Berättelsespel

 • Flykten från det rena badrummet
  Spela
  Flykten från det rena badrummet
  Spelat 1645 gånger

  Det är alltid trevligt när badrummet är rent men att fastna i ett badrum stinker. Kan du hitta ett sätt att fly i det här onlinespelet?

 • Fly från fängelset
  Spela
  Fly från fängelset
  Spelat 26155 gånger

  En tårta landade precis i din cell. Kanske innehåller den några prylar som kan hjälpa dig att rymma?

 • Sift Heads: World 5
  Spela
  Sift Heads: World 5
  Spelat 301 gånger

  De trodde att det här skulle bli det lättaste jobbet i deras karriär. De hade fel. Häng med Sift Heads när de slår sig fram genom en djungel full av legosoldater i detta actionspel.

 • Fly från den läskiga källaren: episod 1
  Spela
  Fly från den läskiga källaren: episod 1
  Spelat 1794 gånger

  Du har hamnat i en läskig källare som är helt kuslig. Kan du hitta vägen ut i det här spännande pussel- och flyktspelet? Hitta föremål och ledtrådar som hjälper dig att fly.

 • Flykten från vardagsrummet
  Spela
  Flykten från vardagsrummet
  Spelat 1537 gånger

  Du har fastnat i det här vardagsrummet och det finns ledtrådar gömda runt omkring dig. Har du vad som krävs för att lösa alla pussel i det roliga onlinespelet, Flykten från vardagsrummet?

 • Flykten från dockhuset
  Spela
  Flykten från dockhuset
  Spelat 1099 gånger

  Du har fastnat i ett dockhus men det måste finnas ett sätt att rymma. Kan du lista ut hur i det här onlinespelet?

 • Container Flat Escape 6
  Spela
  Container Flat Escape 6
  Spelat 1514 gånger

  Finns det något sätt att fly från den här skeppscontainern? Det kan vara den svåraste du nånsin har stött på. Se om du kan ta dig ut i det här utforskarspelet.

 • Galen semester
  Spela
  Galen semester
  Spelat 119 gånger

  Den här stackars killen vill bara njuta av semestern på vad som verkar vara ett fantastiskt hotell. Men platsen är en enda röra. Kan du hjälpa honom att slappna av innan han bli galen i det här hysteriskt roliga peka och klicka-äventyrsspelet?

 • Desert Camp Escape
  Spela
  Desert Camp Escape
  Spelat 2249 gånger

  Finns det något sätt att fly från de farliga ökenbyggnaderna? Ta reda på det. Samla på värdefulla föremål medan du söker efter utgången i det här onlinespelet.

 • Flykten från skogshuset
  Spela
  Flykten från skogshuset
  Spelat 1063 gånger

  Den här stora byggnaden i skogen är verkligen rymlig och cool, men lite tråkig. Hitta ett sätt att fly och ta dig tillbaka till staden i det här onlinespelet.

 • Flykten från det blåa lagret: avsnitt 2
  Spela
  Flykten från det blåa lagret: avsnitt 2
  Spelat 1329 gånger

  Äventyret fortsätter i det här peka och klicka-spelet. Välkommen till det läskiga lagret. Kan du hitta en väg ut? Hitta ledtrådar och verktyg som hjälper dig att fly.

 • Arcuz
  Spela
  Arcuz
  Spelat 577 gånger

  Hör upp alla unga utforskare: Vem kan rädda Arcuz från monstren?

 • Youtuber's Saw Game
  Spela
  Youtuber's Saw Game
  Spelat 7154 gånger

  En dödlig mördare har kidnappat några av världens mest berömda Youtube-kändisar och endast du kan stoppa honom! Kan du spåra mördaren och ställa honom inför rätta innan fler faller offer i det här tuffa onlinespelet?

 • Flykten från den stängda butiken
  Spela
  Flykten från den stängda butiken
  Spelat 1450 gånger

  Du har fastnat i en stängd butik. Finns det något sätt att ta sig ut? Sök efter dolda föremål och ledtrådar som hjälper dig att lösa pussel så att du kan ta dig ut från butiken. Om du håller dig fokuserad hittar du vägen ut i det här flyktspelet online.

 • Sherlock Has a Clue
  Spela
  Sherlock Has a Clue
  Spelat 230 gånger

  Den berömda detektiven tar sig an ett av de svåraste fallen hittills! Följ med Sherlock Holmes när han letar efter den usla mördaren på Dawkins Manor i det här äventyrliga peka och klicka-spelet.

 • Carlos och mordet på farmen
  Spela
  Carlos och mordet på farmen
  Spelat 135 gånger

  Detektiven Carlos åtnjuter en avkopplande promenad genom landet när han hörde någon skrika vid en närliggande gård. De har mördats och nu är han fast besluten att hitta den personen som är ansvarig. Kan du hjälpa honom att lösa fallet i detta peka och klicka spel?

 • Container Flat Escape 3
  Spela
  Container Flat Escape 3
  Spelat 900 gånger

  Äventyret fortsätter. Kan du fly från alla skeppscontainrar? Samla på föremål och ledtrådar som du behöver för att fly i det här utforskarspelet.

 • Flykten från arméhangaren
  Spela
  Flykten från arméhangaren
  Spelat 1097 gånger

  Finns det en väg ut från arméhangaren? Hitta hjälpsamma objekt och fly i det här utmanande onlinespelet?

 • Container Flat Escape 5
  Spela
  Container Flat Escape 5
  Spelat 1599 gånger

  Du är inlåst i en skeppscontainer igen. Kan du ta dig ut från den? Det finns bara ett sätt att ta reda på det. Hitta objekt och ledtrådar som hjälper dig att fly i det här utforskarspelet.

 • Flykten från medeltidsfortet: episod 1
  Spela
  Flykten från medeltidsfortet: episod 1
  Spelat 752 gånger

  Det här fortet var plats för en våldsam strid. Striden är över och du kan vara den enda överlevaren. Kan du hitta ett sätt att fly i det här utmanande peka och klicka-äventyrsspelet?

 • Antika civilisationer: Marmoråldern
  Spela
  Antika civilisationer: Marmoråldern
  Spelat 546 gånger

  Aten eller Sparta? Vilken av dessa antika civilisationer vill du leda till ära och framgång? Gör smarta val innan du börjar bygga ett mäktigt imperium i det här turordningsbaserade strategi- och simuleringsspelet.

 • Container Flat Escape 2
  Spela
  Container Flat Escape 2
  Spelat 822 gånger

  Äventyret fortsätter i det här onlinespelet. Kan du fly från dessa konstiga skeppscontainrar? Du måste hitta föremål som hjälper dig att fly.

 • Freddy's Bomb
  Spela
  Freddy's Bomb
  Spelat 1262 gånger

  Vad är det värsta som kan hända när du börjar på ditt nya jobb som nattvakt på en pizzeria med en massa dödliga robotar? En massa saker så klart, men tack och lov så har du en väska full med bomber. Se om du kan överleva en vecka på restaurangen när du spränger dig fram mot utgångarna i det här läskiga onlinespelet.

 • Brick Building Escape
  Spela
  Brick Building Escape
  Spelat 1847 gånger

  Du har hamnat i en mystisk byggnad. Ta dig ut från rummet och se om du kan hitta ett sätt att fly i det här onlinespelet. Börja med att lista ut sifferkombinationen till det låsta skåpet i hörnet.

 • Container Flat Escape
  Spela
  Container Flat Escape
  Spelat 2182 gånger

  Det måste finnas en väg ut ur skeppscontainern. Det kanske finns ledtrådar i skåpen? De mystiska lådorna kanske kan vara till hjälp? Hur kommer du att fly i det här onlinespelet?

 • Flykten från vinterstugan
  Spela
  Flykten från vinterstugan
  Spelat 6953 gånger

  Den här stugan på den majestätiska bergssidan är knappast bekväm och det är bara en av anledningarna till varför du måste ta dig därifrån så snabbt som möjligt. Sätt ihop ledtrådar och hitta föremål som hjälper dig att fly i det här peka och klicka-spelet.

 • Alice is Dead 1
  Spela
  Alice is Dead 1
  Spelat 560 gånger

  Alice är i ett underland fullt av konstiga varelser. Kommer hon att överleva och återvända hem?

 • Flykten Inc
  Spela
  Flykten Inc
  Spelat 209 gånger

  Reed och hans vän provar ett flyktrum som kallas Draculas slott. Kan de ta sig därifrån på 60 minuter eller mindre utan att bli attackerade av den berömda vampyren? Hjälp dem att hitta ledtrådar och lösa pussel som ger dem möjlighet att fly i detta peka och klicka spel.

 • Sort the Court!
  Spela
  Sort the Court!
  Spelat 297 gånger

  Tungt är huvudet som bär kronan, speciellt i det här galna kungariket! Ta över tronen och ta beslut som kommer att hjälpa det att blomstra eller söm får det att raseras fullständigt. Rådgör med några av rikets konstigaste invånare, hyr spioner, finansiera projekt och mycket mer i detta galna simlueringsspel.

 • Hundens hämnd
  Spela
  Hundens hämnd
  Spelat 73 gånger

  Den här hunden har det jobbigt. Hans ägare har bundit fast honom vid ett träd och har försvunnit! Kan du hjälpa honom att lista ut vad han ska göra? Det kanske är dags att hämnas i det här konstiga och vilda onlinespelet.

 • Ray Part 1
  Spela
  Ray Part 1
  Spelat 0 gånger

  Ray är intensiv kille. Han är en tjurig brandman med ett hett temperament. Vill du spendera lite tid med honom i det här actionspelet som är inspirerat av Välj ditt eget äventyr-böckerna? Han har en fullsmockad dag framför sig. Han måste jaga fatt på en kille som slår sin flickvän och rädda en kvinna från ett gäng med skurkar.

 • Stick RPG 2
  Spela
  Stick RPG 2
  Spelat 119 gånger

  Den här streckgubben kastas in i en annan dimension i det här onlinespelet. Följ med honom när han utforskar Paper Thin City. Kan du ta hem honom igen i det här annorlunda RPG-spelet?

 • Nekromantens hemlighet
  Spela
  Nekromantens hemlighet
  Spelat 23 gånger

  Dessa tre vänner hoppar över Halloween i år för att spela ett mystiskt datorspel. I spelet finns tyvärr mer bus än godis! De har sugits in i en konstig värld och enbart du kan hjälpa dem att fly i det här mobilspelet.

 • Få mig att skratta
  Spela
  Få mig att skratta
  Spelat 32 gånger

  Richard är den enda gycklaren som inte har kastats ner i drottningens bottenlösa hål. Om han inte får henne att skratta snabbt kommer han också att kastas ner i hålet. Kan du hjälpa honom att undvika detta hemska öde i det här peka- och klicka-spelet?

 • Aground
  Spela
  Aground
  Spelat 37 gånger

  Den här skeppsbrutna personen har hamnat på en övergiven ö i det här retroäventyrsspelet. Och dessutom regnar det riktigt ordentligt. Hur ska han kunna överleva? Med din hjälp så klart! Följ med när han bygger skydd och samlar på de förnödenheter han behöver tills räddningsteamet anländer. Han kanske inte är ensam på ön!

 • Hjärntjuven
  Spela
  Hjärntjuven
  Spelat 676 gånger

  På det här laboratoriet finns hjärnor till några av historiens smartaste vetenskapsmän och ledare. Men någon stjäl dem hela tiden! Kan den skyldige vara den mystiska Dr Cloven? Det är upp till dig att ta reda på det i det här äventyrliga peka och klicka-spelet. Samla på ledtrådar och bevis som du behöver för att upptäcka den skyldige till dessa konstiga brott.