Kändisspel för tjejer

 • Trump on Top
  Spela
  Trump on Top
  Spelat 12085 gånger

  Det amerikanska presidentvalet är över men kampen går vidare i det här mobilspelet. Vem kommer att vinna den här gången- Trump eller Clinton? Följ med kandidaterna och deras galna vänner när de kämpar för sina liv!

 • Football Headz Cup
  Spela
  Football Headz Cup
  Spelat 8599 gånger

  Det är dags för världens galnaste fotbollsturnering att börja! Välj ut ditt lag och visa att du har en vinnarskalle!

 • Fotbollsdockor 2015
  Spela
  Fotbollsdockor 2015
  Spelat 6604 gånger

  Små dockor spelar med stora och modiga hjärtan. Har du guldskor skor som Messi, Neymar eller Zlatan? Snöra på dig fotbollsdojorna igen och upplev spektakulär fotbollsmagi och ge allt för att bli den främsta mästaren bland fotbollsdockorna! Utför fantastiska trick på fotbollsplanen och lås upp utmärkelser för att få sponsorer. Hör du publikens hejarop? Gör dig redo att göra mål!

 • Youtuber's Saw Game
  Spela
  Youtuber's Saw Game
  Spelat 6168 gånger

  En dödlig mördare har kidnappat några av världens mest berömda Youtube-kändisar och endast du kan stoppa honom! Kan du spåra mördaren och ställa honom inför rätta innan fler faller offer i det här tuffa onlinespelet?

 • Puppet Football League Spain
  Spela
  Puppet Football League Spain
  Spelat 6051 gånger

  Du kommer att älska det här galna fotbollsspelet. Hoppa in på planen och spela med dockorna i nästa match. Kan du leda dem till toppen av tabellen?

 • Trump Donald
  Spela
  Trump Donald
  Spelat 5095 gånger

  Trumpeta Donald Trump och få dig ett gott skratt!

 • MovieStar
  Spela
  MovieStar
  Spelat 4245 gånger

  Har du det som krävs för att leva som en filmstjärna?

 • Popstjärnans kläder
  Spela
  Popstjärnans kläder
  Spelat 4156 gånger

  Den här berömda popstjärnan vill hitta några fantastiska utstyrslar under de kommande dagarna. Hon behöver en för en enorm arenakonsert och en annan som är perfekt för en prisgala. Efter det behöver hon en bekväm och cool utstyrsel för en avslappnande dag. Kan du hjälpa henne att välja vad hon ska ha på sig och vad hon ska göra med håret i det här makeover- och kläder-spelet för tjejer?

 • Middagsdejt med kändis
  Spela
  Middagsdejt med kändis
  Spelat 2498 gånger

  Justin, Johnny eller Robert – vilken kändis blir din middagsdejt?

 • Modern princessa superstar
  Spela
  Modern princessa superstar
  Spelat 2236 gånger

  Är hon en prinsessa eller är hon en superstjärna? Hon är båda två! Hon är också redo för ett evenemang på röda mattan ikväll också. Kan hjälpa den här eleganta prinsessan att välja vad hon ska ha på sig, hur håret ska vara och mer i det här klä-upp spelet. När du är klar kan du också följa med henne för en helt fantastisk och super fashionabel utmaning.

 • Kändis fashionista
  Spela
  Kändis fashionista
  Spelat 1826 gånger

  Lucy är på väg att påbörja ytterligare en väldigt upptagen dag. Hon har planerat eftermiddagshopping, därtill har hon inte bara en, utan två glamorösa event på röda mattan att delta i under kvällen. Hon behöver den perfekta outfiten och frisyren för var och en av dem. Kan du hjälpa henne att sätta ihop några fantastiska utseenden i detta klädspel för tjejer?

 • Celebs at the Music Awards
  Spela
  Celebs at the Music Awards
  Spelat 1381 gånger

  Två berömda och snygga kändisar ska presentera ett pris på musikgalan ikväll. De vill välja fantastiska klänningar och accessoarer så klart. Kan du hjälpa dem att bestämma sig för vad de ska ha på sig innan galan börjar, i det här kläder-spelet för tjejer online?

 • Elsa Makeover
  Spela
  Elsa Makeover
  Spelat 932 gånger

  Elsa har problem med sina finnar. Kan du hjälpa henne att ta bort dem? Följ med prinsessan till hennes magiska ispalats när hon får en makeover i det här spelet för tjejer.

 • Vloggers Life Tycoon
  Spela
  Vloggers Life Tycoon
  Spelat 896 gånger

  Den här ambitiösa mormorn vill göra sitt barnbarn till en superstjäna online. Hon har låst in henne på sitt rum och kommer inte släppa ut henne förrän hon fått 1 miljon följare! Kan du hjälpa dem att nå framgång och berömmelse som populär vloggare i det här galna simuleringsspelet?

 • Stjärnor & kungligheter BFFs: Filmkväll
  Spela
  Stjärnor & kungligheter BFFs: Filmkväll
  Spelat 812 gånger

  En är en prinsessa och den andra är en stjärna! Dessa två BFFs kanske kommer från olika världar men de älskar fortfarande att spendera tid tillsammans. Följ med dem för en natt på teatern i detta klä-upp onlinespel för tjejer. De behöver din hjälp med sina kläder och sitt smink innan de bestämmer vilken film de vill titta på, förstås!

 • Kändis i Hollywood
  Spela
  Kändis i Hollywood
  Spelat 806 gånger

  Åk på en virtuell resa till Hollywood i detta klädspel. Följ med denna berömda kändis medan hon hjälper dig att skapa den perfekta stilen. Välj ut coola outfits, accessoarer och mycket mer.

 • Kändisens trendiga färger i år
  Spela
  Kändisens trendiga färger i år
  Spelat 763 gånger

  Den här berömda kändisen vill alltid hålla koll på de senaste trenderna. Därför har hon frågat sin favoritmoderådgivare vilka färger som är inne i år. Nu vill hon experimentera med mängder av utstyrslar, smink och accessoarer med dessa färger. Kan du hjälp henne att lista ut vad hon ska prova på först i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Stjärnor och kungliga BFF:s: festkväll
  Spela
  Stjärnor och kungliga BFF:s: festkväll
  Spelat 744 gånger

  Det är festtid för de här två väninnorna! De har blivit inbjudna till en exklusiv fest fylld med massor av kändisar och till och med kungligheter! Självklart är de verkligen upptagna med att fundera på vad de ska ha på sig. Kan du hjälpa dem att välja ut några riktigt fantastiska outfits i detta onlinebaserade klädspel inför en helt oförglömlig natt?

 • Kändisvägen till festivalen
  Spela
  Kändisvägen till festivalen
  Spelat 678 gånger

  Festivalsäsongen är tillbaka igen och dessa två kändisar är på väg till den första för året. Kan du hjälpa dem att välja några perfekta kläder? De kommer också att behöva låna din hand medan de dekorerar sin van, välj en fantastisk spellista för en åktur och ta några bilder också, i detta online klä-upp och designspel.

 • Divor: en vinnande klädstil
  Spela
  Divor: en vinnande klädstil
  Spelat 676 gånger

  Tre coola divor. Tre fantastiska stilar. En onlineutmaning. Vem av dessa eleganta tjejer kan sätta samman den bästa klädstilen i detta onlinebaserade kläd- och designspel?

 • Kändis: OOTD
  Spela
  Kändis: OOTD
  Spelat 603 gånger

  Denna kändis har en oerhört upptagen vecka framför sig och hon har dåligt med idéer om vad hon ska ha på sig. Kan du lägga ihop några av dagens kläder till henne, och snabbt, i detta klä upp spel för tjejer? Hon behöver kläder som är perfekta för ett event på röda mattan på onsdagskvällen, och några coola kläder för en kväll på hennes favoritklubbar på fredag.

 • Känsidpar mål
  Spela
  Känsidpar mål
  Spelat 582 gånger

  Detta kända par har haft några problem nyligen. Kan du hjälpa dem att få sitt förhållande tillbaka på rätt spår i detta romantiska onlinespel? Välj några bra kläder för dem, hjälp dem att skapa några fantastiska sociala medier, och mer!

 • Kändis: före och efter separation
  Spela
  Kändis: före och efter separation
  Spelat 574 gånger

  Separationer är svåra och även för kändisar! Den här kändisen har ett brustet hjärta. Kan du muntra upp henne och hjälpa henne att gå vidare i det här onlinespelet? Hon vill hitta musik som gör henne gladare innan hon väljer en ny frisyr, nya kläder och kanske till och med en katt!

 • Bästispopstjärnornas smink
  Spela
  Bästispopstjärnornas smink
  Spelat 570 gånger

  Dessa två bästisar är popstjärnor! De uppträder tillsammans ikväll på en exklusiv konsert men de har ingen aning om vad de ska ha på sig. De behöver också hjälp med sminket. Kan du hjälpa dem att välja perfekt ögonskugga och läppstift innan de letar efter fantastiska utstyrslar i det här makeover-spelet för tjejer online?

 • Modelejon året runt: kändismodell
  Spela
  Modelejon året runt: kändismodell
  Spelat 536 gånger

  Ett helt år av mode är vad den här berömda modellen sätter ihop denna eftermiddag. Kan du hjälpa henne att skapa en cool kalender i detta onlinebaserade kläd- och designspel? Hon vill hylla en ny klädstil varje månad.

 • Nina popstjärna
  Spela
  Nina popstjärna
  Spelat 530 gånger

  Nina är backstage och gör sig redo för sin nästa konsert, men hon har ingen aning om vad man ska ha på sig. Kan du hjälpa henne att välja rätt klädsel och några fantastiska tillbehör och cool ansiktsfärg? Hon behöver också öva in en av hennes sånger och välja vilken gitarr hon ska ta med sig innan hon stormar scenen.

 • Kändisfashionistas
  Spela
  Kändisfashionistas
  Spelat 529 gånger

  De här två kändisarna är bästa vänner och båda gillar verkligen mode. Kan du hjälpa de berömda modelejonen att välja ut deras kommande stilar i detta makeoverspel? Du kan dessutom hjälpa dem med fräscht och spännande smink, kläder och mycket mer!

 • Ellies stil: pop- eller rockstjärna
  Spela
  Ellies stil: pop- eller rockstjärna
  Spelat 506 gånger

  Ellie vill skapa en ny fräsch stil som är elektrifierande. Därför experimenterar hon med utstyrslar och frisyrer som hennes favoritpop- och rockstjärnor använder. Kan du hjälpa henne att välja en stil i det här supercoola kläder-spelet?

 • Prinsessorna är rockstjärnor
  Spela
  Prinsessorna är rockstjärnor
  Spelat 501 gånger

  Hjälp de rockiga kungligheterna att göra sig redo för showen. Från vågade frisyrer till coola kläder är du ansvarig för hur de ser ut på scenen, i det här rockande kläder- och makeover-spelet. Du väljer till och med vilka instrument de ska spela!

 • Cleopatra: Real Haircuts
  Spela
  Cleopatra: Real Haircuts
  Spelat 483 gånger

  En av Egyptens största ledare söker efter ett helt nytt utseende. Kan du hjälpa henne att designa en riktigt adelsfrisyr i detta makeover spel för tjejer? Hon låter håret växa vilt så att du måste trimma hennes lockar och färga dem i en eller flera nya färger. Ge Cleopatra en cool frisyr som kommer att imponera på hela hennes imperium, och välj några fantastiska accessoarer till henne också.

 • Kändisar: Elegant bröllopsklänning
  Spela
  Kändisar: Elegant bröllopsklänning
  Spelat 478 gånger

  De här två berömda kändisarna gör sig redo för bröllopsdagen. Kan du hjälpa dem båda att uppnå det perfekta utseendet i detta onlinebaserade kläd- och brudspel? De har ingen aning om vilka klänningar de ska välja, eller vilken typ av smink som passar.

 • The Ultimate Quiz Game
  Spela
  The Ultimate Quiz Game
  Spelat 453 gånger

  Öppna en burk med kunskap och svara på de här frågorna innan tiden är ute.

 • Kändis: glamorös livsstil
  Spela
  Kändis: glamorös livsstil
  Spelat 449 gånger

  Det är ännu en glamorös dag i denna kändis liv. Vad ska hon ha på sig? Hjälp henne att uppnå en helt fantastisk look med fyra olika outfits innan hennes morgon tar sin officiella början i detta moderiktiga klädspel.

 • Legendarisk fashion: Hollywood blond
  Spela
  Legendarisk fashion: Hollywood blond
  Spelat 443 gånger

  Den här berömda Hollywoods skådespelerskan har rest genom tiden för att dela med sig av sina favoritstilar i mitten av århundradet och modetips i detta klädspel för tjejer. Följ med henne medan hon återskapar några underbara utseenden som ekar från en tid då Marilyn Monroe fortfarande var en stjärna på duken och diamanter var en tjejs bästa vän.

 • Prinsessor på TV
  Spela
  Prinsessor på TV
  Spelat 425 gånger

  Dessa tre prinsessor är inbjudna till en av kungarikets populäraste pratshower. Vad ska de prata om i det här kläder-spelet för tjejer? De måste bestämma sig för vilka fantastiska utstyrslar de ska ha på sig som är helt perfekta för TV.

 • Kändig selfieberoende
  Spela
  Kändig selfieberoende
  Spelat 396 gånger

  Selfies är en av denna kändis favorit-saker i hela världen, och hon älskar att dela dem med sina fans online! Kan du hjälpa henne att ta det perfekta fotot med sin smartphone i detta klä upp spel för tjejer? Du kan välja en ny frisyr för henne, det perfekta sminket, och en helt fantastisk outfit!