klicka Spel

 • TenTrix
  Spela
  TenTrix
  Spelat 176050 gånger

  Hur långt kan du komma innan du får slut på utrymme i det här helt nya pusslet? Ta reda på det i TenTrix!

 • Elite Mahjong
  Spela
  Elite Mahjong
  Spelat 17081 gånger

  Få bort alla plattor från från brädan genom att klicka på 2 identiska.

 • Ong's Sisters Kitchen
  Spela
  Ong's Sisters Kitchen
  Spelat 7473 gånger

  Gör glassar, korvar och kakor genom att klicka på maskinerna i rätt ordning.

 • Hack!
  Spela
  Hack!
  Spelat 2687 gånger

  Kan du bli en elithackare i det här retrosimuleringsspelet? Invadera andra personers datorer medan du dricker kaffe och får värdefull valuta som kallas bits. De kommer aldrig att förstå vad som hände!

 • Afterlife: The game
  Spela
  Afterlife: The game
  Spelat 2015 gånger

  Livet kan vara tufft. Efterlivet är inte mycket bättre. Fråga bara detta spöke! Han har massor av saker att göra ikväll i detta roliga onlinespel. Kan du hjälpa honom att lära sig att flyga, hemsöka sin gamla chef, skydda sin fru från igelkottar och ninjor i parken och ta sig igenom hans första stand-up gig?

 • Poop It
  Spela
  Poop It
  Spelat 1320 gånger

  Det här galna onlinespelet är skitigt värre! Hur snabbt kan du klara av alla konstiga och vilda minispel? Ta dig genom skiten, matcha ihop dem efter färg och mycket mer. Försök att hinna med tiden så att du inte spolas ner!

 • Agent of Descent
  Spela
  Agent of Descent
  Spelat 1159 gånger

  Ett hänsynslöst gäng är fast beslutet att ta över denna byggnad. Nu är det upp till dig och den här modiga agenten att försvara det till varje pris i detta turbaserade actionspel. Tjäna pengar för att köpa extra ammunition och andra saker på vägen. Ta så många vapen som möjligt, för här kommer de!

 • YouTubers: Psycho Fan
  Spela
  YouTubers: Psycho Fan
  Spelat 1077 gånger

  This mentally ill fan really loves YouTube celebrities. She’s so unstable that she’s become convinced that their heads are stuffed full of candy, just like pinatas. Join her while she whacks them over and over again in this weird and wild online game.

 • Puppet Killer
  Spela
  Puppet Killer
  Spelat 1024 gånger

  Kan den här tygdockan dödas? Det är dags att ta reda på det i det här helt galna actionspelet. Kasta knivar på honom medan du tjänar in de mynt du behöver för att köpa mer kraftfulla vapen. Kanske ett maskingevär klarar av jobbet? Eller måste du köpa en stridsvagn för att ta kål på honom?

 • Subway Surf
  Spela
  Subway Surf
  Spelat 1001 gånger

  En polis är i hälarna på denna tonårsskejtare! Lyckligtvis har han en futuristisk hoverboard med sig! Kan du hjälpa tonåringen att slippa fängelse i detta galna skridskoåkningsspel?

 • Perfekt piano
  Spela
  Perfekt piano
  Spelat 887 gånger

  Kan du träffa alla tangenter i detta musikaliska pusselspel? Gör ditt bästa för att framföra en cool låt utan att missa en enda not.

 • Pengaklickare
  Spela
  Pengaklickare
  Spelat 848 gånger

  Berömdhet och lycka är bara några få klick bort i detta berömda onlinespel. Följ denna ambitiösa affärsman medan han försöker bli rik. Se till att spendera lite kontanter på hjälpsamma boosters längs med vägen.

 • Poop Clicker 3
  Spela
  Poop Clicker 3
  Spelat 568 gånger

  Dr Hellberg har uppfunnit en väldigt illaluktande lösning som skulle kunna lösa alla världens energiproblem. Han är övertygad om att bajs kan driva hela världen! Kan du hjälpa honom att bevisa sin galna teori i detta skithärliga onlinespel? Du måste hitta frivilliga, köpa uppgraderingar till hans labb, och mycket mer!

 • Twitchie Clicker
  Spela
  Twitchie Clicker
  Spelat 475 gånger

  Denna DJ är redo att göra en förmögenhet medan han visar upp sina färdigheter online. Följ med honom medan han producerar videor, lockar anhängare och tjänar mycket pengar i processen. Kan du hjälpa honom att bli världsberömd i detta coola och utmanande online-simuleringsspel?

 • Tuppkrigaren
  Spela
  Tuppkrigaren
  Spelat 468 gånger

  Den här mystiska krigaren är son till en mäktig gud. Kan han leva upp till sin fars arv i det här konstiga och vilda rollspel? Följ med när han visar vad han går för och inleder ett episkt äventyr i det magiska kungariket som är fullt av enorma fiender och dödliga monster.

 • Idle Hacker
  Spela
  Idle Hacker
  Spelat 438 gånger

  Vägen till att bli en av världens bästa hackare börjar här. Kan du styra internet i detta onlinesimuleringsspel? Du måste förbättra dina färdigheter och tjäna massor av virtuell valuta medan du hackar dig igenom säkerhetssystemen hos flera väldigt mäktiga företag.

 • Buss med väskor: rensa gången
  Spela
  Buss med väskor: rensa gången
  Spelat 425 gånger

  Väskorna i den här bussen börjar att bli lite väl många. Kan du organisera dem snabbt i det här pusselspelet? Om de når taket kommer busschauffören att få stora problem!

 • Master of Runes
  Spela
  Master of Runes
  Spelat 340 gånger

  En mystisk samling flygande runor hotar kungariket i detta onlinebaserade pusselspel. Följ med denna modiga krigare upp i tornet medan han kämpar för att förgöra dem innan det är för sent.

 • William erövraren
  Spela
  William erövraren
  Spelat 310 gånger

  Williams flickvän har blivit kidnappad av ett gäng elaka riddare. Dags att bonka dem i skallen!

 • Spore Cubes
  Spela
  Spore Cubes
  Spelat 246 gånger

  Spräng kuberna genom att klicka på grupper av kuber med samma färg!

 • Tryck för pengar: restaurangmogul
  Spela
  Tryck för pengar: restaurangmogul
  Spelat 244 gånger

  Har du vad som krävs för att skapa ett eget kulinariskt imperium? Den här staden skulle verkligen behöva några fantastiska kaféer i det här simuleringsspelet. Gör dig redo att imponera på dina kunder och tjäna storkovan. Du kan till och med anställa rådgivare som ger dig hjälpsamma tips på vägen.

 • Piano Tiles Reflex
  Spela
  Piano Tiles Reflex
  Spelat 172 gånger

  Kan du hålla jämna steg med alla svarta tangenter i detta snabba och helgalna onlinespel? Du måste undvika de vita tangenterna medan du kämpar mot klockan i tre olika och väldigt utmanande spellägen.

 • Musen och osten
  Spela
  Musen och osten
  Spelat 168 gånger

  När det gäller ost kan denna hungriga mus helt enkelt inte få nog! Kan du hjälpa honom att äta en massa ost i detta gulliga pusselspel? han behöver din hjälp att flytta alla de färgglada block som står mellan honom och stora bitar av hans favoritmat.

 • Quarkz
  Spela
  Quarkz
  Spelat 150 gånger

  Försök att kontrollera så mycket radioaktivt som möjligt genom att klicka!

 • Trollkarlen Orkio
  Spela
  Trollkarlen Orkio
  Spelat 137 gånger

  Den här lilla trollkarlen är ute på äventyr i ett farligt land. Kan du hjälpa honom att slåss mot monster och ondskefulla riddare? Han behöver all hjälp han kan få i det här legendariska actionspelet.

 • The Ways
  Spela
  The Ways
  Spelat 125 gånger

  Det är inte lätt att bygga broar mellan dessa hål. Koppla försiktigt ihop varje sektion medan du samlar på stjärnor och undviker alla faror. Kan du hitta vägen över alla hål utan att din bro krossas i det här intensiva och utmanande simuleringsspelet online?

 • Ändlösa robotarméer
  Spela
  Ändlösa robotarméer
  Spelat 106 gånger

  Välkommen till den dödliga arenan. Hur länge kan du överleva i det här hämningslösa actionspelet? Det beror på hur skicklig du är på att eliminera robotarméer med ditt knivblad. Robotarmén är hur stor som helst!

 • Snabbt klickkrig
  Spela
  Snabbt klickkrig
  Spelat 103 gånger

  Du står inför ett storslaget krig. På ena sidan, du och dina trollkarlar. På den andra, en vild hord av vikingar.

 • Snåljåparnas stad
  Spela
  Snåljåparnas stad
  Spelat 103 gånger

  De här snåla grabbarna älskar verkligen pengar. Faktum är att de anstränger sig till det yttersta för att samla på sig något värdefullt eller spara en slant. Kan du hjälpa dem att samla in alla dessa säckar med kontanter, dyrbara juveler och mycket mer i detta galna onlinespel?

 • Enchanted Heroes
  Spela
  Enchanted Heroes
  Spelat 88 gånger

  Den här krigaren ska inleda ett nytt äventyr med massor av farliga monster och alla möjliga saker som kan orsaka problem. Kan du hålla honom säker i det här hysteriskt roliga turbaserade actionspelet?

 • Prins Edward
  Spela
  Prins Edward
  Spelat 85 gånger

  Den unge prinsen är en busig kille som gillar fräcka påhitt. Ditt jobb är att hjälpa honom hitta på rackartyg.

 • Cosmos Quest
  Spela
  Cosmos Quest
  Spelat 70 gånger

  Den här planeten ser ut att ha fastnat i stenåldern. Är du redo att förvandla den till något större? Använd naturresurserna på ett smart sätt när du bygger en civilisation som kan överleva i tiden i det här unika simuleringsspelet.

 • Chat Noir
  Spela
  Chat Noir
  Spelat 69 gånger

  Låt inte katten ta sig ut från skärmen, klicka på de klargröna cirklarna.

 • Doge Miner 2
  Spela
  Doge Miner 2
  Spelat 65 gånger
 • Maganic Wars 2
  Spela
  Maganic Wars 2
  Spelat 54 gånger

  Välj ett kort genom att klicka på det och tryck på mitten knappen för att spela.

 • Heroic Battle
  Spela
  Heroic Battle
  Spelat 48 gånger

  Det här kungariket har ett stort monsterproblem. Det har invaderats av orker, troll och andra läskiga varelser. Kan du hjälpa den här modiga gruppen med krigare att eliminera dem i det här turordningsbaserade actionspelet?