Ny

 
 • 3D färg efter nummer
  Spela
  3D färg efter nummer
  Spelat 90 gånger

  Du kan dekorera allt från söta djur till fashionabla outfits i detta 3D färg och designspel. Använd massor av fantastiska färger medan du målar bilar, musikinstrument, och så mycket mer!

 • Is-prinsessan: Rejäl makeover
  Spela
  Is-prinsessan: Rejäl makeover
  Spelat 0 gånger

  Även magiska prinsessor njuter av en tillfällig makeover. Följ med is-prinsessan medan hon skapar en helt ny stil i detta onlinespel. Så snart hon har blivit av med sina sorgliga finnar kan du hjälpa henne att välja allt från fantastiskt smink till några outfits som är riktigt coola.

 • Baby Hazel pysslar
  Spela
  Baby Hazel pysslar
  Spelat 393 gånger

  Baby Hazel vill pyssla och göra söta saker. Hon behöver din hjälp!

 • Mirakulösa hjältegarderoben
  Spela
  Mirakulösa hjältegarderoben
  Spelat 0 gånger

  Det finns massor av fantastiska outfits och tillbehör i denna superhjältes garderob. De är överallt där inne, men! Kan du hjälpa henne att snabbt organisera allt i detta spel för dolda objekt och tidhantering? Hon har inte mycket tid på sig förrän hon behöver påbörja sitt nästa spännande äventyr.

 • Kändis BFFs: Roligt på festivalen
  Spela
  Kändis BFFs: Roligt på festivalen
  Spelat 91 gånger

  En av säsongens coolaste festivaler är på väg att börja, och dessa kända BFFs är inte helt redo än. De behöver din hjälp medan de snabbt väljer ut några fantastiska kläder och fantastisk smink i detta klädspel online.

 • Mirakulös hjälten: Rivaler i design
  Spela
  Mirakulös hjälten: Rivaler i design
  Spelat 0 gånger

  Att skapa dessa kläder kan vara en av superhjältens största äventyr hittills! Kommer hon att kunna överträffa sin rival i detta tidshanterings- och designspel? Samarbeta med henne medan hon skapar tre olika och mycket unika klänningar som alla har ett coolt tema. Hon måste använda symaskinen medan hennes rival är upptagen med sitt eget designprojekt.

 • Eliza's himmelska bröllopet
  Spela
  Eliza's himmelska bröllopet
  Spelat 50 gånger

  Eliza hoppas att hennes bröllopsdag kommer att vara riktigt himmelsk. Samarbeta med medlemmarna i hennes brudgrupp medan de hjälper henne att skapa en riktigt underbar dag i detta klädspel online. De måste välja de perfekta kläderna, fantastiskt smink, och mycket mer!

 • Baby Hazel: Leka doktor
  Spela
  Baby Hazel: Leka doktor
  Spelat 315 gånger

  Hazel tänker gå till köpcentret och köpa några nya leksaker. Någon lärorik leksak hade väl varit coolt?

 • Arabiska prinsessan: Besöka sitt hem
  Spela
  Arabiska prinsessan: Besöka sitt hem
  Spelat 13 gånger

  Skolåret är på väg att komma till sitt slut och denna prinsessa kommer att spendera sommaren hemma hos sin familj. Kan du hjälpa henne att bestämma vilka kläder och tillbehör hon ska ta med sig medan hon väljer vad hon ska ha på sig under resan?

 • Ellie: Föda tvillingar
  Spela
  Ellie: Föda tvillingar
  Spelat 20 gånger

  Ellie håller på att föda tvillingar i detta realistiska medicinska simuleringsspel! Kan du hjälpa till att se till att allt går bra? Hon måste förbli lugn medan hon väntar på att ambulansen ska ta henne till sjukhuset.

 • Lekdags för bebisen
  Spela
  Lekdags för bebisen
  Spelat 299 gånger

  Att passa barn är hårt arbete. Sätt din barnpassningsförmåga på prov med bebisen Hazel.

 • Prinsessorna: Förvånansvärda stilar
  Spela
  Prinsessorna: Förvånansvärda stilar
  Spelat 0 gånger

  Alla dessa prinsessor letar efter nya utseenden som verkligen är förvånande! Kan du hjälpa dem alla att skapa en stil som verkligen kommer att imponera på alla de möter i detta kläd- och designspel? De letar inte efter vanliga outfits, de letar efter extraordinära!

 • Tillbaka till skolan: Färgboken
  Spela
  Tillbaka till skolan: Färgboken
  Spelat 0 gånger

  Den virtuella färgboken i detta online-färgspel är ett mycket bra sätt att komma in i andan och att återgå till skolan. Du kan färglägga teckningar av dinosaurier, apor, och mycket mer!

 • Skurken Quinn vill bli en prinsessa
  Spela
  Skurken Quinn vill bli en prinsessa
  Spelat 0 gånger

  Kanske är det dags för Quinn att ändra på sitt onda sätt. Istället för att planera sin nästa brottsvåg har hon bestämt sig för att bli en prinsessa istället. Kan du hjälpa henne att bevisa att hon har vad som krävs för att bli kunglig i detta vilda klädspel? En fullständig makeover kommer definitivt att bli det första steget!

 • Baby Hazel: Tvättdags
  Spela
  Baby Hazel: Tvättdags
  Spelat 377 gånger

  Hazel har varit ute i regnet och hennes kläder är alldeles leriga. Kan du tvätta bort fläckarna?

 • Superdockan: Örondoktorn
  Spela
  Superdockan: Örondoktorn
  Spelat 0 gånger

  Även superhjältar behöver ibland besöka doktorn. Den här hjälten har problem med ett av sina öron. Kan du följa med henne till hennes läkarmottagning medan hon får örat kontrollerat i detta medicinska simuleringsspel?

 • Jessie och Noelle's BFF rejäla makeover
  Spela
  Jessie och Noelle's BFF rejäla makeover
  Spelat 12 gånger

  Jessie och Noelle är BFFs, och de jobbar för två av de bästa makeovers någonsin! Kan du hjälpa dem att jobba med några nya stilar för sig själva i detta online-simuleringsspel?

 • Glada Sushi rullen
  Spela
  Glada Sushi rullen
  Spelat 14 gånger

  Det är verkligen upptaget på detta söta sushi-café. Kommer du att kunna hålla koll på alla dina kunders beställningar? Du måste arbeta så fort du kan i det här tidsbaserade simuleringsspelet, samtidigt som du gör många olika typer av sushi.

 • Baby Hazel borstar tänderna
  Spela
  Baby Hazel borstar tänderna
  Spelat 160 gånger

  En strålande morgon väntar på Hazel idag! Få henne på gott humör genom att borsta hennes tänder, ge henne en kärleksfull kram och låta henne leka med sina leksaker!

 • BFFs: Knäppa modefestivalen
  Spela
  BFFs: Knäppa modefestivalen
  Spelat 23 gånger

  Det är en modefestival i helgen, men den är ganska konstig. Det är en fest för världens knäppaste och vildaste kläder! Kan du hjälpa dessa tre BFFs att skapa några stilar som verkligen kommer att imponera på alla på festivalen i detta kläd- och designspel?

 • Alla årstiders diva
  Spela
  Alla årstiders diva
  Spelat 89 gånger

  Alla tiderna på året är de perfekta tiderna för mode! Ta med dig den här eleganta divan när hon letar efter kläder och smink som är perfekta för alla fyra årstider i detta klädspel.

 • Klotterfarmen
  Spela
  Klotterfarmen
  Spelat 0 gånger

  Vad skapar du när du blandar och matchar olika element i detta förtrollande pusselspel? Fortsätt till den här virtuella gården där du kommer att upptäcka hur man får blommor och andra växter att växa medan du arbetar med att utforma ännu mer utarbetade skapelser.

 • Superhjältebilar
  Spela
  Superhjältebilar
  Spelat 0 gånger

  Några av världens största superhjältar gör sig redo för att tävla! Du kan slå dig samman med en av dem i det här actionfyllda racingspelet. Samla på coola vapen och andra saker som du kan använda under varje tävling. Du kan även uppgradera din bil längs vägen.

 • Min syster bröllopsdag
  Spela
  Min syster bröllopsdag
  Spelat 47 gånger

  Den här bruden berättade just för sin syster att hon ska gifta sig snart! Kan du hjälpa henne att rusa till platsen där ceremonin hålls och hjälpa till att få allt klart? Hon måste välja några bra kläder och smink för både sig själv och hennes syster i detta klädspel.

 • Baby Hazel har kul i snön
  Spela
  Baby Hazel har kul i snön
  Spelat 340 gånger

  Det är en härlig dag med mycket snö. Hjälp Baby Hazel att bygga en snögubbe och utför många roliga aktiviteter tillsammans med henne!

 • Tjejerna: Dansdrottningarna
  Spela
  Tjejerna: Dansdrottningarna
  Spelat 114 gånger

  Dessa tjejer är redo att regera dansgolvet på sin favoritklubb. De behöver bara klä sig först! Kan du hjälpa dem att bestämma några fantastiska outfits och smink, i detta online klädspel, innan kvällen börjar?

 • Skjut och slå samman
  Spela
  Skjut och slå samman
  Spelat 28 gånger

  Dessa numrerade bollar börjar verkligen stapla upp sig! Kommer du att kunna eliminera dem alla i detta intensiva matematiska pusselspel? Se om du kan få alla dess nummer att matcha medan du förhindrar att bollarna når längst ner på skärmen.

 • Förlorad i dimensioner: Bara början
  Spela
  Förlorad i dimensioner: Bara början
  Spelat 21 gånger

  En vandring genom öknen har förvandlats till ett stort äventyr för det lilla blocket i detta plattformsspel. Han föll genom en mystisk port till en annan dimension! Kan du hjälpa honom att studsa genom det konstiga och vilda Moorland tillsammans med massor av andra konstiga dimensioner, samtidigt som han försöker att ta sig hem?

 • Ellie's barnsliga outfits
  Spela
  Ellie's barnsliga outfits
  Spelat 59 gånger

  Ellie söker en ny outfit som är energiskt och spännande i detta online klädspel. Vissa kan kalla dessa outfits barnsliga, men de är precis vad hon har försökt hitta i alla hennes favoritbutiker. Kan du hjälpa henne att blanda och matcha dem för att skapa några fantastiska stilar?

 • Jacks by
  Spela
  Jacks by
  Spelat 20 gånger

  Jack är en modig krigare som måste försvara sin by från massor av monster. Han har 15 uppdrag att slutföra innan han kan dra sig tillbaka i det här 3D-äventyrsspelet. Kan du hjälpa honom att göra sig av med alla byns fiender? Du kan också följa med honom på en episk strävan i det öppna världsforskningsläget.

 • Vintershopping med Ellie
  Spela
  Vintershopping med Ellie
  Spelat 28 gånger

  Det är aldrig för tidigt eller för sent att göra lite vintershopping. Följ med Ellie och hennes pojkvän Kevin medan de letar efter massor av fantastiska och superbekväma outfits i detta online shopping- och klädspel. Kan du hjälpa dem att skapa några stilar som är helt perfekta för säsongen?

 • Rita en linje
  Spela
  Rita en linje
  Spelat 98 gånger

  Kommer du att kunna ligga förbli inom linjerna i det här online-pusselspelet? Ta reda på om du kan rita en enda linje för att ansluta alla punkter i mönster som väntar på dig i alla spelets utmanande nivåer.

 • Baby Hazel: Sommarkul
  Spela
  Baby Hazel: Sommarkul
  Spelat 165 gånger

  Det är en av årets varmaste dagar, så Hazel ska gå till närmaste simbassäng. Hon är fortfarande ung så hon är osäker på vad hon behöver ta med sig. Kan du hjälpa Hazel att göra sig klar för en kul sommardag i det här peka och klicka-spelet? Se till att hon packar ned upplåsbara armringar och solskyddskräm.

 • Minijättar.io
  Spela
  Minijättar.io
  Spelat 15 gånger

  Hur länge kommer du att överleva i den oändliga striden som för närvarande pågår i detta episka action- och äventyrsspel? Hoppa in i striden och kämpa dig igenom en ändlös armé av krigare. Du måste samla magiska stenar som hjälper dig att bli starkare när du angriper dina motståndare med svärd, magi och andra saker!

 • Bebisen och björnen - Roliga tider
  Spela
  Bebisen och björnen - Roliga tider
  Spelat 100 gånger

  Bebisen och hennes bästa björnvän håller på att spendera en fantastisk eftermiddag tillsammans. Du kan följa med dem medan de njuter av var och en av dessa roliga aktiviteter. Kan du hjälpa dem att plocka blommor, tvätta bebisens cykel, och mycket mer i detta bedårande simuleringsspel?

 • Patiens TriPeaks historia
  Spela
  Patiens TriPeaks historia
  Spelat 715 gånger

  Du kommer att njuta av en förtrollande resa medan du spelar den här onlineversionen av det klassiska kortspelet. Promenera förbi pittoreska sjöar och ängar medan du försöker att ansluta siffrorna på var och ett av korten.