Bästa spel inom 2016

 • Madalin stuntbilar 2
  Spela
  Madalin stuntbilar 2
  Spelat 324805 gånger

  Välj en odödlig sportbil och gör dig redo för att utföra omöjliga stunts. Kan du klara av alla hopp och loopar som du stöter på i det här galna racingspelet?

 • Prinsessor på maskerad
  Spela
  Prinsessor på maskerad
  Spelat 11841 gånger

  Dessa fem prinsessor är värdar för en maskeradbal. Kan du hjälpa dem att förbereda allt för deras gäster? De behöver även hjälp med kostymerna i det här kläder-spelet.

 • Moto X3m 2
  Spela
  Moto X3m 2
  Spelat 8478 gånger

  Moto X3m är tillbaka med en cool uppföljare där du ska göra stunttrick, vinna racertävlingar och kämpa mot skickliga motståndare. Har du vad som krävs för att glänsa på motocrossbanorna och bli nästa mästare?

 • Prinsessorna på skönhetstävling
  Spela
  Prinsessorna på skönhetstävling
  Spelat 8342 gånger

  Alla de tre prinsessorna vill vinna skönhetstävlingen Miss College Pageant. Hjälp dem att välja rätt klänningar och accessoarer. Dina modekunskaper kommer att avgöra vem som vinner i det här makeover-spelet.

 • Penalty Shooters 2
  Spela
  Penalty Shooters 2
  Spelat 25954 gånger

  Välj en liga och ditt favoritlag och gör dig redo att leda dem mot seger på planen. Kan du göra fler mål än motståndarlaget i det här spännande fotbollsspelet?

 • Russian Car Driver
  Spela
  Russian Car Driver
  Spelat 81383 gånger

  Gör dig redo för de galnaste banorna och vägarna i Ryssland. Tävla i dragracing, se hur skicklig du är på att parkera bilar eller testa ett annat läge i det här spännande racingspelet.

 • Nageldoktorn
  Spela
  Nageldoktorn
  Spelat 30112 gånger

  Alla fötter som förekommer i det här sjukhusspelet är i dåliga skick. Följ med till operationssalen och se vad du kan göra, doktorn! Med din hjälp bör patienterna snart vara på benen.

 • Hårdesign
  Spela
  Hårdesign
  Spelat 37716 gånger

  Det är fullt upp på detta spa och den här tjejen letar efter en helt ny stil. Hjälp henne med snabb makeover innan du väljer en ny frisyr åt henne och lite fantastiskt smink också.

 • Tunnelbanefajt 3D
  Spela
  Tunnelbanefajt 3D
  Spelat 14603 gånger

  Kulorna flyger i alla riktningar i det här galna och roliga skjutspelet! Beväpna dig och slå ut fienden med ditt team!

 • Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spela
  Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spelat 51886 gånger

 • Slither.io
  Spela
  Slither.io
  Spelat 285711 gånger

  Samarbeta med en häftig orm i Slither.io, som är en uppdatering av populära onlinespelet Agar.io.

  Utmana spelare från hela världen med din häftiga reptil. Den har en gränslös aptit, och älskar lysande pellets: var och en gör att den blir större och starkare. Men se upp för andra ormar! Om du träffar en annan kommer du explodera!

  Om du är sugen på fler spel i samma stuk kan du prova Wormate.ioPaper.ioSkribbl.io eller något annat häftigt spel i vår stora samling .io-spel ochormspel.

  Hur spelar man Slither.io?

  Vi tar det från början! Ge din orm ett snyggt namn. Du kan också ändra färg på ormens fjäll; tryck bara på knappen Change Skin ('Ändra utseende') nere till vänster. När det är klart kan du klicka på Play ('Spela').

  Spelkontroller

  Mus:

  • MUSPEKAREN styr vilket håll ormen åker åt.
  • VÄNSTERKLICKA för att åka i full fart. 

  Tangentbord:

  • UPPÅTPILEN gör att du åker i full fart. 
  • VÄNSTERPILEN svänger åt vänster.
  • HÖGERPILEN svänger åt höger.

  Om spelutvecklaren

  Michigan-baserade spelskaparen Steve Howse har designat Slither.io. Mars 2016 släppte hans företag Lowtech Studios spelet till telefoner och webbläsare. 

  Spela på mobil

  Slither.io finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Candy Bubble
  Spela
  Candy Bubble
  Spelat 40392 gånger

  Det finns inget bättre än den här roliga bubbelskjutaren för familjen Candy Bubble! Sikta och skjut på rätt färgade bubblor, få dem att försvinna och tjäna en massa poäng. Dina tänder behöver inte vara söta för att du ska njuta av det här spelet!

 • TenTrix
  Spela
  TenTrix
  Spelat 260540 gånger

  Hur långt kan du komma innan du får slut på utrymme i det här helt nya pusslet? Ta reda på det i TenTrix!

 • Army Force Strike
  Spela
  Army Force Strike
  Spelat 20030 gånger

  Gör dig redo för den bästa första-persons-upplevelsen för flera spelare som du kan tänka dig! Spela Army Force Strike och var redo för att skjuta, döda och sätta fiender av alla kalibrar ur spel i detta arenaspel med första-persons-skjutare för flera spelare. Spela liknande onlinespel gratis på www.Supergames.io

 • Det perfekta college-paret
  Spela
  Det perfekta college-paret
  Spelat 5237 gånger

  De vackra college-paren måste se perfekta ut. Välj coola kläder och accessoarer åt dem! Bestäm vilket par som förtjänar att krönas till kung och drottning av college-mode!

 • Flip Diving
  Spela
  Flip Diving
  Spelat 44661 gånger

  Enbart modiga människor dyker från klippor och det är verkligen farligt. Varför inte testa en virtuell version istället? Hjälp den vågade dykaren att landa mellan konerna och samla mynt i det här onlinespelet.

 • Penalty: Euro 2016
  Spela
  Penalty: Euro 2016
  Spelat 11016 gånger

  Spela mot världens bästa fotbollslag i det här fantastiska fotbollsspelet. Gör mål genom att använda rätt kraft i rätt riktning. Du får även stå i mål!

 • Five Nights at Freddy's 2
  Spela
  Five Nights at Freddy's 2
  Spelat 40602 gånger

  Freddy Fazbears pizzeria är öppen igen. Inget kan gå fel, eller? Se hur länge du kan överleva på nattskiftet i den livsfarliga pizzerian i det här spännande actionspelet.

 • Five Nights at Freddy's 4
  Spela
  Five Nights at Freddy's 4
  Spelat 20982 gånger

  Freddy, Fazbear, Bonnie och alla deras livsfarliga robotvänner är i farten igen. Hur länge kan du klara dig i kampen mot dem och deras vilda framfart i det här läskiga actionspelet?

 • Fotbollslegender 2016
  Spela
  Fotbollslegender 2016
  Spelat 6895 gånger

  Ingen vet bättre hur man spelar fotboll än en mästare i Fotbollslegender 2016! Använd din vassa fotbollsteknik i det här grymma sportspelet!

 • Wormax.io
  Spela
  Wormax.io
  Spelat 53937 gånger

  Det här episka io-spelet är en fullständig matfrenesi! Ta kontroll över en lysorm och se om du kan överleva längre och äta mer än dina motståndare.

 • Prinsessbröllop Modevecka
  Spela
  Prinsessbröllop Modevecka
  Spelat 7538 gånger

  Ariel, Belle och Pocahontas deltar i modeveckan. Hjälp dem att välja snygga kläder i det här kläder-spelet innan de gör sig redo för nästa fotografering.

 • Bubble Shooter
  Spela
  Bubble Shooter
  Spelat 1284270 gånger

  Bubble Shooter will have you addicted from the very first bubbles you shoot down. This is a timeless game that still remains challenging. Though seemingly simple enough for children, this engaging game has remained at heart for players of all ages. The goal is to remove all the bubbles from the screen by carefully aiming your own bubble to hit and knock down a group of three or more same colored bubbles. Adjust your winning strategies in each game! The more bubbles you remove in one shot, the more points you score, and the closer you get to becoming the master bubble shooter!

 • Prinsessor BFF-utflykt
  Spela
  Prinsessor BFF-utflykt
  Spelat 3353 gånger

  De tre kungliga bästisarna planerar en tjejdag och du vet hur vackra de vill se ut! Gräv igenom deras garderober för att sätta ihop en stil som passar deras egna stilkänslor och välj sedan var de ska visa upp sig!

 • Målvaktsutmaning
  Spela
  Målvaktsutmaning
  Spelat 3364 gånger

  Kan du försvara målet från spelarna i det andra laget? De springer mot dig snabbt och har blixtsnabba finter. Visa vem som är boss i det här fotbollsspelet.

 • Sleeping Princess Real Haircuts
  Spela
  Sleeping Princess Real Haircuts
  Spelat 5880 gånger

  Den vackra prinsessan behöver en ny frisyr men inte vilken frisyr som helst! Hon vill att du ska skapa en frisyr som gör den andra prinsessan avundsjuk och som gör att prinsen blir kär i henne.

 • Klassisk patiens
  Spela
  Klassisk patiens
  Spelat 46146 gånger

  Patiens är ett kul spel som kan ge timmar av underhållning. Den här klassiska versionen är inget undantag. Lägg korten i fyra högar av samma färg i stigande ordning. Har du tillräckligt med tålamod för att vinna?

 • Moto X3m 3
  Spela
  Moto X3m 3
  Spelat 22440 gånger

  Du måste vara hur kylig som helst om du vill ta dig till mållinjen i det här episka racingspelet med motorcyklar. Ön är vacker men racingbanorna är fulla med eldgropar och gigantiska sågblad!

 • 10 x 10 Hawaii
  Spela
  10 x 10 Hawaii
  Spelat 132186 gånger

  Åk på en virtuell resa till en tropisk ö i det här utmanande pusselspelet. Hur snabbt kan du matcha ihop alla block i rätt ordning?

 • Prinsessor: Hösttrender
  Spela
  Prinsessor: Hösttrender
  Spelat 1534 gånger

  Hjälp den kungliga duon med höstens senaste trender, med frisyrer och allt, i den här supermoderna och kungliga kläder-extravagansen. Sen är det dags för det perfekta fototillfället för att komma ihåg alla de fantastiska höststilarna!

 • Papas cupcakeria
  Spela
  Papas cupcakeria
  Spelat 67361 gånger

  Du har precis fått en nytt skönt jobb i shoppinggallerian. Papa Loue har gett dig förtroendet att driva hans nya cupcakeria. Baka, gör kunderna nöjda och tjäna massor av pengar i det här söta tidsstrategispelet.

 • Wheely 7: Detective
  Spela
  Wheely 7: Detective
  Spelat 1262 gånger

  Din tecknade favoritbil är tillbaka! Det stämmer, Wheely har återvänt och är redo för nya utmaningar och roliga äventyr tillsammans med dig!

 • Equestria-mode
  Spela
  Equestria-mode
  Spelat 4815 gånger

  Equestria-tjejerna vill prova nya kläder. Hjälp dem att hitta en stil som skulle passa i ett modemagasin!

 • College Life
  Spela
  College Life
  Spelat 1531 gånger

 • Airport Madness 4 Lite
  Spela
  Airport Madness 4 Lite
  Spelat 13895 gånger

  Du är ansvarig för att se till att planen landar säkert, även om piloterna är dåliga på att landa. Se till att pröva den fullständiga versionen också!

 • Prinsessans frisyr
  Spela
  Prinsessans frisyr
  Spelat 2258 gånger

  Ett sådant vilt hår! Hjälp prinsessan att tämja sitt vilda hår och skapa en stil som får folk att vända sig efter henne!