Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Kategorier

spel

Inga spel hittades.

Boxing Stars

Gör dig redo för fajt i Boxing Stars. Har du det som krävs för att bli en superstjärna i det här spännande boxningsspelet?

På med handskarna – det är dags att slå sig in på en helt ny karriär. Omfamna fläskläppen och blåtiran. Om du ska ha nån chans att vinna när du tar dig an planetens hårdaste boxare i det här sportspelet måste du visa att du inte är rädd för någon!

Anpassa din kämpe innan du kliver in i ringen och gör din första match i den hemliga boxningsligan. Kommer du kunna gå upp i rang, en knockout i taget, och till slut nå den inre mästerskapskretsen?

Hur spelar man Boxing Stars?

Håll nävarna högt i det här boxningsspelet för att kunna vinna matcher och tjäna pengar som du kan använda för att uppgradera dina förmågor. Har du det som krävs för att bli nästa världsmästare?

Spelkontroller

  • ANVÄND PILTANGENTERNA för att förflytta dig.
  • TRYCK PÅ D för att använda ett slag som knuffar tillbaka motståndaren. 
  • TRYCK PÅ S för att blockera.
  • TRYCK på A för att använda ett knockoutslag.

Liknande spel

Kolla in de här grymma onlinespelen härnäst!

  1. Ultimate Boxing
  2. Body Builder Ring Arena
  3. Tug the Table
  4. Basket Random

Vilka skapade Boxing Stars?

Boxing Stars utvecklades av Inlogic Software.

Du måste logga in för att lägga till en kommentar.