• Betsy pysslar: sandmålning
  Spela
  Betsy pysslar: sandmålning
  Spelat 3698 gånger

  Ta på dig baddräkten, smörj in lite solskyddskräm och släpp lös din kreativitet i Betsys studio.

 • Prinsessans fotläkare
  Spela
  Prinsessans fotläkare
  Spelat 3387 gånger

  Åh nej! Den här prinsessan har skadat sin fot. För att strö salt i såren har den dessutom blivit infekterad. Vi måste ta henne till en fotläkare och hjälpa henne att behandla skadan i detta sjukvårdssimuleringsspel. När du är klar, kan du följa med henne när hon ska välja ut några nya skor och accessoarer.

 • Glasspannkaka
  Spela
  Glasspannkaka
  Spelat 2437 gånger

  Det kanske låter lite märkligt men glass och pannkakor passar verkligen bra ihop. Du kan lära dig hur du bakar denna fantastiska och supersmaskiga efterrätt i detta onlinebaserade bakspel. Du kommer att få anvisningar steg för steg i receptet.

 • Emmas fotbehandling
  Spela
  Emmas fotbehandling
  Spelat 1752 gånger

  Emma skadade sig när hon spelade tennis tidigare i eftermiddags. Hon väntar på dig på vårdcentralen. Kan du behandla hennes skador och få henne att må bättre i detta gulliga sjukvårdssimuleringsspel?

 • Pizzautmaning
  Spela
  Pizzautmaning
  Spelat 1684 gånger

  Kan du blanda samman och göra var och en av dessa pizzor? Vissa av dem är ganska utmanande med en massa garnityr. Gör ditt yttersta för att göra flera pizzor som är supersmaskiga i detta roliga matlagningsspel.

 • Glassmunk
  Spela
  Glassmunk
  Spelat 1631 gånger

  Munkar fungerar faktiskt ganska bra med glass. Du kan lära dig att blanda dem med det recept som du hittar i detta läckra matlagningsspel. Bara stig in i detta virtuella kök så följer vi dig varje steg på vägen.

 • Prinsessorna bakar: Tårttävling
  Spela
  Prinsessorna bakar: Tårttävling
  Spelat 1460 gånger

  De här två prinsessorna deltar i en fantastisk bakningstävling. De ska båda göra en tårta, men de måste välja den perfekta outfiten först. Kan du hjälpa dem att bestämma vad de ska ha på sig innan de går till köket i detta kläd- och matlagningsspel?

 • Laga en gullig bil
  Spela
  Laga en gullig bil
  Spelat 1436 gånger

  Den här bilen är väldigt gullig ... eller brukade åtminstone vara det. Just nu är den i riktigt dåligt skick. Kan du reparera bilens skador, tvätta den och mycket mer i detta onlinebaserade simuleringsspel?

 • Prinsessornas magiska drinkar
  Spela
  Prinsessornas magiska drinkar
  Spelat 1363 gånger

  Dessa två trendiga kungligheter älskar enhörningskaffe och andra magiska drinkar. De vill göra några hemma och du kan hjälpa till att förbereda dem i det här kläder- och designspelet. Du kan dekorera deras koppar och följa med dem på en makeover medan de väljer nya frisyrer och utstyrslar som är helt förtrollande.

 • Inred klassrum
  Spela
  Inred klassrum
  Spelat 1363 gånger

  Lektionen börjar snart, så dekorera ditt klassrum så att studenterna blir inspirerade!

 • Prinsessorna på dejt
  Spela
  Prinsessorna på dejt
  Spelat 1033 gånger

  De här tre prinsessorna fick nyss en massa sms. Deras pojkvänner vill bjuda ut dem på dejt ikväll! De har inte mycket tid att göra sig i ordning i detta klädspel. Kan du hjälpa dem att snabbt fixa till deras hår och välja ut perfekta outfits? Deras pojkvänner kommer vilket ögonblick som helst!

 • My Xmas Room
  Spela
  My Xmas Room
  Spelat 1026 gånger

  Kom i julstämning med den här specialutgåvan av det bästa inredningsspelet!

 • Nytt skolår med nya naglar
  Spela
  Nytt skolår med nya naglar
  Spelat 1014 gånger

  Ett nytt skolår börjar snart och de tre prinsessorna vill ha en fantastisk manikyr. Kan du fixa deras naglar riktigt snabbt i detta onlinespel? Du kan välja mellan många olika typer av nagellack och bestämma ifall prinsessorna även borde bära några coola ringar!

 • Ellen: livsstilsfotograf
  Spela
  Ellen: livsstilsfotograf
  Spelat 1012 gånger

  Ellens livsstilsblogg börjar verkligen bli populär. Hon vill snabbt ta några nya bilder som alla hennes följare kan se. Kan du följa med henne medan hon arrangerar en fotografering som kommer att lyfta fram en del av hennes bästa inredningsdesign i detta onlinespel?

 • Bästisprinsessornas roliga helgäventyr
  Spela
  Bästisprinsessornas roliga helgäventyr
  Spelat 1006 gånger

  Det är dags för de här kungliga väninnorna att åka på en semester över helgen. De är sent ut så de kan definitivt behöva dina råd medan de packar sina resväskor. Kan du hjälpa dem att bestämma vilka outfits och accessoarer som de ska ta med sig i detta kläd- och resespel?

 • Tidningsdesigner
  Spela
  Tidningsdesigner
  Spelat 1006 gånger

  Designa din egen tidning! Ska den handla om mode, musik, kändisar eller skvaller? Det bestämmer du!

 • Bästisarnas matchande tatueringar
  Spela
  Bästisarnas matchande tatueringar
  Spelat 985 gånger

  De här prinsessorna är bästa vänner, och det är därför de har bestämt sig för att skaffa matchande tatueringar. Fast det är bara tillfälliga som varar några dagar. Men vilken design ska de välja? Du kan hjälpa dem att bestämma det i detta onlinebaserade simuleringsspel.

 • My New Town
  Spela
  My New Town
  Spelat 970 gånger

  Bygg din egen by, stad eller undervattensvärld i det här roliga dekorationsspelet!

 • Prinsessan: Söt tropisk 16-års fest
  Spela
  Prinsessan: Söt tropisk 16-års fest
  Spelat 941 gånger

  Denna prinsessa håller på att fira hennes sextonårsdag. Du kan följa med henne och hennes vänner för vad som garanterat kommer att bli en oförglömlig födelsedagsfest i detta online klä-upp och designspel för tjejer. De behöver din hjälp medan de väljer några söta dekorationer och tre fantastiska outfits.

 • Beatrices överraskningsfrieri
  Spela
  Beatrices överraskningsfrieri
  Spelat 920 gånger

  Beatrices pojkvän är på väg att ställa en viktig fråga till henne i detta romantiska onlinespel! Kan du hjälpa honom att se till att allt är helt perfekt när han friar till henne? Han måste ta reda på hennes ringstorlek, besöka en helt fantastisk juvelerare och mycket mer!

 • Prinsessornas mysiga läshörna
  Spela
  Prinsessornas mysiga läshörna
  Spelat 891 gånger

  De här prinsessorna tycker alla om att läsa romaner. Därför har de bestämt sig för att lägga till ett nytt läsrum i sitt slott. De behöver verkligen dina råd i detta designspel. Kan du hjälpa dem att välja ut några bra dekorationer och bekväma möbler innan de sätter tänderna i nästa bok?

 • Min nageldesign på sociala medier
  Spela
  Min nageldesign på sociala medier
  Spelat 823 gånger

  De här tre prinsessorna vill alla dela sin nästa manikyr med sina vänner på sociala medier. Kan du hjälpa dem att måla sina naglar och välja ut några fenomenala outfits i detta onlinebaserade makeoverspel?

 • Ellie's drömaffär för mode
  Spela
  Ellie's drömaffär för mode
  Spelat 780 gånger

  Ellie har alltid velat öppna en butik som ägnas åt alla hennes favoriter inom mode. Nu gör hon sina drömmar verkliga i detta online designspel för tjejer. Hon kan dock inte göra allt på egen hand. Hon behöver din hjälp medan hon väljer boutiqueens inredning och en iögonfallande fönsterdekoration som lockar många kunder!

 • Prinsessornas födelsedagsbal
  Spela
  Prinsessornas födelsedagsbal
  Spelat 745 gånger

  Den här prinsessan fyller år och hennes väninnor har bestämt sig för att organisera en påkostad bal i hennes ära. De kan verkligen behöva din hjälp medan de slår in presenter, väljer ut några vackra klänningar att bära och mycket mer i detta kläd- och designspel.

 • Mina deisgner för vår-naglar
  Spela
  Mina deisgner för vår-naglar
  Spelat 720 gånger

  Var och en av dessa tre tonåringar vill göra något spännande med sina naglar. Kan du ge dem perfekt manikyr i detta online-makeover-spel? Du kan välja några väldigt fantastiska och okonventionella färger för naglarna, eller några riktigt coola designer också.

 • Skolprinsessorna: Designa min ryggsäck
  Spela
  Skolprinsessorna: Designa min ryggsäck
  Spelat 691 gånger

  Det är dags för de här två kungligheterna att återvända till skolbänken. De vill gärna börja sitt läsår med två skräddarsydda ryggsäckar. Kan du hjälpa dem att designa några supersöta sådana i detta onlinespel?

 • Ellie designar emoji-skor
  Spela
  Ellie designar emoji-skor
  Spelat 632 gånger

  Hjälp Ellie att designa supermoderna skor i det här roliga designspelet för tjejer. Du får vara hur kreativ du vill!

 • Inred min skönhetshörna
  Spela
  Inred min skönhetshörna
  Spelat 629 gånger

  Var och en av dessa moderiktiga tjejer inreder sin skönhetshörna. Kan du hjälpa dem att välja ut nya möbler och annan stilenlig inredning? De kan verkligen behöva dina designråd i detta onlinespel.

 • Skurkar på semester
  Spela
  Skurkar på semester
  Spelat 622 gånger

  Till och med skurkar gillar att åka på semester! Kan du hjälpa dessa ondskefulla brottsgenier att koppla av en stund, långt borta från alla sina onda planer, i detta makeover-spel? De behöver fixa till fantastiska frisyrer och skaffa kläder som är både hemska och eleganta!

 • Min fantastiska universitetsoutfit
  Spela
  Min fantastiska universitetsoutfit
  Spelat 591 gånger

  De här sex prinsessorna gör sig klara att påbörja ett nytt år på universitet. Självklart vill de se helt fenomenala ut under sina första lektionsdagar. Kan du hjälpa dem att skapa den perfekta stilen i detta onlinebaserade klädspel?

 • Elisabeths kungliga pyjamasparty
  Spela
  Elisabeths kungliga pyjamasparty
  Spelat 586 gånger

  Elisabeth är värd för ett exklusivt pyjamasparty och du är inbjuden! Följ med henne och hennes vänner under en fantastisk natt i detta kläd- och designspel. Du kan dessutom hjälpa henne att skapa inbjudningarna och välja ut några bekväma pyjamasar att bära.

 • Halloween-dekoration
  Spela
  Halloween-dekoration
  Spelat 585 gånger

  Hjälp Jinx och Minx att dekorera inför sin övernaturliga kostymfest!

 • Kindergarten Room Decoration
  Spela
  Kindergarten Room Decoration
  Spelat 583 gånger

  Skapa ditt eget perfekta sovrum, med möbler, husdjur, leksaker, snacks och mer!

 • Min bohemiska avatar
  Spela
  Min bohemiska avatar
  Spelat 557 gånger

  Vill du veta hur du skulle se ut i en helgalen bohemisk outfit? Du kan skapa din egen avatar och klä henne i massor av coola kläder i detta onlinebaserade klädspel. Träna dina modefärdigheter medan du kommer på en massa fantastiska stilar.

 • Min djärva street-outfit
  Spela
  Min djärva street-outfit
  Spelat 485 gånger

  Varför vara tråkig när du i stället kan vara modig? Kan du skapa en fenomenal street-inspirerad stil för var och en av dessa moderiktiga prinsessor i detta klädspel? Det finns massor av designer, accessoarer och mycket mer du kan välja bland.

 • Prinsessornas Photogram
  Spela
  Prinsessornas Photogram
  Spelat 389 gånger

  De här prinsessorna förbereder sig på att uppdatera sina Photogram-konton med sina allra senaste stilar. Kan du hjälpa dem att välja ut suveränt smink och precis rätt kläder innan de tar några snabba selfies i detta onlinebaserade klädspel?