Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Kategorier

spel

Inga spel hittades.
Favoriter
Logga in eller Registrera dig för att se dina favoriter.
Beskrivning
Helskärm
Genomgång

Mina senast spelade spel

Rabbids: Volcano Panic

Håller du huvudet kallt i Rabbids: Volcano Panic? Gör allt du kan för att inte trilla ner i lavan i det här vansinniga flerspelarspelet.

Du och alla andra Rabbids har just kommit till en fin tropisk ö, men det finns ett litet problem: den består av en enorm vulkan! Du står på olika vingliga plattformar över bubblande lava och måste använda dig av boosters som svävarbrädor och hoppstyltsrankor för att inte ramla ner i hålen, som bara blir fler och fler. Lyckas du undvika att bli en grillad pälsboll? Och tar du dig högst upp på topplistan i det här actionspelet? Spelet är del av den lika gulliga som grymma Rabbids-serien!

Det finns också mynt som du kan plocka upp och byta mot olika dräkter mellan tävlingarna – för att inte tala om alla rangbonusar som hjälper dig att låsa upp olika lägen där du verkligen får visa vad du går för. Det finns till exempel ett riktigt klurigt där alla Rabbids brinner på grund av att de har ätit för många chilifrukter!

Hur spelar man Rabbids: Volcano Panic?

Lyckas du ha is i magen trots hotande hetta i det här galna battle royale-spelet? Akta dig för lavan så gott du kan och studsa runt på olika vingliga plattformar medan du försöker lägga tassarna på praktiska boosters. Den Rabbid som är kvar sist får massor av mynt och en rangbonus.

Spelkontroller

Mus

  • ANVÄND MUSEN för att springa.

Tangentbord

  • DU KAN ÄVEN TRYCKA PÅ PILTANGENTERNA för att rusa runt med din Rabbid.

Liknande spel

Letar du efter fler bra Ubisoft-spel? Då borde du testa de här härnäst! 

  1. Wings Rush
  2. Merge Dreams
  3. Rayman's Incrediballs Dodge
  4. Noob vs. 1,000 Zombies!

Vilka skapade Rabbids: Volcano Panic?

Rabbids: Volcano Panic utvecklades av Ubisoft.

Behöver du hjälp? kolla in vår genomgång för det här spelet.

Du måste logga in för att lägga till en kommentar.