Svåra Spel

 • 2048
  Spela
  2048
  Spelat 13291 gånger

  Denna bedrägligt enkla numeriska utmaning sopar rent interwebben. Kan du lösa den?

 • The Worlds Hardest Game
  Spela
  The Worlds Hardest Game
  Spelat 11675 gånger

  Världens svåraste spel? Det måste du kolla in, eller hur?

 • Omöjligt quiz
  Spela
  Omöjligt quiz
  Spelat 9845 gånger

  Försök att klara detta quiz genom att svara rätt på alla frågor. Så enkelt är det ... eller?

 • Vex 4
  Spela
  Vex 4
  Spelat 8880 gånger

  Välkommen tillbaka till en av världens mest intensiva labyrinter. Kommer du att nå alla kontrollpunkter i detta storslagna actionspel? Du måste hålla utkik efter allt från rörliga plattformar till bottenlösa avgrunder!

 • 2048
  Spela
  2048
  Spelat 7070 gånger

  Hur länge kan du fortsätta i detta intensiva matte- och pusselspel? Försök att pressa in så många av de här numrerade blocken i rutnätet som möjligt medan de sakta men säkert tillsammans utgör 2048. När du har slut på utrymme är spelet över!

 • Grindcraft Remasterized
  Spela
  Grindcraft Remasterized
  Spelat 6831 gånger

  Du kan bygga alla sorters saker, soldater och mycket mer i detta fantastiska simuleringsspel. Hantera dina resurser noggrant medan du skapar helt nya världar.

 • Studsskott
  Spela
  Studsskott
  Spelat 6531 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen i rörelse i detta spännande sportspel? Gå till planen och sätt bollen i korgen så många gånger du kan. Men du måste använda ett unikt studsskott, och inga trepoängare är tillåtna!

 • Flyga med rep
  Spela
  Flyga med rep
  Spelat 6350 gånger

  Flyg över hustaken i de här häftiga städerna. Hur långt kan du komma?

 • Stickman Hook
  Spela
  Stickman Hook
  Spelat 4338 gånger

  Följ med den här pinngubben på ett högflygande äventyr! Kan du se till att han är säker medan han svingar omkring med hjälp av sin superhäftiga krok?

 • Enhörning 2048
  Spela
  Enhörning 2048
  Spelat 4136 gånger

  Hur många magiska djur krävs för att skapa en enhörning? Det är ett mysterium som du kan lösa i det här tokiga och helvilda pusselspelet. Länka samman kycklingar, grisar, apor och mycket mer tills du skapar en förtrollande springare.

 • Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spela
  Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spelat 4040 gånger

  Alla dessa kända videomemes och tv-serier vet inte vad som slog dem när Troll Face dyker upp! Följ med den beryktade prankstern medan han och hans vänner plågar några av dina favoritkaraktärer i detta helt galna onlinespel. Kommer du att kunna lösa alla pussel och komma förbi alla de konstiga och vilda utmaningarna som väntar på dig?

 • Kawairun 2
  Spela
  Kawairun 2
  Spelat 3643 gånger

  Kana, rulla, sväva och hoppa dig i mål!

 • Fri som en varg: 3D-simulator
  Spela
  Fri som en varg: 3D-simulator
  Spelat 1804 gånger

  Livet är ganska hårt om du är en varg i den här farliga skogen. Som tur är finns det en bondgård eller två i närheten, som alla passar perfekt för en attack, och de har massor av läckra djur du kan jaga. Kan du samla in en massa kött och mynt till dina hungriga vargungar som gnyr i varghålan medan du kämpar för livet i detta 3D-simuleringsspel?

 • Kubpussel i 3D
  Spela
  Kubpussel i 3D
  Spelat 1731 gånger

  Kombinationspusslet i 3D som var superpopulärt på 80-talet är nu tillbaka! Hur snabbt kan du matcha alla dess färgade kuber i detta utmanande onlinespel?

 • ScaryMaze.io
  Spela
  ScaryMaze.io
  Spelat 1696 gånger

  Hur stadig är du på handen när du ställs inför ett spel där du straffas om du nuddar väggarna? Ta reda på det i Läskig labyrint!

 • Stickman Boost
  Spela
  Stickman Boost
  Spelat 1641 gånger

  Den här streckgubben försöker överleva på alla livsfarliga hinderbanor i det här actionspelet. De är fulla med dödliga hål, snurrande sågblad och supervassa spikar och han behöver din hjälp med att hålla sig säker när han försöker ta sig till alla mållinjer.

 • Dödligt uppdrag
  Spela
  Dödligt uppdrag
  Spelat 1310 gånger

  Det krävs en krigare med förmågan att smyga för att oskadliggöra de här uppmärksamma vakterna …

 • Färgutmaning
  Spela
  Färgutmaning
  Spelat 1233 gånger

  Den här studsbollen håller verkligen igång! Men kan du förhindra att den kraschar in i de färgstarka hindren? Gör ditt bästa för att hålla bollen säker i det här roliga och utmanande pusselspelet.

 • Mahjong Real
  Spela
  Mahjong Real
  Spelat 1119 gånger

  Denna onlineversion av det omtyckta brädspelet kommer att ge dig en riktig utmaning. Håll ett öga på klockan medan du försöker matcha alla brickor så snabbt du kan.

 • Color Swap
  Spela
  Color Swap
  Spelat 1075 gånger

  Vart är den här bollen på väg? Uppåt! Kan du hålla den i ständig rörelse medan den närmar sig sitt mål i detta utmanande pusselspel? Du måste hålla ett öga på de föränderliga färgerna medan du försöker få den att ta sig förbi varje hinder.

 • Passa in den i väggen
  Spela
  Passa in den i väggen
  Spelat 1073 gånger

  Kan du få var och en av dessa former att passa genom hålen i alla dessa väggar? De kommer att påskynda en rörlig ramp, så du måste agera fort i det här online-actionspelet.

 • Slå samman 2048
  Spela
  Slå samman 2048
  Spelat 916 gånger

  Kan du lägga ihop alla sifferrutor? Bestäm var de ska placeras på spelplanen i det här utmanande pusselspelet. Men var smart när du väljer varje plats. Några feldrag och spelet är över!

 • Apple Shooter: Remastered
  Spela
  Apple Shooter: Remastered
  Spelat 900 gånger

  Ett av världens farligaste stunttrick har återvänt i detta omgjorda actionspel. Rikta försiktigt din båge och se om du kan skjuta bort äpplet från din virtuella väns huvud. Ett enda misstag kan såra honom ordentligt!

 • The Impossible Quiz 2
  Spela
  The Impossible Quiz 2
  Spelat 893 gånger

  Dit is de onmogelijke quiz... en die heet niet voor niets zo!

 • Dumma sätt att dö på: Zanys sjukhus
  Spela
  Dumma sätt att dö på: Zanys sjukhus
  Spelat 714 gånger

  Var och en av dessa galna figurer måste hantera en nödsituation. Kan du komma på vad som är fel med dem i detta snurriga sjukvårdssimuleringsspel? Några av dem har inte nöjt sig med att svälja trumpeter, utan dessutom slukat bowlingklot!

 • Uppför backen hårda hjul
  Spela
  Uppför backen hårda hjul
  Spelat 656 gånger

  Spåren i varje nivå av detta körspel är kantande med massor av fantastiska saker. Sätt dig bakom en monstertrucks ratt och kör direkt över fraktbehållare, gamla skolbussar och mycket mer. Kommer du att ta dig till mållinjen eller göra ett stort misstag som kommer att leda till att din truck exploderar? Det är dags att ta reda på det!

 • Rörmokare i storstan
  Spela
  Rörmokare i storstan
  Spelat 627 gånger

  Alla dessa rör i denna gamla byggnad i New York är huller om buller! Res till den här virtuella versionen av New York så fort du kan, i det här onlinebaserade pusselspelet. Kan du koppla ihop rören i rätt ordning medan du tar dig igenom varje utmanande nivå? Vattnet slås på vilken sekund som helst nu, så du måste jobba snabbt!

 • Isaacs äventyr
  Spela
  Isaacs äventyr
  Spelat 624 gånger

  Isaac har en riktigt dålig dag. Hans mamma är helt galen. Och det finns en grotta under hans säng.

 • Svart
  Spela
  Svart
  Spelat 577 gånger

  Allt återgår till svart i detta knepiga pusselspel. Kan du se till att varje nivå blir lika svart som en månlös natt? Ta reda på om du kan klura ut lösningen på varje scenario när du tar dig genom dessa svagt upplysta nivåer.

 • Programmet måste fortsätta
  Spela
  Programmet måste fortsätta
  Spelat 561 gånger

  Martin är en populär programledare på tv och han letar efter en ny assistent. Tror du att du är rätt person för jobbet i detta hitta-föremål-spel? Om du svarar ja, måste du hitta alla de saknade föremålen som väntar på dig i hans studio.

 • Extreme Car Stunt 3D
  Spela
  Extreme Car Stunt 3D
  Spelat 542 gånger

  You can be as extreme as you want to be in this 3D driving game. Jump behind the wheel of an awesome vehicle and get ready to perform all sorts of cool stunts. You can drive a rally car, a muscle car, or a cop car. Ever better, each one is indestructible!

 • 2048 Väx upp
  Spela
  2048 Väx upp
  Spelat 536 gånger

  Hinner du med alla små barn på dessa brickor? Matcha ihop dem så att de växer upp i det här unika och utmanande pusselspelet.

 • Couch 2048
  Spela
  Couch 2048
  Spelat 518 gånger

  Kan du hålla jämn takt med alla kuddar som faller på soffan i det här mobilspelet? Alla kuddar har ett nummer. Matcha ihop dem med liknande kuddar för att skapa gigantiska kuddar.

 • Mountain Hop
  Spela
  Mountain Hop
  Spelat 512 gånger

  Den rosa kaninen har nått upp toppen. Nu kommer den svåra biten – att ta sig ner igen utan att bli mosad!

 • Parkour Go 2
  Spela
  Parkour Go 2
  Spelat 511 gånger

  Den här staden är din lekplats! Spurta, hoppa och klättra över de högsta byggnaderna i detta fantastiska onlinespel. Om du någon gång velat njuta av den spänning som parkour innebär utan att riskera allvarliga skador har du chansen här!

 • Rullo
  Spela
  Rullo
  Spelat 468 gånger

  Kan du få alla siffrorna att gå jämnt upp i det här utmanande mattespelet? Ta en titt på rutnäten på varje nivå. Kan du räkna ut vilka siffror som ska väljas för att de ska bli den summa som står längs med kanterna?