Ny

 
 • Prinsessornas varmkorvstävling
  Spela
  Prinsessornas varmkorvstävling
  Spelat 77 gånger

  En varmkorvstävling kanske inte är världens mest eleganta aktivitet men dessa fyra prinsessor bryr sig inte! De vill äta mängder av smarriga varmkorvar när de försöker vinna förstapriset. Följ med under deras galna eftermiddag i det här gulliga och heltokiga sportspelet.

 • DIY: Galaxskor
  Spela
  DIY: Galaxskor
  Spelat 32 gånger

  Släpp lös din kreativitet och designa dina favoritskor! Välj mellan många olika färger och former.

 • Den förlorade ön 2
  Spela
  Den förlorade ön 2
  Spelat 0 gånger

  Vilka mysterier väntar dig på den här exotiska ön? Det finns bara ett sätt att ta reda på det. Kan du förstöra de förtrollande juvelerna när du utforskar alla delar av ön i det här pusselspelet?

 • Prinsessans kärlek
  Spela
  Prinsessans kärlek
  Spelat 306 gånger

  Den här upptagna prinsessan ska på dejt med sin kärlek. Hon måste välja en utstyrsel och han också. Ingen av dem känner sig inspirerade så kan du välja några coola utstyrslar åt dem i det här kläder-spelet?

 • Modetips till prinsessor
  Spela
  Modetips till prinsessor
  Spelat 42 gånger

  Dessa trendiga prinsessor behöver två utstyrslar- en för en utekväll på stan och en annan som är perfekt under dagen. Kan du hjälpa dem att bestämma vad de ska ha på sig i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Snakes and Ladders
  Spela
  Snakes and Ladders
  Spelat 225 gånger

  You can compete against the computer or a friend while you play this online version of the classic board game. See if you can get all the way to the top of the board while you avoid sliding down the snakes.

 • Makeover för coola killar
  Spela
  Makeover för coola killar
  Spelat 149 gånger

  Den här coola killen har låtit skägget växa vilt och det är verkligen dags för en makeover. Kan du trimma skägget och fixa håret hos frisören? Han behöver verkligen din hjälp för att hitta den rätta stilen i det här makeover-spelet online.

 • Smaklig måltid
  Spela
  Smaklig måltid
  Spelat 199 gånger

  Anna jobbar på en restaurang och en stor familj har bokat bord för middag ikväll. Men allt är rörigt just nu. Kan du hjälpa henne att få allt i ordning innan de anländer i det här hitta föremål-spelet?

 • Spräng brickor
  Spela
  Spräng brickor
  Spelat 63 gånger

  Den här färgrika stridsvagnen är ute på ett fantastiskt utmanande uppdrag. Hur länge kan den klara sig när den förstör alla brickor? Ta kontroll över stridsvagnen i det här intensiva actionspelet.

 • Clash of Demons
  Spela
  Clash of Demons
  Spelat 0 gånger

  Var kommer din krigare att dö idag? På kolosseum? Eller i en mörk och livsfarlig grotta? Det finns en liten chans att han överlever skräcken och kaoset som väntar honom i det här actionspelet i 3D, men chansen är inte stor. Välj, men välj smart. Det finns så många sätt som han kan dö på!

 • Bästisar designar jeans
  Spela
  Bästisar designar jeans
  Spelat 46 gånger

  Dessa jeansälskande bästisar spenderar tid med att designa flera olika jeans och de vill lägga till coola och färgglada lappar. Varför inte följa med dem på en rolig och modeinriktad eftermiddag i det här makeover- och designspelet för tjejer?

 • Orduggla
  Spela
  Orduggla
  Spelat 13 gånger

  Den här ugglan bryr sig verkligen och han vill hjälpa dig att bli bättre på att lösa pussel. Kan du hitta alla ord som döljer på alla smarta pussel i det här onlinespelet?

 • Fidget Spinner-mani
  Spela
  Fidget Spinner-mani
  Spelat 139 gånger

  Hur många gånger kan du få den här virtuella spinnern att snurra? Ta reda på det i det här roliga och utmanande actionspelet.

 • Just Don't Fall
  Spela
  Just Don't Fall
  Spelat 0 gånger

  Den här ormen vill bara ta sig genom dagen men en hemsk översvämning är på väg mot honom! Kan du hålla honom säker och unvika det stigande vattnet i det här gulliga actionspelet? Du kan även köpa nya utstyrslar åt honom mellan nivåerna med alla mynt som du samlar på vägen.

 • Ordpussel med 4 bilder
  Spela
  Ordpussel med 4 bilder
  Spelat 43 gånger

  Kan du lista ut vad alla dessa grupper med fyra foton har gemensamt? Försök att lösa alla bild- och ordpussel som väntar dig i det här onlinespelet.

 • Bruden Serys docksmink
  Spela
  Bruden Serys docksmink
  Spelat 45 gånger

  Vad kommer den här bruden att hitta i alla presentlådor? Kan det vara accessoarer, smink och andra föremål som gör hennes bröllopsdag helt perfekt? Ta reda på det när hon öppnar dem i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Farmington Tales
  Spela
  Farmington Tales
  Spelat 47 gånger

  Frank har hamnat i en jobbig situation. Han tog ett lån med hög ränta för att betala sjukhusräkningen och nu måste han tjäna snabba pengar för att betala tillbaka lånet i det här simuleringsspelet. Hjälp honom att komma igång med bondgården och odla grödor.

 • Prinsessornas sommar i Kalifornien
  Spela
  Prinsessornas sommar i Kalifornien
  Spelat 37 gånger

  Den här prinsessan och hennes bästisar är redo att ha roligt i den varma kaliforniska solen. Kan du hjälpa henne att välja några fantastiska utstyrslar och smink för deras semester i Kalifornien i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Galaxkommendör
  Spela
  Galaxkommendör
  Spelat 27 gånger

  Ännu ett spännande uppdrag väntar den här modiga kommendören. Följ med när han reser genom kosmos och försöker rädda en marskalk från ett gäng utomjordingar i det här strategispelet i realtid.

 • Ninjans skattjakt
  Spela
  Ninjans skattjakt
  Spelat 128 gånger

  Den här modiga ninjan har fångats i ett varuhus. Hjälp honom att flytta lådorna på avtryckarna så att han kan fly och hitta mängder av värdefull skatt i det här rumsliga pusselspelet.

 • Munkskjutare
  Spela
  Munkskjutare
  Spelat 47 gånger

  I en värld full av sötsaker kan för många munkar ändå skapa problem. Kan du göra dig av med dessa munkar i en galen bubbelskjutare? Matcha ihop dem i rätt ordning så att de exploderar!

 • Prinsessan är besatt av mode
  Spela
  Prinsessan är besatt av mode
  Spelat 59 gånger

  Den här snygga prinsessan är besatt av mode. Följ med henne och hennes bästa väninna när de shoppar de senaste trendiga accessoarerna och kläderna online i det här spelet för tjejer.

 • Sjukhussimulering
  Spela
  Sjukhussimulering
  Spelat 39 gånger

  Mel stötte på en enorm bläckfisk den här eftermiddagen. Kan du hjälpa henne att återhämta sig från sina skador i det här läskiga och häftiga medicinska simuleringsspelet?

 • Cross out
  Spela
  Cross out
  Spelat 0 gånger
 • World of Warships
  Spela
  World of Warships
  Spelat 1480 gånger
 • Atlantis legender: Utvandringen
  Spela
  Atlantis legender: Utvandringen
  Spelat 38 gånger

  Skynda dig – låt inte folket i Atlantis drunkna!

 • En kväll på labbet
  Spela
  En kväll på labbet
  Spelat 0 gånger

  Det är skolkväll men Keithan har kallats till den galna vetenskapsmannens laboratorium. Vad är det som är så viktigt? Följ med på en spännande kväll i det här peka och klicka-äventyrsspelet.

 • Exotiska prinsessans smink
  Spela
  Exotiska prinsessans smink
  Spelat 363 gånger

  Den här prinsessan bor på en fjärran ö i Stilla havet men det betyder inte att hon inte ska få njuta av en lyxig makeover. Hjälp henne att ta bort finnarna innan hon provar på häftiga ansiktsmålningar i det här onlinespelet för tjejer.

 • Spargrisens äventyr
  Spela
  Spargrisens äventyr
  Spelat 33 gånger

  Den här spargrisen känner sig tom på insidan. Kan du fylla honom med en massa mynt? Skär repen så att pengarna faller in i honom i det här dynamiska pusselspelet.

 • Rörmokarpussel
  Spela
  Rörmokarpussel
  Spelat 30 gånger

  Kan du ta dig till botten av alla utmanande pussel? Stig in i avloppet och sätt ihop rören så snabbt som möjligt.

 • Mordet på herrgården
  Spela
  Mordet på herrgården
  Spelat 64 gånger

  Norma jobbar som polis och hon utreder en mystisk händelse som har inträffat på en stor herrgård. Var det Fru Pauls make som dödade henne? Hjälp Norma att lösa mordet i det här hitta föremål-spelet.

 • Prinsessans unika makeover
  Spela
  Prinsessans unika makeover
  Spelat 104 gånger

  Den här berömda prinsessan vill ha en helt unik ny stil. Hon behöver först din hjälp med en snabb makeover i det här kläder-spelet för tjejer online.

 • Cup and Ball
  Spela
  Cup and Ball
  Spelat 122 gånger

  Målsättningen med spelet? Att få bollen i koppen. Det är allt. Ok, kanske inte riktigt allt. Du måste även placera några plattformar på rätt platser så att bollarna hamnar rätt i det här dynamiska pusselspelet.

 • Antika civilisationer: Marmoråldern
  Spela
  Antika civilisationer: Marmoråldern
  Spelat 77 gånger

  Aten eller Sparta? Vilken av dessa antika civilisationer vill du leda till ära och framgång? Gör smarta val innan du börjar bygga ett mäktigt imperium i det här turordningsbaserade strategi- och simuleringsspelet.

 • Mahjong-mani
  Spela
  Mahjong-mani
  Spelat 105 gånger

  Kan du besegra klockan i den här häftiga och galna versionen av det klassiska brädspelet? Matcha ihop brickorna så snabbt som möjligt. Om du fastnar kan en bomb bana vägen till framgång!

 • Prinsessor på badsemester
  Spela
  Prinsessor på badsemester
  Spelat 336 gånger

  Prinsessor gillar också att åka på semester! Kan du hjälpa dessa snygga kungligheter att göra sig redo för en resa till stranden i det här kläder-spelet för tjejer online? Följ med när de väljer mängder av fantastiska badkläder och mycket mer!

  • Ö-stammen 5
   Spela
   Ö-stammen 5
   Spelat 54 gånger

   Den här stammen vill skapa byar över hela ö-riket. Följ med när de skapar nya bosättningar under havet, på ön och i molnen som svävar ovanför i ett nytt kapitel i denna serie av simuleringsspel.

  • Prinsessor på campingutflykt
   Spela
   Prinsessor på campingutflykt
   Spelat 171 gånger

   Vädret är perfekt för dessa prinsessor att campa i en vacker skog. Kan du hjälpa till att förbereda dem med gulliga kläder och en snabb makeover innan de bestämmer vad de ska ta med sig i det här onlinespelet för tjejer?

  • Bermudapyramiden
   Spela
   Bermudapyramiden
   Spelat 390 gånger

   En av Emmas släktingar var forskare och villa lösa Bermudatriangelns mysterium. Han lyckades aldrig men nu är hon fast besluten om att fortsätta hans livsverk i det här hitta föremål-spelet. Följ med när hon inleder en spännande resa till en av världens mest mystiska platser.

  • Fixa Gwens studentrum
   Spela
   Fixa Gwens studentrum
   Spelat 241 gånger

   Gwen ska flytta in i ett nytt studentrum men hon har precis fått reda på att rummet är helt förstört! Kan du hjälpa henne att fixa det i det här designspelet för tjejer?

  • Doktor Ekollon 2
   Spela
   Doktor Ekollon 2
   Spelat 157 gånger

   Den här modiga läkaren vet hur man har roligt! Följ med honom på ett knäppt äventyr i det här dynamiska pusselspelet. Han vill ta sig hem igen efter att hans läkarbesök gick snett på grund av en irriterande fågel.

  • Tjejernas poolparty
   Spela
   Tjejernas poolparty
   Spelat 146 gånger

   Tre vänner är redo att spendera eftermiddagen vid den här privata poolen. De ska ha ett party och behöver din hjälp med att förbereda allt för sina gäster. Hjälp dem att dekorera och välja fantastiska utstyrslar i det här designspelet för tjejer.

  • Streckgubbe mot bågskyttar
   Spela
   Streckgubbe mot bågskyttar
   Spelat 281 gånger

   Den här streckgubben kämpar för livet! En ändlös armé med bågskyttar är fast beslutna att peppra honom med pilar. Hur länge kan han överleva? Hur många hinner han eliminera innan han dör? Allt är upp till dig i det här hänsynslösa actionspelet.

  • Ranch Rush
   Spela
   Ranch Rush
   Spelat 96 gånger

   Hjälp Sara att förvandla en liten täppa till en blomstrande bondemarknad!

  • Djursport
   Spela
   Djursport
   Spelat 144 gånger

   Dessa bedårande djur gör sig redo för spännande sporttävlingar i det här onlinesportspelet. Kan du hjälpa dem att samla på mynt när de tränar inför simning, löpning och alla andra evenemang?

  • Prinsessor på dubbeldejt
   Spela
   Prinsessor på dubbeldejt
   Spelat 495 gånger

   Två prinsessor ska på dubbeldejt med sina pojkvänner. Hjälp dem att välja gulliga kläder för den roliga kvällen i det här kläder-spelet för tjejer.

  • Prinsessornas hippiekläder
   Spela
   Prinsessornas hippiekläder
   Spelat 1070 gånger

   Fem prinsessor kollar in coola stilar från 60-talet. Hjälp dem att skapa några fantastiska retroutstyrslar som är helt "flower power" i det här kläder- och designspelet för tjejer.

  • Dunderracing
   Spela
   Dunderracing
   Spelat 373 gånger

   Är du redo att tävla? Sätt dig bakom ratten på en av de grymma bilarna i det här racingspelet i 3D. Kan du ta dig till mållinjen före alla andra?