Ny

 
 • Prinsessans skolutmaning
  Spela
  Prinsessans skolutmaning
  Spelat 58 gånger

  Anna vill gå med i den exklusiva tjejföreningen på skolan men det är inte lätt. Inte vem som helst kan gå med och hon verkligen klä upp sig för att imponera. Kan du hjälpa Anna att välja den perfekta utstyrseln innan hon inleder den utmanande intagningsprocessen i det här onlinespelet för tjejer?

 • Hitta föremål: Lyxhotellet
  Spela
  Hitta föremål: Lyxhotellet
  Spelat 106 gånger

  Helen och Oscar är managers på ett lyxigt hotell och säsongen ska precis börja. Kan du hjälpa dem att förbereda allt inför årets första gäster i det här förtrollande hitta föremål-spelet?

 • Fidget spinnern
  Spela
  Fidget spinnern
  Spelat 0 gånger

  Skappa en anpassad fidget spinner innan du försöker sätta nya rekord och samlar på mynt för uppgraderingar. Kan du skapa den ultimata fidget spinnern i det här utmanande onlinespelet?

 • Prinsessornas hemmakväll med brädspel
  Spela
  Prinsessornas hemmakväll med brädspel
  Spelat 62 gånger

  En snöstorm är på väg så de tre prinsessorna måste ställa in sina planer. Istället kommer de att njuta av en avslappnande kväll hemma med brädspel. Kan du välja bekväma utstyrslar åt dem innan de sätter igång i det här kläder-spelet för tjejer online?

 • Ellie hos hudläkaren
  Spela
  Ellie hos hudläkaren
  Spelat 148 gånger

  Att påstå att Ellie haft en jobbig dag vore en underbedrift! Hon mår inte bra alls! Kan du hjälpa henne med ansiktsskadorna i det här sjukvårdsspelet online?

 • Topphastighet i 3D
  Spela
  Topphastighet i 3D
  Spelat 1055 gånger

  Utforska gatorna i den här staden med alla möjliga häftiga sportbilar i det här racingspelet i 3D. Kör i snabba hastigheter när du åker förbi skyskrapor och på motorvägar.

 • Surftjejen Tina
  Spela
  Surftjejen Tina
  Spelat 48 gånger

  Surfdag! Kan du hjälpa Tina att göra sig redo för en underbar morgon på hennes favoritstrand i det här onlinespelet? Hon måste inleda dagen med en snabb frukost.

 • Super Scary Stacker
  Spela
  Super Scary Stacker
  Spelat 37 gånger

  Kan du stapla de här formerna utan att de faller omkull?

 • Sery shoppar kläder
  Spela
  Sery shoppar kläder
  Spelat 58 gånger

  Sery vill ha en stil som är helt perfekt för en shoppingdag. Följ med när hon kollar igenom alla presentlådor och letar efter spännande byxor, överdelar och mycket mer i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Pappa på spa
  Spela
  Pappa på spa
  Spelat 58 gånger

  Även pappor kan njuta av en dag på spa. Dottern till denna pappa bjuder honom på en lyxig eftermiddag på hennes favoritspa. Kan du hjälpa honom att slappna av och föryngra sig med en ansiktsspa och mycket mer i det här onlinespelet?

 • Färgblock
  Spela
  Färgblock
  Spelat 25 gånger

  Dessa färgglada block håller verkligen på att staplas på varandra. Kan du placera dem i rätt ordning på spelplanen för att få dem att försvinna i det här utmanande pusselspelet?

 • Slither Birds
  Spela
  Slither Birds
  Spelat 87 gånger

  Dessa fåglar är mitt i en häftig och ändlös strid uppe bland molnen. Hur länge kan din luftkrigare överleva där uppe? Hjälp den att äta ägg så att den kan bli lika mäktig som en drake i det här galna io-spelet.

 • Ellie i New York
  Spela
  Ellie i New York
  Spelat 469 gånger

  Ellie och två av hennes bästisar ska ta bilder i en av New Yorks mest exklusiva fotostudior. Kan du hjälpa dem att välja perfekta utstyrslar innan de poserar framför kameran i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Matcha juice
  Spela
  Matcha juice
  Spelat 39 gånger

  Utforska den charmiga landsbygden i det här underbara match 3-pusselspelet. Koppla ihop alla frukt så att de kan förvandlas till härlig juice.

 • Prinsessornas pizzaparty
  Spela
  Prinsessornas pizzaparty
  Spelat 38 gånger

  Det är långtråkigt ikväll på det här slottet i det här matlagningsspelet för tjejer online. Varför inte ha ett pizzaparty? Kan du skapa några fantastiska pizzor till de tre prinsessorna? Men var försiktig. De gillar inte kryddig tomatsås och är petiga när det handlar om pålägg.

 • Sladdracing
  Spela
  Sladdracing
  Spelat 36 gånger

  Du måste maximera din sladdningsförmåga när du tar ut alla svängar i det här intensiva racingspelet. Ju snabbare du tar dig över mållinjen, desto mer pengar tjänar du för att köpa uppgraderingar mellan tävlingarna. Kan du hantera några intensiva banor på bergstopparna och på andra galna terränger?

 • Surftjejen Nina
  Spela
  Surftjejen Nina
  Spelat 0 gånger

  Surfdags! Nina gör sig redo för en fantastisk morgon när hon ska surfa på vågorna på sin favoritstrand. Hon måste snabbt äta frukost och göra surfbrädan redo med gulliga och helcoola dekorationer. Kan du hjälpa henne i det här onlinespelet?

 • FNAF - Sister Location Nights 2
  Spela
  FNAF - Sister Location Nights 2
  Spelat 0 gånger

  Det börjar spåra ur! Säkerhetsutrustningen och ljusen fungerar inte och vem vet vad som gömmer dig i korridorerna. Hur länge kan du överleva i det här läskiga onlinespelet?

 • Ellie i rymden
  Spela
  Ellie i rymden
  Spelat 62 gånger

  Ellie har precis kollat mejlen och hon har fått ett brev som säger att hon blivit accepterad för ett elitprogram i rymden! Kan du hjälpa till att förbereda henne inför rymdresan? Bara för att hon blivit astronaut betyder det inte att hon kan strunta i hur hon ser ut. Hjälp henne att designa en supersnygg rymddräkt i det är onlinespelet för tjejer.

 • Medeltidsslott: Försvunna föremål
  Spela
  Medeltidsslott: Försvunna föremål
  Spelat 71 gånger

  Grundvalarna till det här slottet är fyllt med mystiska och förtrollande objekt som är försvunna. Kan du hitta dem innan tiden tar slut i det här magiska hitta föremål-spelet?

 • Colorgama
  Spela
  Colorgama
  Spelat 0 gånger

  Klockan tickar. Kan du snabbt identifiera rätt färger i det här utmanande onlinespelet? Gör ditt bästa för att matcha ihop dem så snabbt som möjligt.

 • Gnälliga Allys frisyr
  Spela
  Gnälliga Allys frisyr
  Spelat 129 gånger

  Ally gillar inte att klippa håret och det ser helt tokigt ut! Kan du klippa hennes förvuxna hårlockar och skapa en ny fantastisk stil åt henne? Hon kan vara lite gnällig och petig så försök att skapa en stil som hon verkligen gillar i det här makeover-spelet för tjejer.

 • Modetävling: Prinsessan mot skurken
  Spela
  Modetävling: Prinsessan mot skurken
  Spelat 94 gånger

  Är du redo att slåss? Eller snarare, det är dags för kläder! I det ena hörnet, en snygg prinsessa. I det andra hörnet, den skurkaktiga fashionistan. Vem kommer att vinna i den här episka modetävlingen? Det är helt upp till dig i det här kläder-spelet för tjejer online.

 • Teamball.io
  Spela
  Teamball.io
  Spelat 40 gånger

  Hur många mål kan du göra i det här spännande io-spelet när du tävlar mot spelare från hela världen? Det här fotbollsspelet är ändlöst så du måste verkligen samla på energidrycker på planen när du spelar.

 • Båtstrid
  Spela
  Båtstrid
  Spelat 0 gånger

  En intensiv strid ska precis börja! Placera ut alla skepp strategiskt på spelplanen i den här versionen av det klassiska militära strategispelet. Du kan utmana en vän eller datorn. Kan du förstöra deras flotta innan de sänker alla dina skepp, ubåtar och mycket mer?

 • Dragon Awaken
  Spela
  Dragon Awaken
  Spelat 162 gånger

  Dragon Awaken

 • World of Warships
  Spela
  World of Warships
  Spelat 1480 gånger
 • Burger Shop
  Spela
  Burger Shop
  Spelat 475 gånger

  Det är hektiskt på den här restaurangen och lunchruschen ska precis börja! Kan du ta dig igenom tio utmanande pass i det här tidsstrategi- och simuleringsspelet? Försök att laga smarriga hamburgare till alla dina kunder så snabbt som möjligt.

 • Pixel Warfare 3: Youtubers
  Spela
  Pixel Warfare 3: Youtubers
  Spelat 349 gånger

  Några berömda YouTube-stjärnor ska tävla mot sina likar på den här dödliga arenan. Delta i kampen och se om du kan krossa de galna kändisarna i det här roliga skjutspelet i 3D för flera spelare.

 • Magisk penna
  Spela
  Magisk penna
  Spelat 81 gånger

  Kan du styra den här modiga rymdutforskaren i rätt riktning i det här utmanande onlinespelet? Han använder en massa maskhål för att ta sig tillbaka till sin planet. Han behöver din hjälp med att skapa en väg på alla utmanande nivåer medan han samlar stjärnor på vägen hem.

 • Nu och då: Prinsessans bröllop
  Spela
  Nu och då: Prinsessans bröllop
  Spelat 29 gånger

  Den här prinsessan utforskar flera moderna och klassiska stilar när hon skapar en klänning för bröllopet. Kan du hjälpa henne att skapa den perfekta stilen i det här kläder- och designspelet för tjejer?

 • Prinsessan återvänder till skolan
  Spela
  Prinsessan återvänder till skolan
  Spelat 77 gånger

  Det är första skoldagen och prinsessan vill att allt ska vara perfekt. Därför har hon vaknat tidigt för att välja den perfekta utstyrseln, äta en näringsrik frukost och mycket mer. Kan du se till så att hon har allt hon behöver innan skolan börjar i det här onlinespelet för tjejer?

 • FNAF - Sister Location Custom
  Spela
  FNAF - Sister Location Custom
  Spelat 42 gånger

  Du kan anpassa spelarna i den här versionen av den populära och supercoola tv-spelserien. Hur länge kan du överleva mot de blodtörstiga robotarna?

 • World of Tanks
  Spela
  World of Tanks
  Spelat 1355 gånger
 • Prinsessorna återvänder till skolan
  Spela
  Prinsessorna återvänder till skolan
  Spelat 70 gånger

  Det är måndag morgon och dessa prinsessor är försenade till skolan! Kan du hjälpa dem att snabbt sätta ihop sina kläder innan de sticker iväg i det här onlinespelet för tjejer?

 • Farligt uppdrag
  Spela
  Farligt uppdrag
  Spelat 147 gånger

  Domare Morris gömmer viktiga bevis som kan leda till en dom mot flera korrupta politiker. Nu är det upp till de två journalisterna Connie och Larry att finna sanningen i det här spännande hitta föremål-spelet. Följ med när de inleder en utredning och söker igenom domarens hus efter ledtrådar.