Svåra Spel

 • Wolf Simulator: Wild Animals 3D
  Spela
  Wolf Simulator: Wild Animals 3D
  Spelat 2534 gånger

  Livet är ganska hårt om du är en varg i den här farliga skogen. Som tur är finns det en bondgård eller två i närheten, som alla passar perfekt för en attack, och de har massor av läckra djur du kan jaga. Kan du samla in en massa kött och mynt till dina hungriga vargungar som gnyr i varghålan medan du kämpar för livet i detta 3D-simuleringsspel?

 • Grindcraft Remasterized
  Spela
  Grindcraft Remasterized
  Spelat 8587 gånger

  Du kan bygga alla sorters saker, soldater och mycket mer i detta fantastiska simuleringsspel. Hantera dina resurser noggrant medan du skapar helt nya världar.

 • Parkour Go 2
  Spela
  Parkour Go 2
  Spelat 827 gånger

  Den här staden är din lekplats! Spurta, hoppa och klättra över de högsta byggnaderna i detta fantastiska onlinespel. Om du någon gång velat njuta av den spänning som parkour innebär utan att riskera allvarliga skador har du chansen här!

 • Vex 4
  Spela
  Vex 4
  Spelat 12514 gånger

  Välkommen tillbaka till en av världens mest intensiva labyrinter. Kommer du att nå alla kontrollpunkter i detta storslagna actionspel? Du måste hålla utkik efter allt från rörliga plattformar till bottenlösa avgrunder!

 • Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spela
  Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spelat 4392 gånger

  Alla dessa kända videomemes och tv-serier vet inte vad som slog dem när Troll Face dyker upp! Följ med den beryktade prankstern medan han och hans vänner plågar några av dina favoritkaraktärer i detta helt galna onlinespel. Kommer du att kunna lösa alla pussel och komma förbi alla de konstiga och vilda utmaningarna som väntar på dig?

 • The Worlds Hardest Game
  Spela
  The Worlds Hardest Game
  Spelat 11984 gånger

  Världens svåraste spel? Det måste du kolla in, eller hur?

 • Studsskott
  Spela
  Studsskott
  Spelat 7072 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen i rörelse i detta spännande sportspel? Gå till planen och sätt bollen i korgen så många gånger du kan. Men du måste använda ett unikt studsskott, och inga trepoängare är tillåtna!

 • Extreme Car Stunt 3D
  Spela
  Extreme Car Stunt 3D
  Spelat 703 gånger

  You can be as extreme as you want to be in this 3D driving game. Jump behind the wheel of an awesome vehicle and get ready to perform all sorts of cool stunts. You can drive a rally car, a muscle car, or a cop car. Ever better, each one is indestructible!

 • Sommarpussel
  Spela
  Sommarpussel
  Spelat 5106 gånger

  Även om vädret utomhus inte är så trevligt, kan du fortfarande fira sommaren med det här pusselspelet. Njut av några vackra bilder på blommor, solnedgångar och mycket mer medan du sätter samman dem.

 • 2048
  Spela
  2048
  Spelat 10035 gånger

  Hur länge kan du fortsätta i detta intensiva matte- och pusselspel? Försök att pressa in så många av de här numrerade blocken i rutnätet som möjligt medan de sakta men säkert tillsammans utgör 2048. När du har slut på utrymme är spelet över!

 • Uppför backen hårda hjul
  Spela
  Uppför backen hårda hjul
  Spelat 1009 gånger

  Spåren i varje nivå av detta körspel är kantande med massor av fantastiska saker. Sätt dig bakom en monstertrucks ratt och kör direkt över fraktbehållare, gamla skolbussar och mycket mer. Kommer du att ta dig till mållinjen eller göra ett stort misstag som kommer att leda till att din truck exploderar? Det är dags att ta reda på det!

 • Galen bilracing
  Spela
  Galen bilracing
  Spelat 112 gånger

  Förbered dig på några helt storslagna lopp i detta originella onlinespel! Här kommer du att få köra tillsammans med några av de största och värsta bilarna i en till synes oändlig öken. Kommer du att kunna ta dig förbi dem medan du far genom de olika slingorna och slungar din bil från ramperna? Passa på att uppgradera den mellan tävlingarna, med metalltaggar och andra fenomenala funktioner.

 • Kubpussel i 3D
  Spela
  Kubpussel i 3D
  Spelat 2057 gånger

  Kombinationspusslet i 3D som var superpopulärt på 80-talet är nu tillbaka! Hur snabbt kan du matcha alla dess färgade kuber i detta utmanande onlinespel?

 • ScaryMaze.io
  Spela
  ScaryMaze.io
  Spelat 1824 gånger

  Hur stadig är du på handen när du ställs inför ett spel där du straffas om du nuddar väggarna? Ta reda på det i Läskig labyrint!

 • Stickman Hook
  Spela
  Stickman Hook
  Spelat 4634 gånger

  Följ med den här pinngubben på ett högflygande äventyr! Kan du se till att han är säker medan han svingar omkring med hjälp av sin superhäftiga krok?

 • Kawairun 2
  Spela
  Kawairun 2
  Spelat 3739 gånger

  Kana, rulla, sväva och hoppa dig i mål!

 • 2048: muffins
  Spela
  2048: muffins
  Spelat 508 gånger

  Hur länge kan du fortsätta slå samman dessa läckra muffins? Spelplanen fylls snabbt i detta utmanande pusselspel. Det kommer att bli alltmer trångt om plats i takt med varje drag du gör. Gör ditt bästa för att hålla jämna steg med alla muffins medan de multiplicerar sig!

 • Omöjligt quiz
  Spela
  Omöjligt quiz
  Spelat 9986 gånger

  Försök att klara detta quiz genom att svara rätt på alla frågor. Så enkelt är det ... eller?

 • 2048
  Spela
  2048
  Spelat 14818 gånger

  Denna bedrägligt enkla numeriska utmaning sopar rent interwebben. Kan du lösa den?

 • Dumma sätt att dö på: Zanys sjukhus
  Spela
  Dumma sätt att dö på: Zanys sjukhus
  Spelat 806 gånger

  Var och en av dessa galna figurer måste hantera en nödsituation. Kan du komma på vad som är fel med dem i detta snurriga sjukvårdssimuleringsspel? Några av dem har inte nöjt sig med att svälja trumpeter, utan dessutom slukat bowlingklot!

 • Endless Lake
  Spela
  Endless Lake
  Spelat 8913 gånger

  Kan du ta dig över utan att falla ned i den ändlösa sjön? Försök att slå din egen tid i varje ny omgång. Men skynda dig, klockan tickar! Spela det här roliga gratisspelet nu!

 • Isaacs äventyr
  Spela
  Isaacs äventyr
  Spelat 664 gånger

  Isaac har en riktigt dålig dag. Hans mamma är helt galen. Och det finns en grotta under hans säng.

 • Couch 2048
  Spela
  Couch 2048
  Spelat 561 gånger

  Kan du hålla jämn takt med alla kuddar som faller på soffan i det här mobilspelet? Alla kuddar har ett nummer. Matcha ihop dem med liknande kuddar för att skapa gigantiska kuddar.

 • Meat Boy
  Spela
  Meat Boy
  Spelat 62 gånger

  Det är en farlig värld där ute för pojkar av kött …

 • The Impossible Quiz 2
  Spela
  The Impossible Quiz 2
  Spelat 948 gånger
  Dit is de onmogelijke quiz... en die heet niet voor niets zo!
 • Ge upp 2
  Spela
  Ge upp 2
  Spelat 164 gånger

  Du kommer aldrig att ta dig levande ut ur den här livsfarliga anläggningen. Det är nog lika bra att du ger upp direkt.

 • Epic Boss Fighter 2
  Spela
  Epic Boss Fighter 2
  Spelat 128 gånger

  Ingen tid att vila! Ännu ett gäng jättemonster har kommit för att härja och förstöra!

 • Whack the Serial Killer
  Spela
  Whack the Serial Killer
  Spelat 224 gånger

  En grym seriemördare terroriserar den här lilla stan, och han dödade nyss den här tjejens pojkvän! Nu är hon bunden till en stol i hans hemliga tillhåll. Som tur är finns här en massa dödliga vapen. Kan du hjälpa henne att rymma och lära honom vem som bestämmer i detta rafflande peka-och-klicka-spel? Det finns 20 olika sätt på vilka hon kan besegra den här skoningslösa mördaren en gång för alla!

 • Hoppande ljus
  Spela
  Hoppande ljus
  Spelat 67 gånger

  Rädda ljusbollen från att slockna i en svart avgrund. Styr bollen framåt på gröna block. Sätt din reaktionsförmåga på prov i det här roliga arkadspelet!

 • Galna maskiner
  Spela
  Galna maskiner
  Spelat 36 gånger

  Återigen är det en underbar dag i detta kungarike i himlen. Tyvärr är en armé av galna maskiner beslutsamma att förstöra varje stad i detta fantastiska actionspel. Nu är det upp till dig och din flygande clobber contraption att eliminera dem. Mellan dina strider, med allt från motorsågskopplare till flytande kanoner, kan du uppgradera ditt fordon med coolare vapen och funktioner.

 • Fläskhelvetet
  Spela
  Fläskhelvetet
  Spelat 51 gånger

  Några små grisar gick på marknaden, och några små grisar gick hem. Tyvärr har den här grisen precis upptäckt att hon är i efterlivet! Kan du hjälpa henne att komma tillbaka till landet för de levande i detta konstiga och äventyrliga äventyrsspel? Hon kommer att behöva samla massor av drycker, och undvika många fiender under hennes bisarra resa.

 • Blitz Breaker
  Spela
  Blitz Breaker
  Spelat 182 gånger

  Undvik fällor och samla ihop nycklar och mynt på väg mot utgången på varje nivå i det här spännande spelet. Du måste vara snabb!

 • Flyga med rep
  Spela
  Flyga med rep
  Spelat 6350 gånger

  Flyg över hustaken i de här häftiga städerna. Hur långt kan du komma?

 • Fotbollsmästare 2018
  Spela
  Fotbollsmästare 2018
  Spelat 230 gånger

  Den här lilla vargen är fast besluten att ta sitt fotbollslag hela vägen till VM. Han kommer definitivt att behöva din hjälp i detta gulliga sportspel. Kan du hjälpa honom att sparka på bollen vid precis rätt ögonblick medan han springer över planen?

 • Hitta tjuven
  Spela
  Hitta tjuven
  Spelat 346 gånger

  Det finns en tjuv på den här populära nattklubben och det är upp till dig att fånga honom innan alla på dansgolvet blir rädda! Kan du sparka ut tjuven innan han stjäl från tre av dina kunder? Du måste hitta ledtrådar medan du håller utkik efter brottslingen.

 • Snurrande pistolen online
  Spela
  Snurrande pistolen online
  Spelat 56 gånger

  Denna snurrande pistolen är definitivt svår att hantera! Kan du använda den för att skjuta alla de rätta målen i detta mycket utmanande actionspel? Du måste slå de gula samtidigt som du undviker de röda.