Ny

 
 • 3D Monster Truck: Skyroads
  3D Monster Truck: Skyroads
  Spelat 0 gånger

  I det här 3D-racingspelet finns inga gränser. Kör genom loopar och över ramper. Du kan även samla pengar på vägen för uppgraderingar mellan loppen.

 • Prinsessornas bikerstövlar
  Prinsessornas bikerstövlar
  Spelat 40 gånger

  Dessa två prinsessor letar efter utstyrslar som ser fantastiska ut med bikerstövlar. Kan du hjälpa till att designa dem i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Bristlies PP
  Bristlies PP
  Spelat 0 gånger
 • Tappra tomater 2
  Tappra tomater 2
  Spelat 18 gånger

  Åh nej! Ännu en armé med genmodifierade grönsaker har rymt från labbet och det är upp till den här tomaten att förstöra dem i det här actionfyllda pusselspelet. Kan du ge honom en hjälpande hand? Eller i det här fallet, en hjälpande stam?

 • Sea Mahjong
  Sea Mahjong
  Spelat 25 gånger

  Följ med den här bedårande bläckfisken på ett äventyr under havet i den här härliga versionen av det klassiska pusselspelet. Kan du matcha ihop alla brickor och vinna massvis av stjärnor medan du utforskar hennes förtrollande rike?

 • Trollkarlen Orkio
  Trollkarlen Orkio
  Spelat 0 gånger

  Den här lilla trollkarlen är ute på äventyr i ett farligt land. Kan du hjälpa honom att slåss mot monster och ondskefulla riddare? Han behöver all hjälp han kan få i det här legendariska actionspelet.

 • Call of the Ages
  Call of the Ages
  Spelat 145 gånger

  Är du redo för en utmaning i det här magiska matcha 3-pusselspelet? Stig in i ett mystiskt tält och koppla ihop förtrollande föremål så snabbt som möjligt.

 • Prinsessans hemliga liv
  Prinsessans hemliga liv
  Spelat 267 gånger

  Moana är inbjuden till två fester på samma kväll! Den ena är en kunglig bal och den andra är ett party på en dansklubb. Kan du hjälpa henne att hitta en häftig utstyrsel för varje evenemang i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Svält.io
  Svält.io
  Spelat 38 gånger

  Kämpa för att överleva i det här spännande io-spelet. Du kommer tävla mot spelare från hela världen. Ni kommer alla att tävla om mat och andra begränsade resurser. Hur länge kan du överleva?

 • Pusselpalats
  Pusselpalats
  Spelat 208 gånger

  Ta en titt på pusselbitarna på alla de utmanande nivåerna. Kan du hitta rätt platser åt dem i det här onlinespelet?

 • Superstapel
  Superstapel
  Spelat 116 gånger

  Dessa galna varelser älskar att staplas på varandra i det här pusselspelet, men de behöver din hjälp så att de inte faller. Sätt ihop dem i torn och få dem att stå stilla tills klockan är nere på noll.

 • Godiskedja
  Godiskedja
  Spelat 109 gånger

  Allt godis håller på att sprängas i luften! Kan du detonera alla explosiva sprängämnen i rätt ordning? Du kan även sikta på de supersöta gruvorna i det här pusselspelet.

 • Brutal.io
  Brutal.io
  Spelat 65 gånger

  Det här io-spelet är brutalt! Svinga med svansen och träffa andra spelare innan de träffar dig. Kan du undvika att träffas? Annars är spelet över på nolltid!

 • Honor and Duty
  Honor and Duty
  Spelat 138 gånger

  Det är en strid till döden i den här förstapersonsskjutaren för flera spelare. Se hur länge du kan överleva när du utmanar spelare från hela världen. Sök skydd och försök att döda dem!

 • Skapa prinsessornas drömklänningar
  Skapa prinsessornas drömklänningar
  Spelat 192 gånger

  Dessa fyra prinsessor letar efter sin drömklänning. Är du redo att designa dem? Skapa fantastiska kläder åt prinsessorna och hjälp dem med sina frisryrer också i det här onlinespelet.

 • 3 prinsessor på 3 festivaler
  3 prinsessor på 3 festivaler
  Spelat 692 gånger

  Dessa tre prinsessor planerar att gå på tre olika festivaler under vårlovet och de behöver fantastiska utstyrslar för alla tre. Kan du hjälpa dem att sätta ihop utstyrslar innan de ger sig iväg till flygplatsen i det här kläder-spelet för tjejer?

 • My Little Farmies
  My Little Farmies
  Spelat 2645 gånger

  How good are you at medieval city planning? Get ready to take a trip back in time...

 • League Of Angels 2
  League Of Angels 2
  Spelat 316 gånger

  tmp

 • Isdrottningens bebisbad
  Isdrottningens bebisbad
  Spelat 708 gånger

  Den här magiska bebisen föredrar snöstormar framför bad, men hon skulle verkligen kunna behöva ett bad. Tvätta henne i det här simuleringsspelet. Fyll badkaret med varmt vatten, välj tvål och börja skrubba!

 • Förlorade själar: Förtrollande målningar
  Förlorade själar: Förtrollande målningar
  Spelat 85 gånger

  Mystiska världar väntar dig i dessa magiska målningar. Någonstans i dem väntar din son på dig. Kan du hitta alla delar av förstörda porträtt och rädda honom innan det är för sent i det här spännande hitta föremål-spelet?

 • En stängd värld
  En stängd värld
  Spelat 55 gånger

  Vad gömmer sig i dimman i den här mystiska skogen? Det enda sättet att ta reda på det är att använda din intelligens och känslor istället för vapen och magi. Kan du låsa upp alla hemligheter i det här unika äventyrsspelet?

 • Racinghjälte
  Racinghjälte
  Spelat 417 gånger

  Har du vad som krävs för att vinna dessa spännande internationella racingturneringar? Delta i Europas mest berömda tävlingar i det här spännande onlinespelet. Samla på pengar så att du kan köpa uppgraderingar på bilen mellan loppen.

 • Free Rider HD
  Free Rider HD
  Spelat 181 gånger

  Spelare från hela världen har samlats för att skapa nivåer och utmana varandras racingskickligheter i det här onlinespelet. Du kan skapa banor själv eller bara försöka köra igenom några andra. Du kan även vinna coola utmärkelser när du skapar och spelar.

 • 4 Elements 2
  4 Elements 2
  Spelat 174 gånger

  Book of Elements has hållit ihop det här förtrollande kungariket i flera generationer men nu är allt huller om buller. Om du inte hjälper till att sätta tillbaka sidorna i rätt ordning är det omöjligt att veta vad som kommer att hända! Länka samman de magiska markerna så snabbt som möjligt medan den här fen reparerar den värdefulla luntan i det här matcha 3-pusselspelet.

 • The Path of Hercules
  The Path of Hercules
  Spelat 305 gånger

  Gå i fotspåren till det antika Greklands legendariska hjältar i det här matcha 3-pusselspelet. Kan du hitta de sju förlorade skatterna och återvända med dem till templet medan du utforskar ett mystiskt land fullt av trolldom och äventyr?

 • Hill Riders: Off-Road
  Hill Riders: Off-Road
  Spelat 188 gånger

  Några tuffa banor väntar dig i det här racingspelet i 3D. Klarar du av dem? Ta dig förbi diken och samla på mynt medan du undviker att fastna. Och du kan köpa uppgraderingar mellan loppen.

 • Offroad-parkering
  Offroad-parkering
  Spelat 133 gånger

  Och du trodde det var svårt att parkera i stan! Kan du parkera alla lastbilar på rätt platser? Kör offroad i det här parkeringssimuleringsspelet.

 • Prinsessor i Paris
  Prinsessor i Paris
  Spelat 590 gånger

  Dessa trendiga prinsessor är redo att ta Frankrike med storm! Hjälp dem att välja fantastiska utstyrslar för en tur till Disneyland Paris och en natt ute på stan i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Reseexperten Ellie
  Reseexperten Ellie
  Spelat 453 gånger

  Ellie vet inte vart hon ska åka på sin nästa semester i det här onlinespelet för tjejer. Följ med när hon snurrar på jordgloben som avgör hennes öde. Oavsett var hon hamnar så behöver hon dina modetips när hon packar väskorna.

 • Fågelrush
  Fågelrush
  Spelat 409 gånger

  Den här modiga fågeln försöker undvika att krossas av fallande lådor! Kan du se till så att han inte dör i det här vilda actionspelet? Han kan samla på mat för att köpa uppgraderingar och användbara föremål mellan nivåerna.

 • Prinsessans ringdesigner
  Prinsessans ringdesigner
  Spelat 247 gånger

  Den här prinsessan har letat efter den perfekta ringen i alla smyckesbutiker i hela kungariket. Hon har äntligen bestämt sig för att skräddarsy en egen ring. Använd din designskicklighet och skapa en fantastisk ring åt henne i det här onlinespelet.

 • Right Click Totemland
  Right Click Totemland
  Spelat 450 gånger

  Denna öken behöver verkligen piffas upp. Några gräsmattor kanske skulle göra susen? Försök att förvandla detta torra land till ett blomstrande paradis i ett utmanande pusselspel.

 • Den förtrollande vårdansen
  Den förtrollande vårdansen
  Spelat 660 gånger

  Hjälp den här tjejen att göra sig redo för en magisk kväll. Hon ska på den årliga vårbalen men det kommer bli svårt att ta sig dit. Du måste hjälpa henne att sätta ihop ledtrådarna som leder henne till platsen. Du kan även välja en förtrollande utstyrsel åt henne i det här kläder- och hitta föremål-spelet för tjejer.

 • Don't Get Spiked
  Don't Get Spiked
  Spelat 119 gånger

  Målet med det här spelet är enkelt. Hur länge kan du hålla bollen studsande innan den spetsas? Se till så att den förblir i en enda del medan du samlar på stjärnor i det här intensiva actionspelet.

 • Glada katters pussel
  Glada katters pussel
  Spelat 167 gånger

  De glada kattungarna försöker göra sina tjuriga vänner lite gladare. Kan du få dem att bli glada i det här bedårande pusselspelet? Planera dina drag noggrannt så att inte alla kattungar blir nedstämda.

 • Terrängkörning med lastbil
  Terrängkörning med lastbil
  Spelat 152 gånger

  Gör dig redo för utmanande jobb i det här bilspelet. Kan du manövrera dessa stora lastbilar på några av världens farligaste vägar och grusvägar? Du kommer att ställas inför jobbigt väder och dåligt fastsatta laster. Men det kan du väl hantera utan probem?

  • Prinsessans fashionista
   Prinsessans fashionista
   Spelat 611 gånger

   Rapunzels schema är fullspäckat och hon har ingen tid alls för att skapa nya utstyrslar åt sig själv. Och det är här du kommer in! Kan du designa några fantastiska stilar som är perfekta för skolan, en kunglig bal eller ett party på klubben? Hon behöver verkligen din hjälp i det här kläder-spelet för tjejer.

  • Bubble Shoot
   Bubble Shoot
   Spelat 346 gånger

   Det här är inte en vanlig bubbelskjutare! Du har inte så mycket ammunition så skjut på ett smart sätt i det här actionspelet. Kan du förstöra alla bubblor och tjäna pengar för att köpa uppgraderingar mellan nivåerna?

  • Skönhetens bokaffär
   Skönhetens bokaffär
   Spelat 232 gånger

   En av världens mest berömda bokmalar ska öppna sin egen bokaffär men det är hur stökigt som helst. Kan du hjälpa henne att få allt i ordning innan den första kunden anländer i det här onlinespelet?

  • Spring eller friteras
   Spring eller friteras
   Spelat 645 gånger

   Den här stackars kycklingen gör allt för att undvika att plockas! Hjälp honom att fly från ett gigantiskt kök i det här kaotiska actionspelet! Han måste undvika råttfällor, skåp och klibbiga efterrätter som står i vägen mellan honom och friheten!

  • Ta hand om nyfött barn
   Ta hand om nyfött barn
   Spelat 503 gånger

   Den här nya mamman har problem med sitt nyfödda barn denna eftermiddag. Hon är väldigt tjurig. Kan du lugna ner bebisen för hennes tupplur i det här onlinespelet för tjejer? Dessutom så behöver hon din hjälp med att välja en gullig utstyrsel för den kommande lekträffen.

  • Vikings: War Of Clans
   Vikings: War Of Clans
   Spelat 0 gånger

   Vikings: War Of Clans

  • Ray Part 2
   Ray Part 2
   Spelat 291 gånger

   Ray är tillbaka! Han vill njuta av en hamburgare på en sitt favoritmatställe med det finns ingen tid för det. Ännu ett uppdrag väntar honom. Följ med Ray när han återvänder till arbetet i det här actionspelet som är inspirerat av Välj ditt eget äventyr-böckerna.

  • Vilda djungelkopplingar 2
   Vilda djungelkopplingar 2
   Spelat 220 gånger

   Åk på djungelsafari och gör mahjongkopplingar med vilda mönster!

  • Juicehjälten
   Juicehjälten
   Spelat 287 gånger

   All denna frukt börjar bli jobbig! Kan du förstöra all frukt och göra juice av den? Sätt ihop frukter av samma sort i det här utsökta matcha 3-pusselspelet.

  • Skapa den coolaste klockan
   Skapa den coolaste klockan
   Spelat 264 gånger

   Dessa två unga designers vill se vem som kan skapa den coolaste klockan. Hjälp dem att välja gulliga kläder innan de sätter igång i det här onlinespelet. De måste välja fantastiska axelband, ansiktsdesign och mycket mer.

  • Vortex Point 8
   Vortex Point 8
   Spelat 201 gånger

   Konstiga händelser inträffar återigen i detta annorlunda samhälle. Borgmästaren ringde. Han har fått nog av de konstiga morden som inträffar vid the Rock, den gamla fyren i änden av staden. Är det anden av en gammal tjurig invånare som är skyldig? Sätt igång utredningen och spåra mördaren i det här peka och klicka-mysteriespelet.

  • Prinsessans äventyr på Hawaii
   Prinsessans äventyr på Hawaii
   Spelat 366 gånger

   Den här prinsessan är på väg till Hawaii för sin nästa semester och hon ska vara värd för en fest på stranden för alla sina vänner. Följ med när hon väljer dekorationer och en cool utstyrsel i det här onlinespelet för tjejer.