• Prinsessornas vinterresa
  Spela
  Prinsessornas vinterresa
  Spelat 10709 gånger

  Dessa tre prinsessor behöver en paus från det kalla vintervädret och de vill resa till en spännande plats i det här kläder- och resespelet. Hjälp dem att välja fantastiska kläder innan de reser till Paris, Tokyo eller Istanbul.

 • Vintermahjong
  Spela
  Vintermahjong
  Spelat 9749 gånger

  Fira julstämningen i den här underbara versionen av det klassiska spelet mahjong. Para ihop julprydnader, renar, julmössor och andra vintermönster på brickorna innan tiden tar slut.

 • Moto X3M: Winter
  Spela
  Moto X3M: Winter
  Spelat 9135 gånger

  Finns det något bättre sätt att fira julen än med mängder av livsfarliga stunttrick? Sätt dig på motorcykeln och undvik gigantiska sågklingor när du tar dig fram i vinterlandet. Kan du ta dig till mållinjen utan att krascha in i dynamitlådor och andra faror? Det här galna vinterracingspelet kan hålla dig sysselsatt hela vägen till våren och sommaren!

 • Prinsessans vinterbröllop
  Spela
  Prinsessans vinterbröllop
  Spelat 1775 gånger

  Den här prinsessan planerar sitt bröllop i vinter och vill att allt ska vara perfekt. Hon har mängder med idéer och kan inte bestämma sig för vilka inredningar hon ska välja för ceremonin, vilken klänning hon ska ha på sig och mycket mer. Kan du hjälpa henne att skapa ett fantastiskt vinterbröllop i det här design- och kläder-spelet online?

 • Vinterresanden
  Spela
  Vinterresanden
  Spelat 1722 gånger

  Den här äventyrliga tjejen älskar att gå på promenader genom stan, speciellt när det precis har snöat. Följ med henne ut på en nattvandring medan hon letar efter borttappade saker i det här hitta föremål-spelet.

 • Princesses: Ice Skating Party
  Spela
  Princesses: Ice Skating Party
  Spelat 1330 gånger

  I år ska Eliza fira sin födelsedag med ett fantastiskt skridskoparty för alla hennes vänner! Kan du hjälpa dem att välja varma och bekväma kläder innan festen börjar i det här kläder- och designspelet för tjejer? De behöver även din hjälp med dekorationer.

 • Prinsessornas balklänningar
  Spela
  Prinsessornas balklänningar
  Spelat 964 gånger

  Vinterbalen närmar sig och dessa trendiga prinsessor gör sig redo för den. De ska prova tre olika typer av klänningar innan de väljer vilken de ska ha på sig. Ska de gå med en populär stil eller välja klänningar som är lite mer kungliga? Hjälp dem att bestämma sig i det här kläder-spelet för tjejer online.

 • Prinsessornas boho-vinter
  Spela
  Prinsessornas boho-vinter
  Spelat 773 gånger

  Vintern är här och dessa prinsessor är redo för en makeover för både sig själva och för huset. Följ med när de letar efter vibrerande boho-kläder och accessoarer när de väljer ut massvis med cool inredning i det här onlinespelet för tjejer.

 • Snöboll.io
  Spela
  Snöboll.io
  Spelat 653 gånger

  Hur länge klarar du av att stanna kvar på de snötäckta plattformarna i detta spännande och bedårande söta io-spel? Undvik de andra spelarna medan du försöker att skapa en stor snöboll som slår ut dem mot sidorna innan de plöjer in i dig!

 • Howdy Christmas
  Spela
  Howdy Christmas
  Spelat 584 gånger

  Hur snabbt kan du koppla samman alla dessa förtjusande julsaker? Du kan vända och vrida på dem så att de passar in i luckorna i detta tre-i-rad-pusselspel. Det är helt perfekt inför jul!

 • Min mysiga vinterscarf
  Spela
  Min mysiga vinterscarf
  Spelat 553 gånger

  Vintern är en bra tid för att stanna inne och sticka en söt scarf. Du kan skapa alla slags fantastiska sådana i detta online simulerings- och designspel, och välja några outfits som ser fantastiska ut tillsammans med dem.

 • Baby, det är kallt ute! Klä dig!
  Spela
  Baby, det är kallt ute! Klä dig!
  Spelat 509 gånger

  Vädret utanför är skrämmande, men temperaturerna inne är härliga! Det är därför de här fashionabla prinsessorna har bestämt sig för att stanna hemma i helgen. Kan du hjälpa dem att välja några bekväma outfits innan de gör varm choklad i detta klädspel?

 • Noelles vinterbal
  Spela
  Noelles vinterbal
  Spelat 478 gånger

  Noelle är inbjuden till årets första stora gala. Men hon är försenad och har ingen aning om vad hon ska ha på sig. Kan du hjälpa henne att snabbt skapa en utstyrsel som är både cool och elegant i det här kläder-spelet för tjejer online? Hon måste även fixa håret och välja fantastiska accessoarer.

 • Prinsessorna: Vinterhistorier
  Spela
  Prinsessorna: Vinterhistorier
  Spelat 423 gånger

  Goldie och Annie är bästa vänner men har inte sett varandra på ett tag! Det finns mycket att ta ikapp så de bestämde sig för att träffas och prata över lite varm choklad och godis! Hjälp att klä upp dem båda för tillfället, och dekorera rum med varma färger och mysiga kuddar för att få dem att känna sig bekväma!

 • Prinsessornas vintertips
  Spela
  Prinsessornas vintertips
  Spelat 422 gånger

  Vintern är här och luften är frisk. Följ med prinsessorna när de delar sina favorittips för att mysa och hålla sig varma under årets kallaste månader. Hjälp dem att välja smarriga snacks innan de designar två olika uppsättningar med trendiga utstyrslar i det här onlinespelet för tjejer.

 • Vintersmink och ansiktsmålningar
  Spela
  Vintersmink och ansiktsmålningar
  Spelat 418 gånger

  Vintern är här vilket är en perfekt tid för att stanna inomhus och prova häftiga ansiktsmålningar. Men först skulle den här snygga tjejen behöva en makeover. Kan du hjälpa henne att göra sig av med sina finnar innan hon skapar en gullig vinterdesign i det här onlinespelet för tjejer?

 • Ellies vinterresa
  Spela
  Ellies vinterresa
  Spelat 365 gånger

  Ellie vill överraska sin pojkvän Kevin med en rolig vinterresa. Men hon måste göra alla planer. Kan du hjälpa henne att bestämma vilka utstyrslar hon ska ta med sig, hur hon ska dekorera sin väska och mycket mer i det här kläder- och designspelet för tjejer?

 • Cindys vinterklänning
  Spela
  Cindys vinterklänning
  Spelat 344 gånger

  Vintern har anlänt och Cindy har ett schema som är fullspäckat med fantastiska fester. Kan du hjälpa henne att skapa den perfekta vinterklänningen inför den första festen i detta onlinebaserade mode- och designspel? Du kan också välja ut gulliga accessoarer till henne.

 • Ellies vintermakeover
  Spela
  Ellies vintermakeover
  Spelat 339 gånger

  Ellie vill lysa upp vintertiden med en helt ny makeover. Kan du hjälpa henne att välja gulligt smink och bekväma utstyrslar som är perfekta för vintern i det här onlinespelet för tjejer?

 • Tumkämpen: Julafton
  Spela
  Tumkämpen: Julafton
  Spelat 337 gånger

  Allt är inte så muntert i detta actionfyllda julspel! Gör dig redo för en episk serie tumkrig. Du kan klä din virtuella siffra som jultomten, en elva, en arg julgran, eller massor av andra vågiga och vilda karaktärer.

 • Autumn and Winter Fashion Week
  Spela
  Autumn and Winter Fashion Week
  Spelat 316 gånger

  Inte bara höstens, utan även vinterns största modeevent är på väg att börja! Kan du hjälpa de här modellerna att snabbt välja ut några bra plagg som passar båda säsongerna i detta onlinebaserade klädspel? Showen kör snart igång!

 • Twincat Warrior 2
  Spela
  Twincat Warrior 2
  Spelat 305 gånger
 • Skönhetens vinterbröllop
  Spela
  Skönhetens vinterbröllop
  Spelat 279 gånger

  Vintern är en underbar tid för ett bröllop. Kan du se till att Skönhetens speciella dag blir helt perfekt i detta kläd- och designspel? Du får välja hennes smink, utse hennes klänning och mycket mer!

 • Prinsessan av vinterlandet
  Spela
  Prinsessan av vinterlandet
  Spelat 257 gånger

  Det snöar i det här förtrollande kungariket och alla dessa prinsessor är angelägna om att gå en promenad. Kan du hjälpa dem att skapa några underbara och varma kläder innan de går ut och njuter av det vintriga vädret? Välj en prinsessa och hjälp dem att anpassa den perfekta pälsen, tröjan och mer i detta klä upp och designspel.

 • Systrarnas vinterflykt
  Spela
  Systrarnas vinterflykt
  Spelat 244 gånger

  Vintern har anlänt och de här två modemedvetna systrarna har tröttnat på det kalla vädret. Kan du hjälpa dem att njuta av vädret medan de planerar en fenomenal semester till en tropisk resort? De behöver bara rätt outfits som passar dem båda i detta klädspel.

 • Prinsessornas festliga vinterstilar
  Spela
  Prinsessornas festliga vinterstilar
  Spelat 237 gånger

  Dessa snygga prinsessor lyser upp vintern med coola och kreativa klänningar. Kan du hjälpa dem att bestämma vilka de ska ha på sig innan de fotograferar sig? De behöver verkligen din hjälp i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Vinterfotografering
  Spela
  Vinterfotografering
  Spelat 233 gånger

  Fyra snygga prinsessor. En fantastisk fotografering. Kan du hjälpa de kungliga prinsessorna att designa underbara vinterutstyrslar innan de ger sig iväg till studion i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Annie Winter Dress
  Spela
  Annie Winter Dress
  Spelat 231 gånger

  dsc

 • Prinsessornas vintersporter
  Spela
  Prinsessornas vintersporter
  Spelat 201 gånger

  Snön faller och de här tre prinsessorna är redo att ge sig ut i backarna! Kan du hjälpa dem att välja ut några fantastiska outfits innan de trär på sig skidorna och sina snowboards i detta klädspel som är perfekt lämpat för vintern?

 • Prinsessorna: Varma vinterkläder
  Spela
  Prinsessorna: Varma vinterkläder
  Spelat 199 gånger

  Vintern är här, snön faller ute, och de här trendiga prinsessorna letar efter nya kläder. Kan du hjälpa dem att välja ut några som är varma, bekväma och supersnygga i detta kläd- och makeoverspel? De vill även testa lite nytt smink och nya nagellack.

 • Natalies vinterbakelser
  Spela
  Natalies vinterbakelser
  Spelat 189 gånger

  Natalie vill fixa några smaskiga vinterbakelser till kunderna på sitt kafé, men hon saknar inspiration. Kan du hjälpa henne att bestämma vilka hon ska baka i detta onlinebaserade matlagnings- och företagssimuleringsspel? Hon behöver din hjälp medan hon väljer ut ingredienserna, bakar godsakerna och mycket mer.

 • Isvinter
  Spela
  Isvinter
  Spelat 133 gånger

  Martha är på expedition till Arktis och naturligtvis är vädret vinterigt. Kan du hjälpa henne att hitta alla hennes saknade föremål i detta spel om dolda föremål? Hon skulle verkligen uppskatta om du gav henne en hand.

 • Tjejerna fixar det: Eliza's vintersläde
  Spela
  Tjejerna fixar det: Eliza's vintersläde
  Spelat 129 gånger

  Eliza behöver verkligen din hjälp i detta vintriga spel. Hennes släde har fastnat i ett magiskt isblock. Ännu värre, den sjunker ner i en sjö! Kan du hjälpa henne att få tillbaka den innan det är för sent?

 • Arktisk frukt
  Spela
  Arktisk frukt
  Spelat 129 gånger

  Pingvinen Bobby och hans vänner försöker organisera all frusen frukt. Kan du hjälpa dem i det här häftiga och utmanande match 3-pusselspelet?

 • Runt om i världen: Vinterledighet
  Spela
  Runt om i världen: Vinterledighet
  Spelat 113 gånger

  Ledigheten är här, och var och en av dessa snygga tjejer är värd en fest i sitt hemland. Kan du hjälpa dem att fira vintersolståndet, Hanukkah, Jul och Kwanzaa i detta festliga kläd- och designspel? Du kan följa med dem medan de fixar dekorationer och hittar de perfekta kläderna.

 • Eliza och Annies vintermode
  Spela
  Eliza och Annies vintermode
  Spelat 104 gånger

  Vintern är här och Eliza och Annie vill kolla in de senaste mode- och sminktrenderna i vinter! Ge dem råd för vad de ska prova på i det här makeover-spelet för tjejer. Kan du skapa två stilar som ger dem en varm vinterglans?