• Kärlekstest 3
  Spela
  Kärlekstest 3
  Spelat 67698 gånger

  Är det sann kärlek eller kommer den att rinna ut i sanden? Ta reda på det med kärlekstestet som du hittar i det här onlinespelet. Ange ditt namn och namnet på din kärlek och se vad som händer!

 • Papa's Sushiria
  Spela
  Papa's Sushiria
  Spelat 46662 gånger

  Under ett besök på Papas nya restaurang hade du sönder hans dyra lyckokatt av misstag. Du måste arbeta några pass för att betala för skadan i det här tidsstrategispelet. Ställ dig bakom kassan, sätt på dig ett förkläde och hjälp Papas kunder så snabbt som möjligt. Du måste laga sushi, bubbelte och mycket mer!

 • Shellshock.io
  Spela
  Shellshock.io
  Spelat 43004 gånger

  Det är inte så roligt att vara ett ägg som det verkar. Fråga bara äggen som kämpar mot varandra i det här konstiga och vilda io-spelet i 3D. De har bestämt sig för att göra omelett av varandra eller något ännu värre! Kan du förstöra alla andra ägg eller kommer du att krossas själv?

 • Crossy Road
  Spela
  Crossy Road
  Spelat 30407 gånger

  Varför gick kycklingen över vägen? För att komma till andra sidan, förstås! Men hur är det med alla hennes vänner? Följ med den här orädda fågeln och hennes galna kamrat i detta retro actionspel. Kan du hålla dem rörliga medan de samlar in massor av guldmynt och undviker trafik?

 • Zombs Royale.io
  Spela
  Zombs Royale.io
  Spelat 24660 gånger

  Det är krig i det här obevekliga Io-spelet. Gör dig redo för massor av actionfylld mayhem medan du kämpar för att hitta vapen, ta leveranser från lastdroppar och undvik dina fiender. Hur länge kommer du att överleva?

 • Papa's Pastaria
  Spela
  Papa's Pastaria
  Spelat 21232 gånger

  De goda nyheterna: Du ska gå på ett tjusigt bröllop. De dåliga nyheterna: Du måste jobba hela kvällen.

 • Vildarnas arena
  Spela
  Vildarnas arena
  Spelat 16287 gånger

  Saker och ting börjar bli ganska intensivt i detta turbaserade actionspel. Ett stadigt gäng vikingar och massor av andra vildar samlas för att utmana varandra i en stridsarena. Samarbeta med en av dem och se om du kan besegra alla dina konkurrenter. Mellan slagsmålen kan du samla på dig lådor som är fyllda med fantastiska vapen och andra uppgraderingar.

 • Little Big Snake
  Spela
  Little Big Snake
  Spelat 15075 gånger

  De små ormarna är hungriga och de kanske aldrig blir mätta. Kontrollera en av ormarna i det här spännande io-spelet. Kan du fylla den med kraftföremål när den försöker undvika alla andra? Den exploderar om den träffar en annan orm så du måste vara fokuserad!

 • Kattsimulator i 3D
  Spela
  Kattsimulator i 3D
  Spelat 9846 gånger

  Hur känns det att vara katt? Ta reda på det i det här hårresande och hysteriska simuleringsspelet. Samarbeta med en av de fantastiska katterna när de fångar möss, välter soptunnor och letar efter god mat. Du kan även tjäna virtuella pengar för att köpa gulliga utstyrslar till din katt.

 • Grow RPG
  Spela
  Grow RPG
  Spelat 8400 gånger

  Välj panelerna i din valda ordning för att få dem att växa och påverka varandra.

 • Hanger
  Spela
  Hanger
  Spelat 8261 gånger

  Den här killen provar sina nya superkrafter. Tyvärr finns det en massa snurrande vassa knivblad som kan förvandla honom till slarvsylta! Kan du hjälpa honom att kasta sig fram genom luften i detta onlinespel? Det finns mynt han kan samla på sig under sin resa att handla coola kostymer för.

 • Laglös själ 2
  Spela
  Laglös själ 2
  Spelat 5958 gånger

  Gör dig redo att springa, hoppa, glida, ducka och slåss på varje nivå i det här actionfyllda äventyret. Är du tillräckligt snabb för att klara hela spelet?

 • Sworm.io
  Spela
  Sworm.io
  Spelat 5878 gånger

  Det är tufft att vara en mask, speciellt i den här episka kamp-arenan! Kan du hjälpa din mask att hålla sig levande och bli oerhört kraftfull i detta spännande io-spel? Samla boosters och spara eldflugor som kommer att ge din mask rustning medan du tävlar mot spelare från hela världen.

 • Skate Hooligans
  Spela
  Skate Hooligans
  Spelat 5278 gånger

  Den här skajtaren råkade ha sönder ett fönster med en fotboll och en arg polis jagar honom! Kan du se till så att han inte arresteras av polisen i det här racingspelet? Hjälp honom att hålla sig undan från polisen genom att undvika lastbilar och skajta under trafikhinder. Han måste även samla på värdefulla mynt medans han rymmer.

 • Swords and Sandals - Gladiator
  Spela
  Swords and Sandals - Gladiator
  Spelat 5084 gånger

  Skapa din hjälte, köp vapen, skydd och besegra gladiatorerna för att vinna.

 • Operate Now: Ögonkirurg
  Spela
  Operate Now: Ögonkirurg
  Spelat 4963 gånger

  Tvätta händerna, kliv in på aktuen och gör dig redo för en livsviktig operation.

 • Battle For the Galaxy
  Spela
  Battle For the Galaxy
  Spelat 4613 gånger

  Vem kommer vinna det storslagna kriget som avgör galaxens öde? Kontrollera dina styrkor, bygg baser och slåss för din egen överlevnad i det här militära strategispelet i realtid.

 • Linjeförare
  Spela
  Linjeförare
  Spelat 4600 gånger

  Det står dig fritt att dra dina egna slutsatser, men en gigantisk utmaning väntar dig i detta onlinebaserade racingspel. Ta kontroll över denna racerförare i miniatyrformat medan han försöker navigera mellan hinderbanor som har konstruerats åt honom på sidorna i detta anteckningsblock. Kan du nå mållinjen på varje bana?

 • Secret Garden
  Spela
  Secret Garden
  Spelat 4434 gånger

  Det var en dag som alla andra på biblioteket när en port öppnades i en magisk bok som låg kvarglömd på en av bokhyllorna. Du har nu stigit in i en magisk värld. Kan du hitta vägen hem i det här MMO-spelet?

 • Road of Fury: Desert Strike
  Spela
  Road of Fury: Desert Strike
  Spelat 4334 gånger

  Världen faller samman och Rass är en av få som kan hålla ihop den. Följ med den här hänsynslösa krigaren på hans nästa uppdrag i det här intensiva racingspelet. Han har precis fått ett meddelande från presidenten och han måste eliminera Duke Mo och hans gäng med farliga brottslingar. Sätt dig bakom ratten i Rass beväpnade bil och gör dig redo för ditt livs resa.

 • Mutant Fighting Arena
  Spela
  Mutant Fighting Arena
  Spelat 3679 gånger

  Dessa läskiga mutanter är redo för strid på den här futuristiska arenan. Alla har förmågor och kroppsdelar från några av planetens farligaste djur. Kommer din mutant att förstöra motståndarna eller kommer han att tvingas lämna arenan med svansen mellan benen i det här turordningsbaserade actionspelet?

 • Stjäl diamanten
  Spela
  Stjäl diamanten
  Spelat 3549 gånger

  Visst, det låter enkelt, men att stjäla från museet kommer att bli ganska svårt.

 • Home Sheep Home
  Spela
  Home Sheep Home
  Spelat 3507 gånger

  Alla får kan hjälpa till oavsett om de är små eller stora!

 • Fly ur tornet
  Spela
  Fly ur tornet
  Spelat 3462 gånger

  De levande döda kaninerna Jinx och Minx är inlåsta i ett läskigt torn. Hjälp dem att fly från sitt fängelse!

 • Hero Simulator: Idle Adventure
  Spela
  Hero Simulator: Idle Adventure
  Spelat 3381 gånger

  Help deze dolende ridder een eindje op weg en laat hem missies voltooien en monsters bestrijden terwijl jij wat anders doet. Als je naar een tijdje weer terugkomt, is hij een stuk sterker geworden!

 • Riddarens diamant
  Spela
  Riddarens diamant
  Spelat 3300 gånger

  Det finns massor av guldmynt och diamanter i detta tempel. Det finns också gott om döda soldater med otroligt skarpa svärd. Det kommer inte att stoppa den här modige riddaren från att springa in för att ta all den dyrbara skatten. Vill du följa med honom i hans vilda resa i detta äventyrsspel?

 • Miami Rex
  Spela
  Miami Rex
  Spelat 3279 gånger

  Denna supercoola Tyrannosaurus attackerar Miami. Följ med honom när han äter upp lokalbefolkningen och sänker gaddarna i u-båtar. Det är som surf & turf för dinosaurier! Du kan även köpa vapen och uppgraderingar till honom i det här helcoola actionspelet.

 • Episk robotturnering
  Spela
  Episk robotturnering
  Spelat 3037 gånger

  Den här enorma robotturneringen intar hela staden! Men oroa dig inte för alla människor och bilar som kör förbi din robots gigantiska fötter i det här fantastiska fajtingspelet. Fokusera istället på att sätta ihop den och se till att inga delar saknas före din nästa kamp.

 • Medeltidskrig
  Spela
  Medeltidskrig
  Spelat 3001 gånger

  En armé av levande döda närmar sig. Försvara kungarikets gränser mot deras våldsamma anfall.

 • Jet Pack Joyride
  Spela
  Jet Pack Joyride
  Spelat 2743 gånger

  Djupt inne i ett hemligt labb provar en modig vetenskapsman på ett futuristiskt jetpack. Kan du se till så att han inte gör sig illa i det här ändlösa springspelet? Han måste undvika missiler, flyga förbi laserstrålar och samla på massvis av hälsopaket så att han inte hamnar på sjukhuset.

 • Gunmach
  Spela
  Gunmach
  Spelat 2737 gånger

  Din fullt stridsdugliga stridsvagn väntar på dig. Sätt dig bakom kontrollerna och gör dig redo för den första vågen av anfallande robotar. Hur länge kan du överleva i det här actionspelet?

 • Dynamons 2
  Spela
  Dynamons 2
  Spelat 2463 gånger

  Återvänd till en värld full av monster och förödelse. Har du vad som krävs för att bli en Dynamon-kapten i det här gratis onlinespelet?

 • Minx påskäventyr
  Spela
  Minx påskäventyr
  Spelat 2300 gånger

  Jakten på påskägg kan börja!

 • Evowars.io
  Spela
  Evowars.io
  Spelat 2140 gånger

  Du måste både utvecklas och undvika dina fienders svängande blad i detta intensiva io-spel. Träd in på arenan och gör dig redo för en riktigt storslagen kamp. Du börjar som en grottman. Om du vill överleva de kommande minuterna måste du samla in massor av magiska klot som ökar dina förmågor och tar dig vidare in i nya eror där du blir en viking, en riddare eller en ännu större krigare.

 • Operate Now: Blindtarmsoperation
  Spela
  Operate Now: Blindtarmsoperation
  Spelat 2037 gånger

  Doktorn, en patient behöver dig i undersökningsrummet. Gå dit så fort du kan!

 • Operate Now: Tandläkare
  Spela
  Operate Now: Tandläkare
  Spelat 2018 gånger

  Åh nej! Leken var så rolig ända tills någon slog ut en flis ur en tand. Dags att gå till tandläkaren ...