Please enter your year of birth

Before you can continue you must enter your year of birth

Kategorier

spel

Inga spel hittades.
Favoriter
Logga in eller Registrera dig för att se dina favoriter.
Beskrivning
Teaterläge
Teaterläge
Helskärm

Atari Centipede

Någonstans i den här farliga skogen väntar en gigantisk insekt. Kan du göra mos av den eller blir du dagens lunch i Atari Centipede?

Det älskade arkadspelet återvänder i den här spännande onlineutgåvan som bara är en av alla titlar från Atari Classics-samlingen. Det innehåller flera av det legendariska spelföretaget Ataris mest populära spel genom tiderna. I Centipede är målet att överleva så länge du kan när du blir attackerad av både insekten och dess läskiga vänner. Kan du hålla ut mot tusenfotingen och andra kryp, som spindlar, skorpioner och loppor?

Centipede blev en nästan omedelbar storsäljare när det debuterade i arkadhallarna under tidigt 80-tal. Det är dessutom en av historiens första tv-spel där en kvinna var med i utvecklingen. Programmeraren Dona Bailey jobbade med designern Ed Logg på spelet åt Atari. Sedan dess har Centipede portats till PC och spelkonsoler. Det gav också upphov till uppföljaren Millipede som kom ut 1982.

Hur spelar man Atari Centipede?

Atari Centipede är en webbläsarversion av det tidlösa arkadspelet. Kontrollera Bug Blastern och skjut pilar på en tusenfoting och dess kryllande kollegor. Hur länge överlever du i den farliga skogen där de bor?

Spelkontroller

Mus

  • ANVÄND MUSEN för att flytta dig.
  • VÄNSTERKLICKA för att skjuta pilar.

Tangentbord

  • TRYCK PÅ PILTANGENTERNA eller W, A, S, D för att flytta dig.
  • TRYCK PÅ MELLANSLAG för att skjuta pilar.

Liknande spel

Här är några andra skjutarspel du borde prova.

  1. Slither.io
  2. Bullet League: Robogeddon
  3. AZ
  4. Bubble Shooter Pro
  5. Knife Smash

Vilka skapade Atari Centipede?

Atari Centipede utvecklades av Atari.