Ny

 
 • Mobilt konditori
  Spela
  Mobilt konditori
  Spelat 0 gånger

  Den här matbilen är på väg till ett förtrollat kungarike fyllt med godis och bakverk! Följ med den fryntliga konditorföraren i detta magiska onlinebaserade matlagningsspel. Kan du hjälpa honom att baka några fantastiska tårtor och mycket mer för alla hans kunder under färdens gång? Du kan också samla på dig dagliga bonusar längs med vägen.

 • En supersöt superhjälte
  Spela
  En supersöt superhjälte
  Spelat 0 gånger

  Skapa en stencool och jättesöt superhjälte i det här onlinebaserade designspelet. Här kan du välja deras frisyr, deras kläder och mycket mer!

 • Spindelharpan kortspel
  Spela
  Spindelharpan kortspel
  Spelat 27 gånger

  Entra in i en webb av roligt och utmaningar i den här online-versionen av det klassiska kortspelet. Du kan spela med en, två eller fyra färger.

 • Emoji Limax
  Spela
  Emoji Limax
  Spelat 0 gånger

  Dessa emojis är verkligen slagkraftiga! Var försiktig med dem medan de plockar upp massor av glödande pellets och försöker förgöra varandra? Det finns aldrig ett tråkigt ögonblick i detta vilda io-spel!

 • Handdoktorn
  Spela
  Handdoktorn
  Spelat 0 gånger

  Alla patienter här har problem med sina händer. De väntar på att få träffa dig på läkarmottagningen i detta sjukvårdssimuleringsspel. Kan du räkna ut hur du ska behandla deras åkommor? Några av dem har ganska konstiga skador!

 • Prinsessornas tävling: Ränder vs prickar
  Spela
  Prinsessornas tävling: Ränder vs prickar
  Spelat 0 gånger

  I ena hörnan, ränder! I den andra hörnan, prickar! Vilken av dessa två söta stilar kommer att vinna tävlingen som presenteras i detta kläd- och designspel? Följ med dessa fashionabla prinsessor medan de skapar några riktigt fantastiska outfits och tävlar om första pris.

 • Nightwalkers.io
  Spela
  Nightwalkers.io
  Spelat 0 gånger

  Du behöver mer än en flugsmälla för att bli av med dessa mutanta småkryp! Samarbeta med andra spelare från hela världen medan du visar dem vem som är chef i detta episka io-spel. Du kan använda allt från gevär till bazookas för att förstöra småkrypen medan du söker efter förnödenheter för att bygga upp defensiva strukturer, skapa oljediskar, och mycket mer!

 • Juvelpop
  Spela
  Juvelpop
  Spelat 0 gånger

  Den här unga tjejen genomför en spännande resa genom ett land fyllt med massor av juveler. Hon vill inte samla dem. Hon skulle hellre se dem popa! Kan du hjälpa henne i detta konstiga och vilda match 3 pusselspel?

 • Prinsessornas återträff
  Spela
  Prinsessornas återträff
  Spelat 0 gånger

  Prinsessorna är vuxna och de är på väg till sin allra första återträff. De har inte sett sina tidigare klasskamrater på ett bra tag och de är spända på att få veta allt som har hänt. Kan du hjälpa prinsessorna att välja ut coola outfits och sminka sig innan återträffen kör igång i detta klädspel?

 • Terrängbil V6
  Spela
  Terrängbil V6
  Spelat 0 gånger

  Du kan spränga dig igenom tre olika områden i massor av olika fordon i detta 3D-körspel. Var och en har en kraftfull V6-motor, även bussen! Ta en tur i alla dem medan du tävlar genom staden eller utför coola stunts på hinderbanan. Kör på terräng, eller förbli vid gatorna. Allt hänger på dig!

 • Prinsessorna som florister
  Spela
  Prinsessorna som florister
  Spelat 0 gånger

  Det kan vara riktigt roligt att jobba i en blomsterbutik. Därför har de här prinsessorna bestämt sig för att öppna en alldeles egen! Kan du hjälpa dem att välja ut några makalösa outfits innan de tar sig an dagens första kunder i detta kläd- och designspel?

 • 9 Bollhall
  Spela
  9 Bollhall
  Spelat 11 gånger

  Kan du besegra alla virtuella motståndare som väntar på dig i detta unika och utmanande biljardspel? Stig upp till bordet och gör ditt bästa för att slå ner så många bollar som möjligt i hålen.

 • Fiskfina fodral
  Spela
  Fiskfina fodral
  Spelat 0 gånger

  Det kan framstå som att de fiskar efter komplimanger, men de här gulliga modelejonen vill få en makeover! Kan du se till att de får fantastiska fenor och fenomenala fjäll i detta onlinebaserade klädspel?

 • Dagligt sudokupussel
  Spela
  Dagligt sudokupussel
  Spelat 0 gånger

  Du kan prova olika pussel varje dag i denna onlineversion av sudoku. Det finns även dagliga tips som hjälper dig att förbättra dina färdigheter.

 • Moderna nagellack
  Spela
  Moderna nagellack
  Spelat 0 gånger

  Du kan skapa en mängd fantastiska stilar i nagelsalongen i detta onlinebaserade makeover-spel. Låt fantasin flöda fritt när du experimenterar med en massa olika färger och typer av nagellack. Men först måste du ge dina kunder en snabb manikyr.

 • Herr Tulpans pusselgård
  Spela
  Herr Tulpans pusselgård
  Spelat 0 gånger

  Magiska herr Tulpan skapar en serie av underbara trädgårdar denna eftermiddag. Han behöver verkligen din hjälp i detta förtrollande pussel- och simuleringsspel. Kan du utforma gångarna, bestämma var blommorna ska planteras och mycket mer?

 • Vincys läppvård
  Spela
  Vincys läppvård
  Spelat 12 gånger

  Vincys läppar behöver verkligen en vårdande hand. Hon verkar ha en infektion som kräver behandling. Kan du ge henne en snabb undersökning på läkarmottagningen i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Elizas modeblogg
  Spela
  Elizas modeblogg
  Spelat 23 gånger

  Eliza försöker få nya idéer till sin blogg. Följ med henne när hon skapar några stilar till alla sina följare i detta onlinebaserade kläd- och designspel. Hon behöver verkligen dina moderåd.

 • Stickman Hook
  Spela
  Stickman Hook
  Spelat 0 gånger

  Följ med den här pinngubben på ett högflygande äventyr! Kan du se till att han är säker medan han svingar omkring med hjälp av sin superhäftiga krok?

 • Molly köper reskläder
  Spela
  Molly köper reskläder
  Spelat 69 gånger

  Molly älskar att resa och hennes nästa äventyr kommer att ta henne hela vägen från New York City till Budapest med några andra stopp längs vägen! Kan du hjälpa henne att bestämma vilka kläder hon ska ta med sig i detta onlinebaserade kläd- och shoppingspel? Molly behöver hålla sig till sin budget medan hon plockar ut några nya kläder i sin favoritbutik.

 • Tornrikets försvar
  Spela
  Tornrikets försvar
  Spelat 162 gånger

  Ditt torn är under attack! Se till att vara snabb med din båge för att eliminera alla barbarer som vill erövra det i det här 3D-actionspelet. Kan du försvara ditt torn medan du pumpar dina fiender fulla med pilar?

 • Belles nattfest
  Spela
  Belles nattfest
  Spelat 89 gånger

  Belle håller en fest ikväll, men hon ligger verkligen efter i schemat! Kan du hjälpa henne att snabbt inreda sitt hus i detta onlinebaserade kläd- och designspel? Hon behöver också lite råd medan hon väljer tilltugg och vad hon ska ha på sig!

 • Sockervaddsbutiken
  Spela
  Sockervaddsbutiken
  Spelat 314 gånger

  Det finns många olika typer av spunnet socker som du kan tillverka i detta onlinebaserade simuleringsspel. Stig in i denna trevliga butik för att prova på olika smaker som choklad, lime och blå hallon. Du kan till och med forma ditt sockervadd som stjärnor och hjärtan.

 • Blomgårdsförälskelse match 3
  Spela
  Blomgårdsförälskelse match 3
  Spelat 81 gånger

  Stig in i denna trädgård för att spela ett match 3 pusselspel som är sött och super kul. Kan du länka ihop alla de färgglada blommorna? Du kan testa arkadläget eller det mer traditionella klassiska läget.

 • Fort Battleground Royale
  Spela
  Fort Battleground Royale
  Spelat 179 gånger

  Spänningen slutar aldrig i detta 3D-multiplayer skjutspel som liknar Fortnite. Följ med denna modiga kommando medan de hoppar fallskärm ner på en farlig stridsplats. Kan du hjälpa dem att samla in vapen, hitta ammunition och eliminera sina fiender innan de blir skjutna eller söndersprängda?

 • Barnvakt: galen barnpassning
  Spela
  Barnvakt: galen barnpassning
  Spelat 90 gånger

  Ännu en helgalen eftermiddag på dagiset. Kan du snabbt hjälpa barnvakten att ta hand om tre olika bedårande rackarungar i detta onlinebaserade simuleringsspel? De behöver alla ett snabbt bad eftersom de blev ordentligt smutsiga den här eftermiddagen.

 • Adam och Eva 5: Del 1
  Spela
  Adam och Eva 5: Del 1
  Spelat 237 gånger

  Adam och Eva är två grottmänniskor som ska ge sig ut på ett spännande äventyr. Du kan följa med dem på deras första del av resan i detta gulliga och utmanande onlinespel. Kan du hjälpa dem att lösa pusslen längsmed färden och ta sig förbi alla objekt som blockerar deras väg?

 • Djävulsbubbelskjutare
  Spela
  Djävulsbubbelskjutare
  Spelat 128 gånger

  Kan du para ihop alla dessa mystiska bubblor i detta djävulskt roliga bubbelskjutarspel? Ta kontroll över den magiska grytan och koppla ihop dem så fort du kan.

 • Prinsessorna: Göra slut drama
  Spela
  Prinsessorna: Göra slut drama
  Spelat 392 gånger

  Avslut fylls ofta med massor av drama, speciellt när prinsessor är involverade! Kan du hjälpa den här kungligheten att komma över sin gamla pojkvän i detta makeoverspel? Hennes vänner är fast beslutna att få henne på bättre humör med några fantastiska nya kläder, smink, och mycket mer!

 • Tatueringsstudio
  Spela
  Tatueringsstudio
  Spelat 233 gånger

  Det börjar bli riktigt stressigt i den här tatueringsstudion. Kan du hjälpa personalen att ta hand om kommande kunder i detta onlinebaserade simuleringsspel? Du kan hjälpa dem att välja design och mycket mer.

 • Modetips med Ellie
  Spela
  Modetips med Ellie
  Spelat 187 gånger

  Funderar du på att skapa en ny stil? Ellie kan hjälpa dig med några av hennes modetips. Sök efter några fantastiska nya kläder och smink i detta online kläd- och modespel. Var och en har ett mycket snyggt tema.

 • Prinsessorna: Elegant vs. Vardaglig
  Spela
  Prinsessorna: Elegant vs. Vardaglig
  Spelat 160 gånger

  Elegant eller vardaglig? Det är frågan som dessa tre moderna prinsessor försöker att besvara. Kan du hjälpa dem att bestämma om de ska ha på sig några eleganta eller mer vardagliga kläder i detta söta klädspel?

 • Neongatan
  Spela
  Neongatan
  Spelat 129 gånger

  Neongatan är en ganska farlig plats. Kan du manövrera det här hjulet förbi alla faror och avgrunder? Det är en rafflande utmaning som väntar dig i detta intensiva onlinespel.

 • Färgringar
  Spela
  Färgringar
  Spelat 75 gånger

  Hur många av dessa färgstarka ringar kan du passa runt alla pinnar i detta utmanande pusselspel? Gör ditt bästa för att passa så många av dem som möjligt i gallret.

 • Arga superhjältar
  Spela
  Arga superhjältar
  Spelat 117 gånger

  Onda robotar är på frammarsch, och de attackerar staden! Nu är det upp till Kapten Gris och hans modiga vänner att bekämpa dem i detta konstiga och helgalna onlinespel. Använd hans kraftfulla sköld för att ta dig igenom hinder när han visar robotarna vem som bestämmer!

 • Prinsessorna: Färgfullt liv
  Spela
  Prinsessorna: Färgfullt liv
  Spelat 323 gånger

  Det är dags för dessa tre prinsessor att träffa sina nya klasskamrater. De vill göra ett bra första intryck i detta färgstarka klädspel. Kan du hjälpa dem att välja några coola kläder och lite fantastiskt smink?