Ny

 
 • Prinsessornas Statement Hills-mode
  Spela
  Prinsessornas Statement Hills-mode
  Spelat 212 gånger

  Dessa tre prinsessor älskar alla stilar och moden på deras favoritklädbutik Statement Hills. Följ med när de provar på de senaste skorna, utstyrslarna och mycket mer i det här shopping- och kläder-spelet online.

 • Modevloggarnas tips till prinsessan
  Spela
  Modevloggarnas tips till prinsessan
  Spelat 219 gånger

  Den här prinsessan har en modekris! Hon ska på en stor dejt ikväll och är helt oförberedd. Men tack och lov så är hennes vänner här för att hjälpa till. De är modevloggare som vet allt om de senaste trenderna men de behöver också dina råd. Kan du samarbeta med dem för att skapa en fantastisk utstyrsel åt prinsessan och välja gulligt smink åt henne också?

 • Monsterdelar
  Spela
  Monsterdelar
  Spelat 129 gånger

  Det här monstret börjar tappa bort sig själv! Kan du hjälpa henne att hitta sina försvunna delar i det här hitta föremål-spelet? Hon behöver verkligen din hjälp!

 • Poop It
  Spela
  Poop It
  Spelat 0 gånger

  Det här galna onlinespelet är skitigt värre! Hur snabbt kan du klara av alla konstiga och vilda minispel? Ta dig genom skiten, matcha ihop dem efter färg och mycket mer. Försök att hinna med tiden så att du inte spolas ner!

 • Paper Blocks Hexa
  Spela
  Paper Blocks Hexa
  Spelat 103 gånger

  Prova på de utmanande rutnäten i det här pusselspelet. Kan du hitta plats för alla pappersblock? Det är svårare än det ser ut.

 • Liliana på maskeradbal
  Spela
  Liliana på maskeradbal
  Spelat 88 gånger

  Liliana ska på en elegant maskeradbal ikväll. Därför behöver hon en snabb makeover i det här onlinespelet för tjejer. Hjälp henne att föryngra sin hud och plocka hennes ögonbryn innan hon väljer den perfekta klänningen och mycket mer.

 • Stba.io
  Spela
  Stba.io
  Spelat 60 gånger

  På en fjärran planet pågår en episk strid. Anslut till dina styrkor när de försöker förstöra din fiendes kommandocentral. Om du inte rör dig snabbt kommer dina fiender att förstöra din i det här spännande io-spelet.

 • Prinsessornas designertävling
  Spela
  Prinsessornas designertävling
  Spelat 0 gånger

  Två prinsessor deltar, en prinsessa står kvar! Dessa två kungliga modedesigners ska tävla i det här onlinespelet. Vem kommer att vinna när deras stil- och accessoarskickligheter genomgår det ultimata testet i den här häftiga och heltrendiga tävlingen?

 • Tjejernas roliga läxor
  Spela
  Tjejernas roliga läxor
  Spelat 0 gånger

  Dessa trendiga tonåringar vill shoppa i eftermiddag men de måste göra klart sina läxor först. Kan du hjälpa dem att göra klart sina uppgifter innan de gör sig redo för en tur till köpcentret i det här onlinespelet för tjejer?

 • Oriental Marble Blast
  Spela
  Oriental Marble Blast
  Spelat 57 gånger

  You’ll definitely have a blast with this intense match 3 puzzle game. Join the dragon while he attempts to destroy all of the magical orbs before they reach him.

 • Bästispopstjärnornas smink
  Spela
  Bästispopstjärnornas smink
  Spelat 0 gånger

  Dessa två bästisar är popstjärnor! De uppträder tillsammans ikväll på en exklusiv konsert men de har ingen aning om vad de ska ha på sig. De behöver också hjälp med sminket. Kan du hjälpa dem att välja perfekt ögonskugga och läppstift innan de letar efter fantastiska utstyrslar i det här makeover-spelet för tjejer online?

 • Short Life
  Spela
  Short Life
  Spelat 0 gånger

  Den här modiga killen tar sig igenom flera farliga hinderbanor i det här intensiva actionspelet. Den ena banan är dödligare än den andra så han behöver verkligen din hjälp. Följ med när han hoppar över sågblad, undviker exploderande tunnor och försöker att inte trampa på de supervassa spikarna!

 • Duel Hit
  Spela
  Duel Hit
  Spelat 0 gånger

  Det finns massvis med utrymme för alla dessa subatomära atomer. Eller? Ta reda på det i det här utmanande onlinespelet. Skjut dem mot kärnan och se till så att de inte krockar med varandra. Om du jobbar snabbt kan du vinna bonusar.

 • Bästisarnas modeshow
  Spela
  Bästisarnas modeshow
  Spelat 0 gånger

  Den här modeshowen kommer att bli en stor succé med din hjälp. Följ med dessa bästisar när de väljer de hetaste klänningarna, accessoarerna och mycket mer för catwalken i det här kläder-spelet för tjejer online.

 • Systrarnas fula jultröjor
  Spela
  Systrarnas fula jultröjor
  Spelat 0 gånger

  Dessa två systrar är värdar för en fest med fula jultröjor i år och de vill att deras ska vara fulast av dem alla! Därför har de designat dem istället för att köpa dem från en butik. Följ med när de skapar spektakulärt fåniga tröjor och dekorerar huset innan gästerna anländer i det här onlinespelet för tjejer.

 • Combat Pixel Arena 3D: Fury Man
  Spela
  Combat Pixel Arena 3D: Fury Man
  Spelat 242 gånger

  Hur länge kan du överleva i dessa spännande strider? Kämpa dig fram i arenan när du tävlar mot spelare från hela världen. Kommer du att dominera eller kommer du att förlora i det här actionspelet för flera spelare?

 • Poker World
  Spela
  Poker World
  Spelat 0 gånger

  Åk på en resa runt i världen och se om du kan besegra några av världens bästa pokerspelare. Lås upp spännande världsdelar som Asien och Europa när du tävlar om ära och framgång i det här onlinespelet. Du måste veta när du ska spela och när du ska lägga dig.

 • Prinsessans dejtval
  Spela
  Prinsessans dejtval
  Spelat 0 gånger

  Tre prinsar försöker vinna prinsessans hjärta. Vem ska hon välja på sin nästa dejt? Följ med när hon gör sig redo och fattar sitt beslut i det här onlinespelet för tjejer.

 • World of Tanks
  Spela
  World of Tanks
  Spelat 1355 gånger
 • World of Warships
  Spela
  World of Warships
  Spelat 1480 gånger
 • Bondgårdspussel
  Spela
  Bondgårdspussel
  Spelat 190 gånger

  Hallå! Vem vet vad du kan odla på den här bondgården. Det kanske slutar med mängder av majs, broccoli eller till och med pumpor. Mixa och matcha grönsakerna för att skapa alla möjliga häftiga grödor i det här unika pusselspelet.

 • Prinsessornas måndagstävling
  Spela
  Prinsessornas måndagstävling
  Spelat 0 gånger

  Dessa tre prinsessor har en tävling på universitetet. Vem av dem kan skapa den bästa måndagsutstyrseln? Hjälp dem att designa sina utstyrslar och ta reda på vem som vinner i det här kläder-spelet online.

 • Vinterfotografering
  Spela
  Vinterfotografering
  Spelat 0 gånger

  Fyra snygga prinsessor. En fantastisk fotografering. Kan du hjälpa de kungliga prinsessorna att designa underbara vinterutstyrslar innan de ger sig iväg till studion i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Köksracing
  Spela
  Köksracing
  Spelat 0 gånger

  Dessa racingbilar är små men det finns ingen bana de inte klarar av. Sätt dig bakom ratten när de kör igenom ett kök i det här intensiva racingspelet i 3D.

 • Tera
  Spela
  Tera
  Spelat 692 gånger
 • Monkey Go Happy: Witchcraft
  Spela
  Monkey Go Happy: Witchcraft
  Spelat 0 gånger
 • Prinsessornas vintertips
  Spela
  Prinsessornas vintertips
  Spelat 0 gånger

  Vintern är här och luften är frisk. Följ med prinsessorna när de delar sina favorittips för att mysa och hålla sig varma under årets kallaste månader. Hjälp dem att välja smarriga snacks innan de designar två olika uppsättningar med trendiga utstyrslar i det här onlinespelet för tjejer.

 • Prickiga tjejen på akuten
  Spela
  Prickiga tjejen på akuten
  Spelat 0 gånger

  Den här berömda superhjälten gjorde sig illa under sitt senaste uppdrag. Ta henne till sjukhuset och ta hand om hennes skador i det här sjukvårdsspelet online. Kan du ta en titt och hjälpa henne på akuten?

 • Tank Battle: War Commander
  Spela
  Tank Battle: War Commander
  Spelat 197 gånger

  Ett episkt krig ska börja. Vilken sida vill du slåss med och hur kan du organisera dina militärenheter i det här turordningsbaserade strategispelet? Kasta dig in i striden och bestäm om du vill attackera din fiendes styrkor med stridsvagnar eller träffa dem där det gör ont via luftattacker med skvadroner av stridsflygplan.

 • Dino Survival
  Spela
  Dino Survival
  Spelat 0 gånger

  En hord med hungriga dinosaurier är på väg mot dig. Kan du överleva deras hunger eller hamnar du i deras magar? Ta alla vapen du kommer åt och gör dig redo för en episk strid om överlevnad. Hur länge kan du överleva i det här hänsynslösa förstapersonsactionspelet?

 • Ramses tempel
  Spela
  Ramses tempel
  Spelat 228 gånger

  April och hennes team med arkeologer har gjort en fantastisk upptäckt! De vill låsa upp hemligheterna som gömmer sig i ett tempel som hedrar en av det antika Egyptens största faraoer men de har ett allvarligt problem. Lokalbefolkningen tycker inte om när främlingar kommer och stjäl skatter från deras land. Kan du hjälpa April att hitta ett sätt att samarbeta med dem i det här hitta föremål-spelet?

 • Prinsessorna väntar på jultomten
  Spela
  Prinsessorna väntar på jultomten
  Spelat 0 gånger

  Dessa prinsessor har alltid velat träffa jultomten. Därför planerar de att stanna uppe sent denna jul och hälsa honom när han anländer. Följ med när de bakar kakor och väntar på att tomten ska komma nerför skorstenen i det här julspelet för tjejer online.

 • Prinsessor på pratshow
  Spela
  Prinsessor på pratshow
  Spelat 134 gånger

  Två av världens mest berömda prinsessor ska delta i en pratshow för att prata om deras favoritstilar. Kan du hjälpa dem att välja perfekta utstyrslar innan kamerorna börjar rulla i det här kläder-spelet online.

 • Kärleksspelet
  Spela
  Kärleksspelet
  Spelat 513 gånger

  Den modiga riddaren Aurelio är stormkär i den vackra prinsessan Grace. Men hennes far är kung och han vill inte att Aurelio ska gifta sig med henne. Aurelio får bara fria till Grace om han lyckas slutföra kungens knepiga utmaning: Kärleksspelet. Kan du hjälpa riddaren att klara av hans framtida svärfars konstiga krav i det här hitta föremål-spelet?

 • Prinsessornas boho-vinter
  Spela
  Prinsessornas boho-vinter
  Spelat 0 gånger

  Vintern är här och dessa prinsessor är redo för en makeover för både sig själva och för huset. Följ med när de letar efter vibrerande boho-kläder och accessoarer när de väljer ut massvis med cool inredning i det här onlinespelet för tjejer.

 • Phage Wars
  Spela
  Phage Wars
  Spelat 19 gånger

  Dyk ner i en episk strid om överlevnad på en riktigt mikroskopisk nivå. Samarbeta med den här hänsynslösa parasiten när den ger sig iväg för att dominera över alla hälsosamma celler. Kan du hjälpa den att infektera allt den stöter på i det här virala strategispelet?