Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Kategorier

spel

Inga spel hittades.

Blob Opera

De är stora, de är geleaktiga och de är redo att sjunga! Häng med en kladdig grupp monster när de börjar sin nästa konsert i Blob Opera.

Vad kommer de framföra? Borde tenoren få ett solo? Vad ska mezzosopranen göra?  Du får bestämma allt det här och mer därtill i det här unika musikspelet som är en del av ett maskininlärningsexperiment som styrs av regissören David Li i samarbete med Google Arts and Culture.

Du kan komponera hela låtar och till och med spela in blobbarna när de kletat sig upp på scen! Och det är fritt fram att dela videon med dina vänner online. Om du hellre ser på när blobbarna sjunger några juligare låtar är det bara att trycka på knappen med julgransikonen. De börjar framföra klassiska sånger som “Stilla natt” och “Bjällerklang”!

Hur spelar man Blob Opera?

Blob Opera är ett experimentellt onlinespel som bygger på maskininlärning för att återskapa rösterna hos en riktig kör. Häng med blobbarna när de harmoniserar dina beslut och bjuder på ett fantastiskt uppträdande!

Spelkontroller

  • VÄNSTERKLICKA OCH DRA på en blob för att få den att börja sjunga. 
  • FLYTTA MUSEN för att ändra tonarten.

Liknande spel

Här är några andra kul och roliga spel du kan prova härnäst. 

  1. Piano Online
  2. Gooey Yama
  3. Rock Hero
  4. Candy.io

Vilka skapade Blob Opera?

Blob Opera utvecklades av David Li tillsammans med Google Arts and Culture.

Behöver du hjälp? kolla in vår genomgång för det här spelet.

Blob Opera game
Du måste logga in för att lägga till en kommentar.