Krigsspel

 • World of Warships
  World of Warships
  Spelat 0 gånger
 • Tavern of Heroes
  Tavern of Heroes
  Spelat 125 gånger

  Härskaren över det magiska kungariket Ambalans har försvunnit och nu slåss dussintals krigare om tronen. Gör dig redo för strid i det här turordningsbaserade actionspelet.

 • World of Tanks
  World of Tanks
  Spelat 0 gånger
 • Brave Heads
  Brave Heads
  Spelat 118 gånger

  Bygg mäktiga och kraftfulla torn i detta nya strategispel online! En ondskefull armé marscherar mot ditt kungarike och din armé måste vara redo att stoppa dem!

 • Imperial Guardians
  Imperial Guardians
  Spelat 118 gånger

  Skicka ut dina soldater för att försvara slottet samtidigt som de samlar ihop värdefulla resurser. Uppgradera dina hjältar i det här spännande strategispelet och rädda kungariket från ett bittert öde!

 • Civilization Wars 4: Monster
  Civilization Wars 4: Monster
  Spelat 47 gånger

  Återvänd till ett kungarike fullt med strider och spänning i det här strategispelet i realtid. Massor av hjältar, monster och zombier väntar på dig. Vilken stam kommer du att slåss för?

 • Crusader Defense: Nivåpaket 2
  Crusader Defense: Nivåpaket 2
  Spelat 863 gånger

  Återvänd till en värld full av spänning och äventyr och nya spännande strider. Samla ihop dina enheter och försvara staden från fienden i det här tornförsvarsspelet.

 • Warlords 2: Demonerna anfaller
  Warlords 2: Demonerna anfaller
  Spelat 196 gånger

  I en värld full av kaos och kamp är det upp till dig att skapa ordning ... eller total förintelse. Spela som flera olika raser och försök att erövra världen!

 • Epic War 5
  Epic War 5
  Spelat 268 gånger

  Kämpa dig fram mot seger i den här nya versionen av det populära krigsspelet. Kungariket behöver ditt mod för att vinna mot ondskans krafter!

 • Battle Fury
  Battle Fury
  Spelat 720 gånger

  Det finns ingen nåd i krig och det är därför du inte kommer att visa någon nåd mot dina fiender! Det är dags för strid och du för befäl över en stor bataljon som är redo att döda eller bli dödade. Led dem mot seger i det här strategi- och tornförsvarsspelet!

 • Kungliga hjältar
  Kungliga hjältar
  Spelat 418 gånger

  Slåss för äran och kungariket i det här coola och gratis strategispelet. Rekrytera berömda hjältar i striden mot ondskans armé och marschera mot seger!

 • Khan Kluay Kids War
  Khan Kluay Kids War
  Spelat 128 gånger

  Två klaner står på varsin sida om slagfältet och de ska strida med ... elefanter? Helt rätt! Puckla på dina motståndare med tjockhudingar i det här vilda actionspelet.

 • Sharp Trigger
  Sharp Trigger
  Spelat 990 gånger

  Du är en skicklig skytt. Använd din pricksäkerhet för att överleva i kriget. Skjut dig ut ur kniviga och blodiga situationer i det här adrenalinfyllda skjutspelet.

 • Kunglig krigsföring 2
  Kunglig krigsföring 2
  Spelat 188 gånger

  Ta befälet i det här spännande strategispelet vars like du aldrig har spelat i en webbläsare. Den här roliga världen kommer att ge dig många timmars underhållning!

 • Battalion: Skirmish
  Battalion: Skirmish
  Spelat 132 gånger

  Försvara ditt land från de anfallande fienderna genom att placera ut soldater på strategiska platser i det här utmanande strategispelet. Ditt uppdrag är att fullständigt förinta general Mullers armé och erövra hans områden.

 • Slaget om England
  Slaget om England
  Spelat 52 gånger

  Ge full gas, skjut med dina maskingevär och slutför varje uppdrag i världskriget. Du är en färdigutbildad pilot och nu är det dags att flyga upp i skyn och utföra häftiga manövrar och hjältemodiga stunttrick!

 • Slaget om England 2
  Slaget om England 2
  Spelat 35 gånger

  Styr utgången i slaget i det här utmanande och intressanta strategispelet i din webbläsare. Slå tillbaka de anfallande styrkorna!

 • Striden om det heliga svärdet
  Striden om det heliga svärdet
  Spelat 120 gånger

  Beväpna din mäktiga armé och krossa fienderna som anfaller. Bli den mäktigaste armén i det här fartfyllda actionspelet!

 • Inkvisitionen
  Inkvisitionen
  Spelat 322 gånger

  Marschera framåt för kung och fosterland i det här lysande strategispelet. Horder av levande döda anfaller!

 • Det ultimata tornet
  Det ultimata tornet
  Spelat 221 gånger

  Försvara ditt mäktiga kungarike i det här spännande strategispelet. Planera framåt genom att uppgradera dina byggnader och soldater. Var redo när fienden anfaller!

 • Världskrig
  Världskrig
  Spelat 734 gånger

  Kan du erövra alla områden på kartan och släcka din imperialistiska törst efter makt? Skapa din egen armé, bestäm antal spelare och välj datum för striden. Är du redo att ge dig ut i krig?

 • Xenos valv
  Xenos valv
  Spelat 99 gånger

  Hjälp hjälten Xenos att fly ut ur olika valv för att bringa fred och störta Blight. Samla ihop olika nycklar och ledtrådar för att låsa upp Xenos äventyrliga potential!

 • Lords of Vandaria
  Lords of Vandaria
  Spelat 161 gånger

  Kungen av Nirvana har utmanat Edenion i ett storslaget krig! Gå med i Zurs armé, en allierad i ödets union, och erövra slott, försvara dina förråd och slåss för att bygga upp din armé och dina förråd.

 • Prickskyttarna 2
  Prickskyttarna 2
  Spelat 2082 gånger

  Har du en skarp blick och stadiga händer? Plocka upp ditt gevär och försvara er position!

 • Super Battle City: Nytt uppdrag
  Super Battle City: Nytt uppdrag
  Spelat 43 gånger

  Kör in i striden med din ostoppbara stridsvagn. Med 60 intensiva uppdrag och en mängd olika utmärkelser och uppgraderingar kommer du att ha timvis med kul. Skjut dig fram till den sista bossen i det här spännande arkadspelet. Gör dig redo för ett fullskaligt krig mot stålbepansrade fiender!

 • Fly från djungeln
  Fly från djungeln
  Spelat 170 gånger

  För att fly terrorn i djungeln måste du köra den rätta flyktbilen och samla ihop gevär, bomber, maskingevär och försvarsprylar. Försök att fly så långt bort som möjligt från de soldater, stridsvagnar, helikoptrar och motorcyklar som jagar dig. Lås upp kraftfulla uppgraderingar och krossa fienderna. Sikta och skjut mot förföljarna medan du kör mot friheten!

 • Civilizations Wars 3
  Civilizations Wars 3
  Spelat 73 gånger

  Bli en legend i Civilizations Wars-världen. Den exotiska prinsessan har kidnappats av en ondskefull trollkarl och du är den enda som kan rädda henne. Erövra fiendens landområden med din soldatarmé i många strategiska strider. Lär dig trollformler och förbättra dina färdigheter. Du kan till och med tämja enorma monster och utomjordingar på ditt ädla uppdrag. Striden börjar nu!

 • Nationellt försvar
  Nationellt försvar
  Spelat 184 gånger

  Utforska ett öde landskap fullt av förstörelse och säkra rikedomar åt män i kostym. Försvara dina områden mot fiender och bli en mästare på territoriell kontroll. Uppgradera vapen för att öka deras destruktiva kraft. Skrid till handling och försvara ditt land. Ditt uppdrag är att kontrollera tornet och förinta alla fientliga fordon. Sälj vapen för att kunna köpa ammunition. Har du modet som krävs?

 • Battlefield Shooter 2
  Battlefield Shooter 2
  Spelat 1036 gånger

  I den här nya versionen av Battlefield Shooter måste du stålsätta dig mot fienden som attackerar din bas! Ta till vapen, sikta och skjut för att döda i ett försök att slutföra ditt uppdrag. Är du tillräckligt modig för att bli nästa krigshjälte?

 • Counter Shooter
  Counter Shooter
  Spelat 539 gånger

  Du är en skicklig krypskytt. Förinta fienderna och slutför dina topphemliga uppdrag. Krafter i den undre världen hotar ditt liv om du misslyckas. Var modig och plocka upp ditt vapen. Sikta och skjut i det här gratis och actionfyllda skjutspelet online.

 • CF Sudden Attack
  CF Sudden Attack
  Spelat 53 gånger

  Fienden har nästan tagit över flera viktiga och säkerhetsklassade områden. Nu är det upp till dig, vår farligaste och mest vältränade krigare, att slå ut dem! Res till flera extremt farliga platser i det här spelet i det här Counter Strike-liknande spelet. Men se upp, ju fler platser du besöker desto fler fiender möter du!

 • Korseld: Sista uppdraget
  Korseld: Sista uppdraget
  Spelat 19 gånger

  Det har aldrig varit mer spännande att vara fångad i korseld i jakten på terrorister! Med adrenalinpumpande action och fantastisk grafik blir upplevelsen av Korseld: Sista uppdraget intensiv. Du blir belönad för huvudträffar, om du dödar flera samtidigt, med mera. Är du och dina vapen redo?

 • Awesome Conquest
  Awesome Conquest
  Spelat 101 gånger

  Den onda Red Army har stulit din dyrbara amulett! Gå och ta tillbaka den och ge dem rejält med smörj!

 • Civilization Wars
  Civilization Wars
  Spelat 82 gånger

  De här splittrade civilisationerna söker efter någon som kan förena dem ... genom krig.

 • Pandav – Hastinas hjältar
  Pandav – Hastinas hjältar
  Spelat 62 gånger

  Kliv in i en magisk värld där två hjältemodiga bröder och har skiljts åt av krig och våldsamheter. Hjälp dem att återförenas och slåss mot alla som hotar deras kungarike i det här turordningsbaserade strategispelet. En hel värld full av äventyr och spänning väntar på dig. Börja ditt uppdrag med att klättra uppför ett högt berg och slå ut ett gäng otäcka banditer.

 • Warzone Battle
  Warzone Battle
  Spelat 569 gånger

  Bli den ultimata krypskytten genom att sikta mot dina mål på skjutbanan. Håll dig lugn och ladda om i tid i det här skjutspelet. Har du nerver av stål, kamrat?