• Warbanner
  Spela
  Warbanner
  Spelat 51505 gånger

  Det närmar sig krig och du måste förstärka både din armé och bosättningar! Träna dina trupper och rekrytera mäktigare enheter i takt med att dina bosättningar expanderar, med nya byggnader som hjälper ditt försvar. Se dina tränade trupper besegra fiendestyrkor och städer i det mest episka strategispelet på internet Warbanner!

 • Age Of Defense 3
  Spela
  Age Of Defense 3
  Spelat 11599 gånger

  Försvara din bas och krossa dina fiender!

 • Swords and Sandals - Gladiator
  Spela
  Swords and Sandals - Gladiator
  Spelat 10709 gånger

  Skapa din hjälte, köp vapen, skydd och besegra gladiatorerna för att vinna.

 • Heroes of Myths
  Spela
  Heroes of Myths
  Spelat 9382 gånger

  En legion med monster har bestämt sig för att förstöra ditt tempel. Du kommer väl inte låta dem komma undan med det? Skydda templet till varje pris med blixtar och andra fantastiska vapen i det här tornförsvarsspelet.

 • Medeltidsförsvar Z
  Spela
  Medeltidsförsvar Z
  Spelat 3592 gånger

  Kungariket har tagits över av en mystisk sjukdom som förvandlar människor till monster. Kan du ta dig till säkerhet med kungen i det här intensiva actionspelet? Anlita skyttar, uppgradera ditt fordon och se till att din modiga åsna är mätt!

 • Imperia Online
  Spela
  Imperia Online
  Spelat 3350 gånger

  Imperia Online tar dig till en värld före krutets tidsålder. En tidsperiod med legendariska krigsherrar som krossar rika och ekonomiskt utvecklade kungariken. En tid med mäktiga allianser som krigar mot varandra för fullständigt världsherravälde.

 • Riddarens diamant
  Spela
  Riddarens diamant
  Spelat 3300 gånger

  Det finns massor av guldmynt och diamanter i detta tempel. Det finns också gott om döda soldater med otroligt skarpa svärd. Det kommer inte att stoppa den här modige riddaren från att springa in för att ta all den dyrbara skatten. Vill du följa med honom i hans vilda resa i detta äventyrsspel?

 • Gods of Arena
  Spela
  Gods of Arena
  Spelat 2428 gånger

  Du har återvänt till ditt hemland och upptäcker att din pappa har dött utan att lämna efter sig en enda krona. Kan du återställa familjens heder i det här actionspelet? Sätt ihop ett lag med mäktiga gladiatorer och erövra arenor över hela riket. Kan du förbättra deras kampförmåga med storslagna rustningar och vapen som du köper under resans gång?

 • Knights and Brides
  Spela
  Knights and Brides
  Spelat 2221 gånger

  Escolha seu personagem - um poderoso cavaleiro ou uma audaciosa princesa - e comece a maior aventura de todas! Seus servos gnomos ajudarão a transformar esta terra em uma grande cidade! Cuide dos seus recursos e edifícios e ajude aliados. Duele com outros jogadores e conheça outros cavaleiros e princesas! Curta toda a fantasia e aventura deste jogo incrível!

 • Hero Simulator: Idle Adventure
  Spela
  Hero Simulator: Idle Adventure
  Spelat 1817 gånger

  Help deze dolende ridder een eindje op weg en laat hem missies voltooien en monsters bestrijden terwijl jij wat anders doet. Als je naar een tijdje weer terugkomt, is hij een stuk sterker geworden!

 • Korsriddarnas försvar
  Spela
  Korsriddarnas försvar
  Spelat 1680 gånger

  Fienden anfaller när som helst. Gör dina bågskyttar och riddare redo!

 • My Little Farmies
  Spela
  My Little Farmies
  Spelat 1564 gånger

  Ben je goed in ruimtelijke ordening? Maak je maar op voor een reis terug in de tijd...

 • Medeltidskrig
  Spela
  Medeltidskrig
  Spelat 1505 gånger

  En armé av levande döda närmar sig. Försvara kungarikets gränser mot deras våldsamma anfall.

 • Mahjong Knight’s Quest
  Spela
  Mahjong Knight’s Quest
  Spelat 1101 gånger

  Hjälp den här modiga riddaren i sin kamp att rädda Prinsessan Mahjong från de onda!

 • Vildarnas arena
  Spela
  Vildarnas arena
  Spelat 1081 gånger

  Saker och ting börjar bli ganska intensivt i detta turbaserade actionspel. Ett stadigt gäng vikingar och massor av andra vildar samlas för att utmana varandra i en stridsarena. Samarbeta med en av dem och se om du kan besegra alla dina konkurrenter. Mellan slagsmålen kan du samla på dig lådor som är fyllda med fantastiska vapen och andra uppgraderingar.

 • Ridderlighet
  Spela
  Ridderlighet
  Spelat 958 gånger

  Kungen bryr sig inte om hur du går till väga ... hämta hem hans dotter från draken till varje pris!

 • Diseviled: Stolen Kingdom
  Spela
  Diseviled: Stolen Kingdom
  Spelat 865 gånger

  En ondskefull trollkarl och hans legion med fördömda krigare har invaderat slottet! Inte ens de modigaste riddarna är en match för dem! Nu är det upp till den orädda prinsessan och en ung magiker att rädda kungen i det här spännande äventyrsspelet. Led dem genom kungariket till slottets portar och besegra dessa illgärningsmän!

 • New World Empires
  Spela
  New World Empires
  Spelat 685 gånger

  Utforska fyra århundraden av världskrig i det här MMO-spelet. Bygg monument som kan stå sig genom tiderna, erövra outforskade kontinenter och kriga mot historiens största militärgenier. Kan du besegra Napoleons trupper? Eller hinna före Columbus till Amerika?

 • Tower Defense
  Spela
  Tower Defense
  Spelat 509 gånger

  Hela riket är i krig i detta tornförsvarsspel! Se till att snabbt bygga militära utposter för dina bågskyttar, riddare och alla andra soldater. De är de enda som kan stoppa en fullskalig invasion av krigare från avlägsna länder.

 • Crusader Defense 2
  Spela
  Crusader Defense 2
  Spelat 485 gånger

  Ännu en våg av krigare försöker attackera ditt slott. Försvara det till varje pris, modiga riddare!

 • Throne: Kingdom at War
  Spela
  Throne: Kingdom at War
  Spelat 443 gånger

  Krigsnyheter genom riket och tronen väntar på den som är modig och djärv nog att gripa den. Kan du ta dig från att vara en hedersvärd herre till en mäktig kung i detta multiplayerstrategi och simuleringsspel? Du måste leda dina riddare till seger medan du bygger gårdar hemma och släcker dina forskares törst efter kunskap. En bra kung regerar med både visdom och bladet!

 • Age Of Defense 5
  Spela
  Age Of Defense 5
  Spelat 369 gånger

  Bestäm dig för hur du vill expandera ditt mäktiga kungarike i det nya försvarsspelet gratis Age of Defense 5. Uppgradera dina trupper och skicka ut dem för att invadera städer i närheten och bli mäktigare!

 • Mighty Knight 2
  Spela
  Mighty Knight 2
  Spelat 324 gånger

  Ännu en gång behöver världen ta hjälp av ditt mäktiga svärd. Gör dig redo för strid!

 • Knight Fall
  Spela
  Knight Fall
  Spelat 319 gånger
 • Stjärnriddare
  Spela
  Stjärnriddare
  Spelat 317 gånger

  I det här fantastiska och drömlika spelet ska du hjälpa en modig stjärnriddare att hämta ned några stjärnor från himlavalvet till sin älskade. 28 fantastiska nivåer att uppleva.

 • Paladog
  Spela
  Paladog
  Spelat 308 gånger

  En modig beagle är det enda som kan rädda Critterland från mörkrets makter ...

 • Roads of Rome
  Spela
  Roads of Rome
  Spelat 283 gånger

  Rom har expanderat sitt stora rike över hela kontinenten. Nyckeln till att skydda det från inkräktare är vägar. Kan du koppla ihop den här mäktiga kontinentens alla hörn och kanter i det här episka simuleringsspelet?

 • The Path of Hercules
  Spela
  The Path of Hercules
  Spelat 269 gånger

  Gå i fotspåren till det antika Greklands legendariska hjältar i det här matcha 3-pusselspelet. Kan du hitta de sju förlorade skatterna och återvända med dem till templet medan du utforskar ett mystiskt land fullt av trolldom och äventyr?

 • Adelanto Trilogy: Book Two
  Spela
  Adelanto Trilogy: Book Two
  Spelat 260 gånger

  Äventyret fortsätter i det här episka simuleringsspelet. Samla ihop dina resurser och kämpa för att skapa en mäktig koloni i ett exotiskt land. Kan du återvända till Spaniens kust med en galeon fylld med ovärderliga skatter?

 • Mardrömstornet
  Spela
  Mardrömstornet
  Spelat 256 gånger

  Med så här många damer i nöd behöver vi en riddare i en mycket skinande rustning.

 • Gobattle.io
  Spela
  Gobattle.io
  Spelat 242 gånger

  A relentless battle is currently underway in the deadly kingdom you’ll find in this relentless io game. Have you got what it takes to become king? Slaughter your opponents with axes and blades and discover how long your reign will last!

 • Guns n Glory Heroes
  Spela
  Guns n Glory Heroes
  Spelat 236 gånger

  Den här riddaren och hans vänner ska ge sig ut på episka äventyr i det här magiska riket. Deras första uppgift? Att försvara det här tornet och andra byggnader i byn från de hänsynslösa krigarna. Hjälp dem att slutföra sina uppdrag i det här strategiska actionspelet.

 • Kings and Knights
  Spela
  Kings and Knights
  Spelat 218 gånger

  Testa din Mahjong-skicklighet i det helt nya spelet i webbläsare Kungar och Knektar. Placera brickorna och tjäna poäng för att visa att du är den bästa Mahjong-spelaren nånsin.

 • Knight Tactics
  Spela
  Knight Tactics
  Spelat 215 gånger

  Flytta omkring dina enheter på kartan och attackera fiendens enheter.

 • Kunglig riddare
  Spela
  Kunglig riddare
  Spelat 215 gånger

  Bli den ultimata kungliga riddaren i det här dynamiska och utmanande strategispelet. Kan du kämpa dig fram och segra på alla nivåerna?

 • Krigssimulator
  Spela
  Krigssimulator
  Spelat 203 gånger

  Fiendens styrkor mobiliserar sig vid rikets gränser! Se till att snabbt förbereda dina krigare och bågskyttar för att bekämpa dem i detta 3D-stridsimuleringsspel. Kan du besegra dem i skogen? Eller i öknen?