Ny

 
 • Kebabrestaurang
  Kebabrestaurang
  Spelat 0 gånger

  Kan du ta hand om alla kunder på den här hektiska kebabrestaurangen? Försök att hålla dig lugn när du arbetar flera skift under en hel månad. Du måste även lära dig att laga allt som finns på menyn i det här spännande simuleringsspelet.

 • Cowboyzombie
  Cowboyzombie
  Spelat 0 gånger

  Den här zombien tror att han kan bli en cowboy och han behöver din hjälp med att uppnå sitt mål. Kan du lösa alla matteproblem så att han inte tappar huvudet? Bokstavligen talat! Han kommer att gå sönder när han rider på hästar, grisar och andra farmdjur om dina mattekunskaper inte räcker till.

 • SWAT-styrkor mot terrorister
  SWAT-styrkor mot terrorister
  Spelat 439 gånger

  Två SWAT-agenter. En ö full med terrorister. Mängder av vapen. Följ med dessa modiga hjältar när de tar sig an sina fiender i det här actionspelet i realtid. Du kan köpa vapen som bazookas och maskingevär mellan nivåerna.

 • Shopaholic: Strandmodeller
  Shopaholic: Strandmodeller
  Spelat 37 gånger

  Sol, strand och shopping! Det här roliga shoppingspelet har allt. Dags att hitta den perfekta klänningen!

 • Trendiga skurkar
  Trendiga skurkar
  Spelat 161 gånger

  De är ondskefulla och planerar alltid något hyss men det är ingen ursäkt för dessa tonårsskurkar att strunta i hur de ser ut. Hjälp dem med en snabb makeover i det här online-spelet.

 • Fallande juveler
  Fallande juveler
  Spelat 0 gånger

  Dessa juveler börjar staplas på varandra! Du kanske kan göra något åt saken? Sätt dem i rätt ordning för att eliminera dem i det här pusselspelet. Om det inte fungerar kan du använda sprängämnen!

 • Drakula jagar blod
  Drakula jagar blod
  Spelat 0 gånger

  Världens mest berömda vampyr letar efter nattmat. Kan du hjälpa honom att hålla sig säker när har springer på hustak i det här spöklika äventyrsspelet? Han måste även undvika träpålar och hungriga varulvar.

 • Bli en modedesigner
  Bli en modedesigner
  Spelat 0 gånger

  Hur är det att jobba som modedesigner? Ta reda på det i det här kläder- och designspelet. Skapa coola utstyrslar och klänningar för dessa modeller. Du kan även välja deras accessoarer och frisyrer.

 • Thieves of Egypt
  Thieves of Egypt
  Spelat 0 gånger

  Klockan tickar i det här utmanande kortspelet. Kan du matcha ihop alla kort innan tiden tar slut? Använd kort med nummer 8 varsamt för att skapa rader med alternerande färger.

 • Trump springer
  Trump springer
  Spelat 0 gånger

  Den amerikanska presidenten Donald Trump har bestämt sig för att bygga en gränsmur som är hur stor som helst. Han måste undvika kritikerna som försöker stoppa honom i det här galna arkadspelet. Kan du hjälpa honom att uppnå sitt mål?

 • Prinsessor på loppmarknad
  Prinsessor på loppmarknad
  Spelat 351 gånger

  Den här prinsessan rensar sin garderob och hon har bestämt sig för att sälja gamla kläder och accessoarer. Följ med hennes vänner till hennes loppmarknad där de väljer sina favoriter i det här shoppingspelet för tjejer.

 • Football Heads: Championship League 2016-2017
  Football Heads: Championship League 2016-2017
  Spelat 0 gånger

  Några av världens bästa fotbollsspelare ska precis tävla mot varandra! Njut av en snabb match eller testa mästerskapsläget i det här spännande sportspelet. Du kan till och med kontrollera vädret och fansens temperament innan du drar ut på plan. Kommer de att heja på dig eller bua ut dig från arenan?

 • Monsterorm
  Monsterorm
  Spelat 19 gånger

  Den här häftiga reptilen är otroligt hungrig. Kan du hjälpa honom att äta upp alla mumsiga desserter?

 • American Girl: Tenney
  American Girl: Tenney
  Spelat 0 gånger

  tmp

 • Ta hand om ponnyn
  Ta hand om ponnyn
  Spelat 27 gånger

  Den här ponnyn blev riktigt smutsig under promenaden på betesmarken denna eftermiddag. Kan du hjälpa till att tvätta henne? Hon behöver badas och tas om hand i det här gulliga onlinespelet för tjejer.

 • Bli en djurtandläkare
  Bli en djurtandläkare
  Spelat 20 gånger

  Över ett dussin husdjur är i vänterummet och de behöver din hjälp! De har problem med sina tänder. Kan du ta en titt och se vad som orsakar problemen i det här läkarsimuleringsspelet?

 • Kattmahjong
  Kattmahjong
  Spelat 23 gånger

  Stig in i den här förtrollande skogen på ett roligt pusseläventyr. Se hur snabbt du kan para ihop alla bedårande katter på brickorna. Det här är en utmaning som kommer att förbättra din mahjong-skicklighet.

 • Lost in Reefs
  Lost in Reefs
  Spelat 0 gånger

  Bygg upp en civilisation i havet och pussla dig mot rikedom.

 • Kogama: Horror 3D!
  Kogama: Horror 3D!
  Spelat 0 gånger

  Vilka mysterier och ovanliga varelser kommer du att stöta på i det här läskiga onlinespelet? Utforska den här delen av Kogama-världen och se hur lång tid det tar innan du flippar ur.

 • My Little Farmies
  My Little Farmies
  Spelat 1654 gånger

  How good are you at medieval city planning? Get ready to take a trip back in time...

 • Jelly Drop
  Jelly Drop
  Spelat 0 gånger

  Kan du hålla takten med alla dessa fallande geléer? Försök att sätta dem på rätt platser i det här galna pusselspelet. Om du stöter på problem kan du spränga dem med TNT, bomber och dynamitpinnar!

 • Pixwars
  Pixwars
  Spelat 0 gånger

  Testa på två olika episka strider i det här förstapersonsactionspelet för flera spelare. Utmana en soldatgrupp eller slåss mot en tuff zombiehord. Du kommer hur som helst att tävla tillsammans med spelare från hela världen.

 • World of Tanks
  World of Tanks
  Spelat 4240 gånger
 • Prinsessor shoppar blommor
  Prinsessor shoppar blommor
  Spelat 80 gånger

  Dessa två prinsessor älskar blommor och därför är de på väg till en blomföreställning i köpcentret i eftermiddag. Kan du hjälpa dem att välja utstyrslar innan de går och shoppar vackra blombuketter i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Lamp of Aladdin
  Lamp of Aladdin
  Spelat 0 gånger

  Önska dig en magisk, tre-i-rad-resa på en flygande matta!

 • Prinsessans vårmodeutmaning
  Prinsessans vårmodeutmaning
  Spelat 51 gånger

  Den här prinsessan vill delta i en modetävling som firar vårens hetaste stilar. Men hon har ingen aning om var hon ska börja i det här spelet för tjejer. Du kanske kan hjälpa henne? Ge henne skönhetstips, välj fantastiska utstyrslar, coolt smink och poser för att skapa fantastiska foton som garanterar att hon vinner förstapriset.

 • Legions Io
  Legions Io
  Spelat 44 gånger

  Du kan slåss som en magiker, riddare eller skytt i det här nostalgiska io-spelet. Svinga svärdet, skjut pilar eller kasta fantastiska blixtar på dina fiender. Hur länge kan du överleva på den här medeltida stridsarenan?

 • Bli en valpuppfödare
  Bli en valpuppfödare
  Spelat 205 gånger

  Det är tufft arbete att ta hand om husdjur och hundvalpar är knappast något undantag. Kan du se till så att dessa små valpar är glada medan du tvättar och sköter deras päls? Ta reda på det i det här bedårande simuleringsspelet.

 • Tjejernas nya vårmode
  Tjejernas nya vårmode
  Spelat 188 gånger

  Dessa tre trendiga tjejer är redo för våren. De vill välja massvis av fantastiska kläder för årstiden. För att göra det hela ännu intressantare kommer de att spela ett spel som hjälper dem att välja coola stilar. Följ med dem i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Cha-Ching: Lucky Draw
  Cha-Ching: Lucky Draw
  Spelat 97 gånger

  Hur snabbt kan du sätta ihop allt smarrigt godis? Skapa hela rader så får du värdefulla kraftpaket i det här söta matcha 3-pusselspelet.

 • Skapa en gata
  Skapa en gata
  Spelat 240 gånger

  Kan du skapa en snygg gatuscen med alla dessa färgglada brickor? Designa en vacker rad med hus eller ett coolt kafé i det här simuleringsspelet. Du kan även lägga till personer och gatutecken.

 • Free Running
  Free Running
  Spelat 427 gånger

  Samla på glödande ikoner när du hoppar och springer på de farliga taken. Du måste undvika hinder och hoppa över klyftor för att ta dig till slutet av alla banor. Var försiktig när du tar dig genom det här urbana sportspelet.

 • Lap Jet Bear
  Lap Jet Bear
  Spelat 102 gånger

  Den här björnmammans bebisar har kidnappats och hon är helt ursinning! Hennes fiender har ingen aning om vem de har att göra med. Hon har två superjetpacks. Följ med på en episk resa för att rädda hennes underbara avkomma i det här galna actionspelet.

 • Mahjong Deluxe 2
  Mahjong Deluxe 2
  Spelat 185 gånger

  Det älskade kinesiska brädspelet har vaknat till liv igen i den här förtrollande onlineversionen. Du kan välja bräde och position för dina brickor innan du börjar spela.

 • Patiens i antikens Rom
  Patiens i antikens Rom
  Spelat 124 gånger

  Utforska gatorna i antikens Rom när du matchar ihop alla kort från kortleken. Hinner du göra det innan tiden tar slut i den här onlineversionen av det klassiska patiensspelet?

 • Tjejernas helg i stan
  Tjejernas helg i stan
  Spelat 666 gånger

  Dessa tre vänner njuter av en avslappnande helg i stan. Hjälp dem att koppla av på ett spa med en makeover innan de väljer vilka kläder de ska ha på sig för en kväll ute på stan i det här onlinespelet för tjejer.

  • Systrarnas vårdag
   Systrarnas vårdag
   Spelat 368 gånger

   Det är vårens första dag och dessa två systrar vill fira med en promenad i parken. Och givetvis med coola kläder! Hjälp dem att välja ljusa och trendiga utstyrslar i det här kläder-spelet för tjejer. Du kan skapa nya frisyrer åt dem också.

  • 5 tärningar
   5 tärningar
   Spelat 90 gånger

   Prova lyckan i den här onlineversionen av det klassiska tärningsspelet yatzy. Kan du få femtal? Eller en stor stege?

  • Prinsessans trädgårdsfest
   Prinsessans trädgårdsfest
   Spelat 325 gånger

   Moana är en prinsessa och hon har precis flyttat till ett nytt kungarike i det här onlinespelet för tjejer. Hon vill fira detta med en underbar trädgårdsfest med alla hennes nya grannar. Följ med dem när de väljer fantastiska kläder för festen, sätt upp dekorationer och förbered en massa god mat.

  • Tube Jumpers
   Tube Jumpers
   Spelat 222 gånger

   Hur länge kan du hålla din simmare säker i det här actionspelet i retrostil? Du kan samarbeta med tre andra spelare när du försöker navigera på dessa farliga vatten. Se upp för dödliga vågor och hungriga hajar.

  • Bubbelskjutare i djungeln
   Bubbelskjutare i djungeln
   Spelat 243 gånger

   Djupt inne i den här virtuella djungeln börjar de färgrika bubblorna bli jobbiga. Ta kontroll över kanonen och förstör dem så snabbt som möjligt i det här exotiska matcha 3-pusselspelet.

  • Karnage Io
   Karnage Io
   Spelat 67 gånger

   Förstörelsen och kaoset i den här stridsarenan är lika episk som den är intensiv! Kan du överleva tillräckligt länge för att höra klockan ljuda? Kämpa för ditt liv och undvik andra spelare i det här galna io-spelet. Du måste även undvika att falla ner i gropen som är full av lava!

  • Prinsessans vårfavoriter
   Prinsessans vårfavoriter
   Spelat 511 gånger

   Våren är här och den här prinsessan är redo att ha på sig sina favoritstilar för årstiden. Hjälp henne att experimentera med sminket innan hon väljer en utstyrsel i det här makeover-spelet för tjejer.

  • Ellies glittriga stil
   Ellies glittriga stil
   Spelat 368 gånger

   Ellie vill prova på nya stilar med glittrande dekorationer och andra fantastiska saker. Kan du hjälpa henne att sätta ihop helcoola utstyrslar i det här designspelet för tjejer? Hon behöver också hjälp med sminket.

  • Ellis är skådespelare
   Ellis är skådespelare
   Spelat 510 gånger

   Ellie har alltid velat bli en Hollywood-skådespelare och nu håller hennes drömmar på att bli verkliga! Hennes första audition är imorgon. Se till så att Ellies smink är perfekt och att hennes kläder ser fantastiska ut i det här kläder-spelet för tjejer.

  • Room Escape
   Room Escape
   Spelat 1377 gånger

   Finns det inget slut på alla dessa pussel som du stöter på i de mystiska rummen? Försök att fly i det här intensiva onlinespelet. Det måste finnas en väg ut!

  • Fuzzmon
   Fuzzmon
   Spelat 105 gånger

   En episk stridsturnering ska precis börja mellan dessa mäktiga robotar. Välj din favoritrobot och stick ut på arenan. Kan du spöa, slå och dominera mot dina motståndare i det här turordningsbaserade actionspelet?

  • Kogama: Skyland
   Kogama: Skyland
   Spelat 526 gånger

   Utforska ett kungarike uppe i skyn i det här populära världsbyggande spelet. Hoppa över enorma hål och se vad som finns bortom alla hörn när du spelar med spelare från hela planeten.