Kraschspel

 • Madalin stuntbilar 2
  Spela
  Madalin stuntbilar 2
  Spelat 315004 gånger

  Välj en odödlig sportbil och gör dig redo för att utföra omöjliga stunts. Kan du klara av alla hopp och loopar som du stöter på i det här galna racingspelet?

 • Agame Stunt Cars
  Spela
  Agame Stunt Cars
  Spelat 12478 gånger

  Möjligheterna är oändliga i detta coola körspelet. Anpassa din bil innan du åker igenom loopar och flyger iväg igenom luften.

 • 3D-racing
  Spela
  3D-racing
  Spelat 15796 gånger

  Du kan tävla mot klockan eller en vän i det här spännande 3D-spelet. Välj en bil och ställ dig på startlinjen. Nästa tävling ska precis börja.

 • Terrängbil V6
  Spela
  Terrängbil V6
  Spelat 4261 gånger

  Du kan spränga dig igenom tre olika områden i massor av olika fordon i detta 3D-körspel. Var och en har en kraftfull V6-motor, även bussen! Ta en tur i alla dem medan du tävlar genom staden eller utför coola stunts på hinderbanan. Kör på terräng, eller förbli vid gatorna. Allt hänger på dig!

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spela
  Madalin Cars Multiplayer
  Spelat 40854 gånger

  En samling med fantastiska sportbilar står till ditt förfogande i det här intensiva bilspelet i 3D. Men är du tillräckligt modig för att köra dem på världens galnaste rampar? Några av dem är lika höga som skyskrapor! Prova på dem i enspelarläget eller tävla mot spelare från hela världen i flerspelarläget.

 • Extreme Off-Road Cars 2
  Spela
  Extreme Off-Road Cars 2
  Spelat 9830 gånger

  Dessa förrädiska bergsvägar är inte för fegisar. Kan du ta dig till slutet av dem? Du måste välja rätt fordon för varje bana i det här utmanande bilspelet i 3D. Du kan prova allt från en militärlastbil till en muskelbil med en kraftig motor.

 • Sladda bilar
  Spela
  Sladda bilar
  Spelat 1725 gånger

  Du kan verkligen visa upp dina sladdfärdigheter i detta storslagna körspel. Slira över trottoaren och bränn gummi på en av flera utmanande racingbanor. Du kan också uppgradera och anpassa dina bilar för att öka deras bromsförmåga, maxhastigheter och mycket mer.

 • Speed Racing Pro 2
  Spela
  Speed Racing Pro 2
  Spelat 8933 gånger

  Du väljer hur du vill utmana dina motståndare i det här coola racingspelet. Tävla mot dina motståndare i tidsattack-läge, elimineringslopp och mycket mer.

 • Russian Extreme Off-Road
  Spela
  Russian Extreme Off-Road
  Spelat 2507 gånger

  Gå med i en tävling eller testa frikörningsläget i det här spännande racingspelet. Kör på några av Rysslands mest intensiva banor, grusvägar och mycket mer. Du kan även ändra ditt fordon och anpassa det mellan tävlingarna.

 • Polisjakt 2
  Spela
  Polisjakt 2
  Spelat 1346 gånger

  En ny dag och ännu ett gäng skurkar att ta fast! Kan du jaga rätt på alla brottslingar och arrestera dem i det här intensiva 3D-körspelet? Hoppa in i din polisbil och följ efter dem innan de kommer undan!

 • Bilsimulator 3D
  Spela
  Bilsimulator 3D
  Spelat 647 gånger

  Du kan välja mellan tre olika och sanslöst coola bilar i detta 3D-körspel. Prova rallybilen, eller kör en sväng i polisbilen. Det finns dessutom tre separata kartor som du kan testa.

 • Real Car Parking
  Spela
  Real Car Parking
  Spelat 1050 gånger

  Gör dig redo för en realistisk parkeringsupplevelse i detta utmanande körspel. Kan du klämma in vart och ett av dessa fordon i några ganska trånga utrymmen utan att stöta till något?

 • Fordonssimulator 2
  Spela
  Fordonssimulator 2
  Spelat 858 gånger

  Ta en tur i en sportbil eller i ett stort militärt fordon i detta 3D-körspel. Ta reda på vad som händer när du skickar dem för att flyga i rampar, eller försöker ta sig genom tegelväggar. Du kan göra ganska mycket av vad du vill med dem!

 • Rysk racing
  Spela
  Rysk racing
  Spelat 3736 gånger

  De här klassiska ryska bilarna kanske ser långsamma och risiga ut, men de är helt anpassningsbara i detta fenomenala körspel. Trimma din Lada mellan turerna och förbättra den med nya funktioner. Du kan även köra race och sladda genom parkeringshus, hangarer och mycket mer.

 • Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spela
  Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spelat 8225 gånger

  Är du redo att ta dig an världens svåraste vägar? Åk på motorvägar och banor i Ryssland i det här racingspelet. Försök att ta dig till sparpunkterna, gör några leveranser eller utforska gratisläget.

 • Stadsracing i 3D: 2 spelare
  Spela
  Stadsracing i 3D: 2 spelare
  Spelat 960 gånger

  Kan du ta dig till mållinjen först i alla spännande lopp? Du kan utmana en vän eller datorn i det här intensiva racingspelet. Om du vinner alla tävlingar kan du köra coolare bilar som muskelbilar, ambulanser och till och med en SWAT-bil!

 • Terrängderby 2
  Spela
  Terrängderby 2
  Spelat 2224 gånger

  Du kan prova på en mängd olika fordon i detta 3D-körspel. Flera av dem är den typ av bilar du stöter på i ett terrängderby, medan andra är bättre lämpade för strid! Vilka av dem tänker du försöka undvika att krascha först?

 • Crazy Stunt Cars 2
  Spela
  Crazy Stunt Cars 2
  Spelat 1748 gånger

  I det här vilda bilspelet kan du anpassa några oförstörbara muskelbilar, mililärfordon och mycket mer! Ändra färgen på bilarna och justera dess prestanda innan du flyger från ramper och försöker dig på episka 360-tricks.

 • Extreme Drift
  Spela
  Extreme Drift
  Spelat 4785 gånger

  Kör som en boss! Välj bil, bana och gör dig redo att tävla! Du måste vara skicklig på att sladda om du vill ta dig till mållinjen innan tiden tar slut i det här 3D-racingspelet.

 • Vehicle Simulator
  Spela
  Vehicle Simulator
  Spelat 1823 gånger

  Det är dags för motoriska galenskaper i detta helvilda onlinebaserade actionspel! Ta kontroll över denna katapult och se hur långt du kan kasta var och en av bilarna. De exploderar när de träffar sitt mål och du kan tjäna stora pengar för allt du förstör medan de stormar genom trafiken, kraschar mot byggnader och mycket mer!

 • Russian Off-Road Pickup Driver
  Spela
  Russian Off-Road Pickup Driver
  Spelat 880 gånger

 • Snäva kurvor
  Spela
  Snäva kurvor
  Spelat 370 gånger

  Kan du hantera de här svåra banorna? Du måste kunna sladda genom kurvorna för att klara av dem i detta intensiva racingspel. Du kan dessutom tjäna pengar och köpa bättre fordon, coolare färger och mycket mer!

 • Ado Stunt Car 2
  Spela
  Ado Stunt Car 2
  Spelat 2895 gånger

  En ny samling med fantastiska sportbilar väntar på dig i detta onlinebaserade bilspel. Välj ut en bil och gör dig redo att utföra en mängd olika coola stunts. Var och en av kartorna har massor av ramper och loopar som du kan prova.

 • Cube Crash
  Spela
  Cube Crash
  Spelat 41469 gånger

  Klicka på grupper med tre eller fler identiska block för att ta bort dem.

 • Agame Stunt Cars Multiplayer
  Spela
  Agame Stunt Cars Multiplayer
  Spelat 1122 gånger

  Du kan spela mot en kompis eller spela ensam i detta 3D-racingspelet. Anpassa din bil innan du tar den för en åktur genom öknen och lastningsanläggningen.

 • Citystunt
  Spela
  Citystunt
  Spelat 2678 gånger

  Du hittar massor av coola loopar och ramper i mitten av denna spännande stad. Sätt dig bakom ratten i en helt fenomenal sportbil medan du provar dem i detta 3D-körspel. Du kommer att nå upp i topphastigheter medan du utför dödsföraktande stunttrick som skickar din bil högt upp i luften.

 • Cartapult
  Spela
  Cartapult
  Spelat 1070 gånger

  Det är dags för motoriska galenskaper i detta helvilda onlinebaserade actionspel! Ta kontroll över denna katapult och se hur långt du kan kasta var och en av bilarna. De exploderar när de träffar sitt mål och du kan tjäna stora pengar för allt du förstör medan de stormar genom trafiken, kraschar mot byggnader och mycket mer!

 • Nitro Heads
  Spela
  Nitro Heads
  Spelat 9308 gånger

  Spelare över hela världen startar motorerna. Vill du hänga med? Ställ dig vid startlinjen och gör dig redo för ett av de galnaste racingspelen för flera spelare på internet. Förstör bilar, samla kraftföremål, gör coola stunts och kör igenom de helgalna banorna.

 • Monster Truck 3D: Arena Stunts
  Spela
  Monster Truck 3D: Arena Stunts
  Spelat 1600 gånger

  Välj en monstertruck och se om du kan ta dig genom dessa intensiva racingbanor. De har loopar, hopp och mycket mer. Kan du ta dig hela vägen till mållinjerna i det här racingspelet?

 • Scrap GL Micro
  Spela
  Scrap GL Micro
  Spelat 404 gånger

  Dessa små bilar är redo att tävla! Ta kontroll över en bil och kör runt bordet. Kan du hantera all action i det här racingspelet?

 • Krossa roboten!: Explosiva versionen
  Spela
  Krossa roboten!: Explosiva versionen
  Spelat 4115 gånger

  Hej då, roboten.

 • Terrängkörning med lastbil
  Spela
  Terrängkörning med lastbil
  Spelat 351 gånger

  Gör dig redo för utmanande jobb i det här bilspelet. Kan du manövrera dessa stora lastbilar på några av världens farligaste vägar och grusvägar? Du kommer att ställas inför jobbigt väder och dåligt fastsatta laster. Men det kan du väl hantera utan probem?

 • Ado Stunt Car
  Spela
  Ado Stunt Car
  Spelat 796 gånger

  Du kan utföra massor av otroligt coola stunts i detta 3D-körspel. Välj en av dessa oförstörbara sportbilar och gör dig redo att flyga från rampar och uppnå fantastiska 360s. Dessa bilar kan hantera allt du kan utsätta dem för!

 • Terminator Car
  Spela
  Terminator Car
  Spelat 301 gånger

  Den här motorvägen är verkligen läskig! Du behöver definitivt ett fordon som klarar av att hantera alla galna förare. Välj en häftig bil innan du drar ut på vägen i det här intensiva racingspelet. Samla på mynt för att köpa uppgraderingar mellan uppdragen.

 • Krascha bilarna
  Spela
  Krascha bilarna
  Spelat 1378 gånger

  Allt är tillåtet på banan, så krascha och krossa de andra bilarna!

 • Offroad-parkering
  Spela
  Offroad-parkering
  Spelat 242 gånger

  Och du trodde det var svårt att parkera i stan! Kan du parkera alla lastbilar på rätt platser? Kör offroad i det här parkeringssimuleringsspelet.