• Five Nights at Freddy's
  Spela
  Five Nights at Freddy's
  Spelat 100213 gånger
 • World Craft 2
  Spela
  World Craft 2
  Spelat 28894 gånger

  Hela världen väntar dig i det här actionfyllda designspelet. Du kan kämpa för livet i en episk strid på en slumpmässigt genererad karta eller skapa en egen. Hur länge kan du överleva? Du tävlar mot farliga monster och du måste skapa ett eget skydd för att överleva långa nätter. Du måste även jaga smarriga varelser för att tillfredsställa din hunger.

 • Five Nights at Freddy's 3
  Spela
  Five Nights at Freddy's 3
  Spelat 21154 gånger

  Ditt nästa arbetsskift ska precis börja på pizzerian. Nya attraktioner har lagts till så du kommer helt klart att behöva vara på din vakt för att överleva ännu en vecka full av hemskheter i det här actionspelet!

 • Five Nights at Freddy's 4
  Spela
  Five Nights at Freddy's 4
  Spelat 18830 gånger

  Freddy, Fazbear, Bonnie och alla deras livsfarliga robotvänner är i farten igen. Hur länge kan du klara dig i kampen mot dem och deras vilda framfart i det här läskiga actionspelet?

 • Five Nights at Freddy's: Sister Location
  Spela
  Five Nights at Freddy's: Sister Location
  Spelat 16457 gånger

  En ny ondskefull våg har inletts. Är du modig nog att utforska passagen under pizzerian och ta dig an dess robotinvånare? I så fall är det bara att stiga in i hissen och göra dig redo för en ny terrorvåg i det här roliga och läskiga onlinespelet.

 • Tunnelbanefajt 3D
  Spela
  Tunnelbanefajt 3D
  Spelat 12641 gånger

  Kulorna flyger i alla riktningar i det här galna och roliga skjutspelet! Beväpna dig och slå ut fienden med ditt team!

 • Biltjuv
  Spela
  Biltjuv
  Spelat 10244 gånger

  Den här tjuven är ute på en episk brottsvåg. Följ med när han stjäl bilar och skapar kaos i det här vilda racingspelet.

 • Five Night's at Golden Freddy's
  Spela
  Five Night's at Golden Freddy's
  Spelat 9977 gånger

  Något står inte rätt till på den här familjerestaurangen och det är ditt uppdrag att komma på vad det är! Växla mellan de olika kamerorna för att se vilket av monstren det är som är ute efter dig på Five Night's at Golden Freddy's!

 • Adam and Eve 2
  Spela
  Adam and Eve 2
  Spelat 9459 gånger

  Är den här grottmannen fortfarande på jakt efter kärlek? Det verkar så. Kan du hjälpa honom?

 • Offroad-förare
  Spela
  Offroad-förare
  Spelat 6806 gånger

  De här enorma däcken gör det enkelt att mosa motståndarna – men gör det omöjligt att "köra försiktigt".

 • Grindcraft Remasterized
  Spela
  Grindcraft Remasterized
  Spelat 6774 gånger

  Du kan bygga alla sorters saker, soldater och mycket mer i detta fantastiska simuleringsspel. Hantera dina resurser noggrant medan du skapar helt nya världar.

 • Skate Hooligans
  Spela
  Skate Hooligans
  Spelat 6711 gånger

  Den här skajtaren råkade ha sönder ett fönster med en fotboll och en arg polis jagar honom! Kan du se till så att han inte arresteras av polisen i det här racingspelet? Hjälp honom att hålla sig undan från polisen genom att undvika lastbilar och skajta under trafikhinder. Han måste även samla på värdefulla mynt medans han rymmer.

 • Adam and Eve 3
  Spela
  Adam and Eve 3
  Spelat 6654 gånger

  Äventyret med den knasige grottmannen och hans flickvän fortsätter. Vart ska de ta vägen härnäst?

 • Pixel Warfare 5
  Spela
  Pixel Warfare 5
  Spelat 5881 gånger

  Gör dig redo för en ny runda med gammal hederlig action. Gå med i ett rum, välj vapen och förbered dig för en dödsmatch eller två i det här förstapersonsskjutspelet för flera spelare.

 • Five Nights at Candy's
  Spela
  Five Nights at Candy's
  Spelat 5720 gånger

  Det här hamburgerhaket har under den senaste tiden haft problem med sina robotar men det är väl inget att oroa sig för, eller? Gör dig redo för ditt nya jobb som kvällsvakt i det här Halloween-spelet som är inspirerat av Five Nights at Freddy's.

 • Offroadkörning V5
  Spela
  Offroadkörning V5
  Spelat 5689 gånger

  Kör offroad i det här galna racingspelet. Du kan köra genom öknar, ödemarker och till och med på stadstrottoarer när du tävlar mot världens bästa förare.

 • Cars Thief 2: Tank Edition
  Spela
  Cars Thief 2: Tank Edition
  Spelat 4389 gånger

  När det är för enkelt och tråkigt att stjäla bilar och lastbilar är det dags att åka på en nöjestur i en stridsvagn! Följ med den här expertbiltjuven när han försöker sig på sitt största och modigaste jobb hittills i det här spännande bilspelet i 3D.

 • Adam and Eve 4
  Spela
  Adam and Eve 4
  Spelat 4076 gånger

  Att leva i en urtidsvärld är inte för fegisar. Följ med på Adams nya äventyr i det här förhistoriska peka och klicka-spelet. Han behöver din hjälp med att undvika hungriga dinosaurier, människoätande växter och arga grottkvinnor som kan dyka upp.

 • Subway Surf
  Spela
  Subway Surf
  Spelat 3750 gånger

  En polis är i hälarna på denna tonårsskejtare! Lyckligtvis har han en futuristisk hoverboard med sig! Kan du hjälpa tonåringen att slippa fängelse i detta galna skridskoåkningsspel?

 • Dumb Ways to Die 2
  Spela
  Dumb Ways to Die 2
  Spelat 3088 gånger

  Du kan verkligen roa dig i den här superfarliga nöjesparken! Kan du hjälpa alla dessa sköna varelser att förbli säkra medan de kollar in alla sina fantastiska attraktioner? De behöver verkligen någon som behöver hålla ett öga på dem i detta konstiga och vilda pusselspel.

 • Skapa din värld
  Spela
  Skapa din värld
  Spelat 3014 gånger

  I det här onlinespelet kan du bygga, skapa och anpassa en hel värld. Låt fantasin flöda fritt medan du provar på alla olika verktyg, landskap och andra funktioner.

 • Dark Lands
  Spela
  Dark Lands
  Spelat 2552 gånger

  Vägled den modiga riddaren genom den här snabba springaren och hjälp honom att besegra ondskan. Spring, hoppa och glid förbi virvlande blad och hugg din väg genom hemska monster som har invaderat ditt land!

 • Zombiecraft.io
  Spela
  Zombiecraft.io
  Spelat 2449 gånger

  You can fight zombies while playing as a doctor, a farmer, a salaryman or another crazy character in this 3D io game. Eliminate the undead in the single player mode or battle alongside players from around the world.

 • World Crafts
  Spela
  World Crafts
  Spelat 2369 gånger

  Stig in en 3D-värld fylld med underverk i detta onlinespel. Du kan bygga den, anpassa den och göra den till din egen! Låt din fantasi flöda!

 • Bus & Subway Runner 3D
  Spela
  Bus & Subway Runner 3D
  Spelat 1582 gånger

  Det enda den här killen ville göra var att åka på sin nya hoverboard i sin hemstad. Men sen kom en polis och försökte sätta dit honom. Kan du hjälpa honom att fly från den tjuriga snuten i det här actionspelet online?

 • Pixelkrig 4
  Spela
  Pixelkrig 4
  Spelat 1275 gånger

  Ta krigsföring till en helt ny nivå i det här spännande och roliga spelet. Följ med dina kamrater och slåss mot spelare från hela världen!

 • Temple Crossing
  Spela
  Temple Crossing
  Spelat 1217 gånger

  Gör dig redo för ett storslaget äventyr som påminner om Crossy Road. Klarar du att slutföra det här tempelloppet?

 • Adam and Eve: Zombie
  Spela
  Adam and Eve: Zombie
  Spelat 1212 gånger

  Adam trodde det var en vanlig kväll som alla andra och han gick ut gå på en avkopplande promenad. Vad han inte visste var att hans stad hade invaderats av zombier! Kan du hjälpa honom att undvika djuren och se till så att han kommer hem igen i det här hysteriska peka- och klicka-äventyrsspelet?

 • Riktig flygsimulator: Stridsflygplan
  Spela
  Riktig flygsimulator: Stridsflygplan
  Spelat 1187 gånger

  Du kan flyga fem olika stridsflygplan i detta realistiska flygsimulatorspel. Ta en tur med en F-35:a eller sätt dig i cockpiten på en M-262:a. Du kan till och med prova på de olika vapensystemen.

 • Adam and Eve: Sleepwalker
  Spela
  Adam and Eve: Sleepwalker
  Spelat 1030 gånger

  Åh nej! Adam går i sömnen genom Arktis! Han behöver verkligen din hjälp med att ta sig hem igen och tillbaka till sängen i det här roliga peka- och klicka-äventyrsspelet. Kan du hjälpa honom att undvika hungriga isbjörnar, åka på slädar och mycket mer?

 • Block World
  Spela
  Block World
  Spelat 1025 gånger

  Dyk in i en hel 3D-värld i detta upptäcktsspel. Du kan till och med ändra den med alla möjliga sorters coola föremål och andra funktioner. Se hur länge du klarar dig i överlevnadsläget, eller prova fritt spel där du får ännu mer utrymme att utforska världen.

 • Adventure Craft
  Spela
  Adventure Craft
  Spelat 774 gånger

  Följ med den här gruvarbetaren när han letar efter värdefulla mineraler. Kan du hjälpa honom att länka ihop alla stenar och andra naturresurser i det här äventyrsspelet?

 • Pixel Wars of Heroes
  Spela
  Pixel Wars of Heroes
  Spelat 757 gånger

  Kommer du att tävla med den goda eller onda sidan i det här underbara förstapersonsactionspelet för flera spelare? Utmana spelare från hela världen med allt från machetes till maskingevär.

 • Pixelhantverk
  Spela
  Pixelhantverk
  Spelat 747 gånger

  I det här magiska byggsimuleringsspelet kan du skapa och modifiera ett helt kungarike. Utforska dess vidsträckta landskap och låt fantasin flöda fritt. Du kan också prova på massor av coola verktyg och föremål under din resa.

 • Adam and Eve: Golf
  Spela
  Adam and Eve: Golf
  Spelat 745 gånger

  Adam spenderar en eftermiddag på sin favoritgolfbana i detta helgalna sportspel. Vi behöver förstås inte tala om att det går ganska vilt till! Kan du hjälpa den driftige grottmannen att undvika lavagropar och arga pterodaktyler medan han försöker slå några hole-in-one?

 • Adam och Eva: spöket Adam
  Spela
  Adam och Eva: spöket Adam
  Spelat 668 gånger

  Adam är ute på äventyr för att skrämma människor över hela världen. Kan du hjälpa honom att skrämma dykare, turister och till och med nunnor i det här hysteriska peka och klicka-spelet? Han behöver din hjälp med att ta sig förbi hinder som står i vägen mellan honom och de personer han vill busa med.