• Prinsessor i sagolandet
  Spela
  Prinsessor i sagolandet
  Spelat 1884 gånger

  Dessa tre prinsessor drömmer om ett sagolikt kungarike fyllt med magi och äventyr. Följ med när de letar efter förtrollande utstyrslar i det här kläder-spelet för tjejer. De behöver din hjälp när de utforskar farliga bergstoppar och undersöker en mystisk verkstad.

 • Vilken sagofigur är din bästis?
  Spela
  Vilken sagofigur är din bästis?
  Spelat 1313 gånger

  Vem av dessa sagofigurer skulle du vilja hänga med? Gör en rolig frågesport i det här onlinespelet och få reda på svaret. Det kommer att testa din personlighet och utvärdera några av dina favoritsaker för att avgöra vilken berömd hjälte eller skurk som skulle kunna vara din bästis.

 • Ellie: Skogens fe
  Spela
  Ellie: Skogens fe
  Spelat 766 gånger

  Ellie utforskar ett magiskt kungarike djupt inne i skogen i detta klä-upp-spel. Hjälp henne att upptäcka hennes älvnamn och mycket mer. Hon behöver också en förtrollande klänning, några fantastiska tillbehör, och några riktigt mystiska smink. Kan du hjälpa henne att bestämma vilka hon ska välja när hon fortsätter sitt äventyr?

 • Sagolika prinsessor
  Spela
  Sagolika prinsessor
  Spelat 745 gånger

  Dessa sagolika prinsessor letar efter en ny stil i sitt kungarike. Men det är inte allt. De måste även bestämma sig om de vill ha en utstyrsel som är ljus och färgglad, eller lite mörkare och mer mystisk. Du kan även hjälpa dem att välja en magisk hjälpreda i det här förtrollande kläder-spelet.

 • Sagolikt makeover
  Spela
  Sagolikt makeover
  Spelat 690 gånger

  Den här tonåringen vill prova på häftigt och sagolikt smink och kostymer. Kan du hjälpa henne att välja rätt i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Prinsessorna i Fairyland
  Spela
  Prinsessorna i Fairyland
  Spelat 657 gånger

  Tre prinsessor letar efter nya pojkvänner. Därför ska de på fest ikväll med Fairylands mest eftertraktade singlar. En prins kanske väntar! Kan du hjälpa dem att hitta perfekta utstyrslar och accessoarer i sina garderober innan de ger sig ut på kärleksjakt i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Ellie: Älva vs. Sjöjungfru vs. Prinsessa
  Spela
  Ellie: Älva vs. Sjöjungfru vs. Prinsessa
  Spelat 629 gånger

  Ellie testar ut tre olika kostymer som är helt förtrollande. Skulle hon se fantastisk ut klädd som en älva? Vad sägs om en sjöjungfru eller en prinsessa? Följ med henne medan hon bestämmer vilken kostym hon gillar bäst i detta magiska klä-upp spel för tjejer.

 • Inred trädkojan
  Spela
  Inred trädkojan
  Spelat 568 gånger

  Hjälp den här lilla fen att inreda sitt trädhus!

 • Min förtrollade sjöhäst
  Spela
  Min förtrollade sjöhäst
  Spelat 526 gånger

  Den här magiska prinsessan har varit ute på äventyr så att hennes sjöhästs krypin vid stranden har blivit lite nedgånget på sistone. Kan du hjälpa henne att fräscha upp det innan hon ger sitt förtrollade husdjur ett bad i detta onlinespel?

 • Prinsessan: Magiska älvan
  Spela
  Prinsessan: Magiska älvan
  Spelat 460 gånger

  Dessa prinsessor tittade precis på en av sina favorit fantasyfilmer. Nu undrar de alla hur de skulle se ut som älvor! Kan du hjälpa dem att skapa några riktigt magiska stilar och outfits i detta online klädes- och designspel?

 • Ellie älvornas boll
  Spela
  Ellie älvornas boll
  Spelat 317 gånger

  Ellie den söta älvan har blivit inbjuden till den exklusiva årliga älvornas boll! Hjälp henne att göra sig redo för hennes livs natt genom att välja de sötaste kläderna och de mest blänkande accessoarerna. Glöm inte sminket!

 • Skapa en magisk fe
  Spela
  Skapa en magisk fe
  Spelat 292 gånger

  Du kan skapa en egen magisk fe i det här designspelet online. Släpp loss din fantasti och bestäm vilken färg på håret hon ska ha, vilken klänning hon ska ha på sig och mycket mer.

 • Fairy Garden
  Spela
  Fairy Garden
  Spelat 200 gånger

  Hjälp fen att tämja sin vilda, snabbväxande trädgård med hjälp av noggrannt sikte och blomstrategi!

 • Älvor och magiska historier
  Spela
  Älvor och magiska historier
  Spelat 183 gånger

  Det är årets mest magiska dag. Kommer dessa älvors drömmar att slå in? Det är dags att ta reda på det i det här förtrollande klädspelet. Hjälp dem att välja ut några helt fantastiska kläder, frisyrer och mycket mer innan de firar önskedagen.

 • Fens collegemode
  Spela
  Fens collegemode
  Spelat 172 gånger

  Den här fen ska inleda ännu ett år på ett helt magiskt college. Kan du hjälpa henne att välja förtrollande smink och mycket mer innan hon återvänder till skolan i det här makeover-spelet för tjejer?

 • Fairy Café
  Spela
  Fairy Café
  Spelat 148 gånger

  Fen Betty har öppnat ett litet sött kafé! Kan du hjälpa henne att göra fe-kunderna nöjda?

 • Skapa en rockstjärna
  Spela
  Skapa en rockstjärna
  Spelat 140 gånger

  Du kan skapa din egen rockstjärna med Loli och alla hennes vänner i detta kläd- och designspel. Välj hårfärg, deras outfit och mycket mer!

 • Prinsessans vårskönhetstävling
  Spela
  Prinsessans vårskönhetstävling
  Spelat 139 gånger

  En av årets största händelser ska snart äga rum! Den här modemedvetna prinsessan vill imponera på domarna i vårens modetävling. Kan du hjälpa henne att skapa en fantastisk stil för säsongen i detta kläd- och designspel?

 • Klä en fe 3
  Spela
  Klä en fe 3
  Spelat 138 gånger

  Välj de vackraste kläderna åt den här söta älvan!

 • Prince and Princess Decoration
  Spela
  Prince and Princess Decoration
  Spelat 117 gånger

  Dekorera den här sagovärlden med de tillgängliga sakerna.

 • Sagolika rumskamrater
  Spela
  Sagolika rumskamrater
  Spelat 106 gånger

  Dessa två studenter är så annorlunda man kan bli men de delar studentrum på den här förtrollande skolan. Kan du hjälpa dem att inreda sitt nya hem och välja snygga kläder i det här designspelet för tjejer?

 • Princess Fairy Tale Ball
  Spela
  Princess Fairy Tale Ball
  Spelat 99 gånger

  Prinsessan gör sig redo för en förtrollande och sagolik bal. Hjälp henne att välja en magisk klänning och fantastiska tillbehör i det här kläder-spelet.

 • Tusen År av Kärlek
  Spela
  Tusen År av Kärlek
  Spelat 80 gånger

  De magiska feerna som har vaktad den sovande skönheten har verkligen slöat under senaste tiden. Hjälp dem att ge henne en snabb makeover innan prinsessan anländer i detta online spel.

 • Söt fe
  Spela
  Söt fe
  Spelat 74 gånger

  Skapa din egen vackra fe i det här onlinespelet för tjejer. Välj mellan en mängd olika frisyrer, kläder och smink!

 • Trendiga fens makeover
  Spela
  Trendiga fens makeover
  Spelat 72 gånger

  Den här trendiga fen vill att allt ska vara helt perfekt när hon hänger med sina magiska vänner den här eftermiddagen. Kan du hjälpa henne att göra sig redo med en snabb och uppfriskande makeover i det här onlinespelet för tjejer?

 • Fairytale Hairstyle
  Spela
  Fairytale Hairstyle
  Spelat 71 gånger

  Skapa sagolika frisyrer som leder till lyckliga slut.

 • Light Fairy vs Dark Fairy
  Spela
  Light Fairy vs Dark Fairy
  Spelat 70 gånger

  Vilken sorts fe vill du vara? Mörk eller ljus? Välj vilken du gillar mest i det här magiska klädspelet!

 • Titania: Älvornas drottning
  Spela
  Titania: Älvornas drottning
  Spelat 63 gånger

  Välkommen till Titanias rike, ett förtrollat land fyllt med alla sorters mystiska och magiska varelser. Även på ett ställe så ovanligt och spännande som detta, vill Titania se så bra ut som möjligt. Kan du hjälpa henne att skapa en ny magisk stil med fantastiskt smink och klänningar i detta makeover-spel?

 • Fairy Triple Mahjong
  Spela
  Fairy Triple Mahjong
  Spelat 63 gånger

  Har du vad som krävs för att bli världens bästa Mahjong-spelare? Testa din skicklighet i det helt nya Mahjong-spelet online Fairy Triple Mahjong! Gör ditt bästa för att bevisa att du är världens bästa spelare!

 • Bebisälvans bad
  Spela
  Bebisälvans bad
  Spelat 54 gånger

  Denna bebisälva har haft fullt upp idag! Nu är det dags för henne att ta ett ordentligt bad i detta förtrollande onlinespel. Kan du ge henne ett snabbt bad i hennes magiska badkar?

 • Fesystrar
  Spela
  Fesystrar
  Spelat 41 gånger

  De här magiska syskonen älskar mode. Hjälp dem att designa nya coola kläder.

 • Féns lilla spa
  Spela
  Féns lilla spa
  Spelat 39 gånger

  Den magiska fén njuter av en avslappnande eftermiddagsspa. Kan du hjälpa henne att slappna av med en upplivande makeover i det här hälso- och skönhetsspelet?

 • Sagolik kyss
  Spela
  Sagolik kyss
  Spelat 32 gånger

  Stjäl en kyss eller två för att rädda byn!

 • Fairy Fishing
  Spela
  Fairy Fishing
  Spelat 30 gånger

  Hjälp gnomen att fånga alla de magiska älvorna med sin fiskekrok.

 • Lily sagolikt makeup
  Spela
  Lily sagolikt makeup
  Spelat 28 gånger

  Den underbara unga fen vill se fantastisk ut innan hon går ut men hon behöver din hjälp. Välj från ett stort utbud av makeup i det roliga skönhetsspelet för tjejer Lily sagolikt makeup.

 • Festaden
  Spela
  Festaden
  Spelat 28 gånger

  Besök ett land fullt av mysterier och äventyr tillsammans med Yara, Cora, Jessica och Charlotte! Lek med deras husdjur, inred slottet och samla ihop gömda dvärgar till partyt. Det finns så många kul saker att göra i den här magiska staden!