Sjöjungfruspel

 • Skolstart: Uniformfri dag
  Spela
  Skolstart: Uniformfri dag
  Spelat 1562 gånger

  Den uniformfria dagen infaller den här veckan och dessa fyra vänner vill vara redo! De kan knappt vänta på att få visa upp sina favoritstilar. Kan du hjälpa dem att skapa de perfekta lookerna i detta kläd- och designspel? Du kan dessutom välja deras kläder, skor och accessoarer!

 • Prinsessans Instaphoto
  Spela
  Prinsessans Instaphoto
  Spelat 849 gånger

  Den här förtrollade prinsessan uppdaterar sin sida på sociala medier. Kan du hjälpa henne att bestämma vilka inlägg hon ska göra i detta onlinebaserade kläd- och designspel? Du kan välja bland några historier som hon kan dela med sina vänner och hjälpa henne att ta en selfie där hon bär sin nyaste outfit!

 • Prinsessornas höstselfies
  Spela
  Prinsessornas höstselfies
  Spelat 2242 gånger

  Hösten är i full gång, och de här tre prinsessorna är fast beslutna att få till den perfekta selfien för säsongen. Kan du hjälpa dem genom att designa några fantastiska kläder åt dem? Välj ut sagolikt smink innan du väljer ut några ursnygga tröjor och andra plagg som de kan bära. När du är klar kan du fota dem under trädkronorna i deras favoritpark.

 • Sjöjungfrunsprinsessan föder barn
  Spela
  Sjöjungfrunsprinsessan föder barn
  Spelat 1272 gånger

  Prinsessan ska få sin bebis! Hon är i det kungliga palatset just nu och behöver komma till sjukhuset så fort som möjligt! Kan du hjälpa henne medan hon ringer till den kungliga ambulansdroskan och samlar på sig allt hon behöver i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon behöver också din hjälp på sjukhuset.

 • Prinsessorna: Tur i kärlek?
  Spela
  Prinsessorna: Tur i kärlek?
  Spelat 652 gånger

  De här tre prinsessorna har bestämt sig för att vinna sina hemliga älsklingars hjärtan. Kan du hjälpa dem att hitta sann kärlek i detta fantastiska kläd- och designspel? De hoppas att några riktigt fantastiska outfits och snyggt smink ska fånga tre potentiella pojkvänners intresse.

 • Prinsessornas texttröjor
  Spela
  Prinsessornas texttröjor
  Spelat 714 gånger

  Den här prinsessan hoppas att hennes ovetande älskling ska märka meddelandet som står på hennes t-shirt i skolan idag. Nu vill hennes vänner bära sina egna t-shirts med meddelanden på! Kan du hjälpa dem att välja vilka de ska ha på sig i det här klädspelet? Alla vill ha en t-shirt med ett fantastiskt och inspirerande meddelande.

 • Prinsessa i supersvid
  Spela
  Prinsessa i supersvid
  Spelat 298 gånger

  Den här prinsessan vill se så bra ut som möjligt under ett mycket viktigt möte den här veckan. Hon är på väg att öppna en modestudio. Kan du hjälpa henne att hitta rätt outfit och några fenomenala accessoarer i detta kläd- och designspel?

 • Sjöjungfruprinsessans kyss under misteln
  Spela
  Sjöjungfruprinsessans kyss under misteln
  Spelat 1038 gånger

  Sjöjungfruprinsessan och hennes snygga pojkvän vill njuta av en romantisk stund under misteln utan att någon får reda på det! Kan du hjälpa dem att smygkyssas utan att någon upptäcker dem i det här julspelet för tjejer?

 • Lovely Mermaid
  Spela
  Lovely Mermaid
  Spelat 335 gånger

  Dyk ned i alla detaljer i den här kärlekshistorien under vatten!

 • Sjöjungfruns smink
  Spela
  Sjöjungfruns smink
  Spelat 26 gånger

  Den här sjöjungfruns smink ser inte särskilt bra ut. Kan du hjälpa henne att snygga till det i det här spelet för tjejer? Hon letar även efter saker som hon har tappat bort. Hur snabbt kan du hitta alla dolda föremål?

 • Sjöjungfrun flyger till Tokyo
  Spela
  Sjöjungfrun flyger till Tokyo
  Spelat 239 gånger

  Den här f.d. sjöjungfrun har alltid velat åka till Japan. Nu när hon förvandlats till människa kan hon flyga dit istället för att simma över havet. Men vilken resväska ska hon ta med sig i det här underbara onlinespelet för tjejer? Hjälp henne att bestämma sig och se till att väskan inte väger för mycket för flygplanet och välj sedan en utstyrsel som hon kan ha på sig under första dagen i Tokyo.

 • Harajuku Japan Fashion
  Spela
  Harajuku Japan Fashion
  Spelat 117 gånger

  Denna modemedvetna prinsessa och hennes vänner har precis anlänt till Tokyo i Japan. De kan knappt vänta på att få kolla in de hetaste stilarna i Harajuku, som är stadens berömda modedistrikt. Följ med dem medan de shoppar massor av fantastiska kläder i detta onlinebaserade klädspel.

 • Mermaid Barista: Latte Art
  Spela
  Mermaid Barista: Latte Art
  Spelat 244 gånger

  Denna forna sjöjungfru försöker vänja sig vid sitt nya liv på land. Hon fick just ett jobb som barista i ett kafé. Kan du hjälpa henne att hålla jämna steg med kundernas beställningar i detta affärssimuleringsspel? Hon måste servera allt från Caffè americano till Kaffe latte, samtidigt som hon väljer vilken design skummet ska ha. Hon kan skapa fantastiska konstverk med blad, katter, björnar och mycket mer!

 • Födelsedagsfest med glass
  Spela
  Födelsedagsfest med glass
  Spelat 364 gånger

  Det är snart dags för den här eleganta tjejen att fira sin födelsedag i det här klädspelet. Kan du välja ut några fantastiska kläder åt henne och hennes vänner? De planerar att spendera eftermiddagen med att äta massor av supersmaskig glass. Du kan till och med bestämma vilka smaker de ska prova först.

 • Prinsessornas varma sommardagar
  Spela
  Prinsessornas varma sommardagar
  Spelat 209 gånger

  Varmt väder kräver lika heta stilar! Hjälp de här tre fashionabla tjejerna att skruva upp temperaturen i detta sommardränkta klädspel. De tänker slappa vid poolen och behöver några perfekta outfits.

 • Princess: Bonfire Night
  Spela
  Princess: Bonfire Night
  Spelat 90 gånger

  Det är en perfekt kväll för en brasa. Vädret är friskt och klart och dessa fem prinsessors väninnor är på festhumör. Kan du hjälpa dem att förbereda sig i detta klädspel? De måste välja rätt outfits.

 • Magiska sjöjungfruns frisyr
  Spela
  Magiska sjöjungfruns frisyr
  Spelat 333 gånger

  Det är dags för den här tjejen, som tidigare var en sjöjungfru, att få en helt ny stil! Kan du hjälpa henne att bestämma vad hon ska göra med håret i detta onlinebaserade makeover-simuleringsspel? Följ med henne medan hon skapar en magisk look och dessutom designar en fantastisk outfit.

 • Blondies besök hos sjöjungfrun
  Spela
  Blondies besök hos sjöjungfrun
  Spelat 217 gånger

  Det är dags för den här tjejen att besöka sin bästa vän. Det finns bara ett litet problem: hon är en sjöjungfru! Kan du hjälpa henne att förbereda sig för en helt förtrollande resa under havsytan i detta klädspel? Först måste hon sminka sig med vattenfast makeup!

 • Prinsessa som påverkar: Sommarsagor
  Spela
  Prinsessa som påverkar: Sommarsagor
  Spelat 570 gånger

  De här två prinsessorna vill bli populära influerare. Du kan hjälpa dem att komma igång med några snabba makeovers i detta onlinebaserade kläd- och designspel. Vilken sorts smink ska de testa? Vilka fantastiska kläder ska de dela med alla sina nya följare? De måste snart bestämma sig!

 • Prinsessor på rockscenen
  Spela
  Prinsessor på rockscenen
  Spelat 173 gånger

  Snart ska de här rockprinsessorna äntra scenen i detta onlinebaserade klädspel. Kan du hjälpa alla sex att välja ut några snygga kläder innan det är dags för deras nästa show?

 • Prinsessorna: Skvaller på campus
  Spela
  Prinsessorna: Skvaller på campus
  Spelat 241 gånger

  Det går ett rykte kring campus att en av de här prinsessorna är den snyggaste tjejen på universitetet. Kan du hjälpa till att avgöra vem av dem som är bäst klädd i det här onlinebaserade kläd- och designspelet? Du måste välja ut några fantastiska kläder, smink och accessoarer till var och en av dem.

 • Princesses: Favorite Brands Shopping
  Spela
  Princesses: Favorite Brands Shopping
  Spelat 322 gånger

  Det är snart dags för de här prinsessorna att leta upp de varumärken de gillar bäst i några av butikerna i denna fantastiska galleria. Kan du hjälpa dem att leta reda på en massa coola outfits, smink och accessoarer i detta onlinebaserade shopping- och klädspel?

 • Sjöjungfruns pendlande humör
  Spela
  Sjöjungfruns pendlande humör
  Spelat 181 gånger

  Den här f.d. sjöjungfrun känner sig lite nere idag. Kan du pigga upp henne i detta märkliga och originella onlinespel? Följ med henne medan hon försöker bli på bättre humör med en mängd olika aktiviteter.

 • Princesses: Chilling at the Pool
  Spela
  Princesses: Chilling at the Pool
  Spelat 356 gånger

  Solen skiner, fåglarna kvittrar och de här tre prinsessorna gör sig redo för en slapp eftermiddag vid sin favoritpool. Men vilka baddräkter ska de ha på sig? Kan du hjälpa dem att hamna i maximalt avkopplingsläge i detta kläd- och designspel?

 • Tjejernas roliga shopping
  Spela
  Tjejernas roliga shopping
  Spelat 510 gånger

  Det är dags för de här moderiktiga tjejerna att gå på en shoppingtur. Följ med dem medan de letar efter fantastiska och nya stilar i alla deras favoritbutiker. Du kan hjälpa dem att välja ut alla möjliga sorters kläder, accessoarer och mycket mer!

 • Sjöjungru-prinsessan: Tjejigt vs pojkigt
  Spela
  Sjöjungru-prinsessan: Tjejigt vs pojkigt
  Spelat 433 gånger

  Den här före detta sjöjungfrun testar några coola stilar nu när hon bor på land. Följ med henne medan hon väljer några outfits som visar upp två delar av hennes personlighet. Hon vill välja en som är bra för en elegant natt ute, och en annan som avslöjar hennes mer självsäkra och ambitiösa sida. Kan du hjälpa henne att bestämma vad hon ska ha på sig i detta klä-upp-spel?

 • Sjöjungfruprinsessan är kär
  Spela
  Sjöjungfruprinsessan är kär
  Spelat 139 gånger

  Den här f.d. sjöjungfrun firar sin årsdag med sitt livs kärlek. Kan du hjälpa dem att förbereda en magisk kväll i det här kläder- och designspelet för tjejer?

 • Blondie sjöjungfru-stil
  Spela
  Blondie sjöjungfru-stil
  Spelat 157 gånger

  Även sjöjungfrun älskar de senaste stilarna! Kan du hjälpa Blondie att skapa ett friskt utseende som kommer att vara perfekt både under havet och för hennes nästa resa till torra land? Hon kan verkligen använda dina råd i detta makeover spel för tjejer. Du kan skapa en ny outfit för Blondie, hjälpa henne med sitt smink och välja en fantastisk frisyr för henne!

 • Sjöjungfru skapa kattungar
  Spela
  Sjöjungfru skapa kattungar
  Spelat 1414 gånger

  Dessa magiska kattungar lever under havet och de söker efter en ny vän. Kan du skapa en för dem i detta förtrollande designspel? Du kan välja hårfärg, vilken typ av båge hon ska bära, och mycket mer.

 • Driv en havspark
  Spela
  Driv en havspark
  Spelat 29 gånger

  Imponera på parkens besökare med de här häftiga havsdjuren!

 • Simma med delfiner
  Spela
  Simma med delfiner
  Spelat 110 gånger

  Den här sjöjungfrun vill se snygg ut inför eftermiddagens äventyr med en delfinkompis. Vad ska hon ha på sig?

 • Klä dockan 4
  Spela
  Klä dockan 4
  Spelat 23 gånger

  Klä dockan som en ängel, sjöjungfru eller ... en helt vanlig flicka.

 • Sjöjungfruprinsessan hos hudläkaren
  Spela
  Sjöjungfruprinsessan hos hudläkaren
  Spelat 841 gånger

  Den här stackars prinsessan lider av mycket allvarliga utslag och en massa andra hudproblem! Vi måste se till att hon kommer till vårdcentralen kvickt i detta onlinebaserade sjukvårdsspel. Kan du hjälpa henne att bli frisk snabbt?

 • Sjöjungfrun blir återupplivad
  Spela
  Sjöjungfrun blir återupplivad
  Spelat 1423 gånger

  Den här stackars sjöjungfrun är i nöd! Kan du hjälpa läkaren när han behandlar henne i detta helgalna sjukvårdssimuleringsspel? Han väntar på dig på stranden.

 • Sjöjungfruprinsessornas party
  Spela
  Sjöjungfruprinsessornas party
  Spelat 612 gånger

  Dessa tre prinsessor lever under havet och planerar en fest, men allt är huller om buller! En sköldpadda har stulit en av prinsessornas örhängen och alla deras festdekorationer är utspridda i grottan. Kan du hjälpa dem att hitta dem innan de bestämmer vad de ska ha på sig i det här onlinespelet för tjejer?

 • Mermaid Princesses
  Spela
  Mermaid Princesses
  Spelat 832 gånger

  De här kungligheterna som bor under havet vill ha nya fantastiska stilar. Vilka tycker du att de ska prova först?