Ny

 
 • Babyhassel: Sovdags
  Spela
  Babyhassel: Sovdags
  Spelat 13 gånger

  Det är snart sovdags för Babyhassel. Kan du hjälpa henne att göra sig redo i detta online-simuleringsspel? Hon behöver ta ett bad, borsta tänderna och sätta på sig sin favorit pyjamas.

 • Prinsessornas lapptäcke: Jeans
  Spela
  Prinsessornas lapptäcke: Jeans
  Spelat 106 gånger

  Dessa prinsessor har bestämt sig för att fixa till några par av sina favoritjeans i detta kläd- och designspel. Kan du hjälpa dem att snabbt fixa sitt hår innan de lägger till coola lappar och andra funktioner?

 • Astrologi modehjul
  Spela
  Astrologi modehjul
  Spelat 58 gånger

  Dessa fashionabla tjejer har bestämt sig för att skapa några stilar baserade på deras stjärntecken. Kan du hjälpa dem att komma upp med några fantastiska sådana i detta mystiska och magiska kläd- och designspel?

 • EG Godisvärld
  Spela
  EG Godisvärld
  Spelat 0 gånger

  Hur snabbt kan du länka ihop alla dessa smaskiga godsaker? Du måste göra snabba drag för att slå klockan i detta gulliga och utmanande tre-i-rad-pusselspel!

 • Prinsessan: 24-timmars modediva
  Spela
  Prinsessan: 24-timmars modediva
  Spelat 55 gånger

  För den här eleganta prinsessan sover aldrig mode! Kan du hjälpa henne att designa fantastiska outfits som kan användas oavsett tid på dygnet i detta kläd- och designspel? Du kan även välja hennes smink.

 • Rocket Clash 3D
  Spela
  Rocket Clash 3D
  Spelat 0 gånger

  Kommer det röda laget att vinna nästa slag som väntar dig i detta spännande 3D-skjutspel? Eller kommer det blå laget att sluta som segrare? Det beror delvis på din förmåga att ta kål på dina motståndare med en massa helgrymma maskingevär och raketkastare!

 • Babyhassel: Badrumshygien
  Spela
  Babyhassel: Badrumshygien
  Spelat 19 gånger

  Babyhassel vet att god hygien är ett av de bästa sätten att främja god hälsa. Kan du hjälpa henne att städa upp sitt badrum i detta simuleringsspel? Det är ganska smutsigt.

 • Biljardmöte: 8 bolls biljard
  Spela
  Biljardmöte: 8 bolls biljard
  Spelat 0 gånger

  Du kan spela mot en vän eller utmana datorn i den här onlineversionen av det klassiska sportspelet. Noggrannhet kommer definitivt att räknas när du försöker få dina bollar i rätt hål på biljardbordet.

 • Dra och skjut block
  Spela
  Dra och skjut block
  Spelat 20 gånger

  Detta pusselspel tar endast några sekunder att lära sig att spela, men det tar mycket längre tid att behärska. Tryck och dra blocken tills de glider in i rätt utrymmen.

 • Ellie: Sminkning inför festivalen
  Spela
  Ellie: Sminkning inför festivalen
  Spelat 31 gånger

  Ellie är på väg att gå till en av årets största musikfestivaler, men hon ligger verkligen efter i schemat! Kan du hjälpa henne med en super snabb makeover innan hon lägger på några fantastiska ansiktsfärger i detta online-simuleringsspel?

 • BFF: Första veckan ifrån varandra
  Spela
  BFF: Första veckan ifrån varandra
  Spelat 107 gånger

  Den här tjejen kommer verkligen att sakna sina vänner medan de spenderar en helg borta från huset. Kan du hjälpa dem att få henne på bättre humör med några coola kläder i detta klädspel? Några nya stilar borde få tiden att flyga förbi!

 • Fashionistan på språng
  Spela
  Fashionistan på språng
  Spelat 73 gånger

  Denna upptagna fashionista har inte alltid tid för att skapa den perfekta stilen. Kan du hjälpa henne att experimentera med några nya kläder och lite smink innan hon börjar dekorera sitt sovrum? Hon kan verkligen ha användning av dina råd i detta kläd- och designspel.

 • Jelly Crush
  Spela
  Jelly Crush
  Spelat 61 gånger

  Oj då! En grupp påträngande gelémonster försöker invadera detta förtjusande godisrike! Kan du bli av med dem i detta tre-i-rad-pusselspel? Du kan samla på dig och använda fantastiska kraftföremål medan du slutför din storslagna resa.

 • Fläskhelvetet
  Spela
  Fläskhelvetet
  Spelat 0 gånger

  Några små grisar gick på marknaden, och några små grisar gick hem. Tyvärr har den här grisen precis upptäckt att hon är i efterlivet! Kan du hjälpa henne att komma tillbaka till landet för de levande i detta konstiga och äventyrliga äventyrsspel? Hon kommer att behöva samla massor av drycker, och undvika många fiender under hennes bisarra resa.

 • Fisksimulator
  Spela
  Fisksimulator
  Spelat 60 gånger

  Du kan testa olika fiskespön och beten i detta realistiska fiskesimuleringsspel. Kommer du att fånga en stor fisk och vinna en fantastisk trofé?

 • Babyhassel: Nyårsfest
  Spela
  Babyhassel: Nyårsfest
  Spelat 71 gånger

  Ett nytt år är på väg att börja, och Babyhassel firar med sin familj. Kan du hjälpa dem att ha den bästa nyårsafton någonsin i detta online-simuleringsspel? Du kan följa med dem medan de lägger på några dekorationer och mer!

 • BFFs: Cykeltjejerna
  Spela
  BFFs: Cykeltjejerna
  Spelat 91 gånger

  Vädret utomhus är grymt idag. Därför fixar dessa två BFFs sina cyklar. Kan du hjälpa dem att genomföra lite snabbt underhåll på cyklarna innan de väljer de perfekta kläderna och tar en tur i detta kläd- och simuleringsspel?

 • Blockpussel
  Spela
  Blockpussel
  Spelat 26 gånger

  I detta pusselspel finns flera utmanande lägen som verkligen kommer att testa dina färdigheter. Lyckas du hitta rätt plats för vart och ett av alla dessa konstiga block?

 • Audrey & Eliza: Insta fotohytt
  Spela
  Audrey & Eliza: Insta fotohytt
  Spelat 56 gånger

  Audrey och Eliza är på väg att testa en fantastisk fotohytt med alla sorters coola funktioner. Kan du hjälpa dem att välja några coola kläder och frisyrer innan de gör några poseringar i detta kläd- och designspel? Du kan även dekorera deras bilder med söta klistermärken också!

 • Mammans olycka - Akuten
  Spela
  Mammans olycka - Akuten
  Spelat 212 gånger

  Denna olycksamma mamma var precis med i en olycka! Hon förväntar sig att föda sin bebis vilken dag som helst nu också! Kan du se till att allt är okej i detta medicinska simuleringsspel? Hon väntar på dig på akuten.

 • Virveln Rolly
  Spela
  Virveln Rolly
  Spelat 93 gånger

  Hur långt kommer du att ta dig i detta intensiva 3D-actionspel? Manövrera din rullande marmor genom denna korridor som är fylld med rörliga hinder. Du kan samla massor av juveler som du kan byta in för coolare och mer färgstarka marmor också.

 • Hexamatch
  Spela
  Hexamatch
  Spelat 171 gånger

  Hu snabbt kan du para ihop var och en av dessa färgglada sexhörningar? Du måste matcha dem samtidigt som du slår ut de andra i detta utmanande pusselspel.

 • Didi och vänner: Färgboken
  Spela
  Didi och vänner: Färgboken
  Spelat 62 gånger

  Didi och hans vänner har mycket roligt i var och en av bilderna i detta färgspel. Kan du dekorera dem alla med massor av fantastiska och ljusa färger?

 • Baby Hazel: Matlagningsdags
  Spela
  Baby Hazel: Matlagningsdags
  Spelat 233 gånger

  Hazel lär sig fortfarande hur man lagar mat och hennes senaste recept är godsaker till alla hennes söta husdjur. Men hon behöver fortfarande din hjälp med att följa receptet steg för steg. Hazel måste även gå till mataffären och handla alla ingredienser och saker hon behöver. Häng med henne i det här gratis matlagningsspelet online.

 • Entanglement
  Spela
  Entanglement
  Spelat 45 gånger

  Hur lång väg kan du skapa i det här komplexa pusselspelet? Placera noggrant ut symbolerna på spelbrädet. Var och en har en serie snåriga stigar som du måste rotera för att skapa den ultimata slingerbanan.

 • Safari-kocken
  Spela
  Safari-kocken
  Spelat 29 gånger

  Den här kreativa kocken är på väg att gå på ett kulinarisk korståg som tar honom över hela världen! Vill du följa med honom när han gör i ordning några fantastiska måltider för alla sorters söta djur i det här söta och roliga pusselspelet? Han behöver verkligen din hjälp när han matar tukaner, lejon och mycket mer!

 • Mamma tvättbjörn skjuter bubblor
  Spela
  Mamma tvättbjörn skjuter bubblor
  Spelat 131 gånger

  Mamma tvättbjörns ungar har fångats i en massa magiska bubblor! Kan du hjälpa henne att slå hål på dem för att rädda sina ungar i detta bubbelskjutarspel?

 • Prinsessan: Svarta bröllopsklänningar
  Spela
  Prinsessan: Svarta bröllopsklänningar
  Spelat 146 gånger

  Inte alla brudar vill bära vitt på sin bröllopsdag. Kan du hjälpa dessa två fashionabla tjejer välja några fantastiska brudklänningar som är svarta i detta online kläd- och bröllopsspel? De söker var och en stil som är både djärv och utmanande.

 • Specialstyrkan
  Spela
  Specialstyrkan
  Spelat 99 gånger

  Genomför hänsynslösa attacker mot dina fiender, eller försvara ditt territorium från dem i detta förstapersonsskjutspel. Bege dig upp i bergen och förbered dig på ditt livs kamp medan du försöker ta kål på dem med ditt maskingevär.

 • Fashionista: Maldivernas rejäla makeover
  Spela
  Fashionista: Maldivernas rejäla makeover
  Spelat 301 gånger

  Denna upptagna fashionista gör sig redo för sin semester på en tropisk resort. Kan du hjälpa henne med en snabb makeover i detta online rese- och simuleringsspel? Hon kan även behöva din rådgivning medan hon bestämmer vad som ska packas inför resan.

 • Baby Hazel: På bondgården
  Spela
  Baby Hazel: På bondgården
  Spelat 166 gånger

  Hazel ska åka till sin farbrors bondgård idag. Hjälp henne att göra sig redo för en dag full av aktiviteter …

 • Motorcykeltävling
  Spela
  Motorcykeltävling
  Spelat 91 gånger

  Kan du nå alla mållinjer i detta intensiva 3D-racingspel? Här får du fara fram längsmed luftburna banor, där en enda felvridning skickar ner dig i avgrundsdjupet! Förbli fokuserad medan du provar på några fantastiska fordon, till exempel en polismotorcykel.

 • Mirakulös hjälten: Riktig tandläkare
  Spela
  Mirakulös hjälten: Riktig tandläkare
  Spelat 142 gånger

  Att hantera tandvärk är det senaste uppdraget som denna superhjälte står inför. Kan du hjälpa henne att räkna ut vad som händer i detta medicinska simuleringsspel? Hon kanske har ett hål!

 • Solitaire Legend
  Spela
  Solitaire Legend
  Spelat 107 gånger

  Kommer du att bli en legend i denna onlineversion av det klassiska spelet? Håll ett öga på klockan medan du matchar korten så snabbt du kan.

 • BFF: Bohemisk vs. Blommig
  Spela
  BFF: Bohemisk vs. Blommig
  Spelat 274 gånger

  Dessa två BFFs kom precis tillbaka från en eftermiddags shopping i sina favoritbutiker. Nu är de redo att testa alla sina nya kläder. Kan du hjälpa dem att blanda och matcha dem för att skapa några fantastiska klädstilar i detta kläd- och designspel?

 • Rapunzel fashionistan: Jäktiga dagen
  Spela
  Rapunzel fashionistan: Jäktiga dagen
  Spelat 221 gånger

  Rapunzel har en väldigt jäktig dag framför sig. Hon ska gå på lektion i hennes konstskola sedan ska hon på en fest på sin favoritklubb. Därefter planerar hon att avsluta kvällen på en fin kunglig bal. Kan du hjälpa henne att välja ut de perfekta kläderna för varje evenemang i detta spännande klädspel?