FRVR Spele

 • FRVR-patiens
  Spela
  FRVR-patiens
  Spelat 347915 gånger

  Det finns goda skäl till varför patiens är ett av världens mest populära kortspel. Är du redo för några partier?

 • Basketball FRVR
  Spela
  Basketball FRVR
  Spelat 13453 gånger

  Hur många hoops kan du göra i denna intensiva basketmatch ? Om du missar ett enda skott är det game over. Du måste definitivt vara både försiktig och hålla dig fokuserad.

 • Mahjong FRVR
  Spela
  Mahjong FRVR
  Spelat 12118 gånger

  Den här Mahjong-versionen är perfekt för erfarna spelare men även för nybörjare som aldrig har testat det här tidlösa brädspelet från Kina. Ta reda på hur snabbt du kan para ihop brickorna.

 • Dots FRVR
  Spela
  Dots FRVR
  Spelat 5583 gånger

  Så många färgglada prickar, men så lite tid! Försök att koppla samman så många av dem som möjligt i detta spännande tre-i-rad-spel. Du kan lägga dem i grupper om tre, fyra eller många fler!

 • Remove FRVR
  Spela
  Remove FRVR
  Spelat 3856 gånger

  Händelserna slutar aldrig i detta intensiva pusselspel. Matcha snabbt alla identiska objekt så fort du kan. Du kan tjäna en enormt hög poäng om du använder så få drag som möjligt under varje utmanande runda.

 • Road Trip FRVR
  Spela
  Road Trip FRVR
  Spelat 3332 gånger

  Den här lilla bilen är ute och kör, men motorvägen är huller om buller! Kan du sätta samman den igen i det här söta pusselspelet? Du måste räkna ut hur du undviker hinder som hus och ibland till och med berg.

 • Hex FRVR
  Spela
  Hex FRVR
  Spelat 2939 gånger

  Kan du hitta rätt plats för mönstren i det här kluriga pusselspelet? Det är svårare än det ser ut.

 • Guldmahjong FRVR
  Spela
  Guldmahjong FRVR
  Spelat 2650 gånger

  Kan du klara av alla nivåer i den här utmanande och unika versionen av det klassiska brädspelet? Ditt mål är att matcha ihop guldbrickor och allt som kommer i din väg. Sätt din mahjongskicklighet på prov och försök att ta dig hela vägen till sista spelplanen.

 • Gold Train FRVR
  Spela
  Gold Train FRVR
  Spelat 2496 gånger

  Det här lilla tåget försöker nå alla stationer i detta utmanande pusselspel. Kan du koppla samman spåren som ligger utspridda i detta pittoreska landskap så att tåget kan fortsätta tuffa framåt och nå sin slutstation?

 • Jewels FRVR
  Spela
  Jewels FRVR
  Spelat 1886 gånger

  Kan du slutföra alla utmanande mål i varje nivå i detta 3-i-rad-pusselspel? Para ihop de glittrande ädelstenarna så snabbt du kan.

 • Trim FRVR
  Spela
  Trim FRVR
  Spelat 1533 gånger

  Händelserna slutar aldrig i detta kaotiska och helt galna pusselspel! Hur länge kan du hålla koll på alla dessa snabbt ackumulerade tegelstenar? Matcha upp dem baserat på deras färg så fort du kan.

 • Lines FRVR
  Spela
  Lines FRVR
  Spelat 1391 gånger

  Det har aldrig varit så roligt att koppla ihop prickar! Kan du länka ihop alla prickar som du ser och försöka täcka hela rutnätet i det här utmanande pusselspelet?

 • Bubble Shooter FRVR
  Spela
  Bubble Shooter FRVR
  Spelat 1378 gånger

  Kan du hålla koll på alla färgglada bubblor? Försök att sticka hål på dem så fort du kan i detta exalterande bubbelskjutspel. De förökar sig snabbt!

 • Cave FRVR
  Spela
  Cave FRVR
  Spelat 1348 gånger

  Rymdskepp skickas vanligtvis till yttre rymden, men det här är ett som används för att utforska en grotta. Kan du hjälpa denna pilot att samla massor av pärlor och uppgraderingar medan det är där nere i detta utmanande actionspel? Du måste också hålla koll på skeppets bränsleförsörjning och se till att det stannar på landningsplattorna för att få ut mer av resan.

 • Stack Three FRVR
  Spela
  Stack Three FRVR
  Spelat 1279 gånger

  Saker rör sig snabbt i detta spännande match 3 pusselspel. Kan du hålla koll på alla dessa smileys? Hitta några fläckar för dem på brädet medan du försöker ansluta dem till andra som har samma färg.

 • Skapa kopplingar
  Spela
  Skapa kopplingar
  Spelat 970 gånger

  Kan du skapa rätt kopplingar i det här beroendeframkallande pusselspelet? Du måste länka ihop färgprickarna på ett unikt och smart sätt utan att de överlappar varandra. Planera dina drag noggrant för att få episka resultat.

 • Harpoon FRVR
  Spela
  Harpoon FRVR
  Spelat 625 gånger

  Den här fiskaren har ont om tid. Kan du hjälpa honom med hans uppgifter i det här actionspelet? Ta över harpunen på båten så att han kan fånga mängder av smarrig fisk och undvika alla flytande däck och annat skräp i havet. Du kan till och med uppgradera hans harpun mellan resorna.

 • Darts FRVR
  Spela
  Darts FRVR
  Spelat 597 gånger

  Detta online-dartspel är helt explosivt! Kan du undvika bomberna medan du försöker få en bullseye och träffa massor av ballonger?

 • FRVR-ballong
  Spela
  FRVR-ballong
  Spelat 494 gånger

  Den här lilla flugan försöker ta hem sin ballong utan att den förstörs, men den är inlindad i vad som tycks vara ändlös taggtråd! Kan du hjälpa honom att skydda sin ballong i det här actionspelet?

 • KickUp FRVR
  Spela
  KickUp FRVR
  Spelat 403 gånger

  Hur länge kan du hålla den här fotbollen upp i luften? Kan du hantera ytterligare en? Vad sägs om ännu fler? Gör ditt bästa för att hålla dessa bollar studsande genom att sparka dem så fort du kan i detta otroligt intensiva sportspel. Det är en riktig utmaning och det väntar på dig inom denna virtuella stadion.

 • Gold Digger FRVR
  Spela
  Gold Digger FRVR
  Spelat 285 gånger

  Det finns massor av guld för den här gruvarbetaren att upptäcka i detta äventyrsspel. Det finns även massor av farliga stenblock! Kan du hjälpa honom att undvika att bli knuffad medan han försöker att slå sig rik?

 • Avblockera FRVR
  Spela
  Avblockera FRVR
  Spelat 263 gånger

  Alla dessa block försöker fly från rutnätet. Men tyvärr finns det andra block i vägen. Kan du rensa vägen för dem i det här luriga pusselspelet?

 • Trigon FRVR
  Spela
  Trigon FRVR
  Spelat 89 gånger

  Lead this triangle through the complex obstacle course in this challenging puzzle game. You’ll need to pick the right colors that will allow you to burst through the walls. If you make too many wrong moves, the triangle will be destroyed!

 • Nonogram FRVR
  Spela
  Nonogram FRVR
  Spelat 63 gånger

  Hur långt kan du ta dig i det här knepiga pusselspelet? Du kan bara göra tre misstag på varje nivå så se till att vara säker innan du gör dina drag.

 • Slash FRVR
  Spela
  Slash FRVR
  Spelat 58 gånger

  Hur länga kan du hugga den här sportutrustningen? Ta samuraisvärdet och sätt igång i det här galna actionspelet. Men du måste se upp för bomber. Om du råkar stöta in i dem så är spelet slut!