Sjöjungfruspel

 • Skolstart: Uniformfri dag
  Spela
  Skolstart: Uniformfri dag
  Spelat 931 gånger

  Den uniformfria dagen infaller den här veckan och dessa fyra vänner vill vara redo! De kan knappt vänta på att få visa upp sina favoritstilar. Kan du hjälpa dem att skapa de perfekta lookerna i detta kläd- och designspel? Du kan dessutom välja deras kläder, skor och accessoarer!

 • Prinsessornas höstselfies
  Spela
  Prinsessornas höstselfies
  Spelat 1871 gånger

  Hösten är i full gång, och de här tre prinsessorna är fast beslutna att få till den perfekta selfien för säsongen. Kan du hjälpa dem genom att designa några fantastiska kläder åt dem? Välj ut sagolikt smink innan du väljer ut några ursnygga tröjor och andra plagg som de kan bära. När du är klar kan du fota dem under trädkronorna i deras favoritpark.

 • Sjöjungfruprinsessans kyss under misteln
  Spela
  Sjöjungfruprinsessans kyss under misteln
  Spelat 907 gånger

  Sjöjungfruprinsessan och hennes snygga pojkvän vill njuta av en romantisk stund under misteln utan att någon får reda på det! Kan du hjälpa dem att smygkyssas utan att någon upptäcker dem i det här julspelet för tjejer?

 • Prinsessorna: Tur i kärlek?
  Spela
  Prinsessorna: Tur i kärlek?
  Spelat 402 gånger

  De här tre prinsessorna har bestämt sig för att vinna sina hemliga älsklingars hjärtan. Kan du hjälpa dem att hitta sann kärlek i detta fantastiska kläd- och designspel? De hoppas att några riktigt fantastiska outfits och snyggt smink ska fånga tre potentiella pojkvänners intresse.

 • Sjöjungfrunsprinsessan föder barn
  Spela
  Sjöjungfrunsprinsessan föder barn
  Spelat 1120 gånger

  Prinsessan ska få sin bebis! Hon är i det kungliga palatset just nu och behöver komma till sjukhuset så fort som möjligt! Kan du hjälpa henne medan hon ringer till den kungliga ambulansdroskan och samlar på sig allt hon behöver i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon behöver också din hjälp på sjukhuset.

 • Prinsessornas texttröjor
  Spela
  Prinsessornas texttröjor
  Spelat 377 gånger

  Den här prinsessan hoppas att hennes ovetande älskling ska märka meddelandet som står på hennes t-shirt i skolan idag. Nu vill hennes vänner bära sina egna t-shirts med meddelanden på! Kan du hjälpa dem att välja vilka de ska ha på sig i det här klädspelet? Alla vill ha en t-shirt med ett fantastiskt och inspirerande meddelande.

 • Prinsessans Instaphoto
  Spela
  Prinsessans Instaphoto
  Spelat 755 gånger

  Den här förtrollade prinsessan uppdaterar sin sida på sociala medier. Kan du hjälpa henne att bestämma vilka inlägg hon ska göra i detta onlinebaserade kläd- och designspel? Du kan välja bland några historier som hon kan dela med sina vänner och hjälpa henne att ta en selfie där hon bär sin nyaste outfit!

 • Prinsessa i supersvid
  Spela
  Prinsessa i supersvid
  Spelat 115 gånger

  Den här prinsessan vill se så bra ut som möjligt under ett mycket viktigt möte den här veckan. Hon är på väg att öppna en modestudio. Kan du hjälpa henne att hitta rätt outfit och några fenomenala accessoarer i detta kläd- och designspel?

 • Sjöjungfrun blir återupplivad
  Spela
  Sjöjungfrun blir återupplivad
  Spelat 1423 gånger

  Den här stackars sjöjungfrun är i nöd! Kan du hjälpa läkaren när han behandlar henne i detta helgalna sjukvårdssimuleringsspel? Han väntar på dig på stranden.

 • Lovely Mermaid
  Spela
  Lovely Mermaid
  Spelat 335 gånger

  Dyk ned i alla detaljer i den här kärlekshistorien under vatten!

 • Prinsessa som påverkar: Sommarsagor
  Spela
  Prinsessa som påverkar: Sommarsagor
  Spelat 536 gånger

  De här två prinsessorna vill bli populära influerare. Du kan hjälpa dem att komma igång med några snabba makeovers i detta onlinebaserade kläd- och designspel. Vilken sorts smink ska de testa? Vilka fantastiska kläder ska de dela med alla sina nya följare? De måste snart bestämma sig!

 • Sjöjungfrun flyger till Tokyo
  Spela
  Sjöjungfrun flyger till Tokyo
  Spelat 239 gånger

  Den här f.d. sjöjungfrun har alltid velat åka till Japan. Nu när hon förvandlats till människa kan hon flyga dit istället för att simma över havet. Men vilken resväska ska hon ta med sig i det här underbara onlinespelet för tjejer? Hjälp henne att bestämma sig och se till att väskan inte väger för mycket för flygplanet och välj sedan en utstyrsel som hon kan ha på sig under första dagen i Tokyo.

 • Sjöjungfruns smink
  Spela
  Sjöjungfruns smink
  Spelat 26 gånger

  Den här sjöjungfruns smink ser inte särskilt bra ut. Kan du hjälpa henne att snygga till det i det här spelet för tjejer? Hon letar även efter saker som hon har tappat bort. Hur snabbt kan du hitta alla dolda föremål?

 • Princess: Bonfire Night
  Spela
  Princess: Bonfire Night
  Spelat 89 gånger

  Det är en perfekt kväll för en brasa. Vädret är friskt och klart och dessa fem prinsessors väninnor är på festhumör. Kan du hjälpa dem att förbereda sig i detta klädspel? De måste välja rätt outfits.

 • Mermaid Princess Dress Up
  Spela
  Mermaid Princess Dress Up
  Spelat 20 gånger

  Klä dig i färgrika koraller, så blir du snart vackrast i havet!

 • Aqua Fashion Style
  Spela
  Aqua Fashion Style
  Spelat 12 gånger

  Styla den här vattenälskande tjejen inför en härlig dag vid havet!

 • Girly Summer Patterns
  Spela
  Girly Summer Patterns
  Spelat 141 gånger

  Sommaren är här och dessa modemedvetna tjejer plockar fram alla moderna outfits de har i garderoben. Följ med dem medan de väljer ut de perfekta kläderna för en cykeltur, parkhäng och en rolig grillkväll.

 • Födelsedagsfest med glass
  Spela
  Födelsedagsfest med glass
  Spelat 364 gånger

  Det är snart dags för den här eleganta tjejen att fira sin födelsedag i det här klädspelet. Kan du välja ut några fantastiska kläder åt henne och hennes vänner? De planerar att spendera eftermiddagen med att äta massor av supersmaskig glass. Du kan till och med bestämma vilka smaker de ska prova först.

 • Prinsessorna: Skvaller på campus
  Spela
  Prinsessorna: Skvaller på campus
  Spelat 241 gånger

  Det går ett rykte kring campus att en av de här prinsessorna är den snyggaste tjejen på universitetet. Kan du hjälpa till att avgöra vem av dem som är bäst klädd i det här onlinebaserade kläd- och designspelet? Du måste välja ut några fantastiska kläder, smink och accessoarer till var och en av dem.

 • Harajuku Japan Fashion
  Spela
  Harajuku Japan Fashion
  Spelat 117 gånger

  Denna modemedvetna prinsessa och hennes vänner har precis anlänt till Tokyo i Japan. De kan knappt vänta på att få kolla in de hetaste stilarna i Harajuku, som är stadens berömda modedistrikt. Följ med dem medan de shoppar massor av fantastiska kläder i detta onlinebaserade klädspel.

 • Mermaid Barista: Latte Art
  Spela
  Mermaid Barista: Latte Art
  Spelat 244 gånger

  Denna forna sjöjungfru försöker vänja sig vid sitt nya liv på land. Hon fick just ett jobb som barista i ett kafé. Kan du hjälpa henne att hålla jämna steg med kundernas beställningar i detta affärssimuleringsspel? Hon måste servera allt från Caffè americano till Kaffe latte, samtidigt som hon väljer vilken design skummet ska ha. Hon kan skapa fantastiska konstverk med blad, katter, björnar och mycket mer!

 • Sjöjungfruns kafé
  Spela
  Sjöjungfruns kafé
  Spelat 166 gånger

  Denna före detta sjöjungfru lever nu på land och hon har bestämt sig för att öppna sitt eget kafé! Hon behöver förbereda allting inför invigningsdagen i detta gulliga och coola företagssimuleringsspel. Följ med henne när hon bestämmer sig för vilken typ av drinkar hon ska ha på menyn, letar efter de bästa ingredienserna och mycket mer.

 • Magiska sjöjungfruns frisyr
  Spela
  Magiska sjöjungfruns frisyr
  Spelat 333 gånger

  Det är dags för den här tjejen, som tidigare var en sjöjungfru, att få en helt ny stil! Kan du hjälpa henne att bestämma vad hon ska göra med håret i detta onlinebaserade makeover-simuleringsspel? Följ med henne medan hon skapar en magisk look och dessutom designar en fantastisk outfit.

 • Princesses: Chilling at the Pool
  Spela
  Princesses: Chilling at the Pool
  Spelat 356 gånger

  Solen skiner, fåglarna kvittrar och de här tre prinsessorna gör sig redo för en slapp eftermiddag vid sin favoritpool. Men vilka baddräkter ska de ha på sig? Kan du hjälpa dem att hamna i maximalt avkopplingsläge i detta kläd- och designspel?

 • Princesses: Favorite Brands Shopping
  Spela
  Princesses: Favorite Brands Shopping
  Spelat 322 gånger

  Det är snart dags för de här prinsessorna att leta upp de varumärken de gillar bäst i några av butikerna i denna fantastiska galleria. Kan du hjälpa dem att leta reda på en massa coola outfits, smink och accessoarer i detta onlinebaserade shopping- och klädspel?

 • Prinsessornas varma sommardagar
  Spela
  Prinsessornas varma sommardagar
  Spelat 209 gånger

  Varmt väder kräver lika heta stilar! Hjälp de här tre fashionabla tjejerna att skruva upp temperaturen i detta sommardränkta klädspel. De tänker slappa vid poolen och behöver några perfekta outfits.

 • Summertime Dress Up
  Spela
  Summertime Dress Up
  Spelat 2 gånger

  Den här sommaren kommer Julia att gå på strandpromenaden med stil!

 • Blondies besök hos sjöjungfrun
  Spela
  Blondies besök hos sjöjungfrun
  Spelat 217 gånger

  Det är dags för den här tjejen att besöka sin bästa vän. Det finns bara ett litet problem: hon är en sjöjungfru! Kan du hjälpa henne att förbereda sig för en helt förtrollande resa under havsytan i detta klädspel? Först måste hon sminka sig med vattenfast makeup!

 • Sjöjungfruprinsessan i guld
  Spela
  Sjöjungfruprinsessan i guld
  Spelat 159 gånger

  Den här prinsessan är ursnygg i guld. Eller rättare sagt, med gyllene mönster och tyger! Kan du hjälpa henne att välja några utstyrslar och gulligt smink som får henne att skina i det här kläder-spelet för tjejer online?

 • Klä en sjöhäst
  Spela
  Klä en sjöhäst
  Spelat 0 gånger

  Hoppa upp i sadeln på en stilig sjöhäst i havet.

 • Prinsessor på rockscenen
  Spela
  Prinsessor på rockscenen
  Spelat 173 gånger

  Snart ska de här rockprinsessorna äntra scenen i detta onlinebaserade klädspel. Kan du hjälpa alla sex att välja ut några snygga kläder innan det är dags för deras nästa show?

 • Sjöjungfruns pendlande humör
  Spela
  Sjöjungfruns pendlande humör
  Spelat 181 gånger

  Den här f.d. sjöjungfrun känner sig lite nere idag. Kan du pigga upp henne i detta märkliga och originella onlinespel? Följ med henne medan hon försöker bli på bättre humör med en mängd olika aktiviteter.

 • Blondie sjöjungfru-stil
  Spela
  Blondie sjöjungfru-stil
  Spelat 157 gånger

  Även sjöjungfrun älskar de senaste stilarna! Kan du hjälpa Blondie att skapa ett friskt utseende som kommer att vara perfekt både under havet och för hennes nästa resa till torra land? Hon kan verkligen använda dina råd i detta makeover spel för tjejer. Du kan skapa en ny outfit för Blondie, hjälpa henne med sitt smink och välja en fantastisk frisyr för henne!

 • Tjejernas roliga shopping
  Spela
  Tjejernas roliga shopping
  Spelat 484 gånger

  Det är dags för de här moderiktiga tjejerna att gå på en shoppingtur. Följ med dem medan de letar efter fantastiska och nya stilar i alla deras favoritbutiker. Du kan hjälpa dem att välja ut alla möjliga sorters kläder, accessoarer och mycket mer!

 • Sjöjungfruprinsessan är kär
  Spela
  Sjöjungfruprinsessan är kär
  Spelat 139 gånger

  Den här f.d. sjöjungfrun firar sin årsdag med sitt livs kärlek. Kan du hjälpa dem att förbereda en magisk kväll i det här kläder- och designspelet för tjejer?

 • Sjöjungfruprinsessans utekväll
  Spela
  Sjöjungfruprinsessans utekväll
  Spelat 420 gånger

  Denna före detta sjöjungfru försöker fortfarande att vänja sig vid sitt nya liv på land. Hon har ingen aning om vad hon ska ta på sig innan hon lämnar hemmet för att delta i dessa roliga kvällsaktiviteter. Kan du välja ut några coola kläder som hon kan ha på sig i detta onlinebaserade klädspel?