan du hjälpa honom att nå utgångarna och så småningom sätta sig i säkerhet i detta spännande actionspel?

 • Poop Clicker 2
  Spela
  Poop Clicker 2
  Spelat 1318 gånger

  tmp

 • Poop Clicker 3
  Spela
  Poop Clicker 3
  Spelat 880 gånger

  Dr Hellberg har uppfunnit en väldigt illaluktande lösning som skulle kunna lösa alla världens energiproblem. Han är övertygad om att bajs kan driva hela världen! Kan du hjälpa honom att bevisa sin galna teori i detta skithärliga onlinespel? Du måste hitta frivilliga, köpa uppgraderingar till hans labb, och mycket mer!

 • Bubble Guinea Pop
  Spela
  Bubble Guinea Pop
  Spelat 20 gånger

  Marsvin har alltid utsatts för underliga experiment. Men tro oss, det här är det mest underliga.

 • Bajsrör
  Spela
  Bajsrör
  Spelat 90 gånger

  Ett avloppsrör kan lätt förvandlas från rena drömmen till en mardröm ...

 • YouTubers: Psycho Fan
  Spela
  YouTubers: Psycho Fan
  Spelat 1197 gånger

  This mentally ill fan really loves YouTube celebrities. She’s so unstable that she’s become convinced that their heads are stuffed full of candy, just like pinatas. Join her while she whacks them over and over again in this weird and wild online game.

 • Temple Guardian
  Spela
  Temple Guardian
  Spelat 25 gånger

  Bygg pil och katapult torn för att besegra vågor av anfall från fiender.