Svåra Spel

 • Fri som en varg: 3D-simulator
  Spela
  Fri som en varg: 3D-simulator
  Spelat 2263 gånger

  Livet är ganska hårt om du är en varg i den här farliga skogen. Som tur är finns det en bondgård eller två i närheten, som alla passar perfekt för en attack, och de har massor av läckra djur du kan jaga. Kan du samla in en massa kött och mynt till dina hungriga vargungar som gnyr i varghålan medan du kämpar för livet i detta 3D-simuleringsspel?

 • Grindcraft Remasterized
  Spela
  Grindcraft Remasterized
  Spelat 7840 gånger

  Du kan bygga alla sorters saker, soldater och mycket mer i detta fantastiska simuleringsspel. Hantera dina resurser noggrant medan du skapar helt nya världar.

 • Kubpussel i 3D
  Spela
  Kubpussel i 3D
  Spelat 1962 gånger

  Kombinationspusslet i 3D som var superpopulärt på 80-talet är nu tillbaka! Hur snabbt kan du matcha alla dess färgade kuber i detta utmanande onlinespel?

 • Vex 4
  Spela
  Vex 4
  Spelat 11711 gånger

  Välkommen tillbaka till en av världens mest intensiva labyrinter. Kommer du att nå alla kontrollpunkter i detta storslagna actionspel? Du måste hålla utkik efter allt från rörliga plattformar till bottenlösa avgrunder!

 • Parkour Go 2
  Spela
  Parkour Go 2
  Spelat 680 gånger

  Den här staden är din lekplats! Spurta, hoppa och klättra över de högsta byggnaderna i detta fantastiska onlinespel. Om du någon gång velat njuta av den spänning som parkour innebär utan att riskera allvarliga skador har du chansen här!

 • Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spela
  Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spelat 4240 gånger

  Alla dessa kända videomemes och tv-serier vet inte vad som slog dem när Troll Face dyker upp! Följ med den beryktade prankstern medan han och hans vänner plågar några av dina favoritkaraktärer i detta helt galna onlinespel. Kommer du att kunna lösa alla pussel och komma förbi alla de konstiga och vilda utmaningarna som väntar på dig?

 • Mountain Hop
  Spela
  Mountain Hop
  Spelat 693 gånger

  Den rosa kaninen har nått upp toppen. Nu kommer den svåra biten – att ta sig ner igen utan att bli mosad!

 • 2048
  Spela
  2048
  Spelat 9608 gånger

  Hur länge kan du fortsätta i detta intensiva matte- och pusselspel? Försök att pressa in så många av de här numrerade blocken i rutnätet som möjligt medan de sakta men säkert tillsammans utgör 2048. När du har slut på utrymme är spelet över!

 • Color Swap
  Spela
  Color Swap
  Spelat 1258 gånger

  Vart är den här bollen på väg? Uppåt! Kan du hålla den i ständig rörelse medan den närmar sig sitt mål i detta utmanande pusselspel? Du måste hålla ett öga på de föränderliga färgerna medan du försöker få den att ta sig förbi varje hinder.

 • Dumma sätt att dö på: Zanys sjukhus
  Spela
  Dumma sätt att dö på: Zanys sjukhus
  Spelat 803 gånger

  Var och en av dessa galna figurer måste hantera en nödsituation. Kan du komma på vad som är fel med dem i detta snurriga sjukvårdssimuleringsspel? Några av dem har inte nöjt sig med att svälja trumpeter, utan dessutom slukat bowlingklot!

 • Studsskott
  Spela
  Studsskott
  Spelat 6934 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen i rörelse i detta spännande sportspel? Gå till planen och sätt bollen i korgen så många gånger du kan. Men du måste använda ett unikt studsskott, och inga trepoängare är tillåtna!

 • The Worlds Hardest Game
  Spela
  The Worlds Hardest Game
  Spelat 11896 gånger

  Världens svåraste spel? Det måste du kolla in, eller hur?

 • ScaryMaze.io
  Spela
  ScaryMaze.io
  Spelat 1796 gånger

  Hur stadig är du på handen när du ställs inför ett spel där du straffas om du nuddar väggarna? Ta reda på det i Läskig labyrint!

 • Uppför backen hårda hjul
  Spela
  Uppför backen hårda hjul
  Spelat 857 gånger

  Spåren i varje nivå av detta körspel är kantande med massor av fantastiska saker. Sätt dig bakom en monstertrucks ratt och kör direkt över fraktbehållare, gamla skolbussar och mycket mer. Kommer du att ta dig till mållinjen eller göra ett stort misstag som kommer att leda till att din truck exploderar? Det är dags att ta reda på det!

 • Galen bilracing
  Spela
  Galen bilracing
  Spelat 112 gånger

  Förbered dig på några helt storslagna lopp i detta originella onlinespel! Här kommer du att få köra tillsammans med några av de största och värsta bilarna i en till synes oändlig öken. Kommer du att kunna ta dig förbi dem medan du far genom de olika slingorna och slungar din bil från ramperna? Passa på att uppgradera den mellan tävlingarna, med metalltaggar och andra fenomenala funktioner.

 • Extreme Car Stunt 3D
  Spela
  Extreme Car Stunt 3D
  Spelat 664 gånger

  You can be as extreme as you want to be in this 3D driving game. Jump behind the wheel of an awesome vehicle and get ready to perform all sorts of cool stunts. You can drive a rally car, a muscle car, or a cop car. Ever better, each one is indestructible!

 • Smarta siffror 2048
  Spela
  Smarta siffror 2048
  Spelat 338 gånger

  Kan du nå högsta möjliga summa i detta intensiva matte- och pusselspel? Lägg ihop de numrerade rutorna så fort du kan.

 • Omöjligt quiz
  Spela
  Omöjligt quiz
  Spelat 9960 gånger

  Försök att klara detta quiz genom att svara rätt på alla frågor. Så enkelt är det ... eller?

 • Stickman Boost
  Spela
  Stickman Boost
  Spelat 1766 gånger

  Den här streckgubben försöker överleva på alla livsfarliga hinderbanor i det här actionspelet. De är fulla med dödliga hål, snurrande sågblad och supervassa spikar och han behöver din hjälp med att hålla sig säker när han försöker ta sig till alla mållinjer.

 • 2048: muffins
  Spela
  2048: muffins
  Spelat 480 gånger

  Hur länge kan du fortsätta slå samman dessa läckra muffins? Spelplanen fylls snabbt i detta utmanande pusselspel. Det kommer att bli alltmer trångt om plats i takt med varje drag du gör. Gör ditt bästa för att hålla jämna steg med alla muffins medan de multiplicerar sig!

 • Stickman Hook
  Spela
  Stickman Hook
  Spelat 4558 gånger

  Följ med den här pinngubben på ett högflygande äventyr! Kan du se till att han är säker medan han svingar omkring med hjälp av sin superhäftiga krok?

 • Jaywalking Legends
  Spela
  Jaywalking Legends
  Spelat 162 gånger

  Att använda en crosswalk och titta på båda vägarna kommer inte nödvändigtvis att hindra dig från att krocka med en bil eller en buss i detta underliga och vilda 3D-actionspel. Följ med alla dessa orädda karaktärer när de försöker att undvika trafik och försöker att komma till jobbet, dricka kaffe i sitt favoritkafé, och mycket mer!

 • Endless Lake
  Spela
  Endless Lake
  Spelat 8872 gånger

  Kan du ta dig över utan att falla ned i den ändlösa sjön? Försök att slå din egen tid i varje ny omgång. Men skynda dig, klockan tickar! Spela det här roliga gratisspelet nu!

 • Apple Shooter: Remastered
  Spela
  Apple Shooter: Remastered
  Spelat 942 gånger

  Ett av världens farligaste stunttrick har återvänt i detta omgjorda actionspel. Rikta försiktigt din båge och se om du kan skjuta bort äpplet från din virtuella väns huvud. Ett enda misstag kan såra honom ordentligt!

 • Enhörning 2048
  Spela
  Enhörning 2048
  Spelat 4219 gånger

  Hur många magiska djur krävs för att skapa en enhörning? Det är ett mysterium som du kan lösa i det här tokiga och helvilda pusselspelet. Länka samman kycklingar, grisar, apor och mycket mer tills du skapar en förtrollande springare.

 • Give Up
  Spela
  Give Up
  Spelat 34 gånger

  Få som stiger in i den här testkammaren överlever dess faror. Är du en överlevare?

 • 2048
  Spela
  2048
  Spelat 14645 gånger

  Denna bedrägligt enkla numeriska utmaning sopar rent interwebben. Kan du lösa den?

 • Kawairun 2
  Spela
  Kawairun 2
  Spelat 3686 gånger

  Kana, rulla, sväva och hoppa dig i mål!

 • Whack the Serial Killer
  Spela
  Whack the Serial Killer
  Spelat 221 gånger

  En grym seriemördare terroriserar den här lilla stan, och han dödade nyss den här tjejens pojkvän! Nu är hon bunden till en stol i hans hemliga tillhåll. Som tur är finns här en massa dödliga vapen. Kan du hjälpa henne att rymma och lära honom vem som bestämmer i detta rafflande peka-och-klicka-spel? Det finns 20 olika sätt på vilka hon kan besegra den här skoningslösa mördaren en gång för alla!

 • The Impossible Quiz 2
  Spela
  The Impossible Quiz 2
  Spelat 937 gånger

  Dit is de onmogelijke quiz... en die heet niet voor niets zo!

 • Isaacs äventyr
  Spela
  Isaacs äventyr
  Spelat 624 gånger

  Isaac har en riktigt dålig dag. Hans mamma är helt galen. Och det finns en grotta under hans säng.

 • Ge upp 2
  Spela
  Ge upp 2
  Spelat 164 gånger

  Du kommer aldrig att ta dig levande ut ur den här livsfarliga anläggningen. Det är nog lika bra att du ger upp direkt.

 • Couch 2048
  Spela
  Couch 2048
  Spelat 530 gånger

  Kan du hålla jämn takt med alla kuddar som faller på soffan i det här mobilspelet? Alla kuddar har ett nummer. Matcha ihop dem med liknande kuddar för att skapa gigantiska kuddar.

 • Epic Boss Fighter 2
  Spela
  Epic Boss Fighter 2
  Spelat 128 gånger

  Ingen tid att vila! Ännu ett gäng jättemonster har kommit för att härja och förstöra!

 • QWOP
  Spela
  QWOP
  Spelat 127 gånger

  Spring så långt du kan på löpbanan. Använd QWOP-tangenterna för att styra löparens ben och ha det så kul!

 • Epic Boss Fighter
  Spela
  Epic Boss Fighter
  Spelat 88 gånger

  Nu är det slut med att stå där med mössan i hand. Det är dags att slå tillbaka ...