Bataljspel

 • Super Smash Flash 2
  Spela
  Super Smash Flash 2
  Spelat 25511 gånger

  Gör dig redo för storslagna strider! Med 28 klassiska figurer att välja bland är möjligheterna oändliga!

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelat 22344 gånger

  Spänningen är intensiv i det här onlinespelet för flera spelare. Utmana motståndare från hela världen och kämpa för att hitta mäktiga vapen och döda dem en för en!

 • Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spela
  Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spelat 14734 gånger

  Spelare från hela världen har samlats för att kämpa i det här actionspelet för flera spelare. Ta dig fram och förstör allt i din väg med allt från slaktknivar till gevär. Hur länge kan du överleva?

 • Mafia Battle
  Spela
  Mafia Battle
  Spelat 12778 gånger

  Undvik polisen och skapa dig en förmögenhet medan du klättrar till toppen i den kriminella världen.

 • CS portabel
  Spela
  CS portabel
  Spelat 11646 gånger

  Ladda om och var redo när det här populära actionspelet landar på ditt skrivbord. Vem sida är du på?

 • Battle For the Galaxy
  Spela
  Battle For the Galaxy
  Spelat 6749 gånger

  Vem kommer vinna det storslagna kriget som avgör galaxens öde? Kontrollera dina styrkor, bygg baser och slåss för din egen överlevnad i det här militära strategispelet i realtid.

 • Stickman Fighter: Epic Battle
  Spela
  Stickman Fighter: Epic Battle
  Spelat 6668 gånger

  Det finns ingen strid som denna på hela internet! I Streckgubbe-fight: Episk strid möter du hotfulla fiender med otrolig kampsports- och slagsmålsteknik men du måste bevisa att du är starkare!

 • Flak Meister
  Spela
  Flak Meister
  Spelat 4648 gånger

  Det är mitt i vintern och bombplan är på väg. Invånarna i denna lilla stad är beroende av dig för att hålla dem säkra. Ta kontroll över tornet och skjut ner fientliga flygplan i detta episka skjutspel.

 • Battle Gear 2
  Spela
  Battle Gear 2
  Spelat 4067 gånger

  Vem lierar du dig med i kampen om att erövra världen?

 • Pixel Gun Apocalypse
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse
  Spelat 1193 gånger

  Vill du kämpa på de godas eller de ondas sida? Varför inte båda två i det här klassiska actionspelet för flera spelare i 3D?

 • Pixel Gun Apocalypse 6
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 6
  Spelat 1154 gånger

  Hordes of zombies are causing all sorts of problems in this 3D multiplayer action game. You know what to do, right? Grab some weapons and take them down! Or, if you’d rather fight soldiers, that’s an option too. Choose the battle that’s right for you!

 • Surviv.io: Battle Royale
  Spela
  Surviv.io: Battle Royale
  Spelat 947 gånger

  Kommer du vara den sista spelaren som står upp i denna episka kamp för överlevnad? Människor från hela världen går i spetsen i det här 2D-webbläsarbaserade io-spelet som liknar PlayerUnknown's Battlegrounds. Samla föremål, vapen och ammunition medan du kämpar för att hålla dig levande och undvika den dödliga röda zonen till varje pris!

 • Super Smash Flash 2 Beta
  Spela
  Super Smash Flash 2 Beta
  Spelat 778 gånger

  Några dussin figurer från de bästa tv-spelen nånsin väntar på att du ska gå med i det här episka actionspelet. Välj en figur och kämpa i flera olika strider. Kan du slå och sparka din väg till toppen och krossa alla dina motståndare?

 • Iron Rage
  Spela
  Iron Rage
  Spelat 649 gånger

  Kampen fortsätter i detta militära simuleringsspel. Samarbeta med kapten Walker och den sluga strategen Emilia Reinhardt medan du leder dina trupper till strid. Du kan bekämpa dina fiender med allt från steampunkrobotar till karbonitbomber, men se till att använda dina resurser klokt.

 • Imperial Battle Tactics
  Spela
  Imperial Battle Tactics
  Spelat 568 gånger
 • Pixel Gun Apocalypse 7
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 7
  Spelat 542 gånger

  Det är ingen bra tid att vara en kommandosoldat som består av pixlar i detta skjutspel för flera spelare! Hur länge kan du hålla dig vid liv medan du försöker besegra dina motståndare? Ta ett vapen och sätt igång!

 • Krigsbombare 2: Krig om resurserna
  Spela
  Krigsbombare 2: Krig om resurserna
  Spelat 395 gånger

  Spänn fast dig inför den ultimata flygduellen med livet som insats!

 • Strike Combat: Pixel Multiplayer
  Spela
  Strike Combat: Pixel Multiplayer
  Spelat 383 gånger

  Hur många av dessa pixelerade kommandosoldater kan du skjuta ner? Utmana andra spelare från hela världen i detta multiplayer-skjutspel.

 • Battle Royale: Battlepoint.io
  Spela
  Battle Royale: Battlepoint.io
  Spelat 373 gånger

  Det pågår en strid på gatorna i den här lilla staden. Om du inte vill fyllas med bly eller grillas som en bit fnöske, måste du hitta ett vapen och det snabbt! Eliminera dina fiender med allt från hagelbössor till lasergevär i detta intensiva io-spel. Klockan tickar!

 • Battle Robot: Wolf Age
  Spela
  Battle Robot: Wolf Age
  Spelat 340 gånger

  Ytterligare ett gigantiskt monster är på väg att röja sin väg genom staden. Ta dig ner till labbet och hjälp din trogna bot att konstruera en super-fantastisk cybernetisk varg. Kan du bekämpa monstret och rädda staden i detta turbaserade actionspel?

 • Extrem strid: Pixel royal
  Spela
  Extrem strid: Pixel royal
  Spelat 305 gånger

  Gör dig redo för en episk strid i detta multiplayer skjutspel. Du kan utmana andra spelare från hela världen. Anpassa din karaktär och dina vapen innan du tar dig an handgemäng.

 • Oceanar.io
  Spela
  Oceanar.io
  Spelat 303 gånger

  Kan du bli en skrämmande fisk? Se om du kan erövra havet medan du undviker farliga maneter i det här episka io-spelet. Sluka massvis med mat och skapa ett fiskstim som skrämmer dina motståndare.

 • Rebeller
  Spela
  Rebeller
  Spelat 277 gånger

  Massor av action och förödelse väntar på dig i detta multiplayerskjutspel i första person. Utmana några av världens mest hänsynslösa rebeller medan du tävlar om pengar och letar efter fantastiska vapen.

 • Battle Royale: Bruh.io
  Spela
  Battle Royale: Bruh.io
  Spelat 265 gånger

  Ingen kan ta sig levande från den här striden. Den enda frågan är: hur länge kan du överleva när du utmanar en liten armé med banditer och hänsynslösa poliser i det här klassiska actionspelet för flera spelare? Undvik giftmolnen när du letar efter vapen och försöker att hålla dig vid liv.

 • Rebeller 2
  Spela
  Rebeller 2
  Spelat 259 gånger

  Några av världens mest dödliga revolutionärer återvänder till striden. Du kan kasta dig in i all action med dem i detta 3D-skjutspel för flera spelare. Följ med dem när de kämpar för livet med allt från maskingevär till krypskyttevapen.

 • Kriget mot orcherna
  Spela
  Kriget mot orcherna
  Spelat 242 gånger

  En kamp mot döden är på väg att börja i detta strategiska actionspel. Två orchklaner för ett krig mot varandra. Kan du leda dina stridsstyrkor till seger medan du försöker förstöra dina motståndares försvar med allt från muskulösa krigare till listiga trollkarlar?

 • Gobattle.io
  Spela
  Gobattle.io
  Spelat 242 gånger

  A relentless battle is currently underway in the deadly kingdom you’ll find in this relentless io game. Have you got what it takes to become king? Slaughter your opponents with axes and blades and discover how long your reign will last!

 • Samurajrobotar
  Spela
  Samurajrobotar
  Spelat 232 gånger

  Staden är säker för ögonblicket men en ondskefull greve har tagit över Madams robotlaboratorium. Våra hjältar måste vara vaksamma i det här turordningsbaserade strategispelet. Hjälp dem att göra sig redo för episka strider.

 • Diskens värld (rollspel)
  Spela
  Diskens värld (rollspel)
  Spelat 221 gånger

  Ett äkta fantasyrollspel med tre spelbara klasser och eget stridssystem. Inspirerat av Diskvärlden.

 • Kommandostrid 3
  Spela
  Kommandostrid 3
  Spelat 218 gånger

  De här maskerade kommandosoldaterna är tillbaka! Är du beredd på att kasta dig in i stridens hetta i detta skjutspel för flera spelare? Du måste utmana andra spelare på liv och död med allt från maskingevär till bazookas!

 • Svärd och sandaler: Champion Sprint
  Spela
  Svärd och sandaler: Champion Sprint
  Spelat 172 gånger

  Kommer du att uppnå ära i den storslagna stridsturneringen som väntar på dig bortom portarna på denna blodfyllda arena? Samarbeta med orädda gladiatorer som Wolfgang of Shackleford och Sundra Tidewalker medan de bekämpar sina motståndare. Kan du hjälpa dem att förbättra sin statistik och överleva tillräckligt länge för att uppleva ännu en dag i det här turbaserade actionspelet?

 • Masked Forces
  Spela
  Masked Forces
  Spelat 170 gånger

  Inled ett uppdrag eller utmana spelare från hela världen i en intensiv dödsmatch! Spänningen är olidlig i den här förstapersonsskjutaren för flera spelare online. Håll ögonen öppna för dina HP när du eliminerar dina motståndare och stjäl coola vapen som miniguns.

 • Battlefield Shooter 2
  Spela
  Battlefield Shooter 2
  Spelat 144 gånger

  I den här nya versionen av Battlefield Shooter måste du stålsätta dig mot fienden som attackerar din bas! Ta till vapen, sikta och skjut för att döda i ett försök att slutföra ditt uppdrag. Är du tillräckligt modig för att bli nästa krigshjälte?

 • Epic Battle Fantasy 4
  Spela
  Epic Battle Fantasy 4
  Spelat 131 gånger

  Anna och hennes gäng har blivit banditer sedan de besegrade Akron, men tack och lov så väntar ett nytt äventyr. Följ med Anna, hennes vänner och katt när de söker efter en helig juvel som har stulits från den fridfulla byn Greenwood. Kan du hjälpa dem att bekämpa mängder med galna monster och ta tillbaka juvelen i det här RPG-spelet online?

 • Dragon Fist 2: Battle for the Blade
  Spela
  Dragon Fist 2: Battle for the Blade
  Spelat 130 gånger

  Drakmästaren är tillbaka! Den här gången med den mystiska och dödliga Drakklingan ...

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelat 115 gånger

  Saker och ting börjar bli apokalyptiska i det här förstapersonsskjutspelet. Utmana spelare från hela världen och ge dig på soldater och hungriga monster. Se till att välja vapen på ett smart sätt innan du sätter igång!