Kraschspel

 • Madalin Stunt Cars 2
  Spela
  Madalin Stunt Cars 2
  Spelat 333711 gånger

  Välj en odödlig sportbil och gör dig redo för att utföra omöjliga stunts. Kan du klara av alla hopp och loopar som du stöter på i det här galna racingspelet?

 • Speed Racing Pro 2
  Spela
  Speed Racing Pro 2
  Spelat 9271 gånger

  Du väljer hur du vill utmana dina motståndare i det här coola racingspelet. Tävla mot dina motståndare i tidsattack-läge, elimineringslopp och mycket mer.

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spela
  Madalin Cars Multiplayer
  Spelat 43160 gånger

  En samling med fantastiska sportbilar står till ditt förfogande i det här intensiva bilspelet i 3D. Men är du tillräckligt modig för att köra dem på världens galnaste rampar? Några av dem är lika höga som skyskrapor! Prova på dem i enspelarläget eller tävla mot spelare från hela världen i flerspelarläget.

 • 3D-racing
  Spela
  3D-racing
  Spelat 17422 gånger

  Du kan tävla mot klockan eller en vän i det här spännande 3D-spelet. Välj en bil och ställ dig på startlinjen. Nästa tävling ska precis börja.

 • Terrängbil V6
  Spela
  Terrängbil V6
  Spelat 5519 gånger

  Du kan spränga dig igenom tre olika områden i massor av olika fordon i detta 3D-körspel. Var och en har en kraftfull V6-motor, även bussen! Ta en tur i alla dem medan du tävlar genom staden eller utför coola stunts på hinderbanan. Kör på terräng, eller förbli vid gatorna. Allt hänger på dig!

 • Sladda bilar
  Spela
  Sladda bilar
  Spelat 2186 gånger

  Du kan verkligen visa upp dina sladdfärdigheter i detta storslagna körspel. Slira över trottoaren och bränn gummi på en av flera utmanande racingbanor. Du kan också uppgradera och anpassa dina bilar för att öka deras bromsförmåga, maxhastigheter och mycket mer.

 • Traffic Slam Arena
  Spela
  Traffic Slam Arena
  Spelat 21 gånger

  Ta på dig hjälmen och dina racinghandskar. Det här är inte några radiobilar!

 • Rysk racing
  Spela
  Rysk racing
  Spelat 5176 gånger

  De här klassiska ryska bilarna kanske ser långsamma och risiga ut, men de är helt anpassningsbara i detta fenomenala körspel. Trimma din Lada mellan turerna och förbättra den med nya funktioner. Du kan även köra race och sladda genom parkeringshus, hangarer och mycket mer.

 • Extreme Off-Road Cars 2
  Spela
  Extreme Off-Road Cars 2
  Spelat 10742 gånger

  Dessa förrädiska bergsvägar är inte för fegisar. Kan du ta dig till slutet av dem? Du måste välja rätt fordon för varje bana i det här utmanande bilspelet i 3D. Du kan prova allt från en militärlastbil till en muskelbil med en kraftig motor.

 • Bilsimulator 3D
  Spela
  Bilsimulator 3D
  Spelat 837 gånger

  Du kan välja mellan tre olika och sanslöst coola bilar i detta 3D-körspel. Prova rallybilen, eller kör en sväng i polisbilen. Det finns dessutom tre separata kartor som du kan testa.

 • Agame Stunt Cars
  Spela
  Agame Stunt Cars
  Spelat 20225 gånger

  Möjligheterna är oändliga i detta coola körspelet. Anpassa din bil innan du åker igenom loopar och flyger iväg igenom luften.

 • Polisjakt 2
  Spela
  Polisjakt 2
  Spelat 1669 gånger

  En ny dag och ännu ett gäng skurkar att ta fast! Kan du jaga rätt på alla brottslingar och arrestera dem i det här intensiva 3D-körspelet? Hoppa in i din polisbil och följ efter dem innan de kommer undan!

 • Real Car Parking
  Spela
  Real Car Parking
  Spelat 1087 gånger

  Gör dig redo för en realistisk parkeringsupplevelse i detta utmanande körspel. Kan du klämma in vart och ett av dessa fordon i några ganska trånga utrymmen utan att stöta till något?

 • Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spela
  Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spelat 8367 gånger

  Är du redo att ta dig an världens svåraste vägar? Åk på motorvägar och banor i Ryssland i det här racingspelet. Försök att ta dig till sparpunkterna, gör några leveranser eller utforska gratisläget.

 • Russian Off-Road Pickup Driver
  Spela
  Russian Off-Road Pickup Driver
  Spelat 944 gånger

 • Terrängderby 2
  Spela
  Terrängderby 2
  Spelat 4015 gånger

  Du kan prova på en mängd olika fordon i detta 3D-körspel. Flera av dem är den typ av bilar du stöter på i ett terrängderby, medan andra är bättre lämpade för strid! Vilka av dem tänker du försöka undvika att krascha först?

 • Russian Extreme Off-Road
  Spela
  Russian Extreme Off-Road
  Spelat 2711 gånger

  Gå med i en tävling eller testa frikörningsläget i det här spännande racingspelet. Kör på några av Rysslands mest intensiva banor, grusvägar och mycket mer. Du kan även ändra ditt fordon och anpassa det mellan tävlingarna.

 • Vehicle Simulator
  Spela
  Vehicle Simulator
  Spelat 2442 gånger

  Det är dags för motoriska galenskaper i detta helvilda onlinebaserade actionspel! Ta kontroll över denna katapult och se hur långt du kan kasta var och en av bilarna. De exploderar när de träffar sitt mål och du kan tjäna stora pengar för allt du förstör medan de stormar genom trafiken, kraschar mot byggnader och mycket mer!

 • Citystunt
  Spela
  Citystunt
  Spelat 2760 gånger

  Du hittar massor av coola loopar och ramper i mitten av denna spännande stad. Sätt dig bakom ratten i en helt fenomenal sportbil medan du provar dem i detta 3D-körspel. Du kommer att nå upp i topphastigheter medan du utför dödsföraktande stunttrick som skickar din bil högt upp i luften.

 • Galna bilstunts
  Spela
  Galna bilstunts
  Spelat 2530 gånger

  Du kan göra mängder av coola stunttrick i det här häftiga bilspelet. Flyg från ramper och kör igenom 360-graders loopar i allt från gamla pickupbilar till militära fordon. Men om du verkligen vill visa upp din skicklighet kan du sätta dig bakom ratten på en muskelbil från 70-talet eller i en mer modern sportbil.

 • Crazy Stunt Cars 2
  Spela
  Crazy Stunt Cars 2
  Spelat 2046 gånger

  I det här vilda bilspelet kan du anpassa några oförstörbara muskelbilar, mililärfordon och mycket mer! Ändra färgen på bilarna och justera dess prestanda innan du flyger från ramper och försöker dig på episka 360-tricks.

 • Snäva kurvor
  Spela
  Snäva kurvor
  Spelat 406 gånger

  Kan du hantera de här svåra banorna? Du måste kunna sladda genom kurvorna för att klara av dem i detta intensiva racingspel. Du kan dessutom tjäna pengar och köpa bättre fordon, coolare färger och mycket mer!

 • Ado Stunt Car 2
  Spela
  Ado Stunt Car 2
  Spelat 3163 gånger

  En ny samling med fantastiska sportbilar väntar på dig i detta onlinebaserade bilspel. Välj ut en bil och gör dig redo att utföra en mängd olika coola stunts. Var och en av kartorna har massor av ramper och loopar som du kan prova.

 • Cube Crash
  Spela
  Cube Crash
  Spelat 43100 gånger

  Klicka på grupper med tre eller fler identiska block för att ta bort dem.

 • Agame Stunt Cars Multiplayer
  Spela
  Agame Stunt Cars Multiplayer
  Spelat 1348 gånger

  Du kan spela mot en kompis eller spela ensam i detta 3D-racingspelet. Anpassa din bil innan du tar den för en åktur genom öknen och lastningsanläggningen.

 • 4x4 offroad
  Spela
  4x4 offroad
  Spelat 25 gånger

  Kör offroad men håll dig på banan i det här vilda fyrhjulsdrivna racingspelet!

 • Extreme Drift
  Spela
  Extreme Drift
  Spelat 5091 gånger

  Kör som en boss! Välj bil, bana och gör dig redo att tävla! Du måste vara skicklig på att sladda om du vill ta dig till mållinjen innan tiden tar slut i det här 3D-racingspelet.

 • 3D-stuntförare
  Spela
  3D-stuntförare
  Spelat 139 gånger

  Våghals sökes: Endast de galnaste stuntförarna behöver ansöka ...

 • Stadsracing i 3D: 2 spelare
  Spela
  Stadsracing i 3D: 2 spelare
  Spelat 1283 gånger

  Kan du ta dig till mållinjen först i alla spännande lopp? Du kan utmana en vän eller datorn i det här intensiva racingspelet. Om du vinner alla tävlingar kan du köra coolare bilar som muskelbilar, ambulanser och till och med en SWAT-bil!

 • Krascha bilarna
  Spela
  Krascha bilarna
  Spelat 1426 gånger

  Allt är tillåtet på banan, så krascha och krossa de andra bilarna!

 • Cartapult
  Spela
  Cartapult
  Spelat 1176 gånger

  Det är dags för motoriska galenskaper i detta helvilda onlinebaserade actionspel! Ta kontroll över denna katapult och se hur långt du kan kasta var och en av bilarna. De exploderar när de träffar sitt mål och du kan tjäna stora pengar för allt du förstör medan de stormar genom trafiken, kraschar mot byggnader och mycket mer!

 • Fordonssimulator 2
  Spela
  Fordonssimulator 2
  Spelat 947 gånger

  Ta en tur i en sportbil eller i ett stort militärt fordon i detta 3D-körspel. Ta reda på vad som händer när du skickar dem för att flyga i rampar, eller försöker ta sig genom tegelväggar. Du kan göra ganska mycket av vad du vill med dem!

 • Krascha hårt
  Spela
  Krascha hårt
  Spelat 27 gånger

  Du måste ha nerver av stål för att kunna besegra de andra förarna i det här intensiva racingspelet. Undvik lastbilar och ta ut kurvorna när du kör runt banan. Kan du ta dig till mållinjen före alla andra i det här fantastiska racingspelet?

 • Street Race Takedown
  Spela
  Street Race Takedown
  Spelat 16 gånger

  Du måste vara snabb och lite galen för att överleva när du kör på den här galna vägen! Se hur många fordon du kan förstöra innan din egen bil exploderar i det här intensiva racingspelet.

 • Unfair Stunt
  Spela
  Unfair Stunt
  Spelat 464 gånger

  De flesta stuntsen i det här helgalna racingspelet är orättvisa. En del är helt omöjliga. Men det kommer inte stoppa dig från att testa dem, eller hur? Sätt dig bakom ratten och se hur många stunts du klarar av!

 • Monster Wheels HD
  Spela
  Monster Wheels HD
  Spelat 23 gånger

  Motståndet är tufft i det här racingspelet. Uppgradera ditt fordon mellan loppen så att du kan förstöra bilar och köra förbi dina motståndare. Vem kommer först till mållinjen?