Ny

 
 • Hemliga gruvor
  Spela
  Hemliga gruvor
  Spelat 40 gånger

  Hinto har upptäckt en rad olika gruvor i skogen där han ofta tar långa promenader. Han kan knappt vänta på att få utforska dem. Kan du hjälpa honom att röja deras hemligheter i detta hitta föremål-spel?

 • Drakvärlden
  Spela
  Drakvärlden
  Spelat 14 gånger

  En storslagen kamp mellan kungadömets starkaste drakar är redan på gång! Är du redo att ge dig in i stridens hetta? Följ med en drake och ta kål på dina motståndare i detta action- och äventyrsspel för flera spelare. Du kan träffa dem med ett välriktat eldklot eller bara steka dem med dess eldiga andedräkt!

 • Superbollar
  Spela
  Superbollar
  Spelat 0 gånger

  Detta är inte vilka bollar som helst. Det är superbollar! Kan du använda dem för att förstöra alla de numrerade blocken i detta fartfyllda och otroligt beroendeframkallande pusselspel?

 • Dödsjakten
  Spela
  Dödsjakten
  Spelat 0 gånger

  Dessa bilar kanske ser ofarliga ut, men de kommer definitivt att se coolare ut när du lägger till vapen, skydd, och andra funktioner i detta fantastiska racingspel. Du behöver uppgraderingar om du vill ta dig till slutet av var och en av dessa spännande tävlingar. De inkluderar allt från loopar till exploderande tunnor, och varje förare kommer att vara fast besluten att antingen lämna dig i dammet eller sätta dig i en tidig grav!

 • Mode: Perfekt smink
  Spela
  Mode: Perfekt smink
  Spelat 14 gånger

  Det är snart dags för den här glamorösa tjejen att gå på en helt storslagen fest. Hon vill att sminket ska sitta perfekt, och se naturligt ut. Kan du hjälpa henne att skapa en snitsig look i detta onlinespel?

 • Ellas höftoperation
  Spela
  Ellas höftoperation
  Spelat 229 gånger

  Åh nej! Ella skadade sina höfter och nu behöver hon opereras! Kan du följa med henne till operationssalen i detta sjukvårdssimuleringsspel? Det kan hända att hon behöver operera båda höftlederna.

 • Prinsessan Avas blomsterbutik
  Spela
  Prinsessan Avas blomsterbutik
  Spelat 29 gånger

  Prinsessan Ava har alltid drömt om att öppna sin egen blomsterbutik. Nu är den dagen äntligen här! Kan du hjälpa henne medan hon skapar några fantastiska buketter åt sina kunder i detta design- och ledningssimuleringsspel? Hon behöver fortfarande samla in blommor och andra varor först.

 • Lagoon Paradise
  Spela
  Lagoon Paradise
  Spelat 125 gånger

  Michael och Jane försöker att göra denna ö till ett paradis. Naturligtvis har de mycket arbete framför sig i detta lednings- och simuleringsspel. Kan du hjälpa dem att anställa personal, odla grödor, samla in hyror, och mer?

 • Water Splash
  Spela
  Water Splash
  Spelat 43 gånger

  Du kan splasha rejält i detta match 3 pusselspel. Följ med denna modiga utter och hans vänner medan de försöker rädda en grupp av bedårande ankor samtidigt som de försöker att stoppa en super girig skurk.

 • Prinsessornas djurmaskerad
  Spela
  Prinsessornas djurmaskerad
  Spelat 90 gånger

  De här sex prinsessorna är på universitetet och har precis avslutat dagens studier. Nu är de redo att festa! De tänker ha en stor sammankomst med supersöta djurkläder som tema. Kan du hjälpa dem att välja ut några kreatursliknande kläder i detta onlinebaserade klädspel?

 • Spring: Perfect Makeup
  Spela
  Spring: Perfect Makeup
  Spelat 143 gånger

  Våren har anlänt, och den här tjusiga tjejen firar säsongen med en fräsch ny look. Kan du hjälpa henne att prova gulligt och coolt smink i detta onlinebaserade makeover-spel?

 • Tursamt liv
  Spela
  Tursamt liv
  Spelat 175 gånger

  Motorsågar i trottoarerna och dödliga väderkvarnar är bara två av anledningarna till att du aldrig skulle vilja bo i detta galna området! Kan du hjälpa den här killen att se till att hans tur inte tar slut i detta konstiga och vilda actionspel? Han behöver dig för att hålla sig säker.

 • Städning i älvlyan
  Spela
  Städning i älvlyan
  Spelat 58 gånger

  Det är mycket roligare att städa huset när du är en magisk älva! Kan du hjälpa denna gulliga älva att städa sitt hem i detta bedårande simuleringsspel? Hon behöver verkligen hjälp när hon ska organisera alla sina prylar och borsta bort en massa spindelväv.

 • Drömbröllop
  Spela
  Drömbröllop
  Spelat 201 gånger

  Brudens bröllopsceremoni ska snart börja! Hon är verkligen sent ute! Vad som är ännu värre är att hon har blivit av med sin klänning och sina accessoarer. Kan du hjälpa henne att snabbt leta reda på dem och göra sig i ordning för sin stora dag i detta kläd- och hitta-föremål-spel?

 • Rädda pixlar
  Spela
  Rädda pixlar
  Spelat 166 gånger

  Hur länge kan din karaktär överleva i detta 3D-skjutspel? Samarbeta med en polis, en bonde, en affärsman eller en sporttjej för en kamp mot mål! Du måste samla på dig vapen och ammunition samt användbara power-ups som pommes frites medan du slåss mot dina fiender.

 • RowRow
  Spela
  RowRow
  Spelat 50 gånger

  Kan du se till att alla former passar ihop i detta utmanande pusselspel? Du ska bara flytta dem till olika rader. Det är allt som behövs ... eller?

 • Pixelhantverk
  Spela
  Pixelhantverk
  Spelat 137 gånger

  I det här magiska byggsimuleringsspelet kan du skapa och modifiera ett helt kungarike. Utforska dess vidsträckta landskap och låt fantasin flöda fritt. Du kan också prova på massor av coola verktyg och föremål under din resa.

 • Mammas fotoalbum
  Spela
  Mammas fotoalbum
  Spelat 148 gånger

  Den här mamman ska snart få en bebis, och hon vill fira detta genom att någon tar en bild av henne. Kan du hjälpa till att skapa ett fantastiskt foto åt henne i detta onlinebaserade designspel? Kliv in i studion där du kan välja hennes kläder, bakgrund, inredning och mycket mer!

 • Mamma på läkarundersökning
  Spela
  Mamma på läkarundersökning
  Spelat 247 gånger

  Det är snart dags för den här mamman att få sin bebis. Kan du se till att allt går som det ska i detta onlinebaserade sjukvårdssimuleringsspel? Hon kom precis in till läkarmottagningen för en snabb undersökning.

 • Stilar på flätor som vi älskar
  Spela
  Stilar på flätor som vi älskar
  Spelat 387 gånger

  De här tre tjejerna älskar flätor! Kan du hjälpa dem medan de skapar några coola nya stilar i detta onlinespel? Du kan även ge dem några modetips medan de väljer lite sött smink och kläder att bära också.

 • Sjöjungfruns vårdspa
  Spela
  Sjöjungfruns vårdspa
  Spelat 163 gånger

  Den här stackars sjöjungfrun simmade rakt in i vassa koraller när hon flydde från en hungrig haj! Nu har hon en massa sår som måste läka. Kan du hjälpa till att plåstra om henne i det här förtrollande onlinespelet? Allt du behöver väntar på dig i detta magiska undervattensspa.

 • Polisjakt 2
  Spela
  Polisjakt 2
  Spelat 403 gånger

  En ny dag och ännu ett gäng skurkar att ta fast! Kan du jaga rätt på alla brottslingar och arrestera dem i det här intensiva 3D-körspelet? Hoppa in i din polisbil och följ efter dem innan de kommer undan!

 • Rio Rex
  Spela
  Rio Rex
  Spelat 352 gånger

  Denna Rex är redo för framfart genom Rio! Han är inte på humör för att lägga sig på stranden, och han vill hellre spendera sin semester till att sluka upp byggnadsarbetare istället för att kolla in den lokala kulinariska scenen! Följ med den här djävulska dinosauren medan han tar sig igenom den berömda kuststaden i detta fartfyllda actionspel.

 • Prinsessorna: skridskoåkning
  Spela
  Prinsessorna: skridskoåkning
  Spelat 246 gånger

  Det snöade igår kväll och en av dammarna i dessa prinsessors rike har fryst. Det innebär att det är dags för dem att åka skridskor i detta onlinespel! Men kan du hjälpa dem att välja lite sött smink och kläder först?

 • Mahjong: Mörka dimensioner
  Spela
  Mahjong: Mörka dimensioner
  Spelat 388 gånger

  Du har inte mycket tid på dig att matcha alla rutorna i denna kub. Ta en snabb titt på de mystiska symbolerna på var och en i denna 3D-versionen av Mahjong. Kan du koppla ihop dem alla innan klockan går ner till noll?

 • Prinsessans änglakläder
  Spela
  Prinsessans änglakläder
  Spelat 326 gånger

  En förtrollad duva har bestämt sig för att bjuda in dessa snygga prinsessor för att besöka Änglarnas Rike. Kan du hjälpa dem att bestämma vilka kläder de ska bära under sin himmelska resa i detta klädspel? De kan välja att klä sig som ljusets eller mörkrets ängel.

 • Kändisarna: Systrarna gör slut
  Spela
  Kändisarna: Systrarna gör slut
  Spelat 464 gånger

  Dessa två kända systrar har verkligen inte kommit bra överens på senaste tiden. De har bestämt sig för att reda ut sina problem genom en serie av mycket fashionabel utmaningar. Kan du hjälpa dem att bestämma vem som är mest ambitiös, och som har bäst stil, i detta vilda klädspel?

 • Prinsessan: Avtagbara tatueringar
  Spela
  Prinsessan: Avtagbara tatueringar
  Spelat 249 gånger

  Dessa prinsessorna är på semester, och de har just bestämt sig för att fira sin vänskap genom att skaffa tatueringar! Okej, det rör sig om avtagbara tatueringar, men kan du hjälpa dem att skapa några coola designer i detta onlinespel?

 • GeoGuessr
  Spela
  GeoGuessr
  Spelat 157 gånger

  Du kan utforska många kända platser, eller hela världen, i detta utmanande pusselspel som verkligen kommer att testa din kunskap om geografi. Ta en titt på var och en av dessa bilder från Google Maps. Kan du gissa var de togs?

 • Den magiska kammaren
  Spela
  Den magiska kammaren
  Spelat 178 gånger

  Faro, en modig trollkarl, har just kommit fram till den legendariska magiska kammaren. Han har ett viktigt uppdrag som går ut på att frilägga kammarens hemligheter i detta hitta föremål-spel. Detta äventyr kommer alldeles säkert att vara fyllt av magi och mystik. Vill du följa med honom?

 • Designa min stickade väst
  Spela
  Designa min stickade väst
  Spelat 302 gånger

  Kan du ge detta klassiska plagg en modern twist i detta kläd- och designspel? Ta reda på om du kan skapa en stickad väst som är perfekt för var och en av dessa fashionabla tjejer. De är även i behov av dina råd när de ska välja några fantastiska kläder och smink.

 • Google Feud
  Spela
  Google Feud
  Spelat 513 gånger

  Hur många av dessa Google-frågor kan du fylla i medan du spelar det här frågespelet som är inspirerat av det berömda spelprogrammet Family Feud? Testa din kunskap om kultur, kända personer och mer medan du försöker att undvika att svara fel tre gånger.

 • Prinsessan: Framsidetjejer makeover
  Spela
  Prinsessan: Framsidetjejer makeover
  Spelat 164 gånger

  De här prinsessorna kommer att behöva lite snabb makeover innan det är dags för dem att gå till en viktig fotografering. De är båda på väg att bli framsidetjejer i detta kläd- och designspel. Kan du hjälpa dem att välja några fantastiska hudvårdsprodukter, smink, kläder, och mer?

 • Snabb matlagning: Burgare & varmkorvmani
  Spela
  Snabb matlagning: Burgare & varmkorvmani
  Spelat 296 gånger

  Sakerna blir verkligen varma i detta simuleringsspel. Kan du laga mängder av korv och hamburgare supersnabbt? Det finns massor av riktigt hungriga kunder som väntar på maten i detta upptagna café.

 • Prinsessan: Rockbandet
  Spela
  Prinsessan: Rockbandet
  Spelat 254 gånger

  Dessa kungligheter är redo att rocka loss! De har en konsert ikväll, men de har ingen aning om vad de ska ha på sig. Kan du hjälpa dem att snabbt välja några fantastiska kläder, och lite smink, innan intar scenen i detta klädspel?

 • Habbo klickare
  Spela
  Habbo klickare
  Spelat 217 gånger

  Kommer du att kunna designa det bästa hotellet någonsin i detta retro hanterings- och simuleringsspel? Du kommer att tjäna in pengar som du kan använda till bättre rum och coolare inredning som kommer att locka många gäster.