Medeltida spel

 • Empire: World War 3
  Spela
  Empire: World War 3
  Spelat 899 gånger

  Dagen som mänskligheten har fruktat i över ett sekel har till slut kommit! Världskriget börjar snart. Kommer du och dina arméer att kunna ta över planeten, eller kommer du att lämnas kvar i dammet i detta massiva multiplayer online strategispel? Använd futuristiska vapen och orädda trupper mot dina fiender medan du kämpar mot dem på land, hav och i luften!

 • Krigssimulator
  Spela
  Krigssimulator
  Spelat 1210 gånger

  Fiendens styrkor mobiliserar sig vid rikets gränser! Se till att snabbt förbereda dina krigare och bågskyttar för att bekämpa dem i detta 3D-stridsimuleringsspel. Kan du besegra dem i skogen? Eller i öknen?

 • Heroes of Myths
  Spela
  Heroes of Myths
  Spelat 17010 gånger

  En legion med monster har bestämt sig för att förstöra ditt tempel. Du kommer väl inte låta dem komma undan med det? Skydda templet till varje pris med blixtar och andra fantastiska vapen i det här tornförsvarsspelet.

 • Bågskyttemästare 3D: Slottsförsvar
  Spela
  Bågskyttemästare 3D: Slottsförsvar
  Spelat 484 gånger

  Dina fiender är på väg mot portarna! Du måste snabbt lära dig att hantera din nya båge innan de kommer för att plundra slottet i detta 3D-actionspel. Öva upp dina skyttefärdigheter innan det är dags att försvara det. För varje fiende du dödar kan du samla på dig mynt som du senare kan använda för att köpa coola uppgraderingar till din figur.

 • Medeltidsförsvar Z
  Spela
  Medeltidsförsvar Z
  Spelat 5254 gånger

  Kungariket har tagits över av en mystisk sjukdom som förvandlar människor till monster. Kan du ta dig till säkerhet med kungen i det här intensiva actionspelet? Anlita skyttar, uppgradera ditt fordon och se till att din modiga åsna är mätt!

 • Mahjong Knight’s Quest
  Spela
  Mahjong Knight’s Quest
  Spelat 1428 gånger

  Hjälp den här modiga riddaren i sin kamp att rädda Prinsessan Mahjong från de onda!

 • Swords and Sandals - Gladiator
  Spela
  Swords and Sandals - Gladiator
  Spelat 12253 gånger

  Skapa din hjälte, köp vapen, skydd och besegra gladiatorerna för att vinna.

 • New World Empires
  Spela
  New World Empires
  Spelat 1370 gånger

  Utforska fyra århundraden av världskrig i det här MMO-spelet. Bygg monument som kan stå sig genom tiderna, erövra outforskade kontinenter och kriga mot historiens största militärgenier. Kan du besegra Napoleons trupper? Eller hinna före Columbus till Amerika?

 • Roads of Rome
  Spela
  Roads of Rome
  Spelat 826 gånger

  Rom har expanderat sitt stora rike över hela kontinenten. Nyckeln till att skydda det från inkräktare är vägar. Kan du koppla ihop den här mäktiga kontinentens alla hörn och kanter i det här episka simuleringsspelet?

 • Warbanner
  Spela
  Warbanner
  Spelat 69278 gånger

  Det närmar sig krig och du måste förstärka både din armé och bosättningar! Träna dina trupper och rekrytera mäktigare enheter i takt med att dina bosättningar expanderar, med nya byggnader som hjälper ditt försvar. Se dina tränade trupper besegra fiendestyrkor och städer i det mest episka strategispelet på internet Warbanner!

 • Crusader Defense: Nivåpaket 2
  Spela
  Crusader Defense: Nivåpaket 2
  Spelat 1633 gånger

  Återvänd till en värld full av spänning och äventyr och nya spännande strider. Samla ihop dina enheter och försvara staden från fienden i det här tornförsvarsspelet.

 • Crusader Defense 2
  Spela
  Crusader Defense 2
  Spelat 1308 gånger

  Ännu en våg av krigare försöker attackera ditt slott. Försvara det till varje pris, modiga riddare!

 • Imperia Online
  Spela
  Imperia Online
  Spelat 3066 gånger

  Imperia Online tar dig till en värld före krutets tidsålder. En tidsperiod med legendariska krigsherrar som krossar rika och ekonomiskt utvecklade kungariken. En tid med mäktiga allianser som krigar mot varandra för fullständigt världsherravälde.

 • Tower Defense
  Spela
  Tower Defense
  Spelat 1057 gånger

  Hela riket är i krig i detta tornförsvarsspel! Se till att snabbt bygga militära utposter för dina bågskyttar, riddare och alla andra soldater. De är de enda som kan stoppa en fullskalig invasion av krigare från avlägsna länder.

 • Knights and Brides
  Spela
  Knights and Brides
  Spelat 3434 gånger

  Escolha seu personagem - um poderoso cavaleiro ou uma audaciosa princesa - e comece a maior aventura de todas! Seus servos gnomos ajudarão a transformar esta terra em uma grande cidade! Cuide dos seus recursos e edifícios e ajude aliados. Duele com outros jogadores e conheça outros cavaleiros e princesas! Curta toda a fantasia e aventura deste jogo incrível!

 • Achilles 2: Origins of a Legend
  Spela
  Achilles 2: Origins of a Legend
  Spelat 425 gånger

  Följ med den legendariske grekiske krigaren ut på slagfältet när han krossar sina fiender.

 • Medeltidskrig
  Spela
  Medeltidskrig
  Spelat 1854 gånger

  En armé av levande döda närmar sig. Försvara kungarikets gränser mot deras våldsamma anfall.

 • Age Of Defense 3
  Spela
  Age Of Defense 3
  Spelat 15124 gånger

  Försvara din bas och krossa dina fiender!

 • Legends of Honor
  Spela
  Legends of Honor
  Spelat 391 gånger

  Tre grupperingar som är i konflikt har förklarat krig mot varandra i detta medeltida strategispel i realtid. Välj en sida och förbered dig för det ultimata ärofyllda slaget. Har du vad som krävs för att bli en legend när du försöker bygga ett imperium och förgöra dina fiender på slagfältet?

 • The Path of Hercules
  Spela
  The Path of Hercules
  Spelat 2660 gånger

  Gå i fotspåren till det antika Greklands legendariska hjältar i det här matcha 3-pusselspelet. Kan du hitta de sju förlorade skatterna och återvända med dem till templet medan du utforskar ett mystiskt land fullt av trolldom och äventyr?

 • Antika civilisationer: Marmoråldern
  Spela
  Antika civilisationer: Marmoråldern
  Spelat 522 gånger

  Aten eller Sparta? Vilken av dessa antika civilisationer vill du leda till ära och framgång? Gör smarta val innan du börjar bygga ett mäktigt imperium i det här turordningsbaserade strategi- och simuleringsspelet.

 • Stentuff riddare
  Spela
  Stentuff riddare
  Spelat 457 gånger

  Bara den tuffaste riddaren kan vinna. Vågar du anta utmaningen?

 • Rom Legionär Simulator
  Spela
  Rom Legionär Simulator
  Spelat 190 gånger

  Har du vad som krävs för att överleva som en laglös på gatorna i antikens Rom? Svinga ditt svärd och sök efter ännu bättre vapen medan du tar dig an dess modigaste krigare i detta action och äventyrsspel i 3D.

 • Mighty Knight 2
  Spela
  Mighty Knight 2
  Spelat 618 gånger

  Ännu en gång behöver världen ta hjälp av ditt mäktiga svärd. Gör dig redo för strid!

 • Svärd och sandaler: Champion Sprint
  Spela
  Svärd och sandaler: Champion Sprint
  Spelat 594 gånger

  Kommer du att uppnå ära i den storslagna stridsturneringen som väntar på dig bortom portarna på denna blodfyllda arena? Samarbeta med orädda gladiatorer som Wolfgang of Shackleford och Sundra Tidewalker medan de bekämpar sina motståndare. Kan du hjälpa dem att förbättra sin statistik och överleva tillräckligt länge för att uppleva ännu en dag i det här turbaserade actionspelet?

 • Paladog
  Spela
  Paladog
  Spelat 505 gånger

  En modig beagle är det enda som kan rädda Critterland från mörkrets makter ...

 • Atlantis legender: Utvandringen
  Spela
  Atlantis legender: Utvandringen
  Spelat 1027 gånger

  Skynda dig – låt inte folket i Atlantis drunkna!

 • Sands of the Coliseum
  Spela
  Sands of the Coliseum
  Spelat 173 gånger

  Sands of the Coliseum är ett jättecoolt omgångsbaserat fajtingspel. Du leder din armé av modiga gladiatorer för att vinna häftiga fajter mot specialutrustade krigare! Må den bästa gladiatorn vinna!

 • Mardrömstornet
  Spela
  Mardrömstornet
  Spelat 373 gånger

  Med så här många damer i nöd behöver vi en riddare i en mycket skinande rustning.

 • Kunglig krigsföring 2
  Spela
  Kunglig krigsföring 2
  Spelat 154 gånger

  Ta befälet i det här spännande strategispelet vars like du aldrig har spelat i en webbläsare. Den här roliga världen kommer att ge dig många timmars underhållning!

 • Chainy Chisai Medieval
  Spela
  Chainy Chisai Medieval
  Spelat 42 gånger

  Chainy Chisai Medieval är ett fantastiskt kedjereaktionsäventyr där många söta varelser väntar på dig. Låt Chisais explodera på fler än 40 spännande nivåer, samla ihop stjärnor och mynt som ger dig uppgraderingar och specialkrafter. Upplev den färgstarka världen och bli en Chisai-mästare.

 • Knight of the Day
  Spela
  Knight of the Day
  Spelat 87 gånger

  Lös pussel och bli starkare i det här underbara match-3-pusslet fullt av äventyr, Dagens riddare. Res igenom kungariket till fjärran land i en grym 2D-grafik!

 • Riddaren och prinsessan
  Spela
  Riddaren och prinsessan
  Spelat 22 gånger

  Rädda prinsessan!

 • Vikingpuben
  Spela
  Vikingpuben
  Spelat 21 gånger

  Vikingarna har återvänt från en lång resa och de är otroligt hungriga och törstiga. Hjälp kocken att servera så mycket mjöd och biff som de kan äta i det här onlinespelet.

 • Dodgeball Medieval
  Spela
  Dodgeball Medieval
  Spelat 21 gånger

  Även på riddartiden spelades det berömda spelet spökboll. Flytta dina riddare mot inkommande bollar och samla ihop diamanter för att få höga poäng.

 • Forgotten Dungeon
  Spela
  Forgotten Dungeon
  Spelat 68 gånger

  Någonstans på den här farliga ön finns en bortglömd håla fylld med mysterium och magi. Kan du ta dig dit och låsa upp dess hemligheter? Samarbeta med legendariska hjältar som kämpar mot fiendelegionen i ett episkt äventyr i det här fantastyspelet online.