Schackspel

 • Flash-schack
  Flash-schack
  Spelat 12914 gånger

  Med tre olika svårighetsgrader passar det här schackspelet bra för både mästare och nybörjare.

 • Robo Chess
  Robo Chess
  Spelat 2827 gånger

  Testa din hjärna och spela schack mot en intelligent och talande robot!

 • Easy Chess
  Easy Chess
  Spelat 10114 gånger

  Spela detta trevliga schack spel och försök att vinna över datorn.

 • SparkChess
  SparkChess
  Spelat 1875 gånger

  Visa att du kan blixtra till och vinna med en genial strategi i SparkChess! Utmana dig själv på fyra svårighetsnivåer där varje nivå kräver en särskild spelstil. Överlista din motståndare och spela om matchen för att lära dig av dina misstag eller förbättra dig inför nästa omgång. SparkChess sätter din skicklighet som schackspelare på prov!

 • Schackspel
  Schackspel
  Spelat 3130 gånger

  Är du ett schackgeni? Du kan blir det! Spela schack online mot riktiga eller virtuella motståndare och öva så att du blir en schackmästare. Skydda kungen till varje pris!

 • Klassisk schack
  Klassisk schack
  Spelat 10766 gånger

  Det är alltid trevligt att spela en klassiker och göra sitt bästa i ett av de populäraste brädspelen någonsin, Klassisk schack. Spela mot datorn eller en vän i det här tidlösa skicklighetsbaserade spelet.

 • Flash Chess 3
  Flash Chess 3
  Spelat 2343 gånger

  Schack är ett av världens mest fängslande brädspel. I tusentals år har spelare från hela världen kämpat för att ta motspelarens kung och samtidigt skydda sina egna pjäser. Är du redo för fler matcher i den senaste uppföljaren av den här utmanande schackserien?

 • Klassisk schack
  Klassisk schack
  Spelat 631 gånger

  Kan du göra schackmatt på datorn i den här onlineversionen av det klassiska spelet? Se om du kan ta kungen innan datorn tar din!

 • Chess 3D
  Chess 3D
  Spelat 518 gånger

  Visa din taktiska förmåga och skicklighet som schackspelare i den här nya 3D-versionen. Spelet har fantastisk grafik och inställningar som passar varje spelare. Kommer du fortfarande att kunna vinna på nivå 100? Spela det här roliga gratisspelet nu!

 • Smart schack
  Smart schack
  Spelat 592 gånger

  Utmana dig själv i spelet mot en otroligt smart motståndare i Smart schack. Kom på en vinnande strategi som kanske kostar dig några pjäser men som ger dig segern! Aldrig igen kommer du möta en smartare motståndare!

 • 3d Chess
  3d Chess
  Spelat 812 gånger

  Låt oss spela schack!

 • Schack 3D
  Schack 3D
  Spelat 914 gånger

  Virtuella schackspel blir inte vackrare än den här 3D-versionen som har ett träbräde och underbart skulpterade träbitar. Men insatserna är höga och spelandet är lika brutalt som vanligt.

 • Flash Chess
  Flash Chess
  Spelat 60 gånger

  Gör schackmatt på din motståndares kung och vinn spelet.

 • Crazy Chess
  Crazy Chess
  Spelat 27 gånger

  Fånga de svarta bönderna innan de når botten av brädet och försvara ditt slott.

 • Pekschack
  Pekschack
  Spelat 26 gånger

  Spela schack på din mobil! Flytta varje pjäs individuellt och strategiskt för att fånga din motståndares armé. Gör din motståndares kung schackmatt och se tidigare drag i en texthistorik. Schack för pekskärm? Ja!

 • Riddarens resa
  Riddarens resa
  Spelat 20 gånger

  Gör dig redo för en unik utmaning på det här schackbrädet. Spelet tar bara några sekunder att lära sig, men kan kräva en livstid att bemästra. Hur många gånger kan du flytta den här springaren på spelbrädet utan att den landar på samma ruta mer än en gång? Håll honom i rörelse så länge som möjligt i det här roliga schackspelet!

 • Dödens åtta drottningar
  Dödens åtta drottningar
  Spelat 18 gånger

  Är du tillräckligt skicklig för att vinna i det här intensiva schackspelet? Det finns åtta drottningar. Kan du placera ut var och en av dem på spelbrädet så att de inte attackerar varandra? Det är svårare än det ser ut. Du kan helt klart kalla dig för schackmästare om du klarar att slutföra det här unika spelet.

 • No More King
  No More King
  Spelat 203 gånger

  Slå ut alla pjäserna på schackbrädet! Det här pusselspelet är baserat på schackregler och din uppgift är att ta bort alla kungarna. Torn kan gå rakt längs rader och kolumner. Löpare kan gå diagonalt över spelbrädet. Använd varje spelpjäs, inklusive springare, på din väg mot kungen!

 • Chinese Chess
  Chinese Chess
  Spelat 20 gånger

  Njut av att spela schack med Kina stil redskap.

 • Ultimat schack
  Ultimat schack
  Spelat 184 gånger

  Njut av klassiskt schack i avrättningsstil! Anta den yttersta utmaningen inom tecknat schack mot din motståndares armé. Tänk framåt och planera varje drag strategiskt för att undvika avrättning av hela din armé. Ditt mål är att fånga fiendens kung, men var försiktig – om du blir fångad i ett hörn kommer din pjäs att bli dödad på ett hemskt vis. Schackmästare, gör er redo för en blodig strid!

 • Schackstrategi
  Schackstrategi
  Spelat 30 gånger

  På schackspelets slagfält kan det bara finnas en vinnare! Bygg upp en armé som är tillräckligt stor för att storma fiendens slott och erövra deras land. Skapa krigsstrukturer för att låsa upp nya arméenheter att sända ut i fält. De med bäst strategi kommer att segra i Schackstrategi!

 • Riddarens uppdrag
  Riddarens uppdrag
  Spelat 21 gånger

  Hjälp riddaren med specialuppdraget: att öppna den mystiska låsta porten! Gå runt på schackbrädet med vanliga L-formade springaresteg. Hitta rätt nyckel och gå till porten. Samla ihop äpplen, juveler, bägare och andra specialföremål längs vägen för att utföra ditt nobla uppdrag!

 • Chess Maniac
  Chess Maniac
  Spelat 108 gånger

  Spela schack en mot en med motståndare av varierande svårighetsgrad. Upplev en ovanifrånvy av hela brädet och flytta dina pjäser strategiskt. Sikta på att slutligen fånga din motståndare.

 • Flash Chess 2
  Flash Chess 2
  Spelat 48 gånger

  Sätt din motståndares kung i schackmatt och vinn spelet på nolltid. Redo för ett parti schack? Ja!

 • Gravschack
  Gravschack
  Spelat 49 gånger

  Kliv in genom portarna på den här underliga kyrkogården och gör dig redo för en helt ny version av det klassiska brädspelet schack. Istället för att försöka fånga pjäser ska du förinta zombier. Kan du eliminera alla zombier som stiger upp ur sina gravar i det här unika schackspelet?

 • Galaktiskt schack i 3D
  Galaktiskt schack i 3D
  Spelat 86 gånger

  Ha kul i det här häftiga schackspelet som kommer att ge dig nöje i många timmar. Spela en futuristisk schackversion mot en dator. Har du några strategiska drag i rockärmen?