Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Kategorier

spel

Inga spel hittades.

Microsoft Sudoku

Sätt siffrorna på plats! Hur snabbt kan du klara de kluriga pusslen i Microsoft Sudoku?

Sudokuälskare över hela världen har spelat Microsofts version av det klassiska sifferpusslet sedan det gjorde debut 2014. Om du inte provat tidigare så är det här ett perfekt tillfälle att testa. Kan du fylla i alla rutor i det här kluriga Microsoft-spelet?

Det finns olika svårighetsgrader för alla sorters spelare i den här versionen av det klassiska spelet. Använd gärna den hjälpsamma anteckningsfunktionen. Den låter dig hålla reda på möjliga platser att sätta olika siffror på. Om du letar efter en riktig utmaning borde du prova något av de ovanligare pusslen, som har mer komplicerade upplägg.

Hur spelar man Microsoft Sudoku?

Microsoft Sudoku är ett av världens roligaste sudokuspel. Målet är att fylla alla rader, kolumner och 3 x 3-rutnät innanför det större rutnätet med alla siffror från 1 till 9. Ingen siffra får förekomma mer än en gång i samma kolumn, rad och rutnät. Det finns vanligtvis bara en lösning på varje pussel, men så är inte alltid fallet!

Spelkontroller

Mus

 • VÄNSTERKLICKA på en siffra för att använda den.
 • VÄNSTERKLICKA på en ruta för att sätta siffran där.
 • KLICKA PÅ RADERA-KNAPPEN för att ta tömma en ruta.

Du kan även välja ruta först och siffra sen.

Tangentbord

 • ANVÄND PILTANGENTERNA för att välja rutor i rutnäten.
 • SKRIV EN SIFFRA för att sätta den i en viss ruta.
 • TRYCK PÅ DELETE för att tömma den valda rutan.
 • TRYCK CTRL-Z för att ångra ett drag.

Liknande spel

Här är fyra andra fantastiska pusselspel.

 1. Sudoku: Classic
 2. Microsoft: Solitaire Collection
 3. Pyramid: Microsoft Solitaire Collection
 4. Dominoes Deluxe

Vilka skapade Microsoft Sudoku?

Det kanske kommer som en överraskning att det var ett team på Microsoft som skapade Microsoft Sudoku. Visst låter det konstigt? Men så är det!

Du måste logga in för att lägga till en kommentar.