• Trump on Top
  Spela
  Trump on Top
  Spelat 12728 gånger

  Det amerikanska presidentvalet är över men kampen går vidare i det här mobilspelet. Vem kommer att vinna den här gången- Trump eller Clinton? Följ med kandidaterna och deras galna vänner när de kämpar för sina liv!

 • Football Headz Cup
  Spela
  Football Headz Cup
  Spelat 9670 gånger

  Det är dags för världens galnaste fotbollsturnering att börja! Välj ut ditt lag och visa att du har en vinnarskalle!

 • Fotbollsdockor 2015
  Spela
  Fotbollsdockor 2015
  Spelat 7005 gånger

  Små dockor spelar med stora och modiga hjärtan. Har du guldskor skor som Messi, Neymar eller Zlatan? Snöra på dig fotbollsdojorna igen och upplev spektakulär fotbollsmagi och ge allt för att bli den främsta mästaren bland fotbollsdockorna! Utför fantastiska trick på fotbollsplanen och lås upp utmärkelser för att få sponsorer. Hör du publikens hejarop? Gör dig redo att göra mål!

 • Puppet Football League Spain
  Spela
  Puppet Football League Spain
  Spelat 6651 gånger

  Du kommer att älska det här galna fotbollsspelet. Hoppa in på planen och spela med dockorna i nästa match. Kan du leda dem till toppen av tabellen?

 • Youtuber's Saw Game
  Spela
  Youtuber's Saw Game
  Spelat 6611 gånger

  En dödlig mördare har kidnappat några av världens mest berömda Youtube-kändisar och endast du kan stoppa honom! Kan du spåra mördaren och ställa honom inför rätta innan fler faller offer i det här tuffa onlinespelet?

 • Trump Donald
  Spela
  Trump Donald
  Spelat 5594 gånger

  Trumpeta Donald Trump och få dig ett gott skratt!

 • Popstjärnans kläder
  Spela
  Popstjärnans kläder
  Spelat 4559 gånger

  Den här berömda popstjärnan vill hitta några fantastiska utstyrslar under de kommande dagarna. Hon behöver en för en enorm arenakonsert och en annan som är perfekt för en prisgala. Efter det behöver hon en bekväm och cool utstyrsel för en avslappnande dag. Kan du hjälpa henne att välja vad hon ska ha på sig och vad hon ska göra med håret i det här makeover- och kläder-spelet för tjejer?

 • MovieStar
  Spela
  MovieStar
  Spelat 4402 gånger

  Har du det som krävs för att leva som en filmstjärna?

 • Celebrity Look Challenge
  Spela
  Celebrity Look Challenge
  Spelat 3834 gånger

  Alla dessa kändisar älskar mode! Kan du återskapa några av deras coolaste och mest berömda utstyrslar i detta makeover-spel?

 • Prinsessorna är rockstjärnor
  Spela
  Prinsessorna är rockstjärnor
  Spelat 2962 gånger

  Hjälp de rockiga kungligheterna att göra sig redo för showen. Från vågade frisyrer till coola kläder är du ansvarig för hur de ser ut på scenen, i det här rockande kläder- och makeover-spelet. Du väljer till och med vilka instrument de ska spela!

 • Middagsdejt med kändis
  Spela
  Middagsdejt med kändis
  Spelat 2653 gånger

  Justin, Johnny eller Robert – vilken kändis blir din middagsdejt?

 • Stoppa Trump
  Spela
  Stoppa Trump
  Spelat 2351 gånger

  En viss amerikansk presidentkandidat planerar ett besök i Europa, men Englands drottning tänker inte låta det ske. Hjälp henne att sätta stopp för hans resplaner i det här knäppa onlinespelet.

 • Modern princessa superstar
  Spela
  Modern princessa superstar
  Spelat 2236 gånger

  Är hon en prinsessa eller är hon en superstjärna? Hon är båda två! Hon är också redo för ett evenemang på röda mattan ikväll också. Kan hjälpa den här eleganta prinsessan att välja vad hon ska ha på sig, hur håret ska vara och mer i det här klä-upp spelet. När du är klar kan du också följa med henne för en helt fantastisk och super fashionabel utmaning.

 • Prinsessornas kändisliv 2
  Spela
  Prinsessornas kändisliv 2
  Spelat 1767 gånger

  Det är svårt att leva som en prinsessa. Kolla in två olika sidor av deras liv som berömda celebriteter i det här spelet för tjejer. Spela först en reporter som försöker ta bilder av kungligheterna, och hjälp sedan tre prinsessor att välja eleganta klänningar för en prisceremoni.

 • Kändisarnas livsstil
  Spela
  Kändisarnas livsstil
  Spelat 1539 gånger

  Den här modemedvetna tjejen har alltid undrat hur det är att vara en kändis. Följ med henne när hon nu ska lära sig mer om deras livsstil i detta klädspel. Kan du hjälpa henne att efterlikna en världsberömd sångerska eller skådespelerska efter att hon har designat några riktigt coola kläder?

 • The Soccer Quiz
  Spela
  The Soccer Quiz
  Spelat 1417 gånger

  Kan du mycket om världens populäraste sport? Sätt dina fotbollskunskaper på prov i det här coola stavnings- och frågespelet. Spelet påminner om ordfrågorna i Wheel of Fortune. Kan du hitta de saknade bokstäverna och identifiera de berömda fotbollsstjärnorna?

 • Celebs at the Music Awards
  Spela
  Celebs at the Music Awards
  Spelat 1381 gånger

  Två berömda och snygga kändisar ska presentera ett pris på musikgalan ikväll. De vill välja fantastiska klänningar och accessoarer så klart. Kan du hjälpa dem att bestämma sig för vad de ska ha på sig innan galan börjar, i det här kläder-spelet för tjejer online?

 • The Fashion Celebrity Challenge
  Spela
  The Fashion Celebrity Challenge
  Spelat 1340 gånger

  Den här berömda kändisen letar efter coola kläder som passar överallt, från stranden till röda mattan. Kan du hjälpa henne att designa dem i det här kläder-spelet?

 • Vloggers Life Tycoon
  Spela
  Vloggers Life Tycoon
  Spelat 1089 gånger

  Den här ambitiösa mormorn vill göra sitt barnbarn till en superstjäna online. Hon har låst in henne på sitt rum och kommer inte släppa ut henne förrän hon fått 1 miljon följare! Kan du hjälpa dem att nå framgång och berömmelse som populär vloggare i det här galna simuleringsspelet?

 • Stop: Trump vs. Kim Jong-Un
  Spela
  Stop: Trump vs. Kim Jong-Un
  Spelat 928 gånger

  Dessa två världsledare har bestämt sig för att förstöra hela planeten och mänskligheten. Nu är det upp till den här modiga rymdvarelsen att rädda världen i det här galna actionspelet. Kan du hjälpa honom att stoppa dem innan de börjar använda kärnvapen som dödar alla på planeten?

 • Kändis: före och efter separation
  Spela
  Kändis: före och efter separation
  Spelat 928 gånger

  Separationer är svåra och även för kändisar! Den här kändisen har ett brustet hjärta. Kan du muntra upp henne och hjälpa henne att gå vidare i det här onlinespelet? Hon vill hitta musik som gör henne gladare innan hon väljer en ny frisyr, nya kläder och kanske till och med en katt!

 • Kändisens trendiga färger i år
  Spela
  Kändisens trendiga färger i år
  Spelat 850 gånger

  Den här berömda kändisen vill alltid hålla koll på de senaste trenderna. Därför har hon frågat sin favoritmoderådgivare vilka färger som är inne i år. Nu vill hon experimentera med mängder av utstyrslar, smink och accessoarer med dessa färger. Kan du hjälp henne att lista ut vad hon ska prova på först i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Stjärnor & kungligheter BFFs: Filmkväll
  Spela
  Stjärnor & kungligheter BFFs: Filmkväll
  Spelat 812 gånger

  En är en prinsessa och den andra är en stjärna! Dessa två BFFs kanske kommer från olika världar men de älskar fortfarande att spendera tid tillsammans. Följ med dem för en natt på teatern i detta klä-upp onlinespel för tjejer. De behöver din hjälp med sina kläder och sitt smink innan de bestämmer vilken film de vill titta på, förstås!

 • Kändis i Hollywood
  Spela
  Kändis i Hollywood
  Spelat 806 gånger

  Åk på en virtuell resa till Hollywood i detta klädspel. Följ med denna berömda kändis medan hon hjälper dig att skapa den perfekta stilen. Välj ut coola outfits, accessoarer och mycket mer.

 • Kändis fashionista
  Spela
  Kändis fashionista
  Spelat 760 gånger

  Lucy är på väg att påbörja ytterligare en väldigt upptagen dag. Hon har planerat eftermiddagshopping, därtill har hon inte bara en, utan två glamorösa event på röda mattan att delta i under kvällen. Hon behöver den perfekta outfiten och frisyren för var och en av dem. Kan du hjälpa henne att sätta ihop några fantastiska utseenden i detta klädspel för tjejer?

 • Stjärnor och kungliga BFF:s: festkväll
  Spela
  Stjärnor och kungliga BFF:s: festkväll
  Spelat 744 gånger

  Det är festtid för de här två väninnorna! De har blivit inbjudna till en exklusiv fest fylld med massor av kändisar och till och med kungligheter! Självklart är de verkligen upptagna med att fundera på vad de ska ha på sig. Kan du hjälpa dem att välja ut några riktigt fantastiska outfits i detta onlinebaserade klädspel inför en helt oförglömlig natt?

 • Bästispopstjärnornas smink
  Spela
  Bästispopstjärnornas smink
  Spelat 714 gånger

  Dessa två bästisar är popstjärnor! De uppträder tillsammans ikväll på en exklusiv konsert men de har ingen aning om vad de ska ha på sig. De behöver också hjälp med sminket. Kan du hjälpa dem att välja perfekt ögonskugga och läppstift innan de letar efter fantastiska utstyrslar i det här makeover-spelet för tjejer online?

 • Lol
  Spela
  Lol
  Spelat 691 gånger

  Du kommer att skratta högt när du leker med dessa foton av berömda ansikten. Ge dem långa näsor och andra hysteriskt roliga funktioner i det här onlinespelet.

 • Svinga mot Trump
  Spela
  Svinga mot Trump
  Spelat 661 gånger

  Vill du puckla på Donald Trump? Kasta några ägg eller slå på honom med boxhandskar och få dig ett gott skratt!

 • Pixel Warfare 3: Youtubers
  Spela
  Pixel Warfare 3: Youtubers
  Spelat 642 gånger

  Några berömda YouTube-stjärnor ska tävla mot sina likar på den här dödliga arenan. Delta i kampen och se om du kan krossa de galna kändisarna i det här roliga skjutspelet i 3D för flera spelare.

 • Cleopatra: Real Haircuts
  Spela
  Cleopatra: Real Haircuts
  Spelat 641 gånger

  En av Egyptens största ledare söker efter ett helt nytt utseende. Kan du hjälpa henne att designa en riktigt adelsfrisyr i detta makeover spel för tjejer? Hon låter håret växa vilt så att du måste trimma hennes lockar och färga dem i en eller flera nya färger. Ge Cleopatra en cool frisyr som kommer att imponera på hela hennes imperium, och välj några fantastiska accessoarer till henne också.

 • Pele Soccer Legend
  Spela
  Pele Soccer Legend
  Spelat 624 gånger

  Pele Soccer Legend

 • Magical Kicks
  Spela
  Magical Kicks
  Spelat 605 gånger

  Det krävs mer än en magisk fot för att lista ut var den här bollen hamnar.

 • Kändis: OOTD
  Spela
  Kändis: OOTD
  Spelat 603 gånger

  Denna kändis har en oerhört upptagen vecka framför sig och hon har dåligt med idéer om vad hon ska ha på sig. Kan du lägga ihop några av dagens kläder till henne, och snabbt, i detta klä upp spel för tjejer? Hon behöver kläder som är perfekta för ett event på röda mattan på onsdagskvällen, och några coola kläder för en kväll på hennes favoritklubbar på fredag.

 • Känsidpar mål
  Spela
  Känsidpar mål
  Spelat 582 gånger

  Detta kända par har haft några problem nyligen. Kan du hjälpa dem att få sitt förhållande tillbaka på rätt spår i detta romantiska onlinespel? Välj några bra kläder för dem, hjälp dem att skapa några fantastiska sociala medier, och mer!

 • Kändisar: Elegant bröllopsklänning
  Spela
  Kändisar: Elegant bröllopsklänning
  Spelat 566 gånger

  De här två berömda kändisarna gör sig redo för bröllopsdagen. Kan du hjälpa dem båda att uppnå det perfekta utseendet i detta onlinebaserade kläd- och brudspel? De har ingen aning om vilka klänningar de ska välja, eller vilken typ av smink som passar.