UEFA cup Spel

 • Fotbollsdockor 2015
  Spela
  Fotbollsdockor 2015
  Spelat 7088 gånger

  Små dockor spelar med stora och modiga hjärtan. Har du guldskor skor som Messi, Neymar eller Zlatan? Snöra på dig fotbollsdojorna igen och upplev spektakulär fotbollsmagi och ge allt för att bli den främsta mästaren bland fotbollsdockorna! Utför fantastiska trick på fotbollsplanen och lås upp utmärkelser för att få sponsorer. Hör du publikens hejarop? Gör dig redo att göra mål!

 • Penalty: Euro 2016
  Spela
  Penalty: Euro 2016
  Spelat 11016 gånger

  Spela mot världens bästa fotbollslag i det här fantastiska fotbollsspelet. Gör mål genom att använda rätt kraft i rätt riktning. Du får även stå i mål!

 • Frisparkar i 3D
  Spela
  Frisparkar i 3D
  Spelat 2585 gånger

  Kampen för att vinna mästerskapet börjar nu. Ditt lags frisparkar kan avgöra om ni tar er till final eller inte.

 • Målvaktsutmaning
  Spela
  Målvaktsutmaning
  Spelat 3364 gånger

  Kan du försvara målet från spelarna i det andra laget? De springer mot dig snabbt och har blixtsnabba finter. Visa vem som är boss i det här fotbollsspelet.

 • Puppet Soccer Champions
  Spela
  Puppet Soccer Champions
  Spelat 887 gånger

  Har du Messis guldskor? Neymars skicklighet? Cristiano Ronaldos snabbhet? Snöra dina fotbollsskor och ta på dig lagtröjan – det här spelet är som gjort för dig. Glöm all politik och poserande, vi är här för att spela ett jättebra fotbollsspel!

 • Toon Cup 2016
  Spela
  Toon Cup 2016
  Spelat 16198 gånger

  Välj favoritland och 3 toons i det helcoola tecknade sportspelet Toon Cup 2016! Kontrollerna är lätta att lära sig och 2D-grafiken är helt enkelt vacker! Gör dig redo för fotbollskul!

 • Speed Play Soccer 4
  Spela
  Speed Play Soccer 4
  Spelat 2008 gånger

  Fem olika turneringar väntar dig i det här elektrifierande fotbollsspelet. Välj ditt favoritlandslag och gör så många mål du kan inom tidsgränsen.

 • World Cup 2010: Penalty Shootout
  Spela
  World Cup 2010: Penalty Shootout
  Spelat 2634 gånger

  Ibland avgörs matchen på straffar. Gör fler mål och rädda fler straffar än ditt motståndarlag!

 • Street Football Online 3D
  Spela
  Street Football Online 3D
  Spelat 610 gånger

  Vilket land vill du representera i det här elektrifierande sportspelet? Lämna konstgräset bakom dig och prova på en cool fotbollsplan i stan istället. Du kan spela i turneringar eller njuta av en snabb match när du utmanar spelare från hela världen.

 • Heads Arena: Soccer All Stars
  Spela
  Heads Arena: Soccer All Stars
  Spelat 1294 gånger

  Följ med några galna fotbollsstjärnor när de drar ut på plan. Du kan spela i en episk turnering eller koppla av med en snabbmatch. Du kommer hur som helst att uppleva massvis med spänning i det här mobilspelet.

 • Spanska ligan
  Spela
  Spanska ligan
  Spelat 8232 gånger

  Kan du göra de snyggaste målen i det här roliga och webbaserade sportspelet? Gör dig redo för spanska ligan! Gör mål!

 • Foot Chinko: World Cup
  Spela
  Foot Chinko: World Cup
  Spelat 876 gånger

  En rafflande fotbollsturnering ska precis starta! Men detta är inte en vanlig turnering! I detta galna spel som blandar sport med pachinko kan du köpa fantastiska kraftföremål som låter dig frysa dina motståndares målvakt, omintetgöra det andra lagets spelare och mycket mer! Välj ditt favoritlag och gör dig redo att springa ut på planen!

 • Fotbolls-VM 2
  Spela
  Fotbolls-VM 2
  Spelat 678 gånger

  En storslagen fotbollsturnering är på väg att starta i detta onlinebaserade sportspel och massor av internationella superstjärnor kommer att spela. Kommer ditt favoritlandslag att ta sig hela vägen till finalen? Det beror helt på dina virtuella färdigheter på planen. Gör många mål och se om du kommer att vinna turneringen.

 • Italiensk målvakt
  Spela
  Italiensk målvakt
  Spelat 2462 gånger

  Visa världen hur bra du är på att vakta målet. Kan du hjälpa ditt lag att vinna den stora cupen?

 • Soccer Heads
  Spela
  Soccer Heads
  Spelat 1141 gånger

  Välj en spelare från ditt favoritlag och ge dig ut på plan. Hur många mål kan du göra när du ställs öga mot öga med en annan superstjärna? Ta reda på det i det här roliga och spännande fotbollsspelet.

 • Straffar i 3D
  Spela
  Straffar i 3D
  Spelat 1322 gånger

  Det är du mot målvakten i det här intensiva fotbollsspelet. Hur många mål kan du göra? Ditt lag räknar med att du ska sätta straffsparkarna. Lycka till där ute!

 • Straffduell: EM 2016
  Spela
  Straffduell: EM 2016
  Spelat 1286 gånger

  Välj mellan dina favoritlag från fotbollsklubbar över hela världen och försvara ditt mål i det spännande sportspelet. Gör mål och bli matchhjälte!

 • Straffsparkar
  Spela
  Straffsparkar
  Spelat 779 gånger

  Ditt lag litar på dig. Ställ dig vid strafflinjen och gör det bästa av dina straffsparkar. Hur många mål kan du göra i det här fängslande sportspelet?

 • Puppet Football League Spain
  Spela
  Puppet Football League Spain
  Spelat 6719 gånger

  Du kommer att älska det här galna fotbollsspelet. Hoppa in på planen och spela med dockorna i nästa match. Kan du leda dem till toppen av tabellen?

 • Pele Soccer Legend
  Spela
  Pele Soccer Legend
  Spelat 712 gånger

  Pele Soccer Legend

 • Football Headz Cup
  Spela
  Football Headz Cup
  Spelat 9796 gånger

  Det är dags för världens galnaste fotbollsturnering att börja! Välj ut ditt lag och visa att du har en vinnarskalle!

 • The Champions 2016: World Domination
  Spela
  The Champions 2016: World Domination
  Spelat 1266 gånger

  Hoppa in i fotbollsvärlden i det här grymma spelet i webbläsare Mästarna 2016: Världsdominans! Skapa ett lag, välj ett namn och se till att dina spelare håller sig vältränade medan de reser världen runt!

 • Real Soccer
  Spela
  Real Soccer
  Spelat 414 gånger

  Det är fotbollssäsong och ditt lag har tagit sig till toppen! Sikta på att göra fler mål än din motståndare på bara tre minuter. Välj ditt lag, svårighetsgrad och svep, tryck och kontrollera dig till seger. Förflytta musen för att skjuta i respektive riktning och för att ställa in hur hårt du ska skjuta. Redo att spela med Team Skoj?

 • Heads Arena: Euro Soccer
  Spela
  Heads Arena: Euro Soccer
  Spelat 384 gånger

  Välj ditt favoritlandslag och gör dig redo för en turnering eller en snabb fotbollsmatch en-mot-en. Kan du leda ditt landslag till en seger eller två i det här galna onlinespelet?

 • Puppet Football: Fighters
  Spela
  Puppet Football: Fighters
  Spelat 169 gånger

  Vissa kallar det amerikansk fotboll. Andra kallar det fotboll. Men ingen har någonsin spelat i en turnering som den här! Följ med några vilda spelare på planen i det här episka sportspelet. Du kan kasta granater mot dina motståndare, förstöra dem genom att göra massa mål och samla på coola spelare, uppgraderingar och vapen när du kämpar hela vägen till toppen!

 • England Soccer League
  Spela
  England Soccer League
  Spelat 1785 gånger

  Det är dags för Premier League-säsongen mina vänner. Och vad betyder det? Mer fotboll, mer kul, mer sport och mer huliganer! Ta kontroll över en av de engelska fotbollsklubbarna och försök att vinna så många matcher som möjligt.

 • Euro Football Kick 2016
  Spela
  Euro Football Kick 2016
  Spelat 826 gånger

  Res runt världen och spela mot de bästa fotbollslagen i sporthistorien! Välj vilket lag du vill spela i Euro Football Kick 2016 och kom ihåg att lagen som du möter blir allt svårare!

 • Football Headz Cup 2
  Spela
  Football Headz Cup 2
  Spelat 26 gånger

  Var redo och spela några omgångar i den galnaste fotbollsturneringen någonsin. Välj favoritlag och spring ut på plan i det här sportspelet. Kan du leda dem hela vägen till titeln?

 • Målmästare
  Spela
  Målmästare
  Spelat 668 gånger

  Gör ditt bästa för att vinna i det här helt nya fotbollsspelet! I Målmästare ställs du mot målvakten och du måste göra sköna finter för att vinna poäng!

 • Crossing Cup
  Spela
  Crossing Cup
  Spelat 940 gånger

 • Tjockskallarnas fotbollsturnering
  Spela
  Tjockskallarnas fotbollsturnering
  Spelat 726 gånger

  En grupp bestående av världens bästa fotbollsspelare gör sig redo att spela i en helgalen turnering! Kan du ta din favorit till seger i detta onlinebaserade sportspel? Följ med dem ut på plan där de får möta verkligt hårt motstånd.

 • Fotbolls-VM 2018
  Spela
  Fotbolls-VM 2018
  Spelat 3026 gånger

  Spela med ditt favoritlandslag när du kämpar för att vinna i det här turordningsbaserade fotbollsspelet. Kan du ta dig till toppen av rankningslistorna? Det beror på hur bra du planerar dina drag. Kan du göra massvis med mål innan slutsignalen och vinna den eftertraktade pokalen?

 • Football Heads: Championship League 2016-2017
  Spela
  Football Heads: Championship League 2016-2017
  Spelat 723 gånger

  Några av världens bästa fotbollsspelare ska precis tävla mot varandra! Njut av en snabb match eller testa mästerskapsläget i det här spännande sportspelet. Du kan till och med kontrollera vädret och fansens temperament innan du drar ut på plan. Kommer de att heja på dig eller bua ut dig från arenan?

 • Euro Soccer Sprint
  Spela
  Euro Soccer Sprint
  Spelat 476 gånger

  Undvik motståndarna, samla ihop mynt och ta poäng åt ditt lag. Visa världen att ni är världens bästa fotbollslag!

 • Foot Chinko: Euro 2016
  Spela
  Foot Chinko: Euro 2016
  Spelat 743 gånger

  Gör dig redo för UEFA-cuppen 2016 med det här vilda spelet som blandar fotboll och pachinko. Välj din favoritmatch och se hur många mål du klarar att göra samtidigt som du försöker finta bort motspelare och undvika några tokiga fans.

 • Top-Down Soccer
  Spela
  Top-Down Soccer
  Spelat 375 gånger

  Enbart du och en lagkamrat gör ert bästa för att göra mål i det helt nya fotbollsspelet Top-Down Soccer. Spela mot lag från hela världen och uppgradera ditt lags kapacitet!