• Bubble Shooter
  Spela
  Bubble Shooter
  Spelat 1080142 gånger

  Bubble Shooter will have you addicted from the very first bubbles you shoot down. This is a timeless game that still remains challenging. Though seemingly simple enough for children, this engaging game has remained at heart for players of all ages. The goal is to remove all the bubbles from the screen by carefully aiming your own bubble to hit and knock down a group of three or more same colored bubbles. Adjust your winning strategies in each game! The more bubbles you remove in one shot, the more points you score, and the closer you get to becoming the master bubble shooter!

 • Madalin stuntbilar 2
  Spela
  Madalin stuntbilar 2
  Spelat 235553 gånger

  Välj en odödlig sportbil och gör dig redo för att utföra omöjliga stunts. Kan du klara av alla hopp och loopar som du stöter på i det här galna racingspelet?

 • Slither.io
  Spela
  Slither.io
  Spelat 227769 gånger

  A new version of the super popular game Agar.io is available now! This time with very colorful slithers! Grow as big as you can and block the way of other slithers to kill them.

 • TenTrix
  Spela
  TenTrix
  Spelat 193781 gånger

  Hur långt kan du komma innan du får slut på utrymme i det här helt nya pusslet? Ta reda på det i TenTrix!

 • 10 x 10 Hawaii
  Spela
  10 x 10 Hawaii
  Spelat 108062 gånger

  Åk på en virtuell resa till en tropisk ö i det här utmanande pusselspelet. Hur snabbt kan du matcha ihop alla block i rätt ordning?

 • Treasures of Atlantis
  Spela
  Treasures of Atlantis
  Spelat 89456 gånger

  Hitta sällsynta och värdefulla sjunkna skatter i det här nya spännande matcha tre-spelet. Para ihop tre eller fler juveler av samma sort samtidigt som du letar efter delar av skatten på varje nivå.

 • Algerian Patience
  Spela
  Algerian Patience
  Spelat 77275 gånger

  Flytta alla kort från de yttre korthögarna till de åtta högarna i mitten.

 • Russian Car Driver
  Spela
  Russian Car Driver
  Spelat 67838 gånger

  Gör dig redo för de galnaste banorna och vägarna i Ryssland. Tävla i dragracing, se hur skicklig du är på att parkera bilar eller testa ett annat läge i det här spännande racingspelet.

 • Jewels of Arabia
  Spela
  Jewels of Arabia
  Spelat 63042 gånger

  Ett spännande pusseläventyr väntar dig i det här magiska kungariket. Hur snabbt kan du länka samman alla glänsande föremål i det här matcha 3-pusselspelet? Men välj vist- du har bara ett visst antal drag under varje runda!

 • Papas cupcakeria
  Spela
  Papas cupcakeria
  Spelat 59666 gånger

  Du har precis fått en nytt skönt jobb i shoppinggallerian. Papa Loue har gett dig förtroendet att driva hans nya cupcakeria. Baka, gör kunderna nöjda och tjäna massor av pengar i det här söta tidsstrategispelet.

 • Warbanner
  Spela
  Warbanner
  Spelat 55823 gånger

  Det närmar sig krig och du måste förstärka både din armé och bosättningar! Träna dina trupper och rekrytera mäktigare enheter i takt med att dina bosättningar expanderar, med nya byggnader som hjälper ditt försvar. Se dina tränade trupper besegra fiendestyrkor och städer i det mest episka strategispelet på internet Warbanner!

 • Wormax.io
  Spela
  Wormax.io
  Spelat 49191 gånger

  Det här episka io-spelet är en fullständig matfrenesi! Ta kontroll över en lysorm och se om du kan överleva längre och äta mer än dina motståndare.

 • Lemlästa en docka 2
  Spela
  Lemlästa en docka 2
  Spelat 48716 gånger

  Lemlästa olika trasdockor med hjälp av ett stort urval farliga vapen som luftvapen, elektropulsvapen, sprängvapen, kulor och många andra i det här roliga och virtuella fysikspelet!

 • Egyptisk pyramidpatiens
  Spela
  Egyptisk pyramidpatiens
  Spelat 41349 gånger

  Även i forntidens Egypten var spelet patiens populärt bland folket. Gör ditt bästa mot lysande datormotståndare online.

 • Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spela
  Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spelat 40928 gånger
 • Flip Diving
  Spela
  Flip Diving
  Spelat 39560 gånger

  Enbart modiga människor dyker från klippor och det är verkligen farligt. Varför inte testa en virtuell version istället? Hjälp den vågade dykaren att landa mellan konerna och samla mynt i det här onlinespelet.

 • Candy Bubble
  Spela
  Candy Bubble
  Spelat 38040 gånger

  Det finns inget bättre än den här roliga bubbelskjutaren för familjen Candy Bubble! Sikta och skjut på rätt färgade bubblor, få dem att försvinna och tjäna en massa poäng. Dina tänder behöver inte vara söta för att du ska njuta av det här spelet!

 • Hårdesign
  Spela
  Hårdesign
  Spelat 36216 gånger

  Det är fullt upp på detta spa och den här tjejen letar efter en helt ny stil. Hjälp henne med snabb makeover innan du väljer en ny frisyr åt henne och lite fantastiskt smink också.

 • Klassisk patiens
  Spela
  Klassisk patiens
  Spelat 36112 gånger

  Patiens är ett kul spel som kan ge timmar av underhållning. Den här klassiska versionen är inget undantag. Lägg korten i fyra högar av samma färg i stigande ordning. Har du tillräckligt med tålamod för att vinna?

 • Solitaire Quest: Pyramid
  Spela
  Solitaire Quest: Pyramid
  Spelat 33006 gånger

  Upptäck pyramidens rikedomar i Solitaire Quest: Pyramid. Ta bort alla kort för att vinna i uppföljaren itll det populära spelet Solitaire Quest: Klondike!

 • Five Nights at Freddy's 2
  Spela
  Five Nights at Freddy's 2
  Spelat 32426 gånger

  Freddy Fazbears pizzeria är öppen igen. Inget kan gå fel, eller? Se hur länge du kan överleva på nattskiftet i den livsfarliga pizzerian i det här spännande actionspelet.

 • Nageldoktorn
  Spela
  Nageldoktorn
  Spelat 26578 gånger

  Alla fötter som förekommer i det här sjukhusspelet är i dåliga skick. Följ med till operationssalen och se vad du kan göra, doktorn! Med din hjälp bör patienterna snart vara på benen.

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelat 23855 gånger

  Spänningen är intensiv i det här onlinespelet för flera spelare. Utmana motståndare från hela världen och kämpa för att hitta mäktiga vapen och döda dem en för en!

 • Tomb Runner
  Spela
  Tomb Runner
  Spelat 23184 gånger

  Hur långt kan professor Jones springa i det här spännande äventyret? Spring, hoppa, glid, rusa och surfa dig igenom, över och under olika sorters hinder i tempel, exotiska miljöer, broar och tunnelbanor. Samla även ihop värdefulla juveler, specialkrafter och mynt längs vägen. Lås upp coola karaktärer som bl.a. Lara Bones, Mummy, Agent 99 och den hippa Disco Dancer! Ha kul med det här springspelet!

 • Army Force Strike
  Spela
  Army Force Strike
  Spelat 18124 gånger

  Gör dig redo för den bästa första-persons-upplevelsen för flera spelare som du kan tänka dig! Spela Army Force Strike och var redo för att skjuta, döda och sätta fiender av alla kalibrar ur spel i detta arenaspel med första-persons-skjutare för flera spelare. Spela liknande onlinespel gratis på www.Supergames.io

 • Moto X3m 3
  Spela
  Moto X3m 3
  Spelat 18096 gånger

  Du måste vara hur kylig som helst om du vill ta dig till mållinjen i det här episka racingspelet med motorcyklar. Ön är vacker men racingbanorna är fulla med eldgropar och gigantiska sågblad!

 • Splix.io
  Spela
  Splix.io
  Spelat 15708 gånger

  Tänk dig om Snake vore socialt... Nu behöver du inte vänta längre! Ta över brädet, ett block i taget, och undvik attacker från andra live-spelare. Kan du ta över hela rutnätet med din färg innan någon annan gör det?

 • Five Nights at Freddy's 4
  Spela
  Five Nights at Freddy's 4
  Spelat 15103 gånger

  Freddy, Fazbear, Bonnie och alla deras livsfarliga robotvänner är i farten igen. Hur länge kan du klara dig i kampen mot dem och deras vilda framfart i det här läskiga actionspelet?

 • Five Nights at Freddy's 3
  Spela
  Five Nights at Freddy's 3
  Spelat 14541 gånger

  Ditt nästa arbetsskift ska precis börja på pizzerian. Nya attraktioner har lagts till så du kommer helt klart att behöva vara på din vakt för att överleva ännu en vecka full av hemskheter i det här actionspelet!

 • Penalty Shooters 2
  Spela
  Penalty Shooters 2
  Spelat 13652 gånger

  Välj en liga och ditt favoritlag och gör dig redo att leda dem mot seger på planen. Kan du göra fler mål än motståndarlaget i det här spännande fotbollsspelet?

 • 1010 Deluxe
  Spela
  1010 Deluxe
  Spelat 13527 gånger

  Få bäst poäng i det här spännande och utmanande pusselspelet. Hur långt kan du gå?

 • Airport Madness 4 Lite
  Spela
  Airport Madness 4 Lite
  Spelat 13046 gånger

  Du är ansvarig för att se till att planen landar säkert, även om piloterna är dåliga på att landa. Se till att pröva den fullständiga versionen också!

 • Snake.is
  Spela
  Snake.is
  Spelat 12438 gånger

  Få den lysande ormen att växa genom att äta så glödbollar som möjligt. Se upp för andra ormar (som spelas av riktiga spelare live) i det här klassiska orm-spelet för flera spelare online.

 • Lady Popular
  Spela
  Lady Popular
  Spelat 11409 gånger

  Utforska en värld av mode och romanser i det här MMO-spelet. Skapa hundratals utstyrslar och tillbehör medan du söker efter ditt livs kärlek och försöker bli den ultimata fashionistan.

 • Prinsessor på maskerad
  Spela
  Prinsessor på maskerad
  Spelat 10515 gånger

  Dessa fem prinsessor är värdar för en maskeradbal. Kan du hjälpa dem att förbereda allt för deras gäster? De behöver även hjälp med kostymerna i det här kläder-spelet.

 • Tunnelbanefajt 3D
  Spela
  Tunnelbanefajt 3D
  Spelat 10295 gånger

  Kulorna flyger i alla riktningar i det här galna och roliga skjutspelet! Beväpna dig och slå ut fienden med ditt team!