• Fly från fängelset
  Spela
  Fly från fängelset
  Spelat 24717 gånger

  En tårta landade precis i din cell. Kanske innehåller den några prylar som kan hjälpa dig att rymma?

 • FNAF World
  Spela
  FNAF World
  Spelat 13749 gånger

  Något står inte rätt till i det här kungariket som är fullt av robotiska djur. Undvik robotmonstren när du spelar det här spännande nostalgiska onlinespelet som är inspirerat av det populära skräckspelet Five Nights at Freddy's.

 • Flykten från vinterstugan
  Spela
  Flykten från vinterstugan
  Spelat 6621 gånger

  Den här stugan på den majestätiska bergssidan är knappast bekväm och det är bara en av anledningarna till varför du måste ta dig därifrån så snabbt som möjligt. Sätt ihop ledtrådar och hitta föremål som hjälper dig att fly i det här peka och klicka-spelet.

 • Youtuber's Saw Game
  Spela
  Youtuber's Saw Game
  Spelat 6611 gånger

  En dödlig mördare har kidnappat några av världens mest berömda Youtube-kändisar och endast du kan stoppa honom! Kan du spåra mördaren och ställa honom inför rätta innan fler faller offer i det här tuffa onlinespelet?

 • Container Flat Escape
  Spela
  Container Flat Escape
  Spelat 1945 gånger

  Det måste finnas en väg ut ur skeppscontainern. Det kanske finns ledtrådar i skåpen? De mystiska lådorna kanske kan vara till hjälp? Hur kommer du att fly i det här onlinespelet?

 • Desert Camp Escape
  Spela
  Desert Camp Escape
  Spelat 1864 gånger

  Finns det något sätt att fly från de farliga ökenbyggnaderna? Ta reda på det. Samla på värdefulla föremål medan du söker efter utgången i det här onlinespelet.

 • Fly från den läskiga källaren: episod 1
  Spela
  Fly från den läskiga källaren: episod 1
  Spelat 1655 gånger

  Du har hamnat i en läskig källare som är helt kuslig. Kan du hitta vägen ut i det här spännande pussel- och flyktspelet? Hitta föremål och ledtrådar som hjälper dig att fly.

 • Brick Building Escape
  Spela
  Brick Building Escape
  Spelat 1582 gånger

  Du har hamnat i en mystisk byggnad. Ta dig ut från rummet och se om du kan hitta ett sätt att fly i det här onlinespelet. Börja med att lista ut sifferkombinationen till det låsta skåpet i hörnet.

 • Container Flat Escape 5
  Spela
  Container Flat Escape 5
  Spelat 1471 gånger

  Du är inlåst i en skeppscontainer igen. Kan du ta dig ut från den? Det finns bara ett sätt att ta reda på det. Hitta objekt och ledtrådar som hjälper dig att fly i det här utforskarspelet.

 • Container Flat Escape 6
  Spela
  Container Flat Escape 6
  Spelat 1379 gånger

  Finns det något sätt att fly från den här skeppscontainern? Det kan vara den svåraste du nånsin har stött på. Se om du kan ta dig ut i det här utforskarspelet.

 • Freddy's Bomb
  Spela
  Freddy's Bomb
  Spelat 1262 gånger

  Vad är det värsta som kan hända när du börjar på ditt nya jobb som nattvakt på en pizzeria med en massa dödliga robotar? En massa saker så klart, men tack och lov så har du en väska full med bomber. Se om du kan överleva en vecka på restaurangen när du spränger dig fram mot utgångarna i det här läskiga onlinespelet.

 • Flykten från vardagsrummet
  Spela
  Flykten från vardagsrummet
  Spelat 1248 gånger

  Du har fastnat i det här vardagsrummet och det finns ledtrådar gömda runt omkring dig. Har du vad som krävs för att lösa alla pussel i det roliga onlinespelet, Flykten från vardagsrummet?

 • FNAF: Afton's Nightmare
  Spela
  FNAF: Afton's Nightmare
  Spelat 1170 gånger

  Mardrömmen fortsätter i detta skrämmande spel inspirerat av den värld du hittar i Five Nights at Freddy's. Saker börjar nu gå helt överstyr på den ökända pizzerian. Kan du överleva en hel vecka medan dess robotar härjar vilt? Du tvingas även hantera partybelysning som verkligen inte fungerar!

 • Flykten från det blåa lagret: avsnitt 2
  Spela
  Flykten från det blåa lagret: avsnitt 2
  Spelat 1167 gånger

  Äventyret fortsätter i det här peka och klicka-spelet. Välkommen till det läskiga lagret. Kan du hitta en väg ut? Hitta ledtrådar och verktyg som hjälper dig att fly.

 • Flykten från det rena badrummet
  Spela
  Flykten från det rena badrummet
  Spelat 1050 gånger

  Det är alltid trevligt när badrummet är rent men att fastna i ett badrum stinker. Kan du hitta ett sätt att fly i det här onlinespelet?

 • Container Flat Escape 4
  Spela
  Container Flat Escape 4
  Spelat 1049 gånger

  Du har hamnat i en skeppscontainer. Kan du hitta ett sätt att fly i det här utforskarspelet?

 • Flykten från den stängda butiken
  Spela
  Flykten från den stängda butiken
  Spelat 1031 gånger

  Du har fastnat i en stängd butik. Finns det något sätt att ta sig ut? Sök efter dolda föremål och ledtrådar som hjälper dig att lösa pussel så att du kan ta dig ut från butiken. Om du håller dig fokuserad hittar du vägen ut i det här flyktspelet online.

 • Flykten från den antika byn: avsnitt 2
  Spela
  Flykten från den antika byn: avsnitt 2
  Spelat 958 gånger

  Äventyret fortsätter i den här konstiga byn. Du har fångats i en stuga som är låst. Finns det något sätt att fly? Kanske det, om du hittar alla ledtrådar och föremål i det här hitta föremål-spelet.

 • Flykten från arméhangaren
  Spela
  Flykten från arméhangaren
  Spelat 863 gånger

  Finns det en väg ut från arméhangaren? Hitta hjälpsamma objekt och fly i det här utmanande onlinespelet?

 • Flykten från dockhuset
  Spela
  Flykten från dockhuset
  Spelat 835 gånger

  Du har fastnat i ett dockhus men det måste finnas ett sätt att rymma. Kan du lista ut hur i det här onlinespelet?

 • Container Flat Escape 3
  Spela
  Container Flat Escape 3
  Spelat 790 gånger

  Äventyret fortsätter. Kan du fly från alla skeppscontainrar? Samla på föremål och ledtrådar som du behöver för att fly i det här utforskarspelet.

 • Flykten från skogshuset
  Spela
  Flykten från skogshuset
  Spelat 755 gånger

  Den här stora byggnaden i skogen är verkligen rymlig och cool, men lite tråkig. Hitta ett sätt att fly och ta dig tillbaka till staden i det här onlinespelet.

 • Container Flat Escape 2
  Spela
  Container Flat Escape 2
  Spelat 614 gånger

  Äventyret fortsätter i det här onlinespelet. Kan du fly från dessa konstiga skeppscontainrar? Du måste hitta föremål som hjälper dig att fly.

 • Hjärntjuven
  Spela
  Hjärntjuven
  Spelat 589 gånger

  På det här laboratoriet finns hjärnor till några av historiens smartaste vetenskapsmän och ledare. Men någon stjäl dem hela tiden! Kan den skyldige vara den mystiska Dr Cloven? Det är upp till dig att ta reda på det i det här äventyrliga peka och klicka-spelet. Samla på ledtrådar och bevis som du behöver för att upptäcka den skyldige till dessa konstiga brott.

 • Flykten från det blåa lagret: avsnitt 1
  Spela
  Flykten från det blåa lagret: avsnitt 1
  Spelat 542 gånger

  Du har hamnat i ett mystiskt lager med blåa väggar. Kan du hitta ett sätt att fly? Samla på ledtrådar och föremål som hjälper dig att fly i det här hitta föremål-spelet.

 • Flykten från medeltidsfortet: episod 1
  Spela
  Flykten från medeltidsfortet: episod 1
  Spelat 510 gånger

  Det här fortet var plats för en våldsam strid. Striden är över och du kan vara den enda överlevaren. Kan du hitta ett sätt att fly i det här utmanande peka och klicka-äventyrsspelet?

 • Arcuz
  Spela
  Arcuz
  Spelat 500 gånger

  Hör upp alla unga utforskare: Vem kan rädda Arcuz från monstren?

 • Våghalsiga Gordon 2
  Spela
  Våghalsiga Gordon 2
  Spelat 494 gånger

  Gordon har bestämt sig för att delta på en skattjakt. Den kanske är för barn men det kommer inte stoppa honom! Hjälp Gordon att leta efter ledtrådar och värdefulla föremål i det här berättelsespelet. Han måste se upp för väktare och bortskämda ungar på vägen.

 • Alice is Dead 1
  Spela
  Alice is Dead 1
  Spelat 463 gånger

  Alice är i ett underland fullt av konstiga varelser. Kommer hon att överleva och återvända hem?

 • Vortex Point 8
  Spela
  Vortex Point 8
  Spelat 445 gånger

  Konstiga händelser inträffar återigen i detta annorlunda samhälle. Borgmästaren ringde. Han har fått nog av de konstiga morden som inträffar vid the Rock, den gamla fyren i änden av staden. Är det anden av en gammal tjurig invånare som är skyldig? Sätt igång utredningen och spåra mördaren i det här peka och klicka-mysteriespelet.

 • Desert Road: Vinnie's Rampage
  Spela
  Desert Road: Vinnie's Rampage
  Spelat 362 gånger

  Vinnie trodde han skulle komma undan med en väska full med pengar. Inte en chans! En liten armé med skurkar är efter honom! För att överleva på den här övergivna motorvägen behöver han din hjälp. Hjälp Vinnie att eliminera dem innan de kommer åt honom i det här spännande actionspelet.

 • Flykten från tegelrummet
  Spela
  Flykten från tegelrummet
  Spelat 348 gånger

  Du vaknar upp i ett konstigt rum med tegelväggar. Du har ingen aning om hur du hamnade där. Kan du plocka på dig alla föremål som du behöver för att fly i det här mystiska peka- och klicka-spelet?

 • Ray Part 2
  Spela
  Ray Part 2
  Spelat 323 gånger

  Ray är tillbaka! Han vill njuta av en hamburgare på en sitt favoritmatställe med det finns ingen tid för det. Ännu ett uppdrag väntar honom. Följ med Ray när han återvänder till arbetet i det här actionspelet som är inspirerat av Välj ditt eget äventyr-böckerna.

 • Sort the Court!
  Spela
  Sort the Court!
  Spelat 227 gånger

  Tungt är huvudet som bär kronan, speciellt i det här galna kungariket! Ta över tronen och ta beslut som kommer att hjälpa det att blomstra eller söm får det att raseras fullständigt. Rådgör med några av rikets konstigaste invånare, hyr spioner, finansiera projekt och mycket mer i detta galna simlueringsspel.

 • Sift Heads: World 5
  Spela
  Sift Heads: World 5
  Spelat 225 gånger

  De trodde att det här skulle bli det lättaste jobbet i deras karriär. De hade fel. Häng med Sift Heads när de slår sig fram genom en djungel full av legosoldater i detta actionspel.

 • Flykten från ön
  Spela
  Flykten från ön
  Spelat 217 gånger

  Sjökaptenen har spolats upp på stranden på en mystisk ö. Hur ska han kunna ta sig tillbaka till skeppet? Med din hjälp så klart! Följ med honom när han letar efter en flyktväg från ön i det här mobila peka- och klicka-spelet.