Bästa spel inom 2017

 • Gör dig redo med Ellie
  Spela
  Gör dig redo med Ellie
  Spelat 128091 gånger

  Ellie ser alltid helt fantastisk ut. Vad är hennes hemlighet? Ta reda på det i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon gör sig redo en ny rolig dag. Hon kommer att ge dig massvis med coola modetips medan hon sätter på sig sminket och väljer kläder.

 • Kärlekstest 3
  Spela
  Kärlekstest 3
  Spelat 94774 gånger

  Är det sann kärlek eller kommer den att rinna ut i sanden? Ta reda på det med kärlekstestet som du hittar i det här onlinespelet. Ange ditt namn och namnet på din kärlek och se vad som händer!

 • Prickig tjej föder tvillingar
  Spela
  Prickig tjej föder tvillingar
  Spelat 8812 gånger

  Den här superhjälten ska precis föda barn! Ta henne snabbt till sjukhuset i det här spelet för tjejer. Kan du se till så att hon har allt hon behöver? Hon behöver sin telefon och alla bebissaker.

 • Goldie-prinsessan hos hudläkaren
  Spela
  Goldie-prinsessan hos hudläkaren
  Spelat 17795 gånger

  Åh nej! Den stackars prinsessan har fått en massa finnar. Ta henne till hudläkaren snabbt! Kan du hjälpa henne att ta bort finnarna och andra fläckar i det här spelet för tjejer?

 • Table Tennis World Tour
  Spela
  Table Tennis World Tour
  Spelat 86389 gånger

 • Prinsessornas favoritmodemärken
  Spela
  Prinsessornas favoritmodemärken
  Spelat 11956 gånger

  Dessa tre prinsessor älskar ett särskilt modemärke. En gillar Prada. En annan kan inte få nog av Guccis alla fantastiska klänningar och utstyrslar. Den tredje prinsessan tycker Chanel är hur coolt som helst. Följ med när de shoppar sina favoritmärken i det här onlinespelet för tjejer.

 • Internationell kunglig skönhetstävling
  Spela
  Internationell kunglig skönhetstävling
  Spelat 4964 gånger

  Alla dessa kungliga fashionistas representerar sina länder i det här spännande onlinespelet. Vem kommer vinna? Hjälp dem att välja utstyrslar och stilar som hjälper någon av dem att vinna förstapriset!

 • Xcross Madness
  Spela
  Xcross Madness
  Spelat 16716 gånger

  Gör dig redo för en karriär eller en snabb tur på banan i det här motorcykelspelet i 3D. Välj ett lag och gör dig redo att tävla mot datorer eller spelare från hela världen i läget för flera spelare.

 • Hur en prinsessa blir populär i skolan
  Spela
  Hur en prinsessa blir populär i skolan
  Spelat 7356 gånger

  Den här prinsessan vill bli populärast i skolan och hon behöver din hjälp. Följ med när hon väljer coola kläder och uppdaterar sina sociala medier-konton i det här spelet för tjejer.

 • Skurkarnas modetrender
  Spela
  Skurkarnas modetrender
  Spelat 5406 gånger

  Även berömda skurkar vill hålla koll på de senaste stilarna och trenderna! Välj din favorit och hjälp henne att välja en ny utstyrsel och fantastiska accessoarer i det här härligt ondskefulla kläder-spelet för tjejer.

 • Farming Simulator
  Spela
  Farming Simulator
  Spelat 14505 gånger

  Tjena! Vill du veta vad som krävs för att odla vete och andra grödor? Hoppa in i traktorn och börja plöja ett fält i det här simuleringsspelet. Jordbruk är hårt arbete och du måste hantera din tid på ett smart sätt och hålla ögonen på bränslemätaren.

 • Geometry Neon Dash
  Spela
  Geometry Neon Dash
  Spelat 104481 gånger

  Den här lilla fyrkanten är på jakt efter stjärnor i det här fantastiska actionspelet. Hjälp honom att undvika farliga trianglar och andra objekt som får honom att explodera! Hur många stjärnor kan du samla på dig?

 • Deer Hunter
  Spela
  Deer Hunter
  Spelat 35950 gånger

  Ge dig ut på rådjursjakt i det här realistiska jaktspelet. Men du kommer ställas inför svåra utmaningar. Kan du hitta jakttrofén när det snöar eller när det börjar bli mörkt?

 • Prinsessor åker skridskor
  Spela
  Prinsessor åker skridskor
  Spelat 12672 gånger

  Det är fredag kväll, det är kallt utomhus och dessa fyra prinsessor har inget planerat. Det är en perfekt kväll för att åka skridskor! Hjälp dem att välja fantastiska kläder som är superbekväma och varma så att de kan njuta av en helt underbar kväll!

 • Life: The Game
  Spela
  Life: The Game
  Spelat 6158 gånger

  Livet kan verkligen vara utmanande, och särskilt i det här galna onlinespelet! Din första uppgift? Att lära dig prata. Hinner du med alla helvilda och hysteriska livsmål?

 • Tre i rad
  Spela
  Tre i rad
  Spelat 30360 gånger

  Utmana datorn eller en vän i denna version av det älskade spelet. Hur många rundor vinner du? Det är dags att ta reda på det i detta roliga online-spel.

 • Prinsessornas fashionistatävling
  Spela
  Prinsessornas fashionistatävling
  Spelat 1472 gånger

  Vem av dessa berömda prinsessor kommer att vinna tävlingen? Se vem som förtjänar att bli den coolaste fashionistan av dem alla i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Super Speed Racer
  Spela
  Super Speed Racer
  Spelat 16757 gånger

  Kör på motorvägar i öknar, skogar, berg och mycket mer i det här onlinespelet. Välj en bil och se om du kan slå dina tidsrekord på banorna.

 • Combat Strike 2
  Spela
  Combat Strike 2
  Spelat 24380 gånger

  Du är tillbaka bakom fiendelinjerna igen. Kan du ta dig därifrån levande? Striden tar aldrig slut i den här onlineskjutaren för flera spelare. Ta ett vapen och sätt igång!

 • Prinsessor med puffjackor
  Spela
  Prinsessor med puffjackor
  Spelat 8219 gånger

  Alla dessa sex prinsessor letar efter puffjackor för säsongen. Deras favoritklädbutik har äntligen nya på lagret. Hjälp dem att välja en stil och en ny fantastisk vinterutstyrsel också i det här onlinespelet för tjejer.

 • De sista överlevarna
  Spela
  De sista överlevarna
  Spelat 12346 gånger

  Den här modiga duon försöker ta sig fram i en stad full av vilda zombier. Kan du hjälpa dem att ta sig till slutet av alla nivåer i det här strategiska zombiespelet? De måste samarbeta för att lyckas fly från de odöda horderna.

 • Hot Wheels: Track Builder
  Spela
  Hot Wheels: Track Builder
  Spelat 4660 gånger

  Designa, bygg och kör på dina egna racerbanor i det här spännande racingspelet i 3D. Kör förbi dina motståndare, vinn fantastiska märken och blås genom loopar som till och med finns på vulkaner! Kan du ta dig till mållinjen före alla andra?

 • Hanger
  Spela
  Hanger
  Spelat 1898 gånger

  Den här killens liv hänger på en skör tråd. Bokstavligt talat! Kan du hjälpa till att rädda honom när han svingar sig över taken som spindelmannen? Han behöver verkligen din hjälp så att han inte gör sig illa i det här galna actionspelet.

 • Prinsessan i framtiden
  Spela
  Prinsessan i framtiden
  Spelat 39534 gånger

  Framtiden är oerhört konstig när du är en prinsessa från det förflutna. Kan du hjälpa den här unga kungligheten att anpassa sig till livet 2017? Hon måste uppdatera sin stil innan hon börjar leta efter sitt kungarike i det här tidlösa kläder-spelet.

 • Muntra upp prinsessan
  Spela
  Muntra upp prinsessan
  Spelat 10923 gånger

  Aurora känner sig riktigt ledsen idag. Ett roligt konstprojekt eller andra häftiga aktiviteter kanske kan muntra upp henne. Kan du få prinsessan att må lite bättre i det här onlinespelet?

 • Cute Cat Hospital
  Spela
  Cute Cat Hospital
  Spelat 4705 gånger

  as

 • Trendvarning 2017: djungelmönster
  Spela
  Trendvarning 2017: djungelmönster
  Spelat 7744 gånger

  Exotiska djungelmönster är inne i år och därför designar dessa fem fashionistas kläder med helvilda stilar och funktioner! Hjälp dem att skapa klänningar och andra utstyrslar som är både fantastiska och vilda i det här designspelet för tjejer.

 • Bob The Robber 4: Season 1 France
  Spela
  Bob The Robber 4: Season 1 France
  Spelat 18406 gånger

  Rånaren Bob är tillbaka men den här gången är han på resande fot! Följ med på hans brottsliga upptåg i Paris. Hur mycket kan han stjäla i det här smygande äventyrsspelet?

 • Prinsessans skoldag
  Spela
  Prinsessans skoldag
  Spelat 964 gånger

  Den här prinsessan gör sig redo gör ännu en hektisk dag på skolområdet. Men vad ska hon ta med sig? Kan du hjälpa henne att packa väskan i det här onlinespelet för tjejer?

 • Stadsrace i 3D
  Spela
  Stadsrace i 3D
  Spelat 8668 gånger

  Kör nerför gatorna i den här spännande staden och prova på att testköra i en eller alla dessa grymma sportbilar. Du kan utforska varje hörn när du kör i maxhastighet och tar ut svängarna i det här körsimuleringsspelet.

 • Superhex.Io
  Spela
  Superhex.Io
  Spelat 15862 gånger

  Kan du sätta ihop dina celler och skapa en mäktig hexagonal bas i det här utmanande io-spelet? Se om du kan skydda dina celler från fienderna och erövra så mycket territorium som möjligt.

 • Prinsessornas shoppingresa med mammorna
  Spela
  Prinsessornas shoppingresa med mammorna
  Spelat 7981 gånger

  Dessa prinsessor ska på en shoppingresa med sina mammor. Välj utstyrslar åt dem och njut av en rolig eftermiddag tillsammans i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Cut The Rope Experiments
  Spela
  Cut The Rope Experiments
  Spelat 12842 gånger

 • Stickman Archer 2
  Spela
  Stickman Archer 2
  Spelat 58604 gånger

  It’s time for another duel to the death. Several, in fact! How long can you prevent your stickman from meeting his maker in this intense action game?

 • Butterfly Kyodai HD
  Spela
  Butterfly Kyodai HD
  Spelat 93330 gånger

  Alla dessa vackra fjärilar är huller om buller! Stig in i deras virtuella värld och sätt ihop dem igen i det här utmanande pusselspelet.

 • Bartender: The Perfect Mix
  Spela
  Bartender: The Perfect Mix
  Spelat 22380 gånger

  Miguelita vill bli den bästa bartendern på den här tropiska tillflyktsorten. Hjälp henne att förbättra sin förmåga när hon gör enkla cocktails och lite svårare som en Swimmingpool. Kan du hjälpa Miguelita att bli en mästerblandare i det här simuleringsspelet?