Sjöjungfruspel

 • Skolstart: Uniformfri dag
  Spela
  Skolstart: Uniformfri dag
  Spelat 409 gånger

  Den uniformfria dagen infaller den här veckan och dessa fyra vänner vill vara redo! De kan knappt vänta på att få visa upp sina favoritstilar. Kan du hjälpa dem att skapa de perfekta lookerna i detta kläd- och designspel? Du kan dessutom välja deras kläder, skor och accessoarer!

 • Prinsessans Instaphoto
  Spela
  Prinsessans Instaphoto
  Spelat 725 gånger

  Den här förtrollade prinsessan uppdaterar sin sida på sociala medier. Kan du hjälpa henne att bestämma vilka inlägg hon ska göra i detta onlinebaserade kläd- och designspel? Du kan välja bland några historier som hon kan dela med sina vänner och hjälpa henne att ta en selfie där hon bär sin nyaste outfit!

 • Sjöjungfrunsprinsessan föder barn
  Spela
  Sjöjungfrunsprinsessan föder barn
  Spelat 1078 gånger

  Prinsessan ska få sin bebis! Hon är i det kungliga palatset just nu och behöver komma till sjukhuset så fort som möjligt! Kan du hjälpa henne medan hon ringer till den kungliga ambulansdroskan och samlar på sig allt hon behöver i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon behöver också din hjälp på sjukhuset.

 • Mermaid Princesses
  Spela
  Mermaid Princesses
  Spelat 827 gånger

  De här kungligheterna som bor under havet vill ha nya fantastiska stilar. Vilka tycker du att de ska prova först?

 • Sjöjungfrun blir återupplivad
  Spela
  Sjöjungfrun blir återupplivad
  Spelat 1409 gånger

  Den här stackars sjöjungfrun är i nöd! Kan du hjälpa läkaren när han behandlar henne i detta helgalna sjukvårdssimuleringsspel? Han väntar på dig på stranden.

 • Prinsessornas texttröjor
  Spela
  Prinsessornas texttröjor
  Spelat 77 gånger

  Den här prinsessan hoppas att hennes ovetande älskling ska märka meddelandet som står på hennes t-shirt i skolan idag. Nu vill hennes vänner bära sina egna t-shirts med meddelanden på! Kan du hjälpa dem att välja vilka de ska ha på sig i det här klädspelet? Alla vill ha en t-shirt med ett fantastiskt och inspirerande meddelande.

 • Sjöjungfruprinsessornas party
  Spela
  Sjöjungfruprinsessornas party
  Spelat 611 gånger

  Dessa tre prinsessor lever under havet och planerar en fest, men allt är huller om buller! En sköldpadda har stulit en av prinsessornas örhängen och alla deras festdekorationer är utspridda i grottan. Kan du hjälpa dem att hitta dem innan de bestämmer vad de ska ha på sig i det här onlinespelet för tjejer?

 • Lovely Mermaid
  Spela
  Lovely Mermaid
  Spelat 333 gånger

  Dyk ned i alla detaljer i den här kärlekshistorien under vatten!

 • Prinsessa som påverkar: Sommarsagor
  Spela
  Prinsessa som påverkar: Sommarsagor
  Spelat 517 gånger

  De här två prinsessorna vill bli populära influerare. Du kan hjälpa dem att komma igång med några snabba makeovers i detta onlinebaserade kläd- och designspel. Vilken sorts smink ska de testa? Vilka fantastiska kläder ska de dela med alla sina nya följare? De måste snart bestämma sig!

 • Tjejernas roliga shopping
  Spela
  Tjejernas roliga shopping
  Spelat 478 gånger

  Det är dags för de här moderiktiga tjejerna att gå på en shoppingtur. Följ med dem medan de letar efter fantastiska och nya stilar i alla deras favoritbutiker. Du kan hjälpa dem att välja ut alla möjliga sorters kläder, accessoarer och mycket mer!

 • Sjöjungfrurnas skönhetssalong
  Spela
  Sjöjungfrurnas skönhetssalong
  Spelat 647 gånger

  Dessa två sjöjungfrur vill prova på nytt smink och därför ska de till en underhavssalong som specialiserar sig på läppstift, ögonskugga och mycket mer. Kan du hjälpa dem att bestämma vad de ska testa först i det här makeover-spelet för tjejer online?

 • Prinsessorna: Tur i kärlek?
  Spela
  Prinsessorna: Tur i kärlek?
  Spelat 20 gånger

  De här tre prinsessorna har bestämt sig för att vinna sina hemliga älsklingars hjärtan. Kan du hjälpa dem att hitta sann kärlek i detta fantastiska kläd- och designspel? De hoppas att några riktigt fantastiska outfits och snyggt smink ska fånga tre potentiella pojkvänners intresse.

 • Sjöjungfruprinsessans kyss under misteln
  Spela
  Sjöjungfruprinsessans kyss under misteln
  Spelat 883 gånger

  Sjöjungfruprinsessan och hennes snygga pojkvän vill njuta av en romantisk stund under misteln utan att någon får reda på det! Kan du hjälpa dem att smygkyssas utan att någon upptäcker dem i det här julspelet för tjejer?

 • Sjöjungfruprinsessan hos hudläkaren
  Spela
  Sjöjungfruprinsessan hos hudläkaren
  Spelat 835 gånger

  Den här stackars prinsessan lider av mycket allvarliga utslag och en massa andra hudproblem! Vi måste se till att hon kommer till vårdcentralen kvickt i detta onlinebaserade sjukvårdsspel. Kan du hjälpa henne att bli frisk snabbt?

 • Princesses: Favorite Brands Shopping
  Spela
  Princesses: Favorite Brands Shopping
  Spelat 322 gånger

  Det är snart dags för de här prinsessorna att leta upp de varumärken de gillar bäst i några av butikerna i denna fantastiska galleria. Kan du hjälpa dem att leta reda på en massa coola outfits, smink och accessoarer i detta onlinebaserade shopping- och klädspel?

 • Prinsessa i supersvid
  Spela
  Prinsessa i supersvid
  Spelat 77 gånger

  Den här prinsessan vill se så bra ut som möjligt under ett mycket viktigt möte den här veckan. Hon är på väg att öppna en modestudio. Kan du hjälpa henne att hitta rätt outfit och några fenomenala accessoarer i detta kläd- och designspel?

 • Prinsessornas höstselfies
  Spela
  Prinsessornas höstselfies
  Spelat 1564 gånger

  Hösten är i full gång, och de här tre prinsessorna är fast beslutna att få till den perfekta selfien för säsongen. Kan du hjälpa dem genom att designa några fantastiska kläder åt dem? Välj ut sagolikt smink innan du väljer ut några ursnygga tröjor och andra plagg som de kan bära. När du är klar kan du fota dem under trädkronorna i deras favoritpark.

 • Sjöjungfruns hem
  Spela
  Sjöjungfruns hem
  Spelat 139 gånger

  Designa ett undervattenshem till denna sjöjungfru!

 • Prinsessornas varma sommardagar
  Spela
  Prinsessornas varma sommardagar
  Spelat 209 gånger

  Varmt väder kräver lika heta stilar! Hjälp de här tre fashionabla tjejerna att skruva upp temperaturen i detta sommardränkta klädspel. De tänker slappa vid poolen och behöver några perfekta outfits.

 • Princess: Bonfire Night
  Spela
  Princess: Bonfire Night
  Spelat 74 gånger

  Det är en perfekt kväll för en brasa. Vädret är friskt och klart och dessa fem prinsessors väninnor är på festhumör. Kan du hjälpa dem att förbereda sig i detta klädspel? De måste välja rätt outfits.

 • Princesses: Chilling at the Pool
  Spela
  Princesses: Chilling at the Pool
  Spelat 322 gånger

  Solen skiner, fåglarna kvittrar och de här tre prinsessorna gör sig redo för en slapp eftermiddag vid sin favoritpool. Men vilka baddräkter ska de ha på sig? Kan du hjälpa dem att hamna i maximalt avkopplingsläge i detta kläd- och designspel?

 • Inred hos sjöjungfrur
  Spela
  Inred hos sjöjungfrur
  Spelat 541 gånger

  Gör denna snäcka mysig och bekväm att bo i. Inred den med de givna föremålen.

 • Prinsessor på rockscenen
  Spela
  Prinsessor på rockscenen
  Spelat 173 gånger

  Snart ska de här rockprinsessorna äntra scenen i detta onlinebaserade klädspel. Kan du hjälpa alla sex att välja ut några snygga kläder innan det är dags för deras nästa show?

 • Mermaid Princess Dress Up
  Spela
  Mermaid Princess Dress Up
  Spelat 20 gånger

  Klä dig i färgrika koraller, så blir du snart vackrast i havet!

 • Girly Summer Patterns
  Spela
  Girly Summer Patterns
  Spelat 141 gånger

  Sommaren är här och dessa modemedvetna tjejer plockar fram alla moderna outfits de har i garderoben. Följ med dem medan de väljer ut de perfekta kläderna för en cykeltur, parkhäng och en rolig grillkväll.

 • Sjöjungfruns kafé
  Spela
  Sjöjungfruns kafé
  Spelat 166 gånger

  Denna före detta sjöjungfru lever nu på land och hon har bestämt sig för att öppna sitt eget kafé! Hon behöver förbereda allting inför invigningsdagen i detta gulliga och coola företagssimuleringsspel. Följ med henne när hon bestämmer sig för vilken typ av drinkar hon ska ha på menyn, letar efter de bästa ingredienserna och mycket mer.

 • Sjöjungfruprinsessans utekväll
  Spela
  Sjöjungfruprinsessans utekväll
  Spelat 420 gånger

  Denna före detta sjöjungfru försöker fortfarande att vänja sig vid sitt nya liv på land. Hon har ingen aning om vad hon ska ta på sig innan hon lämnar hemmet för att delta i dessa roliga kvällsaktiviteter. Kan du välja ut några coola kläder som hon kan ha på sig i detta onlinebaserade klädspel?

 • Blondies besök hos sjöjungfrun
  Spela
  Blondies besök hos sjöjungfrun
  Spelat 217 gånger

  Det är dags för den här tjejen att besöka sin bästa vän. Det finns bara ett litet problem: hon är en sjöjungfru! Kan du hjälpa henne att förbereda sig för en helt förtrollande resa under havsytan i detta klädspel? Först måste hon sminka sig med vattenfast makeup!

 • Sjöjungfruns smink
  Spela
  Sjöjungfruns smink
  Spelat 26 gånger

  Den här sjöjungfruns smink ser inte särskilt bra ut. Kan du hjälpa henne att snygga till det i det här spelet för tjejer? Hon letar även efter saker som hon har tappat bort. Hur snabbt kan du hitta alla dolda föremål?

 • Färglägg sjöjungfru
  Spela
  Färglägg sjöjungfru
  Spelat 206 gånger

  Den här sjöjungfruns hem ser lite tråkigt ut, så krydda det med lite färg!

 • Sjöjungfruprinsessan i guld
  Spela
  Sjöjungfruprinsessan i guld
  Spelat 159 gånger

  Den här prinsessan är ursnygg i guld. Eller rättare sagt, med gyllene mönster och tyger! Kan du hjälpa henne att välja några utstyrslar och gulligt smink som får henne att skina i det här kläder-spelet för tjejer online?

 • Födelsedagsfest med glass
  Spela
  Födelsedagsfest med glass
  Spelat 364 gånger

  Det är snart dags för den här eleganta tjejen att fira sin födelsedag i det här klädspelet. Kan du välja ut några fantastiska kläder åt henne och hennes vänner? De planerar att spendera eftermiddagen med att äta massor av supersmaskig glass. Du kan till och med bestämma vilka smaker de ska prova först.

 • Klä en sjöhäst
  Spela
  Klä en sjöhäst
  Spelat 0 gånger

  Hoppa upp i sadeln på en stilig sjöhäst i havet.

 • Sjöjungru-prinsessan: Tjejigt vs pojkigt
  Spela
  Sjöjungru-prinsessan: Tjejigt vs pojkigt
  Spelat 433 gånger

  Den här före detta sjöjungfrun testar några coola stilar nu när hon bor på land. Följ med henne medan hon väljer några outfits som visar upp två delar av hennes personlighet. Hon vill välja en som är bra för en elegant natt ute, och en annan som avslöjar hennes mer självsäkra och ambitiösa sida. Kan du hjälpa henne att bestämma vad hon ska ha på sig i detta klä-upp-spel?

 • Aqua Fashion Style
  Spela
  Aqua Fashion Style
  Spelat 12 gånger

  Styla den här vattenälskande tjejen inför en härlig dag vid havet!

 • Sjöjungfruns pendlande humör
  Spela
  Sjöjungfruns pendlande humör
  Spelat 181 gånger

  Den här f.d. sjöjungfrun känner sig lite nere idag. Kan du pigga upp henne i detta märkliga och originella onlinespel? Följ med henne medan hon försöker bli på bättre humör med en mängd olika aktiviteter.