Semesterspel

 • Resekompisar
  Spela
  Resekompisar
  Spelat 821 gånger

  Nu är det dags för dessa två bästa vänner att sticka iväg på sin nästa semester. De älskar att resa tillsammans. Kan du hjälpa dem att välja ut några bra kläder och smink inför resan i detta onlinebaserade klädspel?

 • Prinsessor på stan
  Spela
  Prinsessor på stan
  Spelat 2940 gånger

  Tre prinsessor är på väg till stan för en superrolig eftermiddag. Men vad ska de ha på sig? Hjälp dem att välja snygga utstyrslar innan de lämnar slottet i det här förtrollande kläder-spelet för tjejer

 • My Xmas Room
  Spela
  My Xmas Room
  Spelat 4087 gånger

  Kom i julstämning med den här specialutgåvan av det bästa inredningsspelet!

 • Ellie i Polynesien
  Spela
  Ellie i Polynesien
  Spelat 3899 gånger

  Ellie ska på semester till Polynesien med en av sina bästa vänner. Hon växte upp på en av öarna i regionen och vill visa Ellie runt. Kan du hjälpa henne att välja fantastiska kläder för resan i det här kläder- och designspelet för tjejer? Hon vill dessutom ta några bilder för dagboken när hon kommer tillbaka.

 • Personal Shopper 2
  Spela
  Personal Shopper 2
  Spelat 1274 gånger

  Res runt jorden och shoppa med Marie i uppföljaren till Personal Shopper.

 • Julmiddag: Saras kockskola
  Spela
  Julmiddag: Saras kockskola
  Spelat 5617 gånger

  Sara hjälper till att sprida god julstämning ...

 • Avie: Snygg julstil
  Spela
  Avie: Snygg julstil
  Spelat 3566 gånger

  Hjälp den här tjejen att fira jul med stil. Hon behöver din hjälp med en makeover!

 • Back to Santaland: Jul och nyår
  Spela
  Back to Santaland: Jul och nyår
  Spelat 14352 gånger

  Prova alla pusslen längs vägen till ett förtrollat slott som är gjort av polkagrisstänger.

 • Winter Bistro
  Spela
  Winter Bistro
  Spelat 174 gånger

  Alla julshoppare gör att det här kaféet är fullt med kunder! Servera dem snabbt och håll dem nöjda!

 • Löjligt farligt: Julen
  Spela
  Löjligt farligt: Julen
  Spelat 1088 gånger

  Nu är det jul igen. De här knäppa varelserna är i fara! Kan du skydda dem och hålla julstämningen vid liv?

 • Britney Dress Up
  Spela
  Britney Dress Up
  Spelat 2 gånger

  Britney älskar sina vårkläders mjuka färger, så prova alla plaggen!

 • Fun Summer Holiday
  Spela
  Fun Summer Holiday
  Spelat 27 gånger

  Snurra på lyckohjulet och ta reda på vart den här tjejen ska åka på semester. Och du, kan du hjälpa henne att packa också?

 • Bonnie: följ med mig till ...
  Spela
  Bonnie: följ med mig till ...
  Spelat 160 gånger

  Bonnie har en hel månads ledighet, och hon planerar en semester som ska ta henna jorden runt. Kan du hjälpa henne medan hon packar kläder som är perfekta för varje land hon ska besöka i detta kläd- och resesimuleringsspel? Hon behöver dessutom några goda råd när hon ska välja ut en ny tjusig frisyr!

 • Putta i jul
  Spela
  Putta i jul
  Spelat 191 gånger

  Fira jul med en annorlunda sorts golf. Ta din putter och se om du kan sätta några hole-in-one. Två svåra minigolfbanor väntar på dig. Se om du kan samla ihop alla juveler på banorna i natursköna Snow Valley eller gör en virtuell resa till greenerna på Frosty Island. Du kommer garanterat ha kul i det här roliga och utmanande julgolfspelet.

 • Sjöjungfrun flyger till Tokyo
  Spela
  Sjöjungfrun flyger till Tokyo
  Spelat 239 gånger

  Den här f.d. sjöjungfrun har alltid velat åka till Japan. Nu när hon förvandlats till människa kan hon flyga dit istället för att simma över havet. Men vilken resväska ska hon ta med sig i det här underbara onlinespelet för tjejer? Hjälp henne att bestämma sig och se till att väskan inte väger för mycket för flygplanet och välj sedan en utstyrsel som hon kan ha på sig under första dagen i Tokyo.

 • Umbrella Man
  Spela
  Umbrella Man
  Spelat 540 gånger

  Gör Paraplygubben glad genom att få honom att komma så långt som möjligt!

 • Arys underbara resa i Europa
  Spela
  Arys underbara resa i Europa
  Spelat 2807 gånger

  Ary ska åka på en underbar resa i Europa. Kan du hjälpa henne att göra bilen redo innan hon väljer en fantastisk spellista och packar gulliga kläder i det här onlinespelet för tjejer?

 • Runt om i världen: Vinterledighet
  Spela
  Runt om i världen: Vinterledighet
  Spelat 113 gånger

  Ledigheten är här, och var och en av dessa snygga tjejer är värd en fest i sitt hemland. Kan du hjälpa dem att fira vintersolståndet, Hanukkah, Jul och Kwanzaa i detta festliga kläd- och designspel? Du kan följa med dem medan de fixar dekorationer och hittar de perfekta kläderna.

 • Ellie reser till Hawaii
  Spela
  Ellie reser till Hawaii
  Spelat 330 gånger

  Ellie åker på en drömresa till Hawaii. Kan du hjälpa henne att göra sig redo för en oförglömlig semester i detta makeover spel för tjejer? Hon behöver dina bästa tips medan hon väljer en fantastisk outfit, och några riktigt söta sminkuppsättningar, samt även får en snabb manikyr.

 • Parisiska tjejen reser till USA
  Spela
  Parisiska tjejen reser till USA
  Spelat 92 gånger

  Det är dags för denna franska superhjälte att göra sin första resa till Amerika. Kan du hjälpa henne att se till att hon packar allt hon behöver för resan? Välj några fantastiska kläder som hon kan ta med sig tillsammans med massor av andra saker i detta onlinespel för tjejer.

 • Prinsessor i Italien
  Spela
  Prinsessor i Italien
  Spelat 28 gånger

  Dessa prinsessor ska ta ett flyg till Italien för att spendera tid med en av deras bästa vänner. När de anländer kommer de behöva din hjälp med att dekorera några häftiga skotrar som tar dem till hennes slott. De behöver även dina modetips i det här kläder- och designspelet för tjejer.

 • Prinsessor: Bästisar i New York
  Spela
  Prinsessor: Bästisar i New York
  Spelat 12 gånger

  New York är en spännande plats och dessa två prinsessor är sugna på att besöka häftiga attraktioner. Kan du hjälpa dem att välja snygga kläder och frisyrer innan de lämnar hotellet i det här makeover-spelet för tjejer?

 • Sjöjungfru på romantisk semester
  Spela
  Sjöjungfru på romantisk semester
  Spelat 16 gånger

  Ett förhållande eller en romantisk semester? Den här sjöjungfrun och hennes nya pojkvän ska på en resa som kan göra henne lite obekväm. Hjälp henne att skapa en stil som är perfekt för en semester på land i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Rolig Vintersemester
  Spela
  Rolig Vintersemester
  Spelat 30 gånger

  Dessa två systrar njuter av vintersäsongen. Häng med dem medan de dekorerar sin julgran och bestämmer hur de ska spendera en snöig och ledig dag från skolan. Ska de åka pulka eller snowboard? Du får bestämma i detta tjejspel.

 • Semesterfrisyr
  Spela
  Semesterfrisyr
  Spelat 16 gånger

  Ska du åka på semester? Inte utan en superfrisyr!

 • Sunny Spring Dress Up
  Spela
  Sunny Spring Dress Up
  Spelat 1 gånger

  Det är svårt att blomstra mer än våren, men Kia kan lyckas med sina kläder!

 • Crystal och Avas campingresa
  Spela
  Crystal och Avas campingresa
  Spelat 130 gånger

  Crystal och Ava ska campa men de behöver din hjälp med att bestämma sig för vad de ska ta med sig. Hjälp dem att välja vilka tält de ska ta med sig, vilken mat de ska packa och mycket mer i det här onlinespelet för tjejer.

 • Molly köper reskläder
  Spela
  Molly köper reskläder
  Spelat 159 gånger

  Molly älskar att resa och hennes nästa äventyr kommer att ta henne hela vägen från New York City till Budapest med några andra stopp längs vägen! Kan du hjälpa henne att bestämma vilka kläder hon ska ta med sig i detta onlinebaserade kläd- och shoppingspel? Molly behöver hålla sig till sin budget medan hon plockar ut några nya kläder i sin favoritbutik.

 • Ellies sommarvecka
  Spela
  Ellies sommarvecka
  Spelat 37 gånger

  Ellie ska på semester i en vecka till tre olika platser. Hon behöver en unik utstyrsel för alla tre platser och ditt råd för vart hon ska åka först i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Julspa
  Spela
  Julspa
  Spelat 200 gånger

  Den här tjejen letar efter en perfekt stil för jul och nyår. Följ med henne till ett spa där hon provar olika sorters smink och frisyrer. Kan du få henne att se helt fantastisk ut innan hon går på en julfest i det här spelet för tjejer?

 • Anna och Elin: tropisk semester
  Spela
  Anna och Elin: tropisk semester
  Spelat 255 gånger

  Anna och Elin har just landat på en tropisk ö. Kan du hjälpa dem att maximera sin semester i detta onlinebaserade klädspel? De måste välja ut några riktigt coola kläder och smink innan de sticker till stranden.

 • Din sommarsemester
  Spela
  Din sommarsemester
  Spelat 36 gånger

  Den här gruppen med vänner ska åka på semester tillsammans och du är inbjuden! Skapa en fantastisk stil åt dig själv innan du väljer mängder av utstyrslar i det här kläder-spelet för tjejer online.

 • Ellies perfekta glampingresa
  Spela
  Ellies perfekta glampingresa
  Spelat 18 gånger

  Ellie har velat glampa i flera månader och dagen är äntligen här! Kan du hjälpa henne att packa för en oförglömlig upplevelse? Hon måste välja häftiga kläder och smink i det här onlinespelet för tjejer. När hon checkat in kan du följa med när hon gör bubblor till solnedgången.

 • Prinsessornas hemmasemester
  Spela
  Prinsessornas hemmasemester
  Spelat 696 gånger

  Dessa två prinsessor vill stanna hemma i sommar istället för att åka på en lyxig semester. Kan du hjälpa dem att välja fantastiska utstyrslar innan de njuter av allt det vackra i sitt kungarike i det här kläder-spelet för tjejer online?

 • Blondie's perfekta semester
  Spela
  Blondie's perfekta semester
  Spelat 650 gånger

  Blondie har just anlänt till Europa för vad som ska bli den perfekta semestern. Men vad ska hon ha på sig i detta klä upp spel för tjejer? Hjälp henne att börja sin första dag av roligheter och äventyr med en underbar makeup och en bra klädsel.

 • Prinsessornas tropiska semester
  Spela
  Prinsessornas tropiska semester
  Spelat 114 gånger

  Prinsessorna är trötta på vintern! De vill verkligen fly det kalla vädret och roa sig på varmare breddgrader. Därför är de nu på väg till en flådig tropisk paradisö! Kan du hjälpa dem att packa resväskorna och välja ut en massa outfits och smink innan det är dags att bege sig till flygplatsen?