• Sjöjungfru skapa kattungar
  Spela
  Sjöjungfru skapa kattungar
  Spelat 1414 gånger

  Dessa magiska kattungar lever under havet och de söker efter en ny vän. Kan du skapa en för dem i detta förtrollande designspel? Du kan välja hårfärg, vilken typ av båge hon ska bära, och mycket mer.

 • Sjöjungfrun blir återupplivad
  Spela
  Sjöjungfrun blir återupplivad
  Spelat 1290 gånger

  Den här stackars sjöjungfrun är i nöd! Kan du hjälpa läkaren när han behandlar henne i detta helgalna sjukvårdssimuleringsspel? Han väntar på dig på stranden.

 • Sjöjungfrunsprinsessan föder barn
  Spela
  Sjöjungfrunsprinsessan föder barn
  Spelat 996 gånger

  Prinsessan ska få sin bebis! Hon är i det kungliga palatset just nu och behöver komma till sjukhuset så fort som möjligt! Kan du hjälpa henne medan hon ringer till den kungliga ambulansdroskan och samlar på sig allt hon behöver i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon behöver också din hjälp på sjukhuset.

 • Sjöjungfruprinsessans kyss under misteln
  Spela
  Sjöjungfruprinsessans kyss under misteln
  Spelat 841 gånger

  Sjöjungfruprinsessan och hennes snygga pojkvän vill njuta av en romantisk stund under misteln utan att någon får reda på det! Kan du hjälpa dem att smygkyssas utan att någon upptäcker dem i det här julspelet för tjejer?

 • Mermaid Princesses
  Spela
  Mermaid Princesses
  Spelat 799 gånger

  De här kungligheterna som bor under havet vill ha nya fantastiska stilar. Vilka tycker du att de ska prova först?

 • Sjöjungfruprinsessan hos hudläkaren
  Spela
  Sjöjungfruprinsessan hos hudläkaren
  Spelat 744 gånger

  Den här stackars prinsessan lider av mycket allvarliga utslag och en massa andra hudproblem! Vi måste se till att hon kommer till vårdcentralen kvickt i detta onlinebaserade sjukvårdsspel. Kan du hjälpa henne att bli frisk snabbt?

 • Ellie: Älva vs. Sjöjungfru vs. Prinsessa
  Spela
  Ellie: Älva vs. Sjöjungfru vs. Prinsessa
  Spelat 629 gånger

  Ellie testar ut tre olika kostymer som är helt förtrollande. Skulle hon se fantastisk ut klädd som en älva? Vad sägs om en sjöjungfru eller en prinsessa? Följ med henne medan hon bestämmer vilken kostym hon gillar bäst i detta magiska klä-upp spel för tjejer.

 • Prinsessans Instaphoto
  Spela
  Prinsessans Instaphoto
  Spelat 622 gånger

  Den här förtrollade prinsessan uppdaterar sin sida på sociala medier. Kan du hjälpa henne att bestämma vilka inlägg hon ska göra i detta onlinebaserade kläd- och designspel? Du kan välja bland några historier som hon kan dela med sina vänner och hjälpa henne att ta en selfie där hon bär sin nyaste outfit!

 • Sjöjungfrurnas skönhetssalong
  Spela
  Sjöjungfrurnas skönhetssalong
  Spelat 604 gånger

  Dessa två sjöjungfrur vill prova på nytt smink och därför ska de till en underhavssalong som specialiserar sig på läppstift, ögonskugga och mycket mer. Kan du hjälpa dem att bestämma vad de ska testa först i det här makeover-spelet för tjejer online?

 • Sjöjungfruprinsessornas party
  Spela
  Sjöjungfruprinsessornas party
  Spelat 567 gånger

  Dessa tre prinsessor lever under havet och planerar en fest, men allt är huller om buller! En sköldpadda har stulit en av prinsessornas örhängen och alla deras festdekorationer är utspridda i grottan. Kan du hjälpa dem att hitta dem innan de bestämmer vad de ska ha på sig i det här onlinespelet för tjejer?

 • Inred hos sjöjungfrur
  Spela
  Inred hos sjöjungfrur
  Spelat 541 gånger

  Gör denna snäcka mysig och bekväm att bo i. Inred den med de givna föremålen.

 • Ellen och sjöjungfruprinsessan: galaxens modelejon
  Spela
  Ellen och sjöjungfruprinsessan: galaxens modelejon
  Spelat 540 gånger

  Ellen och en av hennes bästa vänner, en magisk prinsessa, utforskar en hel galax fylld med mode! Ok, den är kanske inte fullt så stor, men den har massvis av futuristiska kjolar, toppar, smink och mycket mer att välja bland. Kan du hjälpa dem att skapa ett antal intergalaktiska stilar?

 • Sjöjungfruprinsessans parad
  Spela
  Sjöjungfruprinsessans parad
  Spelat 436 gånger

  Dessa prinsessor gör sig redo för en fantastisk modeparad. Välj deras klänningar och coola tillbehör i det roliga och sagolika kläder-spelet.

 • Sjöjungru-prinsessan: Tjejigt vs pojkigt
  Spela
  Sjöjungru-prinsessan: Tjejigt vs pojkigt
  Spelat 433 gånger

  Den här före detta sjöjungfrun testar några coola stilar nu när hon bor på land. Följ med henne medan hon väljer några outfits som visar upp två delar av hennes personlighet. Hon vill välja en som är bra för en elegant natt ute, och en annan som avslöjar hennes mer självsäkra och ambitiösa sida. Kan du hjälpa henne att bestämma vad hon ska ha på sig i detta klä-upp-spel?

 • Sjöjungfruprinsessans utekväll
  Spela
  Sjöjungfruprinsessans utekväll
  Spelat 420 gånger

  Denna före detta sjöjungfru försöker fortfarande att vänja sig vid sitt nya liv på land. Hon har ingen aning om vad hon ska ta på sig innan hon lämnar hemmet för att delta i dessa roliga kvällsaktiviteter. Kan du välja ut några coola kläder som hon kan ha på sig i detta onlinebaserade klädspel?

 • Tjejernas roliga shopping
  Spela
  Tjejernas roliga shopping
  Spelat 323 gånger

  Det är dags för de här moderiktiga tjejerna att gå på en shoppingtur. Följ med dem medan de letar efter fantastiska och nya stilar i alla deras favoritbutiker. Du kan hjälpa dem att välja ut alla möjliga sorters kläder, accessoarer och mycket mer!

 • Lovely Mermaid
  Spela
  Lovely Mermaid
  Spelat 307 gånger

  Dyk ned i alla detaljer i den här kärlekshistorien under vatten!

 • Födelsedagsfest med glass
  Spela
  Födelsedagsfest med glass
  Spelat 252 gånger

  Det är snart dags för den här eleganta tjejen att fira sin födelsedag i det här klädspelet. Kan du välja ut några fantastiska kläder åt henne och hennes vänner? De planerar att spendera eftermiddagen med att äta massor av supersmaskig glass. Du kan till och med bestämma vilka smaker de ska prova först.

 • Året runt med sjöjungfrufashionista
  Spela
  Året runt med sjöjungfrufashionista
  Spelat 252 gånger

  Även sjöjungfrur älskar det senaste modet. Därför samlar den här sjöjungfrun ihop speciella kjolar, accessoarer och mycket mer under årets alla månader i det här roliga och fantastiska kläder-spelet. Hon anpassar sig till sitt nya liv på land som människa och hon vill passa in. Följ med när hon designar 12 bedårande utstyrslar som garanterar att hennes år blir supertrendigt.

 • Princesses: Favorite Brands Shopping
  Spela
  Princesses: Favorite Brands Shopping
  Spelat 248 gånger

  Det är snart dags för de här prinsessorna att leta upp de varumärken de gillar bäst i några av butikerna i denna fantastiska galleria. Kan du hjälpa dem att leta reda på en massa coola outfits, smink och accessoarer i detta onlinebaserade shopping- och klädspel?

 • Sjöjungfrun flyger till Tokyo
  Spela
  Sjöjungfrun flyger till Tokyo
  Spelat 239 gånger

  Den här f.d. sjöjungfrun har alltid velat åka till Japan. Nu när hon förvandlats till människa kan hon flyga dit istället för att simma över havet. Men vilken resväska ska hon ta med sig i det här underbara onlinespelet för tjejer? Hjälp henne att bestämma sig och se till att väskan inte väger för mycket för flygplanet och välj sedan en utstyrsel som hon kan ha på sig under första dagen i Tokyo.

 • Blondies besök hos sjöjungfrun
  Spela
  Blondies besök hos sjöjungfrun
  Spelat 217 gånger

  Det är dags för den här tjejen att besöka sin bästa vän. Det finns bara ett litet problem: hon är en sjöjungfru! Kan du hjälpa henne att förbereda sig för en helt förtrollande resa under havsytan i detta klädspel? Först måste hon sminka sig med vattenfast makeup!

 • Färglägg sjöjungfru
  Spela
  Färglägg sjöjungfru
  Spelat 206 gånger

  Den här sjöjungfruns hem ser lite tråkigt ut, så krydda det med lite färg!

 • Sjöjungfruns pendlande humör
  Spela
  Sjöjungfruns pendlande humör
  Spelat 174 gånger

  Den här f.d. sjöjungfrun känner sig lite nere idag. Kan du pigga upp henne i detta märkliga och originella onlinespel? Följ med henne medan hon försöker bli på bättre humör med en mängd olika aktiviteter.

 • Sjöjungfruns kafé
  Spela
  Sjöjungfruns kafé
  Spelat 166 gånger

  Denna före detta sjöjungfru lever nu på land och hon har bestämt sig för att öppna sitt eget kafé! Hon behöver förbereda allting inför invigningsdagen i detta gulliga och coola företagssimuleringsspel. Följ med henne när hon bestämmer sig för vilken typ av drinkar hon ska ha på menyn, letar efter de bästa ingredienserna och mycket mer.

 • Sjöjungfruprinsessan i guld
  Spela
  Sjöjungfruprinsessan i guld
  Spelat 159 gånger

  Den här prinsessan är ursnygg i guld. Eller rättare sagt, med gyllene mönster och tyger! Kan du hjälpa henne att välja några utstyrslar och gulligt smink som får henne att skina i det här kläder-spelet för tjejer online?

 • Prinsessornas varma sommardagar
  Spela
  Prinsessornas varma sommardagar
  Spelat 158 gånger

  Varmt väder kräver lika heta stilar! Hjälp de här tre fashionabla tjejerna att skruva upp temperaturen i detta sommardränkta klädspel. De tänker slappa vid poolen och behöver några perfekta outfits.

 • Blondie sjöjungfru-stil
  Spela
  Blondie sjöjungfru-stil
  Spelat 157 gånger

  Även sjöjungfrun älskar de senaste stilarna! Kan du hjälpa Blondie att skapa ett friskt utseende som kommer att vara perfekt både under havet och för hennes nästa resa till torra land? Hon kan verkligen använda dina råd i detta makeover spel för tjejer. Du kan skapa en ny outfit för Blondie, hjälpa henne med sitt smink och välja en fantastisk frisyr för henne!

 • Mermaid Barista: Latte Art
  Spela
  Mermaid Barista: Latte Art
  Spelat 155 gånger

  Denna forna sjöjungfru försöker vänja sig vid sitt nya liv på land. Hon fick just ett jobb som barista i ett kafé. Kan du hjälpa henne att hålla jämna steg med kundernas beställningar i detta affärssimuleringsspel? Hon måste servera allt från Caffè americano till Kaffe latte, samtidigt som hon väljer vilken design skummet ska ha. Hon kan skapa fantastiska konstverk med blad, katter, björnar och mycket mer!

 • Magiska sjöjungfruns frisyr
  Spela
  Magiska sjöjungfruns frisyr
  Spelat 151 gånger

  Det är dags för den här tjejen, som tidigare var en sjöjungfru, att få en helt ny stil! Kan du hjälpa henne att bestämma vad hon ska göra med håret i detta onlinebaserade makeover-simuleringsspel? Följ med henne medan hon skapar en magisk look och dessutom designar en fantastisk outfit.

 • Prinsessor på rockscenen
  Spela
  Prinsessor på rockscenen
  Spelat 150 gånger

  Snart ska de här rockprinsessorna äntra scenen i detta onlinebaserade klädspel. Kan du hjälpa alla sex att välja ut några snygga kläder innan det är dags för deras nästa show?

 • Sjöjungfruns hem
  Spela
  Sjöjungfruns hem
  Spelat 139 gånger

  Designa ett undervattenshem till denna sjöjungfru!

 • Sjöjungfruprinsessan är kär
  Spela
  Sjöjungfruprinsessan är kär
  Spelat 139 gånger

  Den här f.d. sjöjungfrun firar sin årsdag med sitt livs kärlek. Kan du hjälpa dem att förbereda en magisk kväll i det här kläder- och designspelet för tjejer?

 • Prinsessorna: Skvaller på campus
  Spela
  Prinsessorna: Skvaller på campus
  Spelat 139 gånger

  Det går ett rykte kring campus att en av de här prinsessorna är den snyggaste tjejen på universitetet. Kan du hjälpa till att avgöra vem av dem som är bäst klädd i det här onlinebaserade kläd- och designspelet? Du måste välja ut några fantastiska kläder, smink och accessoarer till var och en av dem.

 • Girly Summer Patterns
  Spela
  Girly Summer Patterns
  Spelat 110 gånger

  Sommaren är här och dessa modemedvetna tjejer plockar fram alla moderna outfits de har i garderoben. Följ med dem medan de väljer ut de perfekta kläderna för en cykeltur, parkhäng och en rolig grillkväll.

 • Simma med delfiner
  Spela
  Simma med delfiner
  Spelat 110 gånger

  Den här sjöjungfrun vill se snygg ut inför eftermiddagens äventyr med en delfinkompis. Vad ska hon ha på sig?