• Betsy pysslar: sandmålning
  Spela
  Betsy pysslar: sandmålning
  Spelat 2858 gånger

  Ta på dig baddräkten, smörj in lite solskyddskräm och släpp lös din kreativitet i Betsys studio.

 • Glasspannkaka
  Spela
  Glasspannkaka
  Spelat 1499 gånger

  Det kanske låter lite märkligt men glass och pannkakor passar verkligen bra ihop. Du kan lära dig hur du bakar denna fantastiska och supersmaskiga efterrätt i detta onlinebaserade bakspel. Du kommer att få anvisningar steg för steg i receptet.

 • Glassmunk
  Spela
  Glassmunk
  Spelat 1388 gånger

  Munkar fungerar faktiskt ganska bra med glass. Du kan lära dig att blanda dem med det recept som du hittar i detta läckra matlagningsspel. Bara stig in i detta virtuella kök så följer vi dig varje steg på vägen.

 • Prinsessornas magiska drinkar
  Spela
  Prinsessornas magiska drinkar
  Spelat 1323 gånger

  Dessa två trendiga kungligheter älskar enhörningskaffe och andra magiska drinkar. De vill göra några hemma och du kan hjälpa till att förbereda dem i det här kläder- och designspelet. Du kan dekorera deras koppar och följa med dem på en makeover medan de väljer nya frisyrer och utstyrslar som är helt förtrollande.

 • Inred klassrum
  Spela
  Inred klassrum
  Spelat 1063 gånger

  Lektionen börjar snart, så dekorera ditt klassrum så att studenterna blir inspirerade!

 • Prinsessorna bakar: Tårttävling
  Spela
  Prinsessorna bakar: Tårttävling
  Spelat 1008 gånger

  De här två prinsessorna deltar i en fantastisk bakningstävling. De ska båda göra en tårta, men de måste välja den perfekta outfiten först. Kan du hjälpa dem att bestämma vad de ska ha på sig innan de går till köket i detta kläd- och matlagningsspel?

 • Prinsessan: Söt tropisk 16-års fest
  Spela
  Prinsessan: Söt tropisk 16-års fest
  Spelat 927 gånger

  Denna prinsessa håller på att fira hennes sextonårsdag. Du kan följa med henne och hennes vänner för vad som garanterat kommer att bli en oförglömlig födelsedagsfest i detta online klä-upp och designspel för tjejer. De behöver din hjälp medan de väljer några söta dekorationer och tre fantastiska outfits.

 • Ellen: livsstilsfotograf
  Spela
  Ellen: livsstilsfotograf
  Spelat 912 gånger

  Ellens livsstilsblogg börjar verkligen bli populär. Hon vill snabbt ta några nya bilder som alla hennes följare kan se. Kan du följa med henne medan hon arrangerar en fotografering som kommer att lyfta fram en del av hennes bästa inredningsdesign i detta onlinespel?

 • Laga en gullig bil
  Spela
  Laga en gullig bil
  Spelat 894 gånger

  Den här bilen är väldigt gullig ... eller brukade åtminstone vara det. Just nu är den i riktigt dåligt skick. Kan du reparera bilens skador, tvätta den och mycket mer i detta onlinebaserade simuleringsspel?

 • Bästisarnas matchande tatueringar
  Spela
  Bästisarnas matchande tatueringar
  Spelat 882 gånger

  De här prinsessorna är bästa vänner, och det är därför de har bestämt sig för att skaffa matchande tatueringar. Fast det är bara tillfälliga som varar några dagar. Men vilken design ska de välja? Du kan hjälpa dem att bestämma det i detta onlinebaserade simuleringsspel.

 • Tidningsdesigner
  Spela
  Tidningsdesigner
  Spelat 784 gånger

  Designa din egen tidning! Ska den handla om mode, musik, kändisar eller skvaller? Det bestämmer du!

 • Min nageldesign på sociala medier
  Spela
  Min nageldesign på sociala medier
  Spelat 773 gånger

  De här tre prinsessorna vill alla dela sin nästa manikyr med sina vänner på sociala medier. Kan du hjälpa dem att måla sina naglar och välja ut några fenomenala outfits i detta onlinebaserade makeoverspel?

 • Ellie's drömaffär för mode
  Spela
  Ellie's drömaffär för mode
  Spelat 766 gånger

  Ellie har alltid velat öppna en butik som ägnas åt alla hennes favoriter inom mode. Nu gör hon sina drömmar verkliga i detta online designspel för tjejer. Hon kan dock inte göra allt på egen hand. Hon behöver din hjälp medan hon väljer boutiqueens inredning och en iögonfallande fönsterdekoration som lockar många kunder!

 • Prinsessans fotläkare
  Spela
  Prinsessans fotläkare
  Spelat 759 gånger

  Åh nej! Den här prinsessan har skadat sin fot. För att strö salt i såren har den dessutom blivit infekterad. Vi måste ta henne till en fotläkare och hjälpa henne att behandla skadan i detta sjukvårdssimuleringsspel. När du är klar, kan du följa med henne när hon ska välja ut några nya skor och accessoarer.

 • Mina deisgner för vår-naglar
  Spela
  Mina deisgner för vår-naglar
  Spelat 719 gånger

  Var och en av dessa tre tonåringar vill göra något spännande med sina naglar. Kan du ge dem perfekt manikyr i detta online-makeover-spel? Du kan välja några väldigt fantastiska och okonventionella färger för naglarna, eller några riktigt coola designer också.

 • Pizzautmaning
  Spela
  Pizzautmaning
  Spelat 640 gånger

  Kan du blanda samman och göra var och en av dessa pizzor? Vissa av dem är ganska utmanande med en massa garnityr. Gör ditt yttersta för att göra flera pizzor som är supersmaskiga i detta roliga matlagningsspel.

 • My New Town
  Spela
  My New Town
  Spelat 637 gånger

  Bygg din egen by, stad eller undervattensvärld i det här roliga dekorationsspelet!

 • Ellie designar emoji-skor
  Spela
  Ellie designar emoji-skor
  Spelat 631 gånger

  Hjälp Ellie att designa supermoderna skor i det här roliga designspelet för tjejer. Du får vara hur kreativ du vill!

 • My Xmas Room
  Spela
  My Xmas Room
  Spelat 603 gånger

  Kom i julstämning med den här specialutgåvan av det bästa inredningsspelet!

 • Skurkar på semester
  Spela
  Skurkar på semester
  Spelat 583 gånger

  Till och med skurkar gillar att åka på semester! Kan du hjälpa dessa ondskefulla brottsgenier att koppla av en stund, långt borta från alla sina onda planer, i detta makeover-spel? De behöver fixa till fantastiska frisyrer och skaffa kläder som är både hemska och eleganta!

 • Halloween-dekoration
  Spela
  Halloween-dekoration
  Spelat 538 gånger

  Hjälp Jinx och Minx att dekorera inför sin övernaturliga kostymfest!

 • Min bohemiska avatar
  Spela
  Min bohemiska avatar
  Spelat 531 gånger

  Vill du veta hur du skulle se ut i en helgalen bohemisk outfit? Du kan skapa din egen avatar och klä henne i massor av coola kläder i detta onlinebaserade klädspel. Träna dina modefärdigheter medan du kommer på en massa fantastiska stilar.

 • Kindergarten Room Decoration
  Spela
  Kindergarten Room Decoration
  Spelat 519 gånger

  Skapa ditt eget perfekta sovrum, med möbler, husdjur, leksaker, snacks och mer!

 • Prinsessornas födelsedagsbal
  Spela
  Prinsessornas födelsedagsbal
  Spelat 514 gånger

  Den här prinsessan fyller år och hennes väninnor har bestämt sig för att organisera en påkostad bal i hennes ära. De kan verkligen behöva din hjälp medan de slår in presenter, väljer ut några vackra klänningar att bära och mycket mer i detta kläd- och designspel.

 • Elisabeths kungliga pyjamasparty
  Spela
  Elisabeths kungliga pyjamasparty
  Spelat 450 gånger

  Elisabeth är värd för ett exklusivt pyjamasparty och du är inbjuden! Följ med henne och hennes vänner under en fantastisk natt i detta kläd- och designspel. Du kan dessutom hjälpa henne att skapa inbjudningarna och välja ut några bekväma pyjamasar att bära.

 • Min djärva street-outfit
  Spela
  Min djärva street-outfit
  Spelat 438 gånger

  Varför vara tråkig när du i stället kan vara modig? Kan du skapa en fenomenal street-inspirerad stil för var och en av dessa moderiktiga prinsessor i detta klädspel? Det finns massor av designer, accessoarer och mycket mer du kan välja bland.

 • Tjejerna fixar det: Amandas jet ski
  Spela
  Tjejerna fixar det: Amandas jet ski
  Spelat 352 gånger

  Amandas jet ski är i ganska dåligt skick. Kan du hjälpa henne att fixa till den i det här onlinebaserade simuleringsspelet? Hon måste reparera läckorna, tvätta den och mycket mer innan hon väljer en outfit att ha på sig under sin nästa spännande resa på havets vågor.

 • Prinsessorna: onlinerivaler
  Spela
  Prinsessorna: onlinerivaler
  Spelat 309 gånger

  En av de här prinsessornas bästa vänner är iväg på en spännande semester i Isriket. De är väldigt avundsjuka, men det betyder inte att de inte kan ha roligt i sitt eget rike. Kan du hjälpa dem att njuta av en avkopplande eftermiddag i deras favoritpark? De behöver din hjälp medan de fixar håret och väljer ut några coola kläder.

 • Legendariskt mode: japansk geisha
  Spela
  Legendariskt mode: japansk geisha
  Spelat 301 gånger

  Geishor är verkliga ikoner när det gäller den underbara världen av japanskt mode. Du kan följa med denna eleganta geisha medan hon väljer en ny solfjäder, en läcker kimono och mycket mer i detta onlinebaserade klädspel.

 • BFF:s på avkopplande semester
  Spela
  BFF:s på avkopplande semester
  Spelat 292 gånger

  Helgen är här och dessa två väninnor tänker koppla av genom att skämma bort sig själva ordentligt. Du kan hjälpa dem medan de fixar sina naglar, väljer ut några nya kläder och mycket mer i detta makeover-spel.

 • Musikfestival med skåpbil
  Spela
  Musikfestival med skåpbil
  Spelat 245 gånger

  En fantastisk musikfestival ska hållas i helgen, men den här stackars tjejens skåpbil är i ganska dåligt skick. Kan du hjälpa henne att fixa till den så att hon hinner till festivalen innan den börjar i detta onlinebaserade simulerings- och designspel? Hon kan verkligen behöva hjälp medan hon reparerar alla skador, tvättar skåpbilen, inreder den och mycket mer!

 • Villain Quinn: modelejon på förstasidan
  Spela
  Villain Quinn: modelejon på förstasidan
  Spelat 240 gånger

  Quinn har bestämt sig för att sluta smida sina onda planer ... för tillfället. I stället vill hon jobba på sin modellkarriär. Åtta olika modetidningar vill redan ha henne på sina omslag! Kan du hjälpa Quinn att välja ut den perfekta outfiten för var och en och hjälpa till med att designa omslagen i detta djävulskt coola klädspel?

 • Inred Kittys rum
  Spela
  Inred Kittys rum
  Spelat 224 gånger

  Din magiska nya granne behöver hjälp med att inreda sitt hem.

 • Klottra i matteboken
  Spela
  Klottra i matteboken
  Spelat 195 gånger

  Känner du dig smart som ett mattegeni idag? Gör dig redo att plugga några tal!

 • Ninas kostymfest
  Spela
  Ninas kostymfest
  Spelat 176 gånger

  Nina har velat vara värd för en kostymfest ett bra tag nu, men hon har varit väldigt upptagen. Nu har hon lite tid över att organisera allt ihop i detta onlinebaserade kläd- och designspel. Kan du hjälpa Nina att vara värd för den mest fantastiska galan någonsin? Hon måste baka en tårta, välja en cool kostym att bära, och mycket mer!

 • Apartment Make Over
  Spela
  Apartment Make Over
  Spelat 174 gånger

  Hjälp denna flicka dekorera lägenheten med de givna föremålen.