Ny

 
 • Enkla Mahjong
  Spela
  Enkla Mahjong
  Spelat 21 gånger

  Denna förenklade version av det utmanande brädspelet är perfekt för nya spelare och proffs. Du behöver inte oroa dig för tidsgränser eller tjäna in bonusar när du ansluter plattorna. Istället kan du noggrant planera varje drag innan du gör det.

 • Bilsimulator
  Spela
  Bilsimulator
  Spelat 0 gånger

  Hur länge kan du behålla bilen i en del i det här helvilda bilspelet? Sätt dig bakom ratten och åk ut på arenan för nästa galna tävling som precis ska börja. Se hur länge du kan köra i frikörningsevenemanget eller tävla mot allt från tuk-tuks till beach buggies i ett spännande demolition derby.

 • Jessies nagelspa
  Spela
  Jessies nagelspa
  Spelat 52 gånger

  Jessies händer och naglar skulle verkligen kunna behöva lite kärleksfull uppmärksamhet. Kan du hjälpa henne med en avslappnande manikyr på hennes exklusiva nagelsalong i det här makeover-spelet online? Du måste fukta hennes hud, trimma naglarna och välja fantastiska färger för hennes nagellack också.

 • Prinsessornas modevlogg: vårstilar
  Spela
  Prinsessornas modevlogg: vårstilar
  Spelat 155 gånger

  Våren är här och prinsessorna förnyar sina garderober med nya och spännande utstyrslar. De vill dela dem på sin modevlogg, men vet inte vad de ska publicera först. Kan du hjälpa dem att bestämma sig medan de väljer från massvis med livfulla klänningar, accessoarer och mycket mer?

 • WodBlox
  Spela
  WodBlox
  Spelat 132 gånger

  Kan du flytta det här gröna blocket i alla riktiga riktningar? Gör en väg för den i detta utmanande pusselspel. Desto snabbare du spelar, desto högre poäng kommer du att tjäna.

 • Den lilla jätten
  Spela
  Den lilla jätten
  Spelat 0 gånger

  Den här lilla jätten är inte lika stor eller stark som alla andra jättar i hans rike, därför skrattar de andra åt honom! Han bestämde sig därför för att gå på ett episkt äventyr för att bevisa sitt värde, och att de har fel, i detta utmanande onlinespel. Kan du hjälpa honom att undvika fara medan han utforskar ett mystiskt rike?

 • Galna bilstunts
  Spela
  Galna bilstunts
  Spelat 1057 gånger

  Du kan göra mängder av coola stunttrick i det här häftiga bilspelet. Flyg från ramper och kör igenom 360-graders loopar i allt från gamla pickupbilar till militära fordon. Men om du verkligen vill visa upp din skicklighet kan du sätta dig bakom ratten på en muskelbil från 70-talet eller i en mer modern sportbil.

 • Girl power stil-utmaning
  Spela
  Girl power stil-utmaning
  Spelat 202 gånger

  Två tjejer samarbetar för att ta sig an en spännande modeutmaning. Kan du hjälpa dem att använda sin modeförmåga för att skapa fantastiska stilar? De måste välja rätt smink och utstyrslar för att verkligen visa upp sin girl power i det här kläder-spelet online.

 • BFFs: Helg-aktiviteter
  Spela
  BFFs: Helg-aktiviteter
  Spelat 144 gånger

  Var och en av dessa BFFs har olika planer för helgen. En går på en dejt medan en annan bara hänger och tar in lite av hennes läsning. Kan du hjälpa dem alla att ha några avslappnande och jätteroliga dagar i detta onlinespel för tjejer?

 • Warehousepanic.io
  Spela
  Warehousepanic.io
  Spelat 18 gånger

  Sakerna blir helt galna i detta lager. Kan du snabbt hitta fläckar för alla dessa block innan det är för sent? Du kommer att tävla mot spelare från hela världen i detta io-spel också. Ta reda på om du har vad som krävs för att förhindra att situationen blir en riktig katastrof.

 • Riddarens diamant
  Spela
  Riddarens diamant
  Spelat 0 gånger

  Det finns massor av guldmynt och diamanter i detta tempel. Det finns också gott om döda soldater med otroligt skarpa svärd. Det kommer inte att stoppa den här modige riddaren från att springa in för att ta all den dyrbara skatten. Vill du följa med honom i hans vilda resa i detta äventyrsspel?

 • Prinsessornas te-party
  Spela
  Prinsessornas te-party
  Spelat 0 gånger

  Det är en härlig eftermiddag för en te-fest i detta onlinespel för tjejer. Hjälp dessa prinsessor att få allt klart i deras trädgård. Vilka slags klänningar ska de ha på sig, och hur ska de göra sitt hår? De måste också räkna ut vad som ska förberedas och vilka dekorationer de ska använda.

 • Andens juvel och bubbel-värld
  Spela
  Andens juvel och bubbel-värld
  Spelat 0 gånger

  Det finns bara en sak som är bättre än bubblor och det är juveler och bubblor.

 • Ellie Pegasystrar
  Spela
  Ellie Pegasystrar
  Spelat 53 gånger

  Ellie skapar en stil som inspireras av två av hennes favorit animerade karaktärer i detta online-spel. Hon är en total Pegasyster och en enorm fans när det gäller deras tv-show. Kan du hjälpa henne att välja en färgstark peruk och några rejäla magiska kläder och tillbehör?

 • Min mangakaraktär
  Spela
  Min mangakaraktär
  Spelat 346 gånger

  Du kan skapa ditt eget mangakaraktär i detta online designspel. Vilken typ av näsa borde de ha? Borde de vara glada eller lite mer mystiska? Viktigast av allt, vilken typ av outfit kommer de att ha på sig? Du får bestämma allt detta och mer.

 • Roblox
  Spela
  Roblox
  Spelat 0 gånger

  asa

 • Blondie's perfekta semester
  Spela
  Blondie's perfekta semester
  Spelat 64 gånger

  Blondie har just anlänt till Europa för vad som ska bli den perfekta semestern. Men vad ska hon ha på sig i detta klä upp spel för tjejer? Hjälp henne att börja sin första dag av roligheter och äventyr med en underbar makeup och en bra klädsel.

 • Världs Trivia
  Spela
  Världs Trivia
  Spelat 101 gånger

  Hur mycket vet du om världen och alla dess mest spännande platser och saker? Ta en titt på var och en av dessa internationella städer, aktiviteter, kök och mycket mer. Ta reda på om du kan sätta ihop dess namn med hjälp av plattorna i detta roliga och utmanande trivia-spel, som verkligen ger dina stavningsfärdigheter ett träningspass.

 • Dragon Awaken
  Spela
  Dragon Awaken
  Spelat 0 gånger

  Dragon Awaken

 • FreeThrow.io
  Spela
  FreeThrow.io
  Spelat 132 gånger

  Ställ dig vid frikastlinjen och försök att sätta fler bollar än alla andra spelare från hela världen. Kan du få mer poäng än dina motståndare innan tiden tar slut i det här spännande io-spelet?

 • Prinsessorna som college divor
  Spela
  Prinsessorna som college divor
  Spelat 234 gånger

  Vilken av dessa prinsessor är avsedd att bli den populäraste divan på deras universitet? De har precis registrerat sig för sitt första år och de vill komma igång med några riktigt fantastiska kläder som kommer att få deras klasskamrater att häpna. Kan du hjälpa dem att välja precis de rätta kläderna i detta klä upp spel för tjejer?

 • Kändis: OOTD
  Spela
  Kändis: OOTD
  Spelat 140 gånger

  Denna kändis har en oerhört upptagen vecka framför sig och hon har dåligt med idéer om vad hon ska ha på sig. Kan du lägga ihop några av dagens kläder till henne, och snabbt, i detta klä upp spel för tjejer? Hon behöver kläder som är perfekta för ett event på röda mattan på onsdagskvällen, och några coola kläder för en kväll på hennes favoritklubbar på fredag.

 • Mini-mumsaren
  Spela
  Mini-mumsaren
  Spelat 184 gånger

  Det här hungriga kattdjuret vill ha kattgodis och han är inte intresserad av kattmat. När det gäller sardiner, nämn dem inte ens för honom! Allt han vill äta är smaskig choklad! Kan du hjälpa honom att äta massor av godis i detta söta och galna pusselspel?

 • SWAT 3
  Spela
  SWAT 3
  Spelat 221 gånger

  Du måste vara fokuserad om du vill överleva eldstriderna som väntar dig i det här skjutspelet i 3D för flera spelare. Spänningen är våldsamt intensiv när du försöker eliminera dina motståndare med allt från knivar till kulsprutor. Om det blir lite för intensivt kan du använda ett prickskyttegevär och skjuta ner dem från distans.

 • Ellie: Söker efter drömjobbet
  Spela
  Ellie: Söker efter drömjobbet
  Spelat 375 gånger

  Ellie söker ett nytt jobb men hon vet inte vilket som är rätt för henne. Ska hon vara en modebloggare, en inredningsdesigner eller något annat? Kan du hjälpa henne att välja i detta onlinespel för tjejer? Hon vill prova några olika karriärer innan hon bestämmer vilket som är hennes drömjobb.

 • Mahjong patiens: 300 nivåer
  Spela
  Mahjong patiens: 300 nivåer
  Spelat 404 gånger

  Gillar du Mahjoing? Om så är fallet väntar hundratals utmanande nivåer och dussintals olika brädor på dig i den här jumboformade versionen av det klassiska spelet. Matcha kakorna så fort du kan och ta reda på om du kan slå klockan.

 • Prinsessans rese-experter
  Spela
  Prinsessans rese-experter
  Spelat 229 gånger

  Dessa prinsessor älskar att resa och de är ivriga att besöka alla de bästa destinationerna runt om i världen. När det gäller mode kan de definitivt ta hjälp av några bra råd. Kan du välja tre söta outfits som skulle vara fantastiska för deras nästa semester i detta klä-upp-spel för tjejer?

 • Viga fisken
  Spela
  Viga fisken
  Spelat 226 gånger

  I ett hav fyllt med buttra maneter och andra faror är det tufft att vara en mycket liten fisk. Det är därför som det är så viktigt att vara vig och att resa med vänner. Hjälp denna modiga fisken i säkerhet i detta söta och utmanande actionspel.

 • Guldklondike patiens
  Spela
  Guldklondike patiens
  Spelat 174 gånger

  Gör dig redo för att matcha korten så fort du kan i den här coola och utmanande versionen av det populära spelet patiens. Det finns två olika lägen som du kan prova.

 • Fire and Water: Geometry Dash
  Spela
  Fire and Water: Geometry Dash
  Spelat 226 gånger

  Det här lilla blocket är ute på ett spännande äventyr genom en grotta fylld av lava och vatten. För att överleva farorna måste han förvandla sig själv på ett ögonblick. Kan du hjälpa honom att kontrollera eld och vatten i det här fantastiskt intensiva och actionfyllda springspelet?

 • Prinsessan vår-tillfällen
  Spela
  Prinsessan vår-tillfällen
  Spelat 250 gånger

  Våren är den perfekta tiden för att besöka en park, gå på en romantiskt dejt, eller bara koppla av på ditt favoritkafé. Kan du hjälpa alla tre av dessa snygga prinsessor att njuta av säsongen i detta klä-upp-spel? De letar efter en söt outfit och några coola tillbehör som är bra för våren.

 • Elakingen: Bloggar runt i världen
  Spela
  Elakingen: Bloggar runt i världen
  Spelat 226 gånger

  Hon är djärv, hon är elak, och hon är också en bloggare! Internet kommer inte förstå vad som händer när denna snygga elaking delar med sig av sitt nästa äventyr online. Hon ska resa världen för att besöka spännande evenemang som modeveckan i Paris. Kan du hjälpa henne att planera sina resor och bestämma vad hon sa ha på sig vid varje evenemang i detta spännande klä upp spel för tjejer?

 • Kändig selfieberoende
  Spela
  Kändig selfieberoende
  Spelat 314 gånger

  Selfies är en av denna kändis favorit-saker i hela världen, och hon älskar att dela dem med sina fans online! Kan du hjälpa henne att ta det perfekta fotot med sin smartphone i detta klä upp spel för tjejer? Du kan välja en ny frisyr för henne, det perfekta sminket, och en helt fantastisk outfit!

 • Ado drifta med bil
  Spela
  Ado drifta med bil
  Spelat 610 gånger

  Dessa bilar är i princip byggda för drifting. Så gör dig redo att visa upp dina färdigheter i detta körspel. Du kan glida genom kurvorna medan du spränger genom en lastningsdocka ner för en blåsig bergsväg, och genom några andra intensiva områden. Se om du kan slå några rekord medan du låser upp massor av fantastiska fordon längs vägen.

 • Kleopatras legendariska mode
  Spela
  Kleopatras legendariska mode
  Spelat 187 gånger

  Åk på en resa i tiden och utforska det hetaste modet i antika Egypten i det här kläder-spelet för tjejer online. Självaste Kleopatra är din guide och hon vill visa sina favoritstilar för dig. Hon visar dig hur man klär sig som en mäktig och majestätisk härskarinna och väljer även den perfekta frisyren, precis som hennes egen.

 • Boundland
  Spela
  Boundland
  Spelat 266 gånger

  Den här enögda varelsen försöker ta sig fram genom farliga grottor. Kan du hålla honom säker i det här utmanande äventyrsspelet? Han måste slå ner barriärer och undvika vassa spikar som kan peta ut hans enda öga!