Kraschspel

 • Madalin stuntbilar 2
  Spela
  Madalin stuntbilar 2
  Spelat 295163 gånger

  Välj en odödlig sportbil och gör dig redo för att utföra omöjliga stunts. Kan du klara av alla hopp och loopar som du stöter på i det här galna racingspelet?

 • Cube Crash
  Spela
  Cube Crash
  Spelat 40188 gånger

  Klicka på grupper med tre eller fler identiska block för att ta bort dem.

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spela
  Madalin Cars Multiplayer
  Spelat 39376 gånger

  En samling med fantastiska sportbilar står till ditt förfogande i det här intensiva bilspelet i 3D. Men är du tillräckligt modig för att köra dem på världens galnaste rampar? Några av dem är lika höga som skyskrapor! Prova på dem i enspelarläget eller tävla mot spelare från hela världen i flerspelarläget.

 • 3D-racing
  Spela
  3D-racing
  Spelat 14981 gånger

  Du kan tävla mot klockan eller en vän i det här spännande 3D-spelet. Välj en bil och ställ dig på startlinjen. Nästa tävling ska precis börja.

 • Extreme Off-Road Cars 2
  Spela
  Extreme Off-Road Cars 2
  Spelat 9378 gånger

  Dessa förrädiska bergsvägar är inte för fegisar. Kan du ta dig till slutet av dem? Du måste välja rätt fordon för varje bana i det här utmanande bilspelet i 3D. Du kan prova allt från en militärlastbil till en muskelbil med en kraftig motor.

 • Nitro Heads
  Spela
  Nitro Heads
  Spelat 9280 gånger

  Spelare över hela världen startar motorerna. Vill du hänga med? Ställ dig vid startlinjen och gör dig redo för ett av de galnaste racingspelen för flera spelare på internet. Förstör bilar, samla kraftföremål, gör coola stunts och kör igenom de helgalna banorna.

 • Speed Racing Pro 2
  Spela
  Speed Racing Pro 2
  Spelat 8812 gånger

  Du väljer hur du vill utmana dina motståndare i det här coola racingspelet. Tävla mot dina motståndare i tidsattack-läge, elimineringslopp och mycket mer.

 • Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spela
  Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spelat 8099 gånger

  Är du redo att ta dig an världens svåraste vägar? Åk på motorvägar och banor i Ryssland i det här racingspelet. Försök att ta dig till sparpunkterna, gör några leveranser eller utforska gratisläget.

 • Agame Stunt Cars
  Spela
  Agame Stunt Cars
  Spelat 5432 gånger

  Möjligheterna är oändliga i detta coola körspelet. Anpassa din bil innan du åker igenom loopar och flyger iväg igenom luften.

 • Extreme Drift
  Spela
  Extreme Drift
  Spelat 4560 gånger

  Kör som en boss! Välj bil, bana och gör dig redo att tävla! Du måste vara skicklig på att sladda om du vill ta dig till mållinjen innan tiden tar slut i det här 3D-racingspelet.

 • Krossa roboten!: Explosiva versionen
  Spela
  Krossa roboten!: Explosiva versionen
  Spelat 4097 gånger

  Hej då, roboten.

 • Terrängbil V6
  Spela
  Terrängbil V6
  Spelat 3479 gånger

  Du kan spränga dig igenom tre olika områden i massor av olika fordon i detta 3D-körspel. Var och en har en kraftfull V6-motor, även bussen! Ta en tur i alla dem medan du tävlar genom staden eller utför coola stunts på hinderbanan. Kör på terräng, eller förbli vid gatorna. Allt hänger på dig!

 • Röd förare 2
  Spela
  Röd förare 2
  Spelat 3046 gånger

  Kör som en galning och utför massor av uppdrag i det här racingspelet där du ska krocka och smita. Kör in i bilar för att tjäna pengar och krascha din bil på de mest spektakulära sätten. Det här är inget för fegisar, så spänn fast säkerhetsbältet och gör dig redo för en vild åktur med Röd förare!

 • Rysk racing
  Spela
  Rysk racing
  Spelat 2787 gånger

  De här klassiska ryska bilarna kanske ser långsamma och risiga ut, men de är helt anpassningsbara i detta fenomenala körspel. Trimma din Lada mellan turerna och förbättra den med nya funktioner. Du kan även köra race och sladda genom parkeringshus, hangarer och mycket mer.

 • Ado Stunt Car 2
  Spela
  Ado Stunt Car 2
  Spelat 2652 gånger

  En ny samling med fantastiska sportbilar väntar på dig i detta onlinebaserade bilspel. Välj ut en bil och gör dig redo att utföra en mängd olika coola stunts. Var och en av kartorna har massor av ramper och loopar som du kan prova.

 • Citystunt
  Spela
  Citystunt
  Spelat 2566 gånger

  Du hittar massor av coola loopar och ramper i mitten av denna spännande stad. Sätt dig bakom ratten i en helt fenomenal sportbil medan du provar dem i detta 3D-körspel. Du kommer att nå upp i topphastigheter medan du utför dödsföraktande stunttrick som skickar din bil högt upp i luften.

 • Galna bilstunts
  Spela
  Galna bilstunts
  Spelat 2449 gånger

  Du kan göra mängder av coola stunttrick i det här häftiga bilspelet. Flyg från ramper och kör igenom 360-graders loopar i allt från gamla pickupbilar till militära fordon. Men om du verkligen vill visa upp din skicklighet kan du sätta dig bakom ratten på en muskelbil från 70-talet eller i en mer modern sportbil.

 • Russian Extreme Off-Road
  Spela
  Russian Extreme Off-Road
  Spelat 2365 gånger

  Gå med i en tävling eller testa frikörningsläget i det här spännande racingspelet. Kör på några av Rysslands mest intensiva banor, grusvägar och mycket mer. Du kan även ändra ditt fordon och anpassa det mellan tävlingarna.

 • Crazy Stunt Cars 2
  Spela
  Crazy Stunt Cars 2
  Spelat 1526 gånger

  I det här vilda bilspelet kan du anpassa några oförstörbara muskelbilar, mililärfordon och mycket mer! Ändra färgen på bilarna och justera dess prestanda innan du flyger från ramper och försöker dig på episka 360-tricks.

 • Vehicle Simulator
  Spela
  Vehicle Simulator
  Spelat 1503 gånger

  Det är dags för motoriska galenskaper i detta helvilda onlinebaserade actionspel! Ta kontroll över denna katapult och se hur långt du kan kasta var och en av bilarna. De exploderar när de träffar sitt mål och du kan tjäna stora pengar för allt du förstör medan de stormar genom trafiken, kraschar mot byggnader och mycket mer!

 • Sladda bilar
  Spela
  Sladda bilar
  Spelat 1484 gånger

  Du kan verkligen visa upp dina sladdfärdigheter i detta storslagna körspel. Slira över trottoaren och bränn gummi på en av flera utmanande racingbanor. Du kan också uppgradera och anpassa dina bilar för att öka deras bromsförmåga, maxhastigheter och mycket mer.

 • Monster Truck 3D: Arena Stunts
  Spela
  Monster Truck 3D: Arena Stunts
  Spelat 1475 gånger

  Välj en monstertruck och se om du kan ta dig genom dessa intensiva racingbanor. De har loopar, hopp och mycket mer. Kan du ta dig hela vägen till mållinjerna i det här racingspelet?

 • Krascha bilarna
  Spela
  Krascha bilarna
  Spelat 1378 gånger

  Allt är tillåtet på banan, så krascha och krossa de andra bilarna!

 • Polisjakt 2
  Spela
  Polisjakt 2
  Spelat 1030 gånger

  En ny dag och ännu ett gäng skurkar att ta fast! Kan du jaga rätt på alla brottslingar och arrestera dem i det här intensiva 3D-körspelet? Hoppa in i din polisbil och följ efter dem innan de kommer undan!

 • Cartapult
  Spela
  Cartapult
  Spelat 937 gånger

  Det är dags för motoriska galenskaper i detta helvilda onlinebaserade actionspel! Ta kontroll över denna katapult och se hur långt du kan kasta var och en av bilarna. De exploderar när de träffar sitt mål och du kan tjäna stora pengar för allt du förstör medan de stormar genom trafiken, kraschar mot byggnader och mycket mer!

 • Fortride: Open Ride
  Spela
  Fortride: Open Ride
  Spelat 907 gånger

  En massa coola funktioner väntar på dig i detta körspel i 3D. Utforska en hel värld fylld med häftiga hinder och portaler som förflyttar dig till andra områden. Du kan även försöka att sätta nya rekord för flygtid efter att du har lämnat ramperna!

 • Real Car Parking
  Spela
  Real Car Parking
  Spelat 896 gånger

  Gör dig redo för en realistisk parkeringsupplevelse i detta utmanande körspel. Kan du klämma in vart och ett av dessa fordon i några ganska trånga utrymmen utan att stöta till något?

 • Stadsracing i 3D: 2 spelare
  Spela
  Stadsracing i 3D: 2 spelare
  Spelat 846 gånger

  Kan du ta dig till mållinjen först i alla spännande lopp? Du kan utmana en vän eller datorn i det här intensiva racingspelet. Om du vinner alla tävlingar kan du köra coolare bilar som muskelbilar, ambulanser och till och med en SWAT-bil!

 • Agame Stunt Cars Multiplayer
  Spela
  Agame Stunt Cars Multiplayer
  Spelat 846 gånger

  Du kan spela mot en kompis eller spela ensam i detta 3D-racingspelet. Anpassa din bil innan du tar den för en åktur genom öknen och lastningsanläggningen.

 • Russian Off-Road Pickup Driver
  Spela
  Russian Off-Road Pickup Driver
  Spelat 791 gånger

  Russia can be a really crazy place to drive a truck and make deliveries...especially when you go off-road and you’ve got a schedule to keep! Can you get all of these crates to the right locations without losing any of them along the way? You’ll be driving down some of Russia’s most perilous roads so you’ll need to stay safe in this online racing game.

 • Fordonssimulator 2
  Spela
  Fordonssimulator 2
  Spelat 730 gånger

  Ta en tur i en sportbil eller i ett stort militärt fordon i detta 3D-körspel. Ta reda på vad som händer när du skickar dem för att flyga i rampar, eller försöker ta sig genom tegelväggar. Du kan göra ganska mycket av vad du vill med dem!

 • Bilsimulator 3D
  Spela
  Bilsimulator 3D
  Spelat 531 gånger

  Du kan välja mellan tre olika och sanslöst coola bilar i detta 3D-körspel. Prova rallybilen, eller kör en sväng i polisbilen. Det finns dessutom tre separata kartor som du kan testa.

 • Traffic Collision
  Spela
  Traffic Collision
  Spelat 465 gånger

  Kör genom staden i din nya coola bil och undvik att krocka samtidigt som du försöker köra så snabbt som möjligt. Se vad din bil går för i det här nya racerspelet!

 • Snäva kurvor
  Spela
  Snäva kurvor
  Spelat 370 gånger

  Kan du hantera de här svåra banorna? Du måste kunna sladda genom kurvorna för att klara av dem i detta intensiva racingspel. Du kan dessutom tjäna pengar och köpa bättre fordon, coolare färger och mycket mer!

 • Unfair Stunt
  Spela
  Unfair Stunt
  Spelat 366 gånger

  De flesta stuntsen i det här helgalna racingspelet är orättvisa. En del är helt omöjliga. Men det kommer inte stoppa dig från att testa dem, eller hur? Sätt dig bakom ratten och se hur många stunts du klarar av!

 • Super Cars Drift
  Spela
  Super Cars Drift
  Spelat 364 gånger

  Enda sättet för dig att komma över mållinjen på de här vägarna är genom att utnyttja alla dina färdigheter inom extrem sladdning. Ta förarplatsen i en toppmodern racingbil och se om du kan besegra klockan i detta 3D-racingspel.