Berättelsespel

 • Flykten från det rena badrummet
  Spela
  Flykten från det rena badrummet
  Spelat 1446 gånger

  Det är alltid trevligt när badrummet är rent men att fastna i ett badrum stinker. Kan du hitta ett sätt att fly i det här onlinespelet?

 • Fly från fängelset
  Spela
  Fly från fängelset
  Spelat 25274 gånger

  En tårta landade precis i din cell. Kanske innehåller den några prylar som kan hjälpa dig att rymma?

 • Flykten från skogshuset
  Spela
  Flykten från skogshuset
  Spelat 928 gånger

  Den här stora byggnaden i skogen är verkligen rymlig och cool, men lite tråkig. Hitta ett sätt att fly och ta dig tillbaka till staden i det här onlinespelet.

 • Flykten från vinterstugan
  Spela
  Flykten från vinterstugan
  Spelat 6860 gånger

  Den här stugan på den majestätiska bergssidan är knappast bekväm och det är bara en av anledningarna till varför du måste ta dig därifrån så snabbt som möjligt. Sätt ihop ledtrådar och hitta föremål som hjälper dig att fly i det här peka och klicka-spelet.

 • Youtuber's Saw Game
  Spela
  Youtuber's Saw Game
  Spelat 6859 gånger

  En dödlig mördare har kidnappat några av världens mest berömda Youtube-kändisar och endast du kan stoppa honom! Kan du spåra mördaren och ställa honom inför rätta innan fler faller offer i det här tuffa onlinespelet?

 • Flykten från dockhuset
  Spela
  Flykten från dockhuset
  Spelat 1014 gånger

  Du har fastnat i ett dockhus men det måste finnas ett sätt att rymma. Kan du lista ut hur i det här onlinespelet?

 • Flykten från den stängda butiken
  Spela
  Flykten från den stängda butiken
  Spelat 1322 gånger

  Du har fastnat i en stängd butik. Finns det något sätt att ta sig ut? Sök efter dolda föremål och ledtrådar som hjälper dig att lösa pussel så att du kan ta dig ut från butiken. Om du håller dig fokuserad hittar du vägen ut i det här flyktspelet online.

 • Sift Heads: World 5
  Spela
  Sift Heads: World 5
  Spelat 263 gånger

  De trodde att det här skulle bli det lättaste jobbet i deras karriär. De hade fel. Häng med Sift Heads när de slår sig fram genom en djungel full av legosoldater i detta actionspel.

 • Flykten från medeltidsfortet: episod 1
  Spela
  Flykten från medeltidsfortet: episod 1
  Spelat 642 gånger

  Det här fortet var plats för en våldsam strid. Striden är över och du kan vara den enda överlevaren. Kan du hitta ett sätt att fly i det här utmanande peka och klicka-äventyrsspelet?

 • Flykten från arméhangaren
  Spela
  Flykten från arméhangaren
  Spelat 1015 gånger

  Finns det en väg ut från arméhangaren? Hitta hjälpsamma objekt och fly i det här utmanande onlinespelet?

 • Desert Camp Escape
  Spela
  Desert Camp Escape
  Spelat 2161 gånger

  Finns det något sätt att fly från de farliga ökenbyggnaderna? Ta reda på det. Samla på värdefulla föremål medan du söker efter utgången i det här onlinespelet.

 • Flykten från vardagsrummet
  Spela
  Flykten från vardagsrummet
  Spelat 1457 gånger

  Du har fastnat i det här vardagsrummet och det finns ledtrådar gömda runt omkring dig. Har du vad som krävs för att lösa alla pussel i det roliga onlinespelet, Flykten från vardagsrummet?

 • Container Flat Escape 2
  Spela
  Container Flat Escape 2
  Spelat 758 gånger

  Äventyret fortsätter i det här onlinespelet. Kan du fly från dessa konstiga skeppscontainrar? Du måste hitta föremål som hjälper dig att fly.

 • Brick Building Escape
  Spela
  Brick Building Escape
  Spelat 1749 gånger

  Du har hamnat i en mystisk byggnad. Ta dig ut från rummet och se om du kan hitta ett sätt att fly i det här onlinespelet. Börja med att lista ut sifferkombinationen till det låsta skåpet i hörnet.

 • Container Flat Escape
  Spela
  Container Flat Escape
  Spelat 2104 gånger

  Det måste finnas en väg ut ur skeppscontainern. Det kanske finns ledtrådar i skåpen? De mystiska lådorna kanske kan vara till hjälp? Hur kommer du att fly i det här onlinespelet?

 • Freddy's Bomb
  Spela
  Freddy's Bomb
  Spelat 1262 gånger

  Vad är det värsta som kan hända när du börjar på ditt nya jobb som nattvakt på en pizzeria med en massa dödliga robotar? En massa saker så klart, men tack och lov så har du en väska full med bomber. Se om du kan överleva en vecka på restaurangen när du spränger dig fram mot utgångarna i det här läskiga onlinespelet.

 • Arcuz
  Spela
  Arcuz
  Spelat 544 gånger

  Hör upp alla unga utforskare: Vem kan rädda Arcuz från monstren?

 • Galen semester
  Spela
  Galen semester
  Spelat 119 gånger

  Den här stackars killen vill bara njuta av semestern på vad som verkar vara ett fantastiskt hotell. Men platsen är en enda röra. Kan du hjälpa honom att slappna av innan han bli galen i det här hysteriskt roliga peka och klicka-äventyrsspelet?

 • Alice is Dead 1
  Spela
  Alice is Dead 1
  Spelat 506 gånger

  Alice är i ett underland fullt av konstiga varelser. Kommer hon att överleva och återvända hem?

 • Antika civilisationer: Marmoråldern
  Spela
  Antika civilisationer: Marmoråldern
  Spelat 522 gånger

  Aten eller Sparta? Vilken av dessa antika civilisationer vill du leda till ära och framgång? Gör smarta val innan du börjar bygga ett mäktigt imperium i det här turordningsbaserade strategi- och simuleringsspelet.

 • Sort the Court!
  Spela
  Sort the Court!
  Spelat 254 gånger

  Tungt är huvudet som bär kronan, speciellt i det här galna kungariket! Ta över tronen och ta beslut som kommer att hjälpa det att blomstra eller söm får det att raseras fullständigt. Rådgör med några av rikets konstigaste invånare, hyr spioner, finansiera projekt och mycket mer i detta galna simlueringsspel.

 • Hundens hämnd
  Spela
  Hundens hämnd
  Spelat 73 gånger

  Den här hunden har det jobbigt. Hans ägare har bundit fast honom vid ett träd och har försvunnit! Kan du hjälpa honom att lista ut vad han ska göra? Det kanske är dags att hämnas i det här konstiga och vilda onlinespelet.

 • Blåljus #3
  Spela
  Blåljus #3
  Spelat 0 gånger

  Äventyret fortsätter i det här peka och klicka-spelet. Rey och hennes vänner har fastnat i en farlig situation på skolan. Samtidigt måste presidenten göra ett svårt val efter att ha kidnappats av onda utomjordingar. Kan du hjälpa dem att ta sig igenom en helskruvad dag?

 • Pizzajakten
  Spela
  Pizzajakten
  Spelat 14 gånger

  Richard har precis fått jobb som drottningens nya pizzabagare. Tyvärr så avrättades alla tidigare kockar när de misslyckades att laga tillräckligt goda pizzor. Kan du hjälpa honom att laga några riktigt kungliga pizzor åt henne i det här peka och klicka-äventyrsspelet?

 • Lumberjack Jacques & The Ritual Of Doom
  Spela
  Lumberjack Jacques & The Ritual Of Doom
  Spelat 0 gånger

  Det är en mörk och stormig kväll och en främling har anlänt till Jacques stuga. Han är rädd och oroad över att han kommer offras! Något skumt är på gång nere i byn. Följ med den modiga skogsarbetaren när han tar reda på vad som händer i det här nostalgiska action- och äventyrsspelet.

 • Ozzy
  Spela
  Ozzy
  Spelat 0 gånger

  Ozzy

 • Nekromantens hemlighet
  Spela
  Nekromantens hemlighet
  Spelat 23 gånger

  Dessa tre vänner hoppar över Halloween i år för att spela ett mystiskt datorspel. I spelet finns tyvärr mer bus än godis! De har sugits in i en konstig värld och enbart du kan hjälpa dem att fly i det här mobilspelet.

 • Överlevnad: Zombier
  Spela
  Överlevnad: Zombier
  Spelat 0 gånger

  Zombier har invaderat kungariket och det är upp till Charlie att hitta ett sätt att stoppa dem. Följ med den unga krigaren när han inleder en episk resa i det här nostalgiska RPG-spelet. Följ med på hans äventyr när han samlar på värdefulla föremål och vapen för att slåss mot de odöda.

 • Få mig att skratta
  Spela
  Få mig att skratta
  Spelat 32 gånger

  Richard är den enda gycklaren som inte har kastats ner i drottningens bottenlösa hål. Om han inte får henne att skratta snabbt kommer han också att kastas ner i hålet. Kan du hjälpa honom att undvika detta hemska öde i det här peka- och klicka-spelet?

 • Aground
  Spela
  Aground
  Spelat 37 gånger

  Den här skeppsbrutna personen har hamnat på en övergiven ö i det här retroäventyrsspelet. Och dessutom regnar det riktigt ordentligt. Hur ska han kunna överleva? Med din hjälp så klart! Följ med när han bygger skydd och samlar på de förnödenheter han behöver tills räddningsteamet anländer. Han kanske inte är ensam på ön!

 • Skip Around the World
  Spela
  Skip Around the World
  Spelat 14 gånger

  Den här unge killen är ute på en äventyrlig jordenruntresa. Vill du hänga med honom till Finland, det första stoppet?

 • Quest for Eclair
  Spela
  Quest for Eclair
  Spelat 38 gånger

  Den här killen är sugen på gräddbakelser och kommer inte att ge upp innan han får tag på några från hans franska favoritbageri. Men de har slut på ägg och det är upp till honom att hitta nya. Följ med när ger sig iväg på en episk resa och sätter tänderna i delikata bakelser i det här hysteriska peka och klicka-spelet.

 • Drakula dricker mjölk: Röd kaka
  Spela
  Drakula dricker mjölk: Röd kaka
  Spelat 17 gånger

  Den här ökända vampyren har haft det jobbigt den senaste tiden. Han kan inte jaga människor i byn längre och mår inte bra alls. Följ med den modiga tandläkaren när hon hjälper honom att krya på sig i det här roliga makeover- och matlagningsspelet. Med lite tur kanske hon kan övertyga honom att dricka mjölk istället för mänskligt blod!

 • Desert Road: Vinnie's Rampage
  Spela
  Desert Road: Vinnie's Rampage
  Spelat 362 gånger

  Vinnie trodde han skulle komma undan med en väska full med pengar. Inte en chans! En liten armé med skurkar är efter honom! För att överleva på den här övergivna motorvägen behöver han din hjälp. Hjälp Vinnie att eliminera dem innan de kommer åt honom i det här spännande actionspelet.

 • One Of You
  Spela
  One Of You
  Spelat 0 gånger

  as

 • Den magiska skogen
  Spela
  Den magiska skogen
  Spelat 25 gånger

  Den här pojken gjorde misstaget att gå igenom en mystisk dörr uppe på morföräldras vind och han har transporterats till ett magiskt land med pratande ekorrar och tjuriga älvor. Kan du hjälpa honom att återvända till hans värld i det här äventyrliga peka- och klicka-spelet?