Ny

 
 • Designa mina fantastiska höstnaglar
  Spela
  Designa mina fantastiska höstnaglar
  Spelat 0 gånger

  Hösten har officiellt börjat! Luften är frisk att andas, bladen byter färg, och de här stilmedvetna tjejerna vill ha en manikyr. Kan du hjälpa dem att måla naglarna och hitta en outfit som är perfekt för säsongen i detta onlinebaserade makeover-spel?

 • Martin Mus och hans vänner
  Spela
  Martin Mus och hans vänner
  Spelat 0 gånger

  I det här onlinespelet hittar du alla slags supersöta teckningar som föreställer Martin och hans vänner som du kan färglägga. Du kan skapa teckningar där de flyger flygplan, arbetar i sina trädgårdar och mycket mer.

 • Prinsessorna: stickade kläder och naglar
  Spela
  Prinsessorna: stickade kläder och naglar
  Spelat 23 gånger

  Det är dags för de här två fashionabla prinsessorna att plocka fram sina bästa stickade kläder inför hösten. Kan du hjälpa dem att bestämma vad de ska ha på sig i detta säsongsbetonade klädspel? När du är klar kan du välja ut några snygga nagellack åt dem medan de njuter av lite snabb manikyr.

 • Supersöta prinsessor: trädhus
  Spela
  Supersöta prinsessor: trädhus
  Spelat 0 gånger

  Var och en av de här prinsessorna utformar det perfekta trädhuset! Kan du hjälpa dem att välja hur de ska inreda husen och vilka möbler de ska ha? De behöver verkligen dina råd medan de arbetar på sina projekt och letar fram några fantastiska outfits!

 • Ellen: supersnygg selfie
  Spela
  Ellen: supersnygg selfie
  Spelat 13 gånger

  Den här eftermiddagen tar Ellen en selfie som hon vill rama in och hänga upp i sitt sovrum. Kan du hjälpa henne att se till att allt är perfekt innan hon tar fotot i detta onlinebaserade kläd- och designspel? Hon måste välja precis rätt outfit och mycket mer.

 • Rödtottar på rockkonsert
  Spela
  Rödtottar på rockkonsert
  Spelat 17 gånger

  De här två vännerna har verkligen sett fram emot kvällens konsert. Kan du ge dem en riktigt rockig stil i detta klädspel? Båda vill välja ut fantastiska kläder, smink och accessoarer innan de drar vidare till showen.

 • 2048: Klassisk version
  Spela
  2048: Klassisk version
  Spelat 0 gånger

  Sätt dina färdigheter på prov med den här traditionella versionen av det berömda pusselspelet. Kan du få alla siffror på blocken att gå jämnt upp samtidigt som du försöker att förhindra att brädet fylls?

 • Helix färghopp
  Spela
  Helix färghopp
  Spelat 0 gånger

  Hur länge kan du hålla den här färgklumpen rullande i detta fartfyllda actionspel? Manövrera den nerför tornet och förbi alla de färgstarka plattformarna.

 • Mitt drömsjukhus
  Spela
  Mitt drömsjukhus
  Spelat 0 gånger

  Det börjar bli riktigt stressigt på akutmottagningen på det här sjukhuset. Kan du se till att snabbt hantera var och en av de patienter som väntar därute i detta sjukvårdssimuleringsspel? De litar på att du snabbt kan behandla deras skador!

 • Arga farmor i Japan
  Spela
  Arga farmor i Japan
  Spelat 0 gånger

  Denna ökända farmor tänker göra Japans gator osäkra! Hon känner sig ännu mer irriterad än vanligt. Följ med henne medan hon rymmer från sjukhuset och börjar örfila varje snorunge hon får syn på! Hon kan definitivt behöva din hjälp medan hon duckar för allt från gigantiska sushi-rullar till rickshaws i detta skandalösa actionspel.

 • Färgpussel
  Spela
  Färgpussel
  Spelat 0 gånger

  Det här spelbrädet är sannerligen färgstarkt! Kan du kombinera alla färgerna så att de bara bildar en enda nyans i det här utmanande pusselspelet? Se om du kan göra alla rätta drag.

 • Lilla Lina är sjuk
  Spela
  Lilla Lina är sjuk
  Spelat 0 gånger

  Stackars Lina mår verkligen inte bra idag. Kan du hjälpa henne i detta onlinebaserade sjukvårdsspel? Du måste ta tempen på henne, laga till en läcker och näringsrik lunch åt henne och mycket mer.

 • Boxningsmästerskap
  Spela
  Boxningsmästerskap
  Spelat 210 gånger

  Du kan starta en karriär, delta i en turnering, eller bara kasta dig in i en snabb match när du spelar detta boxningsspel. Välj din boxare och ta reda på om du kan hjälpa denna att bli en av sportens främsta atlet genom tiderna. Du kan också tjäna pengar för att förbättra deras statistik och hyra ännu bättre boxare längs vägen.

 • Legendariskt mode: jazzeran
  Spela
  Legendariskt mode: jazzeran
  Spelat 26 gånger

  Färdas tillbaka genom årtiondena till en tid när jazzen var på topp! Lär dig mer om det fräcka 20-talet i detta onlinebaserade klädspel. Låt den här moderiktiga tjejen guida dig genom denna epoks mest populära stilar och trender!

 • War Thunder
  Spela
  War Thunder
  Spelat 0 gånger

  War Thunder

 • Mode på renässansmässa
  Spela
  Mode på renässansmässa
  Spelat 30 gånger

  Årets renässansmässa är på väg att köra igång, men de här tre tjejerna är inte riktigt klara ännu. Kan du hjälpa dem att välja ut några fantastiska kostymer i detta onlinespel? De kan inte bestämma sig för om de ska klä sig som en hjältemodig prinsessa, en tapper krigare eller något helt annat.

 • Avmatcha
  Spela
  Avmatcha
  Spelat 0 gånger

  Kan du koppla samman alla brickor i detta unika 3-i-rad-pusselspel? Ta en noggrann titt på de former som varje bricka har. Det är mycket knepigare än det verkar!

 • Crossout
  Spela
  Crossout
  Spelat 0 gånger
 • Egyptiskt Mahjong 3D
  Spela
  Egyptiskt Mahjong 3D
  Spelat 137 gånger

  Stig in i en ny dimension av utmaningar med den här 3D-versionen av det klassiska brädspelet. Kan du matcha alla mönster på var och en av kuberna?

 • Paparazzidiva: Goldie
  Spela
  Paparazzidiva: Goldie
  Spelat 229 gånger

  Vissa divor undviker paparazzifotografer, men Goldie har inget emot dem. Kan du hjälpa den här kändisen att posera för skvallerpressen i detta helgalna klädspel? Hon måste välja ut en riktigt cool outfit och en fantastisk frisyr innan nästa fotograf får syn på henne!

 • Prinsessorna älskar vattenmelonmanikyr
  Spela
  Prinsessorna älskar vattenmelonmanikyr
  Spelat 179 gånger

  Var och en av de här snygga prinsessorna älskar vattenmeloner. De gillar till och med outfits och nagelmönster med sin favoritfrukt. Kan du hjälpa dem med en snabb manikyr som har massor av underbara vattenmelonfärger i detta onlinebaserade makeover-spel?

 • Block World
  Spela
  Block World
  Spelat 486 gånger

  Dyk in i en hel 3D-värld i detta upptäcktsspel. Du kan till och med ändra den med alla möjliga sorters coola föremål och andra funktioner. Se hur länge du klarar dig i överlevnadsläget, eller prova fritt spel där du får ännu mer utrymme att utforska världen.

 • Kaninlogik
  Spela
  Kaninlogik
  Spelat 200 gånger

  Den här kaninen är riktigt hungrig, och på ängen finns det massor av morötter som väntar på honom. Tyvärr finns här också en hel del farliga lavapölar. Kan du göra dig av med dem i detta utmanande pusselspel? Ditt logiska tänkande kommer väl till pass.

 • Modern nagelsalong
  Spela
  Modern nagelsalong
  Spelat 618 gånger

  Ännu en hektisk dag på den här nagelsalongen. Kan du hjälpa nästa kund i detta onlinebaserade makeover-spel? Hon vill ha en manikyr som är helt magisk!

 • War of Carribean Pirates
  Spela
  War of Carribean Pirates
  Spelat 118 gånger

  Gott om raffel och äventyr väntar dig i detta actionspel i 3D. Denna modiga pirat för krig mot ett hänsynslöst sällskap av skojare. Följ med honom medan han försöker besegra dem med sin huggsabel och skickar dem direkt till Davy Jones skåp!

 • Prinsessorna: knutfrisyrer
  Spela
  Prinsessorna: knutfrisyrer
  Spelat 662 gånger

  De här tre prinsessorna är ordentligt trötta på sina nuvarande frisyrer. Det är därför de provar på några nya. Kan du hjälpa dem när de ska experimentera med några supersöta knutuppsättningar i detta onlinebaserade makeover-spel? När du är klar kan du också hjälpa var och en av dem att välja nytt smink och en suverän outfit.

 • Kung Fu Fighting
  Spela
  Kung Fu Fighting
  Spelat 113 gånger

  De här två grabbarna är tuffa, men inte ens de kan hantera dessa gator på egen hand. De kommer definitivt att behöva din hjälp när de ska rensa staden på banditer i detta fightingspel i retrostil. Så upp med nävarna och gör slag i saken!

 • Gissa superhjälten
  Spela
  Gissa superhjälten
  Spelat 411 gånger

  Hur många av de här kända superhjältarna kan du identifiera? Ta en titt på bokstäverna på spelbrädet och se om du kan pussla ihop deras namn i detta fantastiska, spektakulära och supervänliga spel.

 • Prinsessornas solroskläder
  Spela
  Prinsessornas solroskläder
  Spelat 539 gånger

  De här sex prinsessorna älskar verkligen solrosor! Därför har de nu bestämt sig för att ha på sig några söta toppar, kjolar och en massa annat med solrosor i det här onlinebaserade klädspelet. Kan du hjälpa var och en att skapa en fantastisk outfit och fixa till en matchande frisyr?

 • Prinsessornas Photogram
  Spela
  Prinsessornas Photogram
  Spelat 389 gånger

  De här prinsessorna förbereder sig på att uppdatera sina Photogram-konton med sina allra senaste stilar. Kan du hjälpa dem att välja ut suveränt smink och precis rätt kläder innan de tar några snabba selfies i detta onlinebaserade klädspel?

 • Ellen på akuten
  Spela
  Ellen på akuten
  Spelat 1389 gånger

  Ellen har drabbats av ett mycket allvarlig medicinskt tillstånd som måste behandlas omedelbart! Just nu är hon på akutmottagningen. Kan du hjälpa läkaren att snabbt återuppliva henne i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Skvaller i skolan
  Spela
  Skvaller i skolan
  Spelat 686 gånger

  Robert kom precis tillbaka från en lång utlandsresa och han behöver uppdatera sig om allt som hänt. Följ med honom och hans vänner när de skickar en massa sms i det här interaktiva berättelsespelet. Här vankas mängder med drama, framför allt när Robert får reda på att Kristina har dumpat honom för en annan kille!

 • Fantomön
  Spela
  Fantomön
  Spelat 691 gånger

  Massor av äventyr väntar på dig på den mystiska Fantomön. Andrea och hennes vänner spolades upp på öns stränder efter att ha överlevt en hemsk storm till sjöss. Kan du hjälpa dem att leta upp sin saknade utrustning och ett sätt att fly från ön, i det här rafflande spelet med dolda föremål?

 • Stridsvagnsduell
  Spela
  Stridsvagnsduell
  Spelat 143 gånger

  Stridsvagnarna i det här fysikbaserade actionspelet är riktigt explosiva! Sätt dig bakom spakarna och se hur många av dessa storslagna dueller du kan vinna. Kommer du att spränga alla dina motståndare i bitar, eller i stället se på när din stridsvagn sprängs till smulor?

 • Prinsessorna på dejt
  Spela
  Prinsessorna på dejt
  Spelat 1033 gånger

  De här tre prinsessorna fick nyss en massa sms. Deras pojkvänner vill bjuda ut dem på dejt ikväll! De har inte mycket tid att göra sig i ordning i detta klädspel. Kan du hjälpa dem att snabbt fixa till deras hår och välja ut perfekta outfits? Deras pojkvänner kommer vilket ögonblick som helst!

 • Bubbeläventyr
  Spela
  Bubbeläventyr
  Spelat 1406 gånger

  Denna magiska skogsvarelse försöker desperat att rädda sina ungar innan de flyter bort! Följ med henne ut på ett spännande äventyr i skogen där hon ska försöka slå hål på en massa förtrollade bubblor. De har fångat alla hennes barn och de kan bli skadade om hon inte skyndar sig!