Bataljspel

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelat 23979 gånger

  Spänningen är intensiv i det här onlinespelet för flera spelare. Utmana motståndare från hela världen och kämpa för att hitta mäktiga vapen och döda dem en för en!

 • Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spela
  Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spelat 15408 gånger

  Spelare från hela världen har samlats för att kämpa i det här actionspelet för flera spelare. Ta dig fram och förstör allt i din väg med allt från slaktknivar till gevär. Hur länge kan du överleva?

 • Mafia Battle
  Spela
  Mafia Battle
  Spelat 13542 gånger

  Undvik polisen och skapa dig en förmögenhet medan du klättrar till toppen i den kriminella världen.

 • CS portabel
  Spela
  CS portabel
  Spelat 12222 gånger

  Ladda om och var redo när det här populära actionspelet landar på ditt skrivbord. Vem sida är du på?

 • Battle For the Galaxy
  Spela
  Battle For the Galaxy
  Spelat 6958 gånger

  Vem kommer vinna det storslagna kriget som avgör galaxens öde? Kontrollera dina styrkor, bygg baser och slåss för din egen överlevnad i det här militära strategispelet i realtid.

 • Stickman Fighter: Epic Battle
  Spela
  Stickman Fighter: Epic Battle
  Spelat 6841 gånger

  Det finns ingen strid som denna på hela internet! I Streckgubbe-fight: Episk strid möter du hotfulla fiender med otrolig kampsports- och slagsmålsteknik men du måste bevisa att du är starkare!

 • Flak Meister
  Spela
  Flak Meister
  Spelat 5069 gånger

  Det är mitt i vintern och bombplan är på väg. Invånarna i denna lilla stad är beroende av dig för att hålla dem säkra. Ta kontroll över tornet och skjut ner fientliga flygplan i detta episka skjutspel.

 • Battle Gear 2
  Spela
  Battle Gear 2
  Spelat 4187 gånger

  Vem lierar du dig med i kampen om att erövra världen?

 • Battleboats.Io
  Spela
  Battleboats.Io
  Spelat 2268 gånger

  Kan du försvara dessa vatten? Följ med spelare från hela världen när du tävlar om att härska över haven i det här io-spelet. Samla på resurser, skydda din bas och besegra dina fienders båtar med häftiga minor och grymma kanoner.

 • Pixel Gun Apocalypse 5
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 5
  Spelat 2069 gånger

  Hoppa in i nya strider i det här actionspelet i 3D. Kämpa mot spelare från hela världen medan du letar efter vapen och undviker deras attacker. Och det finns mängder av coola stridsarenor att välja mellan.

 • Battlefield Shooter 2
  Spela
  Battlefield Shooter 2
  Spelat 1681 gånger

  I den här nya versionen av Battlefield Shooter måste du stålsätta dig mot fienden som attackerar din bas! Ta till vapen, sikta och skjut för att döda i ett försök att slutföra ditt uppdrag. Är du tillräckligt modig för att bli nästa krigshjälte?

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelat 1373 gånger

  Saker och ting börjar bli apokalyptiska i det här förstapersonsskjutspelet. Utmana spelare från hela världen och ge dig på soldater och hungriga monster. Se till att välja vapen på ett smart sätt innan du sätter igång!

 • Pixel Gun Apocalypse
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse
  Spelat 1270 gånger

  Vill du kämpa på de godas eller de ondas sida? Varför inte båda två i det här klassiska actionspelet för flera spelare i 3D?

 • Iron Rage
  Spela
  Iron Rage
  Spelat 1112 gånger

  Kampen fortsätter i detta militära simuleringsspel. Samarbeta med kapten Walker och den sluga strategen Emilia Reinhardt medan du leder dina trupper till strid. Du kan bekämpa dina fiender med allt från steampunkrobotar till karbonitbomber, men se till att använda dina resurser klokt.

 • Surviv.io: Battle Royale
  Spela
  Surviv.io: Battle Royale
  Spelat 1025 gånger

  Kommer du vara den sista spelaren som står upp i denna episka kamp för överlevnad? Människor från hela världen går i spetsen i det här 2D-webbläsarbaserade io-spelet som liknar PlayerUnknown's Battlegrounds. Samla föremål, vapen och ammunition medan du kämpar för att hålla dig levande och undvika den dödliga röda zonen till varje pris!

 • Survived.io
  Spela
  Survived.io
  Spelat 915 gånger

  Hur länge kan överleva i striderna som väntar dig i det här dödliga io-spelet? Du måste slåss för din överlevnad när du utmanar spelare från hela värkden och tävlar om ammunition och andra värdefulla resurser.

 • Extrem strid: Pixel royal
  Spela
  Extrem strid: Pixel royal
  Spelat 834 gånger

  Gör dig redo för en episk strid i detta multiplayer skjutspel. Du kan utmana andra spelare från hela världen. Anpassa din karaktär och dina vapen innan du tar dig an handgemäng.

 • Oceanar.io
  Spela
  Oceanar.io
  Spelat 798 gånger

  Kan du bli en skrämmande fisk? Se om du kan erövra havet medan du undviker farliga maneter i det här episka io-spelet. Sluka massvis med mat och skapa ett fiskstim som skrämmer dina motståndare.

 • Pixel Gun Apocalypse 7
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 7
  Spelat 669 gånger

  Det är ingen bra tid att vara en kommandosoldat som består av pixlar i detta skjutspel för flera spelare! Hur länge kan du hålla dig vid liv medan du försöker besegra dina motståndare? Ta ett vapen och sätt igång!

 • Imperial Battle Tactics
  Spela
  Imperial Battle Tactics
  Spelat 568 gånger
 • Pixel Gun Apocalypse 6
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 6
  Spelat 564 gånger

  Hordes of zombies are causing all sorts of problems in this 3D multiplayer action game. You know what to do, right? Grab some weapons and take them down! Or, if you’d rather fight soldiers, that’s an option too. Choose the battle that’s right for you!

 • Battle Royale: Bruh.io
  Spela
  Battle Royale: Bruh.io
  Spelat 516 gånger

  Ingen kan ta sig levande från den här striden. Den enda frågan är: hur länge kan du överleva när du utmanar en liten armé med banditer och hänsynslösa poliser i det här klassiska actionspelet för flera spelare? Undvik giftmolnen när du letar efter vapen och försöker att hålla dig vid liv.

 • Krigsbombare 2: Krig om resurserna
  Spela
  Krigsbombare 2: Krig om resurserna
  Spelat 504 gånger

  Spänn fast dig inför den ultimata flygduellen med livet som insats!

 • Battle Royale: Battlepoint.io
  Spela
  Battle Royale: Battlepoint.io
  Spelat 494 gånger

  Det pågår en strid på gatorna i den här lilla staden. Om du inte vill fyllas med bly eller grillas som en bit fnöske, måste du hitta ett vapen och det snabbt! Eliminera dina fiender med allt från hagelbössor till lasergevär i detta intensiva io-spel. Klockan tickar!

 • Combat Guns 3D
  Spela
  Combat Guns 3D
  Spelat 391 gånger

  Utmana spelare från hela världen i den här förstapersonskjutaren för flera spelare. Kan du eliminera alla dina motståndare innan de skjuter dig? Välj ett vapen på ett smart sätt innan du inleder en av dessa spännande dödsmatcher.

 • Strike Combat: Pixel Multiplayer
  Spela
  Strike Combat: Pixel Multiplayer
  Spelat 383 gånger

  Hur många av dessa pixelerade kommandosoldater kan du skjuta ner? Utmana andra spelare från hela världen i detta multiplayer-skjutspel.

 • Battle Robot: Wolf Age
  Spela
  Battle Robot: Wolf Age
  Spelat 368 gånger

  Ytterligare ett gigantiskt monster är på väg att röja sin väg genom staden. Ta dig ner till labbet och hjälp din trogna bot att konstruera en super-fantastisk cybernetisk varg. Kan du bekämpa monstret och rädda staden i detta turbaserade actionspel?

 • Rebeller
  Spela
  Rebeller
  Spelat 277 gånger

  Massor av action och förödelse väntar på dig i detta multiplayerskjutspel i första person. Utmana några av världens mest hänsynslösa rebeller medan du tävlar om pengar och letar efter fantastiska vapen.

 • Gobattle.io
  Spela
  Gobattle.io
  Spelat 261 gånger

  A relentless battle is currently underway in the deadly kingdom you’ll find in this relentless io game. Have you got what it takes to become king? Slaughter your opponents with axes and blades and discover how long your reign will last!

 • Rebeller 2
  Spela
  Rebeller 2
  Spelat 259 gånger

  Några av världens mest dödliga revolutionärer återvänder till striden. Du kan kasta dig in i all action med dem i detta 3D-skjutspel för flera spelare. Följ med dem när de kämpar för livet med allt från maskingevär till krypskyttevapen.

 • Colonial Sea Battle
  Spela
  Colonial Sea Battle
  Spelat 252 gånger

  Gör dig redo för en gigantisk havsstrid i det här 3D-actionspelet. Du leder din armada mot en av historiens största flottor. Kan du skicka fiendens skepp till graven under havet?

 • Kriget mot orcherna
  Spela
  Kriget mot orcherna
  Spelat 248 gånger

  En kamp mot döden är på väg att börja i detta strategiska actionspel. Två orchklaner för ett krig mot varandra. Kan du leda dina stridsstyrkor till seger medan du försöker förstöra dina motståndares försvar med allt från muskulösa krigare till listiga trollkarlar?

 • Sierra 7
  Spela
  Sierra 7
  Spelat 231 gånger

  Vapnen är laddade och ordern har kommit. Det är dags för ett nytt uppdrag och att krossa fienden. Vi är de enda som kan ge stabilitet åt landet och vi kommer att använda våld om det behövs! Sierra 7 är den ultimata förstapersonsskjutaren i din webbläsare.

 • Samurajrobotar
  Spela
  Samurajrobotar
  Spelat 227 gånger

  Staden är säker för ögonblicket men en ondskefull greve har tagit över Madams robotlaboratorium. Våra hjältar måste vara vaksamma i det här turordningsbaserade strategispelet. Hjälp dem att göra sig redo för episka strider.

 • Battle Mechs
  Spela
  Battle Mechs
  Spelat 226 gånger

  Vinn slag, uppgradera din robot och bli ohejdbar!

 • Diskens värld (rollspel)
  Spela
  Diskens värld (rollspel)
  Spelat 221 gånger

  Ett äkta fantasyrollspel med tre spelbara klasser och eget stridssystem. Inspirerat av Diskvärlden.