Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Kategorier

spel

Inga spel hittades.

Om Våra Julspel

Våra julspel passar alla tider på året. Kom i stämning med de här vinterspelen, där du bland annat får hjälpa ett modelejon välja snygga julkläder till sociala medier och samarbeta med en känd kock som ska pynta ett pepparkakshus. Om du känner för att dra till Nordpolen på lite storslagna äventyr i tomtespelen kan du även göra det!

Adam the caveman och Snail Bob är bara några av de coola karaktärerna som firar den älskade vinterhögtiden, och vi har även ett helt gäng prinsessor som inte säger nej till lite hjälp med att pynta sina hus och ta fram passande stilar till olika julfester. De kanske till och med gör en snögubbe och klär honom i det senaste vintermodet! Det finns också kluriga tre-i-rad-spel i vår otroliga samling, där du snabbt måste koppla ihop godis, julgranar och pynt i olika färger. God jul, och lycka till med våra skojiga och stämningsfulla onlinespel!