Adam och Eva Spela

 • Adam och Eva
  Spela
  Adam och Eva
  Spelat 5843 gånger

  Oroar du dig över vad du ska ha på dig på dina dejter? Låna ett löv av Adam ...

 • Adam and Eve 3
  Spela
  Adam and Eve 3
  Spelat 7121 gånger

  Äventyret med den knasige grottmannen och hans flickvän fortsätter. Vart ska de ta vägen härnäst?

 • Adam and Eve 2
  Spela
  Adam and Eve 2
  Spelat 11234 gånger

  Är den här grottmannen fortfarande på jakt efter kärlek? Det verkar så. Kan du hjälpa honom?

 • Adam and Eve 4
  Spela
  Adam and Eve 4
  Spelat 4370 gånger

  Att leva i en urtidsvärld är inte för fegisar. Följ med på Adams nya äventyr i det här förhistoriska peka och klicka-spelet. Han behöver din hjälp med att undvika hungriga dinosaurier, människoätande växter och arga grottkvinnor som kan dyka upp.

 • Adam and Eve: Zombie
  Spela
  Adam and Eve: Zombie
  Spelat 1471 gånger

  Adam trodde det var en vanlig kväll som alla andra och han gick ut gå på en avkopplande promenad. Vad han inte visste var att hans stad hade invaderats av zombier! Kan du hjälpa honom att undvika djuren och se till så att han kommer hem igen i det här hysteriska peka- och klicka-äventyrsspelet?

 • Adam and Eve: Sleepwalker
  Spela
  Adam and Eve: Sleepwalker
  Spelat 1404 gånger

  Åh nej! Adam går i sömnen genom Arktis! Han behöver verkligen din hjälp med att ta sig hem igen och tillbaka till sängen i det här roliga peka- och klicka-äventyrsspelet. Kan du hjälpa honom att undvika hungriga isbjörnar, åka på slädar och mycket mer?

 • Adam and Eve: Astronaut
  Spela
  Adam and Eve: Astronaut
  Spelat 403 gånger

  Adam är på väg ut på ett av sina galnaste äventyr hittills i Adam and Eve. Han ska bli astronaut! Han vill till varje pris ut i yttre rymden, men först behöver han en motor till sin nya raket. Hjälp honom hitta en genom att smyga in i en topphemlig anläggning i det här Adam and Eve-spelet. 

  Prova Adam and Eve 2 eller Tres Conquistadores om du gillar HTML5-spel

  • VÄNSTERKLICKA för att styra Adam. 

  Om spelutvecklaren 

  Spelet utvecklades av spelstudion Functu och gavs ut av Azerion.

 • Adam and Eve 7
  Spela
  Adam and Eve 7
  Spelat 1105 gånger

  It's another beautiful day in this prehistoric kingdom. What adventures await you in Adam and Eve 7

  Adam's morning is kicking off with an encounter with a dinosaur that apparently has a crush on him. Can you help him avoid getting literally crushed by his 50 ton secret admirer in this Adam and Eve game?

  He’ll need to find clever ways to get out of not just this predicament but many others as he tries to protect his girlfriend Eve as well. Will you be able to keep both of them out of trouble while they deal with deadly lakes, barter with monkeys, and more? 

  Fireboy and Watergirl 5: Elements and Short Ride are two more adventure games that you might want to play next! 

  Game Controls 

  • USE THE MOUSE to search for helpful items. 
  • LEFT CLICK to use them during Adam and Eve's journey. 

   

 • Adam and Eve 6
  Spela
  Adam and Eve 6
  Spelat 967 gånger

  Eva har försvunnit! Nu är det upp till Adam att rädda henne i detta originella och äventyrsfyllda peka-och-klicka-spelet. Kan du hjälpa den flinka grottmannen när han ger sig ut för att leta efter henne? Det kommer att bli en riktigt spännande resa!

 • Adam och Eva 5: Del 1
  Spela
  Adam och Eva 5: Del 1
  Spelat 992 gånger

  Adam och Eva är två grottmänniskor som ska ge sig ut på ett spännande äventyr. Du kan följa med dem på deras första del av resan i detta gulliga och utmanande onlinespel. Kan du hjälpa dem att lösa pusslen längsmed färden och ta sig förbi alla objekt som blockerar deras väg?

 • Adam and Eve: Cut the Ropes
  Spela
  Adam and Eve: Cut the Ropes
  Spelat 418 gånger

  Adam och Eva försöker att möta varandra i detta utmanande pusselspelet, men allt möjligt fortsätter att komma i vägen. Kan du hjälpa den romantiska grottmannen att övervinna alla hinder som står mellan honom och sann kärlek?

 • Adam och Eva 5 Del 2
  Spela
  Adam och Eva 5 Del 2
  Spelat 1417 gånger

  Adam sitter verkligen dåligt till den här gången! Han hänger just nu på ena sidan av en klippa medan han klänger sig fast på en triceratops svans! Kan du hjälpa grottmännen att komma ut ur denna, och andra, dinosaurieknipor i detta punkt och klicka pusselspel? Du kan utforska grottor, djungler, och till och med hans grannes hus i hans senaste äventyr med sin älskade Eva.

 • Adam and Eve: Golf
  Spela
  Adam and Eve: Golf
  Spelat 969 gånger

  Adam spenderar en eftermiddag på sin favoritgolfbana i detta helgalna sportspel. Vi behöver förstås inte tala om att det går ganska vilt till! Kan du hjälpa den driftige grottmannen att undvika lavagropar och arga pterodaktyler medan han försöker slå några hole-in-one?

 • Adam and Eve: Snow
  Spela
  Adam and Eve: Snow
  Spelat 332 gånger

  Julen har kommit till Adams och Eves lilla by. Gör den smarta grottmannen sällskap på ännu ett otroligt äventyr i Adam and Eve: Snow

  Han letar efter en julgran, men det kan bli klurigt. Kan du hjälpa honom undvika de sura soldaterna och lösa pussel på sitt vinteräventyr? 

  Adam and Eve: Astronaut och Adam and Eve 2 är två andra fantastiska Adam and Eve-spel

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att leta efter verktyg, djur och annat som kan hjälpa Adam. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem.

   

 • Adam and Eve Pick Up
  Spela
  Adam and Eve Pick Up
  Spelat 0 gånger

 • Adam and Eve: Love Quest
  Spela
  Adam and Eve: Love Quest
  Spelat 606 gånger

  Grottmäniskan Adam har miniatyriserats i denna klicka & tryck äventyrsspelserien. Kan du hjälpa honom att fly från detta hus medan han letar efter kärlek?

 • Adam och Eva: spöket Adam
  Spela
  Adam och Eva: spöket Adam
  Spelat 695 gånger

  Adam är ute på äventyr för att skrämma människor över hela världen. Kan du hjälpa honom att skrämma dykare, turister och till och med nunnor i det här hysteriska peka och klicka-spelet? Han behöver din hjälp med att ta sig förbi hinder som står i vägen mellan honom och de personer han vill busa med.