• Papa's Sushiria
    Spela
    Papa's Sushiria
    Spelat 83164 gånger

    Under ett besök på Papas nya restaurang hade du sönder hans dyra lyckokatt av misstag. Du måste arbeta några pass för att betala för skadan i det här tidsstrategispelet. Ställ dig bakom kassan, sätt på dig ett förkläde och hjälp Papas kunder så snabbt som möjligt. Du måste laga sushi, bubbelte och mycket mer!

  • Papas cupcakeria
    Spela
    Papas cupcakeria
    Spelat 63068 gånger

    Du har precis fått en nytt skönt jobb i shoppinggallerian. Papa Loue har gett dig förtroendet att driva hans nya cupcakeria. Baka, gör kunderna nöjda och tjäna massor av pengar i det här söta tidsstrategispelet.

  • Papa's Scooperia
    Spela
    Papa's Scooperia
    Spelat 37567 gånger

    Carlo och Koilee kom precis till storstaden på semester. Tyvärr stal en skrupelfri hotellägare alla deras grejer! Ännu värre är att han sålde hotellet till Papa medan de fortfarande bodde där, som nu gör om det till en glassbar. Samarbeta med en av dem, eller skapa din egen avatar medan du försöker hjälpa dem att tjäna tillräckligt med pengar för att komma hem i det här simuleringsspelet.

  • Papa’s Cheeseria
    Spela
    Papa’s Cheeseria
    Spelat 33951 gånger

    This rocker’s band just had their gear stolen. Now he’ll have to make some quick dough to buy replacements.

  • Baka pizza
    Spela
    Baka pizza
    Spelat 9228 gånger

    Baka en virtuell pizza i det här realistiska matlagningsspelet. Du hittar alla ingredienser i köket. Hacka upp pålägg som oliver, paprikor och tomater innan du lägger dem på pizzan och sätter in den i ugnen.

  • Dags för hamburgare
    Spela
    Dags för hamburgare
    Spelat 6930 gånger

    Alla dessa personer älskar en god hamburgare och det är därför de vill äta på ditt kafé! Ta beställningar och fyll deras hamburgare med alla tillbehör de vill ha i det här strategispelet. Gör dina kunder glada och få dem att bli dina stamkunder.

  • Delicious - Emily's New Beginning
    Spela
    Delicious - Emily's New Beginning
    Spelat 5085 gånger

    I Jätteläckert – Emilys nystart försöker Emily driva restaurangen och samtidigt vara en bra mamma.

  • Baka chokladkaka
    Spela
    Baka chokladkaka
    Spelat 4315 gånger

    Den här coola kocken bakar en helt fantastisk och smarrig chokladkaka. Men hon behöver din hjälp i köket i det här gulliga matlagningsspelet online. Kan du hitta alla ingredienser och allt annat hon behöver för att skapa en fantastisk kaka?

  • Delicious: Emily's Miracle Of Life
    Spela
    Delicious: Emily's Miracle Of Life
    Spelat 3327 gånger

    Emily är en berömd kock som precis ska börja livestreama sitt nästa utsökta projekt. Följ med Emily och hennes dotter Paige in i deras kök när de delar med sig några familjerecept med resten av världen. De behöver din hjälp med att förbereda allt i det här matlagningsspelet online.

  • Burger Shop
    Spela
    Burger Shop
    Spelat 2696 gånger

    Det är hektiskt på den här restaurangen och lunchruschen ska precis börja! Kan du ta dig igenom tio utmanande pass i det här tidsstrategi- och simuleringsspelet? Försök att laga smarriga hamburgare till alla dina kunder så snabbt som möjligt.

  • Matlagningsutmaning
    Spela
    Matlagningsutmaning
    Spelat 2520 gånger

    Klarar du av att driva en fiskdjursrestaurang? Eller kanske en pizzeria eller ett kafé? Prova på alla tre och mycket mer i det här simuleringsspelet online. Försök att hinna med de hungriga matgästerna när de beställer sina hamburgare, räkrätter och andra läckra maträtter.

  • Cindy lagar muffins
    Spela
    Cindy lagar muffins
    Spelat 2024 gånger

    Cindy och hennes dotter bakar muffins idag. Följ med in i köket och se hur de förbereder allting. De behöver din hjälp med att välja rätt papperskoppar och smarriga fyllningar i det här matlagningsspelet.

  • Laga kalkon-simulering
    Spela
    Laga kalkon-simulering
    Spelat 1668 gånger

    Det kräver mycket jobb att laga en kalkon! Kan du hjälpa den här killen att göra sin första Thanksgiving-middag i det här roliga simuleringsspelet? Han måste gå till mataffären och köpa mat och en massa annat. Han måste dessutom undvika att bli distraherad av de jobbiga släktingarna när han börjar laga mat i köket.

  • Söt sockerbagare
    Spela
    Söt sockerbagare
    Spelat 1596 gånger

    Kliv in i det här virtuella köket för att baka några otroligt gulliga tårtor. Alla tillbehör du behöver väntar på dig i detta bakspel. Följ bara vart och ett av stegen så kommer du att baka en tårta som dessutom är söt och smaskig!

  • Delicious - Emily's Home Sweet Home
    Spela
    Delicious - Emily's Home Sweet Home
    Spelat 1517 gånger

    Upptäck Delicious - Emily's Home Sweet Home och hjälp familjen O'Malley att renovera sitt drömhus! Efter ett varmt välkomnande visar några av grannarna upp en fulare sida. En turbulent tid följer där Emily och Patrick måste göra allt de kan för att hindra att deras hus säljs på auktion. Ett hus är ett hus, men kan du göra det till ett hem? Ha kul med Delicious - Emily's Home Sweet Home nu!

  • Delicious Emily's Cook and Go
    Spela
    Delicious Emily's Cook and Go
    Spelat 958 gånger

    Följ med Emily på hennes kulinariska äventyr. Kan ni hålla jämn takt med alla kunder som kommer till hennes matvagn? Det är stressigt i det här simuleringsspelet.

  • Glasspannkaka
    Spela
    Glasspannkaka
    Spelat 933 gånger

    Det kanske låter lite märkligt men glass och pannkakor passar verkligen bra ihop. Du kan lära dig hur du bakar denna fantastiska och supersmaskiga efterrätt i detta onlinebaserade bakspel. Du kommer att få anvisningar steg för steg i receptet.

  • Prinsessorna bakar: Tårttävling
    Spela
    Prinsessorna bakar: Tårttävling
    Spelat 920 gånger

    De här två prinsessorna deltar i en fantastisk bakningstävling. De ska båda göra en tårta, men de måste välja den perfekta outfiten först. Kan du hjälpa dem att bestämma vad de ska ha på sig innan de går till köket i detta kläd- och matlagningsspel?

  • Baka fruktkaka
    Spela
    Baka fruktkaka
    Spelat 906 gånger

    Baka en utsökt fruktkaka i detta onlinebaserade matlagningsspel. Eller ja, en virtuell sådan förstås! Alla ingredienser och tillbehör du behöver väntar på dig i detta fullt utrustade kök.

  • Bästa burgaren
    Spela
    Bästa burgaren
    Spelat 898 gånger

    Kan du ta dig an alla dessa kulinariska utmaningar? Stig in i köket och tillaga några hamburgare som smakar vidunderligt, eller bara är helt nyskapande i detta onlinebaserade matlagningsspel. Mellan de olika nivåerna kan du köpa nya och mer spännande ingredienser.

  • Jordgubbs-Lisas delikata efterrätter
    Spela
    Jordgubbs-Lisas delikata efterrätter
    Spelat 851 gånger

    Jordgubbs-Lisa och hennes vänner öppnar ett nytt kafé med alla möjliga sorters efterrätter. Kan du hjälpa dem att göra sig redo för öppningsdagen? De vill baka mängder av kakor och andra läckra sötsaker men de vet inte var de ska börja!

  • Hamburgertrucken
    Spela
    Hamburgertrucken
    Spelat 630 gånger

    Den här kocken ska åka över hela USA i sin matbil. Hon vill ta sig från kust till kust och grilla smarriga hamburgare i det här simuleringsspelet online. Kan du hjälpa henne att uppfylla sina dagliga målsättningar och tjäna massvis med pengar på vägen?

  • Sparkle Cooking Cupcakes
    Spela
    Sparkle Cooking Cupcakes
    Spelat 603 gånger

    Denna ponny älskar att baka sötsaker för hennes vänner. Hjälp Sparkle att baka muffins i det här roliga familjespelet för tjejer Sparkle bakar muffins!

  • Hamburgerkockens framgångssaga
    Spela
    Hamburgerkockens framgångssaga
    Spelat 548 gånger

    Den här hamburgerkocken är fast besluten att bli den bästa i hela stan! Kan du hjälpa honom att omvandla sitt kafé till en fullfjädrad restaurang i detta affärssimuleringsspel? Han måste kunna göra läckra hamburgare åt sina kunder när han inte letar efter bättre ingredienser och smaskigare menyalternativ, som milkshakes.

  • Gör hemmagjord glass
    Spela
    Gör hemmagjord glass
    Spelat 538 gånger

    Det kan vara roligt att göra glass hemma men det är verkligen svårt om du aldrig gjort det förut. Det här matlagningsspelet online kommer att visa dig hur det går till. Det kommer till och med att visa hur man gör glasstrutar!

  • Delicious: Emily's Message in a Bottle
    Spela
    Delicious: Emily's Message in a Bottle
    Spelat 492 gånger

    Stora saker håller på att hända på den här familjens kafé. Unga Emily fyller år och farfar har något viktigt att säga. Kan du hjälpa dem att hålla kunderna glada under den här viktiga tidpunkten i det här simuleringsspelet?

  • Härlig chokladtårta
    Spela
    Härlig chokladtårta
    Spelat 391 gånger

    Chokladkakor är underbara! Du kan baka en virtuell kaka i det här onlinespelet. Ställ dig i köket och sätt igång. Alla ingredienser och tillbehör finns redan där. Spelet tar dig igenom varje steg i receptet.

  • Cooking Academy
    Spela
    Cooking Academy
    Spelat 283 gånger

    Lär dig att laga din favoritmat!

  • Mobilt konditori
    Spela
    Mobilt konditori
    Spelat 197 gånger

    Den här matbilen är på väg till ett förtrollat kungarike fyllt med godis och bakverk! Följ med den fryntliga konditorföraren i detta magiska onlinebaserade matlagningsspel. Kan du hjälpa honom att baka några fantastiska tårtor och mycket mer för alla hans kunder under färdens gång? Du kan också samla på dig dagliga bonusar längs med vägen.

  • Dede gör hamburgare
    Spela
    Dede gör hamburgare
    Spelat 195 gånger

    Även prinsessor älskar en smarrig cheeseburgare. Följ med Dede till köket och laga en verkligt kunglig cheeseburgare i det här härliga matlagningsspelet.

  • Baka pizza med farmor
    Spela
    Baka pizza med farmor
    Spelat 115 gånger

    Spendera tid med dina mor- och farföräldrar i det här familjeroliga matlagningsspelet för barn i alla åldrar Baka pizza med farmor. Välj vilka ingredienser du vill ha på pizzan och baka den godaste pizzan någonsin!

  • Baka bröd
    Spela
    Baka bröd
    Spelat 114 gånger

    Den här upptagna bagaren försöker samla ihop alla ingredienser för att skapa det perfekta brödet. Kan du hjälpa henne att hitta allt hon behöver för receptet i det här utsökta match 3-pusselspelet?

  • Burger Story
    Spela
    Burger Story
    Spelat 106 gånger

    Klicka på rätt ingrediens för att tillaga den perfekta hamburgaren samtidigt som du kämpar mot klockan för att hinna klart i tid!

  • Delicious Crown Cake Decor
    Spela
    Delicious Crown Cake Decor
    Spelat 53 gånger
  • Mias matlagningsserie: Burritos med kött
    Spela
    Mias matlagningsserie: Burritos med kött
    Spelat 14 gånger

    Vem älskar inte burritos! Burritos är en av de mest populära maträtterna i Amerika! Hjälp Mia att laga goda burritos med kött i det här roliga matlagningsspelet för familjen Mias matlagningsserie: Burritos med kött.

  • Delicious Cortex
    Spela
    Delicious Cortex
    Spelat 12 gånger

    Ta kontroll över en armé av zombier och visa dina fiender vem som bestämmer!