Kändisspel för tjejer

 • Kändisarnas livsstil
  Spela
  Kändisarnas livsstil
  Spelat 3476 gånger

  Den här modemedvetna tjejen har alltid undrat hur det är att vara en kändis. Följ med henne när hon nu ska lära sig mer om deras livsstil i detta klädspel. Kan du hjälpa henne att efterlikna en världsberömd sångerska eller skådespelerska efter att hon har designat några riktigt coola kläder?

 • Trump Donald
  Spela
  Trump Donald
  Spelat 5823 gånger

  Trumpeta Donald Trump och få dig ett gott skratt!

 • Kändis: före och efter separation
  Spela
  Kändis: före och efter separation
  Spelat 971 gånger

  Separationer är svåra och även för kändisar! Den här kändisen har ett brustet hjärta. Kan du muntra upp henne och hjälpa henne att gå vidare i det här onlinespelet? Hon vill hitta musik som gör henne gladare innan hon väljer en ny frisyr, nya kläder och kanske till och med en katt!

 • Popstjärnans kläder
  Spela
  Popstjärnans kläder
  Spelat 4784 gånger

  Den här berömda popstjärnan vill hitta några fantastiska utstyrslar under de kommande dagarna. Hon behöver en för en enorm arenakonsert och en annan som är perfekt för en prisgala. Efter det behöver hon en bekväm och cool utstyrsel för en avslappnande dag. Kan du hjälpa henne att välja vad hon ska ha på sig och vad hon ska göra med håret i det här makeover- och kläder-spelet för tjejer?

 • Fotbollsdockor 2015
  Spela
  Fotbollsdockor 2015
  Spelat 7088 gånger

  Små dockor spelar med stora och modiga hjärtan. Har du guldskor skor som Messi, Neymar eller Zlatan? Snöra på dig fotbollsdojorna igen och upplev spektakulär fotbollsmagi och ge allt för att bli den främsta mästaren bland fotbollsdockorna! Utför fantastiska trick på fotbollsplanen och lås upp utmärkelser för att få sponsorer. Hör du publikens hejarop? Gör dig redo att göra mål!

 • Lol
  Spela
  Lol
  Spelat 747 gånger

  Du kommer att skratta högt när du leker med dessa foton av berömda ansikten. Ge dem långa näsor och andra hysteriskt roliga funktioner i det här onlinespelet.

 • Make-Up Artist
  Spela
  Make-Up Artist
  Spelat 440 gånger

  Ha din rougeborste beredd och locka hår, måla läppar och naglar!

 • Kändisfashionistas
  Spela
  Kändisfashionistas
  Spelat 609 gånger

  De här två kändisarna är bästa vänner och båda gillar verkligen mode. Kan du hjälpa de berömda modelejonen att välja ut deras kommande stilar i detta makeoverspel? Du kan dessutom hjälpa dem med fräscht och spännande smink, kläder och mycket mer!

 • Cleopatra: Real Haircuts
  Spela
  Cleopatra: Real Haircuts
  Spelat 859 gånger

  En av Egyptens största ledare söker efter ett helt nytt utseende. Kan du hjälpa henne att designa en riktigt adelsfrisyr i detta makeover spel för tjejer? Hon låter håret växa vilt så att du måste trimma hennes lockar och färga dem i en eller flera nya färger. Ge Cleopatra en cool frisyr som kommer att imponera på hela hennes imperium, och välj några fantastiska accessoarer till henne också.

 • Kleopatras legendariska mode
  Spela
  Kleopatras legendariska mode
  Spelat 471 gånger

  Åk på en resa i tiden och utforska det hetaste modet i antika Egypten i det här kläder-spelet för tjejer online. Självaste Kleopatra är din guide och hon vill visa sina favoritstilar för dig. Hon visar dig hur man klär sig som en mäktig och majestätisk härskarinna och väljer även den perfekta frisyren, precis som hennes egen.

 • Divor: en vinnande klädstil
  Spela
  Divor: en vinnande klädstil
  Spelat 437 gånger

  Tre coola divor. Tre fantastiska stilar. En onlineutmaning. Vem av dessa eleganta tjejer kan sätta samman den bästa klädstilen i detta onlinebaserade kläd- och designspel?

 • MovieStar
  Spela
  MovieStar
  Spelat 4428 gånger

  Har du det som krävs för att leva som en filmstjärna?

 • Vloggers Life Tycoon
  Spela
  Vloggers Life Tycoon
  Spelat 1116 gånger

  Den här ambitiösa mormorn vill göra sitt barnbarn till en superstjäna online. Hon har låst in henne på sitt rum och kommer inte släppa ut henne förrän hon fått 1 miljon följare! Kan du hjälpa dem att nå framgång och berömmelse som populär vloggare i det här galna simuleringsspelet?

 • Celebrity Look Challenge
  Spela
  Celebrity Look Challenge
  Spelat 3846 gånger

  Alla dessa kändisar älskar mode! Kan du återskapa några av deras coolaste och mest berömda utstyrslar i detta makeover-spel?

 • Kändisar: Elegant bröllopsklänning
  Spela
  Kändisar: Elegant bröllopsklänning
  Spelat 650 gånger

  De här två berömda kändisarna gör sig redo för bröllopsdagen. Kan du hjälpa dem båda att uppnå det perfekta utseendet i detta onlinebaserade kläd- och brudspel? De har ingen aning om vilka klänningar de ska välja, eller vilken typ av smink som passar.

 • Prickiga tjejen: Tungdoktorn
  Spela
  Prickiga tjejen: Tungdoktorn
  Spelat 456 gånger

  Något riktigt konstigt har nyss hänt med Prickiga tjejens tunga. Den berömda superhjälten kan ha fått någon form av infektion! Kan du ge henne en snabb undersökning på läkarmottagningen i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Fotbollsskallar
  Spela
  Fotbollsskallar
  Spelat 212 gånger

  Sätt din fotbollsskicklighet på prov mot några av de största namnen inom sporten!

 • Svinga mot Trump
  Spela
  Svinga mot Trump
  Spelat 721 gånger

  Vill du puckla på Donald Trump? Kasta några ägg eller slå på honom med boxhandskar och få dig ett gott skratt!

 • Kändisar: Malibumode
  Spela
  Kändisar: Malibumode
  Spelat 426 gånger

  De här fyra kändisarna har tänkt mycket på Malibu på sistone. De saknar stränderna och alla coola kaféer. Framför allt saknar de den berömda stadens fantastiska butiker. Kan du hjälpa dem att återskapa de trendiga kläderna de hittade där i detta kläd- och designspel?

 • Ellies stil: pop- eller rockstjärna
  Spela
  Ellies stil: pop- eller rockstjärna
  Spelat 537 gånger

  Ellie vill skapa en ny fräsch stil som är elektrifierande. Därför experimenterar hon med utstyrslar och frisyrer som hennes favoritpop- och rockstjärnor använder. Kan du hjälpa henne att välja en stil i det här supercoola kläder-spelet?

 • Ho-Pin Tung Racer
  Spela
  Ho-Pin Tung Racer
  Spelat 233 gånger

  Kör som den berömda kinesiska GP2-racingföraren i 7 tävlingar. Designa dina egna nivåer i 3D med nivåeditorn.

 • Puppet Football League Spain
  Spela
  Puppet Football League Spain
  Spelat 6719 gånger

  Du kommer att älska det här galna fotbollsspelet. Hoppa in på planen och spela med dockorna i nästa match. Kan du leda dem till toppen av tabellen?

 • Middagsdejt med kändis
  Spela
  Middagsdejt med kändis
  Spelat 2669 gånger

  Justin, Johnny eller Robert – vilken kändis blir din middagsdejt?

 • Pele Soccer Legend
  Spela
  Pele Soccer Legend
  Spelat 712 gånger

  Pele Soccer Legend

 • Football Headz Cup
  Spela
  Football Headz Cup
  Spelat 9796 gånger

  Det är dags för världens galnaste fotbollsturnering att börja! Välj ut ditt lag och visa att du har en vinnarskalle!

 • Youtuber's Saw Game
  Spela
  Youtuber's Saw Game
  Spelat 6760 gånger

  En dödlig mördare har kidnappat några av världens mest berömda Youtube-kändisar och endast du kan stoppa honom! Kan du spåra mördaren och ställa honom inför rätta innan fler faller offer i det här tuffa onlinespelet?

 • Fajt mellan presidentkandidater 2016
  Spela
  Fajt mellan presidentkandidater 2016
  Spelat 230 gånger

  Presidentkampanjen i USA är inget för fegisar. Välj din favoritkandidat och gör dig redo att fajtas. Hillary har krut i nävarna i det här gratis boxningsspelet.

 • Prinsessorna är rockstjärnor
  Spela
  Prinsessorna är rockstjärnor
  Spelat 2962 gånger

  Hjälp de rockiga kungligheterna att göra sig redo för showen. Från vågade frisyrer till coola kläder är du ansvarig för hur de ser ut på scenen, i det här rockande kläder- och makeover-spelet. Du väljer till och med vilka instrument de ska spela!

 • Trump on Top
  Spela
  Trump on Top
  Spelat 12838 gånger

  Det amerikanska presidentvalet är över men kampen går vidare i det här mobilspelet. Vem kommer att vinna den här gången- Trump eller Clinton? Följ med kandidaterna och deras galna vänner när de kämpar för sina liv!

 • Kändisvalpar
  Spela
  Kändisvalpar
  Spelat 600 gånger

  Även kända valpar älskar mode! Kan du hjälpa deras mattar och hussar att skapa några storslagna outfits för dessa bedårande vovvar? Du måste se till att bada och borsta dem först i detta coola och underbart gulliga simulerings-, kläd- och designspel.

 • The Ultimate Quiz Game
  Spela
  The Ultimate Quiz Game
  Spelat 523 gånger

  Öppna en burk med kunskap och svara på de här frågorna innan tiden är ute.

 • VIP-prinsessor på modeveckan i Paris
  Spela
  VIP-prinsessor på modeveckan i Paris
  Spelat 434 gånger

  En av årets modehändelser ska inledas och dessa två prinsessor vill vara redo. Kan du hjälpa till att hitta perfekta klänningar åt dem inför öppningskvällen på Paris modevecka i det här kläder-spelet för tjejer?

 • The Soccer Quiz
  Spela
  The Soccer Quiz
  Spelat 1480 gånger

  Kan du mycket om världens populäraste sport? Sätt dina fotbollskunskaper på prov i det här coola stavnings- och frågespelet. Spelet påminner om ordfrågorna i Wheel of Fortune. Kan du hitta de saknade bokstäverna och identifiera de berömda fotbollsstjärnorna?

 • Trump Funny Face
  Spela
  Trump Funny Face
  Spelat 497 gånger

  USA:s president är en rolig kille! Han kommer åtminstone se rolig ut när du är klar med honom! Se hur många olika sätt du kan förvränga ett foto på Donald Trump i det här hysteriskt roliga onlinespelet.

 • Magical Kicks
  Spela
  Magical Kicks
  Spelat 727 gånger

  Det krävs mer än en magisk fot för att lista ut var den här bollen hamnar.

 • Pixel Warfare 3: Youtubers
  Spela
  Pixel Warfare 3: Youtubers
  Spelat 675 gånger

  Några berömda YouTube-stjärnor ska tävla mot sina likar på den här dödliga arenan. Delta i kampen och se om du kan krossa de galna kändisarna i det här roliga skjutspelet i 3D för flera spelare.