Bästa spel inom 2016

 • Madalin Stunt Cars 2
  Spela
  Madalin Stunt Cars 2
  Spelat 331869 gånger

  Välj en odödlig sportbil och gör dig redo för att utföra omöjliga stunts. Kan du klara av alla hopp och loopar som du stöter på i det här galna racingspelet?

 • Prinsessor på maskerad
  Spela
  Prinsessor på maskerad
  Spelat 12251 gånger

  Dessa fem prinsessor är värdar för en maskeradbal. Kan du hjälpa dem att förbereda allt för deras gäster? De behöver även hjälp med kostymerna i det här kläder-spelet.

 • Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spela
  Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spelat 53486 gånger
 • Moto X3m 2
  Spela
  Moto X3m 2
  Spelat 9129 gånger

  Moto X3m är tillbaka med en cool uppföljare där du ska göra stunttrick, vinna racertävlingar och kämpa mot skickliga motståndare. Har du vad som krävs för att glänsa på motocrossbanorna och bli nästa mästare?

 • Russian Car Driver
  Spela
  Russian Car Driver
  Spelat 82473 gånger

  Gör dig redo för de galnaste banorna och vägarna i Ryssland. Tävla i dragracing, se hur skicklig du är på att parkera bilar eller testa ett annat läge i det här spännande racingspelet.

 • Hårdesign
  Spela
  Hårdesign
  Spelat 38158 gånger

  Det är fullt upp på detta spa och den här tjejen letar efter en helt ny stil. Hjälp henne med snabb makeover innan du väljer en ny frisyr åt henne och lite fantastiskt smink också.

 • Sleeping Princess Real Haircuts
  Spela
  Sleeping Princess Real Haircuts
  Spelat 5954 gånger

  Den vackra prinsessan behöver en ny frisyr men inte vilken frisyr som helst! Hon vill att du ska skapa en frisyr som gör den andra prinsessan avundsjuk och som gör att prinsen blir kär i henne.

 • Isdrottningens garderob
  Spela
  Isdrottningens garderob
  Spelat 6818 gånger

 • Prinsessorna på skönhetstävling
  Spela
  Prinsessorna på skönhetstävling
  Spelat 8491 gånger

  Alla de tre prinsessorna vill vinna skönhetstävlingen Miss College Pageant. Hjälp dem att välja rätt klänningar och accessoarer. Dina modekunskaper kommer att avgöra vem som vinner i det här makeover-spelet.

 • Douchebag Workout 2
  Spela
  Douchebag Workout 2
  Spelat 1346 gånger

  Pumpa upp dig och klä på dig dina bästa kläder i det här coola träningsspelet! Öka din muskelmassa och bete dig som en idiot medan du stöter på tjejer.

 • Street Pursuit
  Spela
  Street Pursuit
  Spelat 592 gånger

  Ta racing till en helt ny nivå på din mobil med det här actionfyllda racerspelet. Undvik poliser och fällor, men plocka upp alla pengar!

 • Airport Madness 4 Lite
  Spela
  Airport Madness 4 Lite
  Spelat 14005 gånger

  Du är ansvarig för att se till att planen landar säkert, även om piloterna är dåliga på att landa. Se till att pröva den fullständiga versionen också!

 • Froyo Bar
  Spela
  Froyo Bar
  Spelat 4725 gånger

  Gör god fryst yoghurt till dina hungriga kunder i det här tidsstrategispelet online Froyo Bar. Varje kund vill ha sin egen yoghurt så se till att du gör rätt yoghurt till dem!

 • Wheely 7: Detective
  Spela
  Wheely 7: Detective
  Spelat 1338 gånger

  Din tecknade favoritbil är tillbaka! Det stämmer, Wheely har återvänt och är redo för nya utmaningar och roliga äventyr tillsammans med dig!

 • Bike Racing
  Spela
  Bike Racing
  Spelat 7861 gånger

  Visa dina feta cykeltrick i det här supercoola och tävlingsinriktade sportspelet. Det finns många nivåer och varje nivå har en unik utmaning.

 • Bubble Shooter
  Spela
  Bubble Shooter
  Spelat 1312155 gånger

  Bubble Shooter will have you addicted from the very first bubbles you shoot down. This is a timeless game that still remains challenging. Though seemingly simple enough for children, this engaging game has remained at heart for players of all ages. The goal is to remove all the bubbles from the screen by carefully aiming your own bubble to hit and knock down a group of three or more same colored bubbles. Adjust your winning strategies in each game! The more bubbles you remove in one shot, the more points you score, and the closer you get to becoming the master bubble shooter!

 • TenTrix
  Spela
  TenTrix
  Spelat 265501 gånger

  Hur långt kan du komma innan du får slut på utrymme i det här helt nya pusslet? Ta reda på det i TenTrix!

 • Papas cupcakeria
  Spela
  Papas cupcakeria
  Spelat 68043 gånger

  Du har precis fått en nytt skönt jobb i shoppinggallerian. Papa Loue har gett dig förtroendet att driva hans nya cupcakeria. Baka, gör kunderna nöjda och tjäna massor av pengar i det här söta tidsstrategispelet.

 • Slither.io
  Spela
  Slither.io
  Spelat 288516 gånger

  Samarbeta med en häftig orm i Slither.io, som är en uppdatering av populära onlinespelet Agar.io.

  Utmana spelare från hela världen med din häftiga reptil. Den har en gränslös aptit, och älskar lysande pellets: var och en gör att den blir större och starkare. Men se upp för andra ormar! Om du träffar en annan kommer du explodera!

  Om du är sugen på fler spel i samma stuk kan du prova Wormate.ioPaper.ioSkribbl.io eller något annat häftigt spel i vår stora samling .io-spel ochormspel.

  Hur spelar man Slither.io?

  Vi tar det från början! Ge din orm ett snyggt namn. Du kan också ändra färg på ormens fjäll; tryck bara på knappen Change Skin ('Ändra utseende') nere till vänster. När det är klart kan du klicka på Play ('Spela').

  Spelkontroller

  Mus:

  • MUSPEKAREN styr vilket håll ormen åker åt.
  • VÄNSTERKLICKA för att åka i full fart. 

  Tangentbord:

  • UPPÅTPILEN gör att du åker i full fart. 
  • VÄNSTERPILEN svänger åt vänster.
  • HÖGERPILEN svänger åt höger.

  Om spelutvecklaren

  Michigan-baserade spelskaparen Steve Howse har designat Slither.io. Mars 2016 släppte hans företag Lowtech Studios spelet till telefoner och webbläsare. 

  Spela på mobil

  Slither.io finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Prinsessbröllop Modevecka
  Spela
  Prinsessbröllop Modevecka
  Spelat 7554 gånger

  Ariel, Belle och Pocahontas deltar i modeveckan. Hjälp dem att välja snygga kläder i det här kläder-spelet innan de gör sig redo för nästa fotografering.

 • Slå inte din chef med superkrafter
  Spela
  Slå inte din chef med superkrafter
  Spelat 415 gånger

  Din chef har just gett dig ännu mer jobb att göra. Skulle du vilja strimla honom med Wolverines klor eller frysa honom med is som en krigare i Mortal Kombat? Det kan du i det här webbspelet!

 • Tomb Runner
  Spela
  Tomb Runner
  Spelat 29677 gånger

  Hur långt kan professor Jones springa i det här spännande äventyret? Spring, hoppa, glid, rusa och surfa dig igenom, över och under olika sorters hinder i tempel, exotiska miljöer, broar och tunnelbanor. Samla även ihop värdefulla juveler, specialkrafter och mynt längs vägen. Lås upp coola karaktärer som bl.a. Lara Bones, Mummy, Agent 99 och den hippa Disco Dancer! Ha kul med det här springspelet!

 • Tunnelbanefajt 3D
  Spela
  Tunnelbanefajt 3D
  Spelat 15181 gånger

  Kulorna flyger i alla riktningar i det här galna och roliga skjutspelet! Beväpna dig och slå ut fienden med ditt team!

 • Cykelracing 2
  Spela
  Cykelracing 2
  Spelat 3613 gånger

  Tre utmanande banor väntar dig i det här racingspelet. Hoppa upp på cykeln och se hur mycket lufttid du kan få på varje bana. Hur snabbt kan du ta dig till mållinjen på alla tre banor?

 • 1010 Deluxe
  Spela
  1010 Deluxe
  Spelat 18256 gånger

  Få bäst poäng i det här spännande och utmanande pusselspelet. Hur långt kan du gå?

 • Moto X3m 3
  Spela
  Moto X3m 3
  Spelat 23147 gånger

  Du måste vara hur kylig som helst om du vill ta dig till mållinjen i det här episka racingspelet med motorcyklar. Ön är vacker men racingbanorna är fulla med eldgropar och gigantiska sågblad!

 • Mahjongdimensioner i 3D
  Spela
  Mahjongdimensioner i 3D
  Spelat 9863 gånger

  Ta bort alla kuber för att klara spelet. Lös så många pussel som möjligt inom sex minuter. Varje pussel du löser ger dig 10 sekunder mer tid. Sätt din snabbhet, ditt minne och din skicklighet på prov i det här roliga och flerdimensionella mahjongspelet.

 • Penalty Shooters 2
  Spela
  Penalty Shooters 2
  Spelat 27765 gånger

  Välj en liga och ditt favoritlag och gör dig redo att leda dem mot seger på planen. Kan du göra fler mål än motståndarlaget i det här spännande fotbollsspelet?

 • Mutant Fighting Cup 2016 – Kattutgåva
  Spela
  Mutant Fighting Cup 2016 – Kattutgåva
  Spelat 342 gånger

  Skapa den ultimata fajtern och lås upp nya gener från labbet. Fajtas sedan i tävlingar mot internationellt berömda mutanter som Dober Gun, Stone Slug med flera. Besegra dina fiender och bli planetens bästa mutant i Mutant Fighting Cup 2016!

 • Candy Bubble
  Spela
  Candy Bubble
  Spelat 40908 gånger

  Det finns inget bättre än den här roliga bubbelskjutaren för familjen Candy Bubble! Sikta och skjut på rätt färgade bubblor, få dem att försvinna och tjäna en massa poäng. Dina tänder behöver inte vara söta för att du ska njuta av det här spelet!

 • Lemlästa en docka 2
  Spela
  Lemlästa en docka 2
  Spelat 56828 gånger

  Lemlästa olika trasdockor med hjälp av ett stort urval farliga vapen som luftvapen, elektropulsvapen, sprängvapen, kulor och många andra i det här roliga och virtuella fysikspelet!

 • Blond prinsessa på sjukhuset
  Spela
  Blond prinsessa på sjukhuset
  Spelat 6423 gånger

  Åh nej! Rapunzel har fallit av hästen och behöver föras till sjukhus för vård! Kan du plåstra om henne och få henne att bli frisk igen?

 • Mutanternas slagsmålsklubb 2
  Spela
  Mutanternas slagsmålsklubb 2
  Spelat 637 gånger

  Skapa den ultimata fajtern, lås upp nya gener och se om du kan besegra planetens tuffaste mutanter i den här spännande uppföljaren.

 • Klassisk patiens
  Spela
  Klassisk patiens
  Spelat 47415 gånger

  Patiens är ett kul spel som kan ge timmar av underhållning. Den här klassiska versionen är inget undantag. Lägg korten i fyra högar av samma färg i stigande ordning. Har du tillräckligt med tålamod för att vinna?

 • Målvaktsutmaning
  Spela
  Målvaktsutmaning
  Spelat 3601 gånger

  Kan du försvara målet från spelarna i det andra laget? De springer mot dig snabbt och har blixtsnabba finter. Visa vem som är boss i det här fotbollsspelet.

 • Wormax.io
  Spela
  Wormax.io
  Spelat 54147 gånger

  Det här episka io-spelet är en fullständig matfrenesi! Ta kontroll över en lysorm och se om du kan överleva längre och äta mer än dina motståndare.