• Back to Santaland: Jul och nyår
  Spela
  Back to Santaland: Jul och nyår
  Spelat 13311 gånger

  Prova alla pusslen längs vägen till ett förtrollat slott som är gjort av polkagrisstänger.

 • Prinsessans semester
  Spela
  Prinsessans semester
  Spelat 5868 gånger

  Den här prinsessan ska på en episk semester som tar henne över hela världen. Hon är försenad och har inte packat än. Kan du hjälpa henne att välja vilka utstyrslar hon ska stoppa ner i resväskan innan hon rusar iväg till flygplatsen i det här onlinespelet för tjejer?

 • Julmiddag: Saras kockskola
  Spela
  Julmiddag: Saras kockskola
  Spelat 5245 gånger

  Sara hjälper till att sprida god julstämning ...

 • My Xmas Room
  Spela
  My Xmas Room
  Spelat 3780 gånger

  Kom i julstämning med den här specialutgåvan av det bästa inredningsspelet!

 • Ellie i Polynesien
  Spela
  Ellie i Polynesien
  Spelat 3749 gånger

  Ellie ska på semester till Polynesien med en av sina bästa vänner. Hon växte upp på en av öarna i regionen och vill visa Ellie runt. Kan du hjälpa henne att välja fantastiska kläder för resan i det här kläder- och designspelet för tjejer? Hon vill dessutom ta några bilder för dagboken när hon kommer tillbaka.

 • Avie: Snygg julstil
  Spela
  Avie: Snygg julstil
  Spelat 3451 gånger

  Hjälp den här tjejen att fira jul med stil. Hon behöver din hjälp med en makeover!

 • Arys underbara resa i Europa
  Spela
  Arys underbara resa i Europa
  Spelat 2733 gånger

  Ary ska åka på en underbar resa i Europa. Kan du hjälpa henne att göra bilen redo innan hon väljer en fantastisk spellista och packar gulliga kläder i det här onlinespelet för tjejer?

 • Prinsessor på stan
  Spela
  Prinsessor på stan
  Spelat 2637 gånger

  Tre prinsessor är på väg till stan för en superrolig eftermiddag. Men vad ska de ha på sig? Hjälp dem att välja snygga utstyrslar innan de lämnar slottet i det här förtrollande kläder-spelet för tjejer

 • Kryssning med prinsessorna
  Spela
  Kryssning med prinsessorna
  Spelat 1589 gånger

  Dessa tre prinsessor ska åka på sin allra första kryssning i detta klä-upp spel för tjejer! Det kommer att bli ett oförglömligt äventyr, men de behöver din hjälp medan de väljer ut några perfekta stilar för tre roliga aktiviteter. Kan du hjälpa dem att välja några fantastiska outfits och frisyrer för en elegant middag, en avkopplande eftermiddag på skeppet och en vandring till en tropisk strand?

 • Personal Shopper 2
  Spela
  Personal Shopper 2
  Spelat 1157 gånger

  Res runt jorden och shoppa med Marie i uppföljaren till Personal Shopper.

 • Prinsessorna på Ibiza
  Spela
  Prinsessorna på Ibiza
  Spelat 894 gånger

  Ibiza är ett av Europas mest fantastiska turistmål. Följ med de här tre prinsessorna när medan de kollar in öns trendigaste nattklubbar och coolaste stränder i detta onlinebaserade kläd- och resesimuleringsspel. De behöver dina råd när de ska välja ut några piffiga kläder som gör deras semester helt oförglömlig.

 • Systrarna: Semestervibbar
  Spela
  Systrarna: Semestervibbar
  Spelat 791 gånger

  Vintern verkar som om att den aldrig kommer att sluta i detta online uppklädnads och semesterspel för tjejer. Därför har de två systrarna bestämt sig för att komma undan hela snön genom att flyga till en av sina favoritorter. Men vad ska de ha på sig och hur ska de göra sitt hår? Du kan hjälpa dem att bestämma.

 • Prinsessornas hemmasemester
  Spela
  Prinsessornas hemmasemester
  Spelat 656 gånger

  Dessa två prinsessor vill stanna hemma i sommar istället för att åka på en lyxig semester. Kan du hjälpa dem att välja fantastiska utstyrslar innan de njuter av allt det vackra i sitt kungarike i det här kläder-spelet för tjejer online?

 • Blondie's perfekta semester
  Spela
  Blondie's perfekta semester
  Spelat 650 gånger

  Blondie har just anlänt till Europa för vad som ska bli den perfekta semestern. Men vad ska hon ha på sig i detta klä upp spel för tjejer? Hjälp henne att börja sin första dag av roligheter och äventyr med en underbar makeup och en bra klädsel.

 • Resedagbok: Stadssemester
  Spela
  Resedagbok: Stadssemester
  Spelat 572 gånger

  Denna snygga tjej har inte träffat sina vänner på ett tag. Det är därför hon genomför ett globetrotter äventyr för att möta dem i detta online rese- simuleringsspel. Kan du hjälpa henne att välja den perfekta stilen för vart och ett av stoppen på hennes resa? Hennes vänner bor i flera av världens mest fantastiska och fashionabla städer.

 • Umbrella Man
  Spela
  Umbrella Man
  Spelat 540 gånger

  Gör Paraplygubben glad genom att få honom att komma så långt som möjligt!

 • Prinsessorna på kryssning
  Spela
  Prinsessorna på kryssning
  Spelat 495 gånger

  Det är snart dags för de här prinsessorna att åka på kryssning! De har sett fram emot det hela året men de har ingen aning om vilka kläder som de ska bära. Kan du hjälpa dem att välja ut några coola kläder för deras kryssning i det här klädspelet? De kan också behöva dina råd medan de fixar sitt hår.

 • Prinsessornas tidsresa
  Spela
  Prinsessornas tidsresa
  Spelat 438 gånger

  Idag tycker prinsessorna att skolan har varit urtråkig. Som tur är dök det upp tidsmaskin från ingenstans! Följ med dem när de ger sig ut på en spännande resa i detta galna klädspel. Kan du se till att de hittar de kläder och accessoarer de behöver för att passa in? Det gäller allt från viktorianska aristokrater till futuristiska modelejon!

 • Ellies vinterresa
  Spela
  Ellies vinterresa
  Spelat 365 gånger

  Ellie vill överraska sin pojkvän Kevin med en rolig vinterresa. Men hon måste göra alla planer. Kan du hjälpa henne att bestämma vilka utstyrslar hon ska ta med sig, hur hon ska dekorera sin väska och mycket mer i det här kläder- och designspelet för tjejer?

 • Ellie reser till Hawaii
  Spela
  Ellie reser till Hawaii
  Spelat 330 gånger

  Ellie åker på en drömresa till Hawaii. Kan du hjälpa henne att göra sig redo för en oförglömlig semester i detta makeover spel för tjejer? Hon behöver dina bästa tips medan hon väljer en fantastisk outfit, och några riktigt söta sminkuppsättningar, samt även får en snabb manikyr.

 • Prinsessor på semester
  Spela
  Prinsessor på semester
  Spelat 328 gånger

  Våra fyra prinsessor kan inte bestämma vart de ska åka på sin nästa semester. Du kan hjälpa dem att bestämma sig i det här klädspelet. Följ med när de väljer vart de ska gå och vilka kläder de ska ta med sig!

 • Lockig reseguide
  Spela
  Lockig reseguide
  Spelat 317 gånger

  Den här lockhåriga tjejen är en riktig globetrotter och på hennes nästa semester kommer hon att resa över hela världen. Kan du hjälpa henne att välja ut några perfekta outfits inför Japan, Paris, en promenad upp till Machu Picchu och mycket mer? Hon behöver verkligen dina råd i detta kläd- och resespel innan hon åker tillbaka till nya fantastiska äventyr.

 • Resekompisar
  Spela
  Resekompisar
  Spelat 276 gånger

  Nu är det dags för dessa två bästa vänner att sticka iväg på sin nästa semester. De älskar att resa tillsammans. Kan du hjälpa dem att välja ut några bra kläder och smink inför resan i detta onlinebaserade klädspel?

 • Ellen på roadtrip
  Spela
  Ellen på roadtrip
  Spelat 261 gånger

  Ellen drar ut på vägarna under en storslagen resa i både Europa och Amerika i detta onlinebaserade kläd- och resespel. Hon behöver definitivt din hjälp med att få allt i ordning. Du kan följa med henne när hon ska välja kläder som kommer att passa helt perfekt för Paris, Amsterdam, London och många andra riktigt fantastiska städer!

 • Anna och Elin: tropisk semester
  Spela
  Anna och Elin: tropisk semester
  Spelat 255 gånger

  Anna och Elin har just landat på en tropisk ö. Kan du hjälpa dem att maximera sin semester i detta onlinebaserade klädspel? De måste välja ut några riktigt coola kläder och smink innan de sticker till stranden.

 • Prinsessornas resedagbok: Grekland
  Spela
  Prinsessornas resedagbok: Grekland
  Spelat 249 gånger

  Den här prinsessan vann precis en resa till Grekland. Dessutom kan hon ta med sig tre av sina bästa väninnor! De behöver hjälp med att packa sina väskor och välja ut några snygga frisyrer innan det är dags för dem att åka till flygplatsen. Kan du hjälpa prinsessorna att få allt i ordning i detta makeover-spel?

 • Sjöjungfrun flyger till Tokyo
  Spela
  Sjöjungfrun flyger till Tokyo
  Spelat 239 gånger

  Den här f.d. sjöjungfrun har alltid velat åka till Japan. Nu när hon förvandlats till människa kan hon flyga dit istället för att simma över havet. Men vilken resväska ska hon ta med sig i det här underbara onlinespelet för tjejer? Hjälp henne att bestämma sig och se till att väskan inte väger för mycket för flygplanet och välj sedan en utstyrsel som hon kan ha på sig under första dagen i Tokyo.

 • Prinsessans blogg om mode och resor
  Spela
  Prinsessans blogg om mode och resor
  Spelat 216 gånger

  Den här prinsessans blogg om sina resor och favoritmoden börjar verkligen bli populär! Hjälp henne att skriva nästa inlägg i det här onlinespelet för tjejer. Ge henne dina modetips när hon bestämmer vad hon ska ha på sig under sina kommande äventyr. Du kan även hjälpa henne att välja vilken exotisk plats hon ska besöka härnäst.

 • Christmas Mahjong
  Spela
  Christmas Mahjong
  Spelat 204 gånger

  Här är ett mahjongbräde som passar perfekt till jul.

 • Julspa
  Spela
  Julspa
  Spelat 200 gånger

  Den här tjejen letar efter en perfekt stil för jul och nyår. Följ med henne till ett spa där hon provar olika sorters smink och frisyrer. Kan du få henne att se helt fantastisk ut innan hon går på en julfest i det här spelet för tjejer?

 • Putta i jul
  Spela
  Putta i jul
  Spelat 191 gånger

  Fira jul med en annorlunda sorts golf. Ta din putter och se om du kan sätta några hole-in-one. Två svåra minigolfbanor väntar på dig. Se om du kan samla ihop alla juveler på banorna i natursköna Snow Valley eller gör en virtuell resa till greenerna på Frosty Island. Du kommer garanterat ha kul i det här roliga och utmanande julgolfspelet.

 • Löjligt farligt: Julen
  Spela
  Löjligt farligt: Julen
  Spelat 185 gånger

  Nu är det jul igen. De här knäppa varelserna är i fara! Kan du skydda dem och hålla julstämningen vid liv?

 • Ellie: familjens vintersemester
  Spela
  Ellie: familjens vintersemester
  Spelat 184 gånger

  Ellie och hennes familj ska åka på sin första vintersemester. Följ med dem på ett kul äventyr eller två ...

 • Curly's Dreamy Summer
  Spela
  Curly's Dreamy Summer
  Spelat 180 gånger

  Curly gör sig redo för sina drömmars sommar. Kan du hjälpa henne att välja ut en massa kläder som passar perfekt för fenomenala aktiviteter som surfing och strandhäng? Hon kan verkligen behöva dina goda råd i detta klädspel.

 • Bonnie: följ med mig till ...
  Spela
  Bonnie: följ med mig till ...
  Spelat 160 gånger

  Bonnie har en hel månads ledighet, och hon planerar en semester som ska ta henna jorden runt. Kan du hjälpa henne medan hon packar kläder som är perfekta för varje land hon ska besöka i detta kläd- och resesimuleringsspel? Hon behöver dessutom några goda råd när hon ska välja ut en ny tjusig frisyr!

 • Molly köper reskläder
  Spela
  Molly köper reskläder
  Spelat 159 gånger

  Molly älskar att resa och hennes nästa äventyr kommer att ta henne hela vägen från New York City till Budapest med några andra stopp längs vägen! Kan du hjälpa henne att bestämma vilka kläder hon ska ta med sig i detta onlinebaserade kläd- och shoppingspel? Molly behöver hålla sig till sin budget medan hon plockar ut några nya kläder i sin favoritbutik.