Ny

 
 • Prinsessan flyr från tornet
  Spela
  Prinsessan flyr från tornet
  Spelat 0 gånger

  Den här prinsessan behöver ingen hjälte som räddar henne i det här peka och klicka-äventyrsspelet. Hon har bestämt sig för att fly på egen hand. Följ med när hon försöker hitta objekten hon behöver för att kunna fly från tornet. Kan du hitta alla objekt innan tiden tar slut?

 • Slå samman 2048
  Spela
  Slå samman 2048
  Spelat 0 gånger

  Kan du lägga ihop alla sifferrutor? Bestäm var de ska placeras på spelplanen i det här utmanande pusselspelet. Men var smart när du väljer varje plats. Några feldrag och spelet är över!

 • Flygrace i 3D
  Spela
  Flygrace i 3D
  Spelat 0 gånger

  Du kan flyga över berg, öknar och pittoreska kanjoner i det här flygspelet i 3D. Flyg igenom alla guldringar medan du provar ett eller alla tre av dessa unika flygplan. Men var försiktig. Ett enda misstag kan leda till att du flyger in i en kanjonvägg!

 • Bröllopsutmaningen
  Spela
  Bröllopsutmaningen
  Spelat 0 gånger

  Dessa tre brudar letar efter den perfekta klänningen för sina bröllopsdagar. Men det är inte allt! De behöver även hjälp med sitt smink och de kan inte bestämma sig för om de ska ha på sig färgade kontaktlinser. Kan du hjälpa dem att hitta den perfekta stilen i det här kläder- och bröllopsspelet?

 • Now & Then: Eliza Sweet 16
  Spela
  Now & Then: Eliza Sweet 16
  Spelat 0 gånger

  Eliza blickar tillbaka på alla underbara klänningar som hon har burit genom åren.

 • Blondie sjöjungfru-stil
  Spela
  Blondie sjöjungfru-stil
  Spelat 53 gånger

  Även sjöjungfrun älskar de senaste stilarna! Kan du hjälpa Blondie att skapa ett friskt utseende som kommer att vara perfekt både under havet och för hennes nästa resa till torra land? Hon kan verkligen använda dina råd i detta makeover spel för tjejer. Du kan skapa en ny outfit för Blondie, hjälpa henne med sitt smink och välja en fantastisk frisyr för henne!

 • Fantastisk kungen-patiens
  Spela
  Fantastisk kungen-patiens
  Spelat 0 gånger

  Du kan prova på två olika versioner av det här tidlösa kortspelet. Testa den klassiska versionen eller den utmanande bakers-versionen. Kan du matcha ihop alla kort med så få drag som möjligt? Det finns även flera olika svårighetslägen som du kan prova på.

 • Geo Dash 2
  Spela
  Geo Dash 2
  Spelat 0 gånger

  Det här lilla blocket ska ut på ett stort äventyr. Följ med honom medan han utforskar helt nya världar i detta löpspel. Du kan samla kraftföremål längs vägen som ger honom fantastiska förmågor som hjälper honom att undvika hinder och till och med trotsa tyngdlagen!

 • Racing för dårar
  Spela
  Racing för dårar
  Spelat 18 gånger

  Normala förare bör hålla sig härifrån. De här banorna är byggda för världens galnaste racerförare.

 • Kändisvägen till festivalen
  Spela
  Kändisvägen till festivalen
  Spelat 37 gånger

  Festivalsäsongen är tillbaka igen och dessa två kändisar är på väg till den första för året. Kan du hjälpa dem att välja några perfekta kläder? De kommer också att behöva låna din hand medan de dekorerar sin van, välj en fantastisk spellista för en åktur och ta några bilder också, i detta online klä-upp och designspel.

 • Star Stable
  Spela
  Star Stable
  Spelat 0 gånger

  cpx

 • Fantastisk Klondike-patiens
  Spela
  Fantastisk Klondike-patiens
  Spelat 0 gånger

  Den här onlineversionen av det klassiska kortspelet är perfekt för nya spelare och andra som har spelat det i åratal. Du kan välja från en, två eller tre draghögar. Och det finns även tre olika svårighetslägen.

 • Dragon Awaken
  Spela
  Dragon Awaken
  Spelat 0 gånger

  Dragon Awaken

 • Känsidpar mål
  Spela
  Känsidpar mål
  Spelat 26 gånger

  Detta kända par har haft några problem nyligen. Kan du hjälpa dem att få sitt förhållande tillbaka på rätt spår i detta romantiska onlinespel? Välj några bra kläder för dem, hjälp dem att skapa några fantastiska sociala medier, och mer!

 • Ellie: Vår-fashionista
  Spela
  Ellie: Vår-fashionista
  Spelat 0 gånger

  Ellie är en riktig fashionista och hon gör sig redo för våren med massor av söta outfits. Kan du hjälpa henne att skapa några fina och riktigt snygga utseenden i detta klä-upp onlinespel? Du kan välja Ellies smink, en söt kjol till henne, och några bra tillbehör också.

 • Mode selfieberoende
  Spela
  Mode selfieberoende
  Spelat 37 gånger

  Denna superhjälte älskar sig själv, men hennes smartphone blev ganska smutsig under hennes senaste äventyr. Kan du hjälpa henne att rengöra den i detta onlinespel? När du är klar, kan du välja en fantastisk outfit för henne som kommer att se fantastiskt ut på hennes nästa bild.

 • Cave FRVR
  Spela
  Cave FRVR
  Spelat 0 gånger

  Rymdskepp skickas vanligtvis till yttre rymden, men det här är ett som används för att utforska en grotta. Kan du hjälpa denna pilot att samla massor av pärlor och uppgraderingar medan det är där nere i detta utmanande actionspel? Du måste också hålla koll på skeppets bränsleförsörjning och se till att det stannar på landningsplattorna för att få ut mer av resan.

 • Sjöjungfru skapa kattungar
  Spela
  Sjöjungfru skapa kattungar
  Spelat 46 gånger

  Dessa magiska kattungar lever under havet och de söker efter en ny vän. Kan du skapa en för dem i detta förtrollande designspel? Du kan välja hårfärg, vilken typ av båge hon ska bära, och mycket mer.

 • Powerbots
  Spela
  Powerbots
  Spelat 0 gånger

  Dessa robotar hanterar ett riktigt dåligt insektsproblem. Kan du hjälpa dem att försvara sin bas innan den blir helt infekterad i detta actionfyllda onlinespel? Du måste bygga och uppgradera massor av powerbots och skicka ut dem för att bekämpa dessa irriterande insekter.

 • Moody Ally: Influensadoktorn
  Spela
  Moody Ally: Influensadoktorn
  Spelat 0 gånger

  Ally lekte i parken när det började regna. Nu har hon en riktigt dålig influensa. Låt oss ta henne till sjukhuset och hjälpa henne att må bättre i det här söta medicinska spelet. Du behöver hjälpa Allys sjuksköterska att ta hennes temperatur, ge henne lite medicin, och mer.

 • Beachball.Online
  Spela
  Beachball.Online
  Spelat 0 gånger

  Tonvis av bedårande djur samlas till en spännande beachvolleybollsturnering i detta söta io-spel. Ta dig an spelare från hela världen medan du försöker slå bollen och göra tonvis med poäng.

 • Mysiga missar
  Spela
  Mysiga missar
  Spelat 0 gånger

  Vilken av dessa tre helt bedårande kattungar skulle vilja ta hand om först? Var och en behöver ett bad, lite skönhetsvård och en snabb hälsokontroll. När du är klar kan du välja några riktigt söta kläder som de kan bära i detta onlinespel.

 • Detektiven Nina
  Spela
  Detektiven Nina
  Spelat 0 gånger

  Nina ska öppna en detektivbyrå och hon vill verkligen imponera på sina klienter. Kan du hjälpa henne att skapa en professionell utstyrsel för hennes första dag i det här undersökande kläder-spelet för tjejer? Sedan måste hon hitta den perfekta förklädnaden för hennes första fall.

 • Party på punkfestival
  Spela
  Party på punkfestival
  Spelat 0 gånger

  De här två vännerna kommer att kolla in så många punkrockfestivaler de bara kan i sommar. Vi behöver väl inte tala om att de båda kommer att behöva riktigt coola kläder? Kan du hjälpa dem att designa rockiga utstyrslar och välja fräckt smink i detta onlinespel?

 • Rack 'em 8 Ball
  Spela
  Rack 'em 8 Ball
  Spelat 0 gånger

  Gör dig redo att ta dig an biljardhajar från hela världen i detta multiplayer biljardspel. Kommer du vara den första som rensar alla dina bollar från bordet och lägger 8 bollen i höger ficka?

 • Hundvalps-vakt
  Spela
  Hundvalps-vakt
  Spelat 0 gånger

  Dessa tre valpar har inte haft speciellt trevlig dag. Var och en blev ganska tilltuffsade. Lyckligtvis har de just anlänt till veterinärkontoret. Kan du behandla deras skador, ta hand om dem och ge dem ett bad i detta omhändertagande spel? När du är klar, kan du välja några söta outfits för dem att bära också!

 • Neon Ball
  Spela
  Neon Ball
  Spelat 0 gånger

  Kan du manövrera denna silverboll i de mystiska portalerna i detta utmanande pusselspel? Vrid och vänd plattformarna för att få den till rätt plats. Var försiktig! Ett enda misstag gör att bollen exploderar!

 • Flow Mania
  Spela
  Flow Mania
  Spelat 0 gånger

  Följ strömmen när du spelar detta utmanande pussel. Länka samman de färgade prickarna och täck hela spelplanen med rör så snabbt du kan.

 • Superkraft: Isprinsessa
  Spela
  Superkraft: Isprinsessa
  Spelat 15 gånger

  Ännu en fantastisk dag i prinsessans liv, och hon bara råkar ha superkrafter! Innan hon kan bekämpa rikets största skurk, måste hon ta reda på vad hon ska ha på sig. Kan du hjälpa henne att välja häftiga kläder, bestämma vilket smink hon ska använda och fixa hennes hår i detta onlinespel för tjejer?

 • Blenda: avkoppling på spat
  Spela
  Blenda: avkoppling på spat
  Spelat 35 gånger

  Blenda har haft en stressig vecka så hon bestämde sig för att ta en tur till sitt favoritspa. Kan du hjälpa henne att koppla av och samla nya krafter med en massage och en snabb makeover? Du kan ge henne snygga kläder och riktigt häftigt smink i detta onlinespel för tjejer.

 • Superballs.io
  Spela
  Superballs.io
  Spelat 0 gånger

  Så här har du aldrig spelat biljard! Tävla mot biljardmästare från hela världen i det här utmanande io-spelet. Din målsättning? Att sätta så många biljardbollar så snabbt som möjligt.

 • Modernt modelejon: den skotska prinsessan
  Spela
  Modernt modelejon: den skotska prinsessan
  Spelat 31 gånger

  Förbered dig på en tur till Skotska högländerna för en spännande modeutmaning! Den här skotska prinsessan skapar en kalender för att fira ett helt år av fantastiska stilar. I detta onlinebaserade designspel behöver hon naturligtvis dina modetips. Kan du hjälpa henne att designa och fotografera 12 klädstilar och frisyrer som skulle passa perfekt för varje kalendermånad?

 • Extreme Drift 2
  Spela
  Extreme Drift 2
  Spelat 0 gånger

  Du kan arbeta med din virtuella drivkraft, tävla i en episk tävling, eller ta det lugnt i freestyle-läget i det här racingspelet. Du kan också tjäna mynt för att uppgradera och anpassa din bil, eller köpa en ny mellan dina äventyr ute på flera unika racingbanor.

 • Ella älskar kapybaras
  Spela
  Ella älskar kapybaras
  Spelat 0 gånger

  Ella gillar verkligen kapybaras och hon visar gärna hur mycket hon älskar dem när det gäller hennes kläder och accessoarer. Kan du hjälpa henne att välja några riktigt söta väskor, klänningar och till och med smink och fodral för kontaktlinser? Ella kan definitivt dra nytta av dina modetips i detta klädspel för tjejer.

 • Mahjong-dynasty
  Spela
  Mahjong-dynasty
  Spelat 0 gånger

  Utforska ett mystiskt kungarike i den här onlineversionen av det klassiska brädspelet. Det är perfekt för både nya och mer erfarna spelare. Om du fastnar måste du använda en av de förtrollande brickorna som hjälper dig att matcha ihop brickorna på spelplanen.

 • Celebs at the Music Awards
  Spela
  Celebs at the Music Awards
  Spelat 0 gånger

  Två berömda och snygga kändisar ska presentera ett pris på musikgalan ikväll. De vill välja fantastiska klänningar och accessoarer så klart. Kan du hjälpa dem att bestämma sig för vad de ska ha på sig innan galan börjar, i det här kläder-spelet för tjejer online?