Please enter your year of birth

Before you can continue you must enter your year of birth

Kategorier

spel

Inga spel hittades.
Favoriter
Logga in eller Registrera dig för att se dina favoriter.
Beskrivning
Teaterläge
Teaterläge
Helskärm

Atari Breakout

Gör dig redo att paja lite tegelstenar i Atari Breakout!

Det älskade arkadspelet återvänder i den här häftiga utgåvan som bara är en av alla titlar från Atari Classics-samlingen. Kontrollera en eller flera paddlar och gör ditt bästa för att förstöra alla tegelstenar på varje nivå med ett begränsat antal bollar. Du har inte många, så du måste vara försiktig!

Den här utgåvan av det klassiska spelet innehåller flera olika lägen. Ett där du spelar med två paddlar, och ett annat där tegelstenarna rör sig långsamt mot botten av skärmen. Kan du förstöra alla på varje bana?

Breakouts uppslukande spelmekanik har gjort det till ett av världens mest populära tv-spel genom tiderna. Det skapade en egen genre efter att originalet släpptes 1976. Innan Steve Jobs gick vidare och grundade Apple var han faktiskt med och utvecklade det här spelet.

Sedan dess har Breakout inspirerat en mängd kopior och uppföljare som 1978 års Super Breakout. Det är omöjligt att förutse vad som dyker upp härnäst. Under åren har spelet dykt upp som en dold överraskning både på Google och i den tidiga versionen av Apple iPod!

Hur spelar man Atari Breakout?

Atari Breakout innehåller flera olika lägen och alla har unikt innehåll. Ditt mål i varje läge är att förstöra alla tegelstenar på skärmen.

Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att flytta din paddel.
  • VÄNSTERKLICKA för att starta varje runda.

Liknande spel

Letar du efter andra klassiska spel online borde du testa de här.

  1. Mr. Pong
  2. Air Hockey Online
  3. Neon Invaders
  4. Bowling Club
  5. Classic Pinball

Vilka skapade Atari Breakout?

Atari Breakout utvecklades av Atari.