Bröllopsspel

 • Eliza's himmelska bröllopet
  Spela
  Eliza's himmelska bröllopet
  Spelat 3093 gånger

  Eliza hoppas att hennes bröllopsdag kommer att vara riktigt himmelsk. Samarbeta med medlemmarna i hennes brudgrupp medan de hjälper henne att skapa en riktigt underbar dag i detta klädspel online. De måste välja de perfekta kläderna, fantastiskt smink, och mycket mer!

 • Bröllopsdrama
  Spela
  Bröllopsdrama
  Spelat 1711 gånger

  Bröllopsklockorna är planerade att ringa för den här unga bruden idag, men en av hennes vänner är fast besluten att förstöra allt! Vilken tjej kommer att vinna brudgummens hjärta i detta upprörande uppklädnads- och bröllopsspel?

 • Kläder till bruden och tärnorna
  Spela
  Kläder till bruden och tärnorna
  Spelat 11361 gånger

  Den unga kvinnan är redo för sitt drömbröllop. Kan du hjälpa henne och hennes tärnor att göra sig redo för den viktiga dagen i det här kläder-spelet? De behöver hjälp med klänningar, hår och smink.

 • Prinsessans vinterbröllop
  Spela
  Prinsessans vinterbröllop
  Spelat 3228 gånger

  Den här prinsessan planerar sitt bröllop i vinter och vill att allt ska vara perfekt. Hon har mängder med idéer och kan inte bestämma sig för vilka inredningar hon ska välja för ceremonin, vilken klänning hon ska ha på sig och mycket mer. Kan du hjälpa henne att skapa ett fantastiskt vinterbröllop i det här design- och kläder-spelet online?

 • Hollywoodstjärnor gifter sig
  Spela
  Hollywoodstjärnor gifter sig
  Spelat 1467 gånger

  Denna berömda Hollywood-kändis ska snart gifta sig! Men hon vill inte bära en traditionell brudklänning. Hon vill också att hennes brudtärnor väljer ut några riktigt coola klänningar som de kan ha på sig. Kan du hjälpa alla att hitta några helt fantastiska kläder inför hennes stora dag i detta bröllopsklänningsspel?

 • Doves bröllop: Kläder för Dolly
  Spela
  Doves bröllop: Kläder för Dolly
  Spelat 409 gånger

  Dove kollar igenom presentlådorna. Alla lådor innehåller trendiga föremål för hennes bröllop. Men vad ska hon ha på sig? Du bestämmer i det här kläder-spelet.

 • Isdrottningens förstörda bröllop
  Spela
  Isdrottningens förstörda bröllop
  Spelat 1323 gånger

  Isdrottningen bryter ihop i tårar för att någon nyss vandaliserade hennes bröllop! De rev ner entréhallen, förstörde hennes tårta och sabbade till och med hennes klänning! Kan du hjälpa henne att fixa allt innan gästerna anländer i detta simuleringsspel? Det finns fortfarande tid till att få hennes livs största dag på rätt spår igen!

 • Brudtärnornas krig
  Spela
  Brudtärnornas krig
  Spelat 785 gånger

  Alla fyra av dessa brudtärnor försöker överträffa varandra i detta helgalna kläd- och bröllopsspel. Kan du hjälpa var och en av dem att skapa den perfekta stilen inför deras väns kommande bröllop? Vem ser bäst ut? Allt beror på dig!

 • Min bästa väns bröllop
  Spela
  Min bästa väns bröllop
  Spelat 3658 gånger

  Den här tjejens bästis ska strax gifta sig, och de förbereder saker inför hennes stora dag. Kan du hjälpa dem att se till att allt blir helt perfekt i det här kläd- och designspelet? De måste fortfarande välja ut sina klänningar, få manikyr och sätta upp en mängd vackra dekorationer.

 • Eliza's Wedding Planner
  Spela
  Eliza's Wedding Planner
  Spelat 1235 gånger

  Eliza är fast besluten att ha ett fantastiskt bröllop, men hon kommer att behöva massor av hjälp! Hon vill anställa dig som sin bröllopsplanerare i detta onlinebaserade simulerings- och designspel. Kan du se till att allt blir perfekt inför hennes stora dag? Du måste välja hennes klänning, hennes smink, skicka ut hennes inbjudningar och mycket mer.

 • Blondies bröllopsförberedelser
  Spela
  Blondies bröllopsförberedelser
  Spelat 7754 gånger

  Den här unga bruden vill att allt ska vara perfekt på hennes bröllop. Hon skulle verkligen kunna behöva din hjälp. Kan du gå och shoppa med henne och välja en fantastisk klänning, snyggt smink och accessoarer i det här brudkläder-spelet? Du kan till och med ge henne en snabb manikyr.

 • Bröllopsutmaningen
  Spela
  Bröllopsutmaningen
  Spelat 806 gånger

  Dessa tre brudar letar efter den perfekta klänningen för sina bröllopsdagar. Men det är inte allt! De behöver även hjälp med sitt smink och de kan inte bestämma sig för om de ska ha på sig färgade kontaktlinser. Kan du hjälpa dem att hitta den perfekta stilen i det här kläder- och bröllopsspelet?

 • Bride Dress Up 2
  Spela
  Bride Dress Up 2
  Spelat 88 gånger

  Hjälp den här vackra bruden att välja den bästa klänningen och accessoarer!

 • Prinsessbröllop Modevecka
  Spela
  Prinsessbröllop Modevecka
  Spelat 7603 gånger

  Ariel, Belle och Pocahontas deltar i modeveckan. Hjälp dem att välja snygga kläder i det här kläder-spelet innan de gör sig redo för nästa fotografering.

 • Prinsessorna planerar bröllop
  Spela
  Prinsessorna planerar bröllop
  Spelat 1409 gånger

  De här drottninglika brudarna har funderat på vem som ska vara deras bröllopsplanerare under kommande ceremonier. Du kanske skulle passa perfekt? Visa upp dina modefärdigheter i detta brudbaserade kläd- och designspel.

 • Ellens bröllop
  Spela
  Ellens bröllop
  Spelat 110 gånger

  Ellen ska gifta sig och hon vill att allt ska vara perfekt på bröllopsdagen. Följ med henne och hennes brudtärna medan de väljer ut några underbara klänningar och smink inför ceremonin i detta onlinebaserade bröllopsspel.

 • Prinsessbröllop: orientaliskt tema
  Spela
  Prinsessbröllop: orientaliskt tema
  Spelat 546 gånger

  Prinsessan i detta kläd- och bröllopsspel älskar verkligen traditionellt asiatiska stilar. Därför har hon bestämt sig för ett bröllop med orientaliskt tema. Kan du hjälpa henne att välja ut den perfekta klänningen, en lika fantastisk klänning till hennes brudtärna och suveränt smink och accessoarer till dem båda?

 • Adelles brudstilar
  Spela
  Adelles brudstilar
  Spelat 876 gånger

  Den här coola katten ska på bröllop men hennes kompis garderob är hur stökig som helst! Kan du hjälpa henne att hitta en kjol och hennes favoritskor i det här trendiga kläder-spelet?

 • Kändisar: Elegant bröllopsklänning
  Spela
  Kändisar: Elegant bröllopsklänning
  Spelat 695 gånger

  De här två berömda kändisarna gör sig redo för bröllopsdagen. Kan du hjälpa dem båda att uppnå det perfekta utseendet i detta onlinebaserade kläd- och brudspel? De har ingen aning om vilka klänningar de ska välja, eller vilken typ av smink som passar.

 • Bästisars bröllopsförberedelser
  Spela
  Bästisars bröllopsförberedelser
  Spelat 1077 gånger

  Den här brudens bröllop ska snart börja. Både hon och hennes brudtärna är sena. Kan du hjälpa dem att snabbt välja utstyrslar för bröllopsceremonin i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Prinsessans modeuppvisning
  Spela
  Prinsessans modeuppvisning
  Spelat 483 gånger

  Den här prinsessan har en framgångsrik karriär som modedesigner och hon är redo att visa upp sin senaste kollektion. Den är tillägnad helt till bröllop och brudar! Kan du hjälpa henne och hennes modeller att förbereda en modeshow som startar kollektionen i det här kläder- och designspelet för tjejer online?

 • Bröllops Ellie
  Spela
  Bröllops Ellie
  Spelat 887 gånger

  All stress att för att göra sig redo för sin bröllopsdag har gjort Ellie till en total bröllopstjej! Kan du hjälpa hennes brudtärnor att hålla sig lugna medan hon får spel över de klänningar de valde till ceremonin? Hon vill att de ska hitta nya och det snabbt, så de behöver verkligen ditt råd i detta bröllopsklänningsspel.

 • Make Me Over Wedding Edition
  Spela
  Make Me Over Wedding Edition
  Spelat 172 gånger

  Klä upp det här bröllopsparet. Håll koll på slitagemätaren!

 • Klä lyxig brud
  Spela
  Klä lyxig brud
  Spelat 139 gånger

  Det är brudens stora dag och hon vill att du stylar henne!

 • Wedding Trouble
  Spela
  Wedding Trouble
  Spelat 198 gånger

  Ditt drömbröllop kostar pengar ... och nu har du chansen att tjäna ihop dem på det roligaste sättet!

 • Eliza's Wonderland-bröllop
  Spela
  Eliza's Wonderland-bröllop
  Spelat 2849 gånger

  Eliza planerar sitt bröllop, och hon vill att allt ska vara perfekt. Det är därför hennes två BFFs har bildat en "brudgrupp" för att hjälpa henne. Du kan ge dem en hand i detta online bröllopsspel. Gå med i truppen och ge dem lite råd om hur man designar Elisas brudklänning, välj några fantastiska klänningar för brudtärnorna och mycket mer.

 • Bästisar: Skräckbruden
  Spela
  Bästisar: Skräckbruden
  Spelat 896 gånger

  De här fyra bästisarna har inte kul på sin väns bröllop. Hon har förvandlats till en riktig bruddiva! Nu måste de byta sina kläder för att hon inte ska bli helt från vettet. Kan du hjälpa dem att snabbt sätta ihop några nya outfits i detta upprörande och våldsamt roliga klädspel?

 • Shopaholic: Bröllopsmodeller
  Spela
  Shopaholic: Bröllopsmodeller
  Spelat 3892 gånger

  Det stora bröllopet är om bara några få dagar. Shoppa efter den perfekta klänningen i de här supersöta butikerna.

 • Lily ska gifta sig
  Spela
  Lily ska gifta sig
  Spelat 174 gånger

  Lily vill se jättefin ut på sin bröllopsdag, men hon behöver din hjälp för att bli klar.

 • Prinsessans brudsmink
  Spela
  Prinsessans brudsmink
  Spelat 1196 gånger

  Prinsessan gör sig redo för sitt bröllop och tiden börjar ta slut. Kan du ta henne till ceremonin innan det är för sent? Hjälp henne att välja rätt klänning och fixa sminket i det här bröllopsspelet för tjejer.

 • My Fairy Wedding
  Spela
  My Fairy Wedding
  Spelat 329 gånger

  Den här bruden vill ha ett sagolikt bröllop. Gör hennes dag helt magisk!

 • Isdrottningen bröllopskyss
  Spela
  Isdrottningen bröllopskyss
  Spelat 5068 gånger

 • BFFs: Bachelorette Party
  Spela
  BFFs: Bachelorette Party
  Spelat 730 gånger

  Snart klingar kyrkklockorna för denna modesäkra brud! Kan du hjälpa henne och hennes vänner att välja rätt kläder i BFFs: Bachelorette Party

  De vill såklart göra det här till en oförglömlig kväll och allt börjar med några snygga stilar. Kan du sätta ihop de perfekta utstyrslarna åt bruden och hennes fyra bästa vänner i detta bröllopsspel? Du får välja smink, frisyrer, kläder och mer därtill! 

  Är du på jakt efter fler partyspel online? Du borde prova BFFs: Night-In Party och Bride and Bridesmaids Dress-Up.

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att välja moderiktiga artiklar åt tjejerna. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem i utstyrslarna.

   

 • Prinsessans bröllopstårta
  Spela
  Prinsessans bröllopstårta
  Spelat 1510 gånger

  Den här prinsessan ska baka en fantastisk bröllopstårta med sju lager! Detta innebär att hon behöver din hjälp i köket i eftermiddag. Kan du hjälpa prinsessan i det här matlagningsspelet för tjejer.

 • Bröllopsbutiken
  Spela
  Bröllopsbutiken
  Spelat 241 gånger

  Tiden har kommit för dig att välja en vacker bröllopsklänning i Bröllopsbutiken! Gör din bröllopsdag helt unik!

 • Min bästis bröllop
  Spela
  Min bästis bröllop
  Spelat 1803 gånger

  Kathy gör sig redo för bröllopet mellan Jessica och hennes fästman. Det är hennes bästa vän så hon vill se till att allt blir perfekt för hennes speciella dag. Kan du hjälpa Kathy hitta dekorationer och andra saker hon behöver i detta dolda föremålsspel?