Please enter your year of birth

Before you can continue you must enter your year of birth

Kategorier

spel

Inga spel hittades.
Favoriter
Logga in eller Registrera dig för att se dina favoriter.
Beskrivning
Teaterläge
Teaterläge
Helskärm

Atari Missile Command

De här städerna är under attack! Bara du kan skydda dem Atari Missile Command!

Det klassiska arkadspelet återvänder i den här spännande versionen med 80-talsgrafik. Du kan spela det bekvämt hemma i din favoritwebbläsare, inga mynt krävs! Det är bra en av alla grymma titlar som väntar på dig i den klassiska Atari-samlingen.

Om du accepterar ditt uppdrag måste du försvara sex städer från missilattacker, och vissa av dem kan brytas upp i mindre bitar! Hur länge orkar du stå emot vad som kan bli ett oändligt våldsamt angrepp? Du kan slå tillbaka mot bombardemanget med dina egna missiler, men var försiktig! Du har ett begränsat antal så du måste välja dina mål noggrant och använda perfekt tajming.

Klarar du utmaningen? Den har hållit spelare världen över underhållna i över 40 år! Den första versionen av Missile Command släpptes på spelmaskiner 1980. Sedan dess har det populära och inflytelserika spelet portats till PC och spelkonsoler. Det syntes också i Terminator 2: Judgement Day, science fiction-filmen från 1991 med Arnold Schwarzenegger och Linda Hamilton i rollerna, och det syntes också i komedin Fast Times at Ridgemont High från 1982.

Hur spelar man Atari Missile Command?

Atari Missile Command är en onlineversion av det klassiska arkadspelet. Ta kontrollen över tre missilkanoner och försök försvara en grupp städer från attacker från rymdvarelser. Kan du skydda dem från missiler och fiendestridsflyg medan du slår poängrekord?

Spelkontroller

  • FLYTTA MUSEN över en missilkanon som du vill använda.
  • VÄNSTER- ELLER HÖGERKLICKA för att avfyra en missil.

Liknande spel

Här är fyra andra grymma actionspel du garanterat kommer tycka om:

  1. Missile Outbreak
  2. Bubble Shooter Classic
  3. Clash of Armor
  4. Missiles Attack
  5. Vex 3

Vilka skapade Atari Missile Command?

Tro det eller ej, men Atari Missile Command utvecklades av Atari.